[Україна, Львів] Куплю ASUS Rampage Extreme X48 / Gigabyte GA-EP45T-UD3P (LGA775)

Объявления о покупке
Ответить
Автор
Junior

Куплю/Шукаю, можливо у когось завалялась, материнська плата ASUS Rampage Extreme (перше покоління з північним мостом Intel X48, що підтримує LGA 775).
Якщо хтось продає або знає де можна її знайти, дайтесь знати, дякую.

Також куплю материнську плату Gigabyte GA-EP45T-UD3P на Intel P45 (LGA775).

Куплю аксесуари для ASUS Rampage Extreme X48, які йшли в комплекті, зокрема додаткові радіатори.
Изображение
Изображение
Последний раз редактировалось wander 22.01.2025 18:57, всего редактировалось 4 раза.
mklm
Member

для hwbot?
wander
Junior

mklm
В першу чергу для себе :)
Durt
Junior

маю GA-EP45-DS3
wander
Junior

Durt
Дякую, але наразі шукаю виключно ті материнські плати, що вказані в топіку.
mklm
Member

ну мені аж цікаво за скільки її зараз можна втулити :laugh:
спойлер
Изображение
wander
Junior

mklm
продаєте?
Zero0
Member

Знайшов у себе з минулих років кулер 775. Не потрібен нікому з прихильників ретро збірок на 775 сокеті ? Доволі непоганий кулер , від Асуса. Його перевага в тому , що він не кліпсіі , яка ненадійна і може вигинати плати. Ще у нього кулер стандартний 80*20, тобто можно поставити любий другий вентиль і у вас буде новий кулер з неубитим вентилятором

Изображение Изображение Изображение
wander
Junior

Zero0: 29.01.2025 17:43 Знайшов у себе з минулих років кулер 775. Не потрібен нікому з прихильників ретро збірок на 775 сокеті ? Доволі непоганий кулер , від Асуса. Його перевага в тому , що він не кліпсіі , яка ненадійна і може вигинати плати. Ще у нього кулер стандартний 80*20, тобто можно поставити любий другий вентиль і у вас буде новий кулер з неубитим вентилятором

Изображение Изображение Изображение
І, як це стосується моєї теми? Я не шукаю кулерів для 775.
Zero0
Member

Вибачте. Думав що може буде цікаво комусь для ретро збірки.
Тема поднималась пользователем wander 03.02.2025 11:55.
Ответить