Последние статьи и обзоры
Новости
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
AntonyKandaurov
Member
Kib
Розумію що відеокарта тиква, але як я казав - іншої немає поки що. Ну тече раз через раз буває, перезапустив рівень і далі побіг
Маю надію що пофіксять люмен і він перестане дропати фпс до 1 кадра в хвилину
Розумію що відеокарта тиква, але як я казав - іншої немає поки що. Ну тече раз через раз буває, перезапустив рівень і далі побіг
Маю надію що пофіксять люмен і він перестане дропати фпс до 1 кадра в хвилину
-
inzer
Member
Удруге зіткнувся з багом повʼязаним з сейвами. Гра куплена в Epic store, усі апдейти встановлено. Бігаю я затяжну сесію і в якийсь момент гра висне наглухо. Сама вінда наяе ок, можу маніпулювати, але навіть через диспетчер задач закрити «Сталкер 2» примусово неможливо, тільки ребут. І при такому розкладі усі сейви за +- 4 години гра не бачить. У папці за сейвами маються дві папки: backups та data. Так от, в backups усе заповнено згідно з тим як я робив сейви, а от папка data порожня. І вимушен усі ці 4 години починати спочатку з надією ща цього разу на заглючить. Колеги-сталкери, в когось таке траплялось?
-
Hotspur
Member
було в мене такеinzer: ↑ 27.12.2024 14:46Удруге зіткнувся з багом повʼязаним з сейвами. Гра куплена в Epic store, усі апдейти встановлено. Бігаю я затяжну сесію і в якийсь момент гра висне наглухо. Сама вінда наяе ок, можу маніпулювати, але навіть через диспетчер задач закрити «Сталкер 2» примусово неможливо, тільки ребут.
Відправлено через 24 секунди:
в мене бачилоinzer: ↑ 27.12.2024 14:46І при такому розкладі усі сейви за +- 4 години гра не бачить.
-
Kib
Member
А скільки ви почекали після зависання, до моменту коли почали процес вбивати. Бо в мене також були підвисання, навіть до 15 сек, правда дуже рідко, але гра відвисала і далі все норм було.inzer: ↑ 27.12.2024 14:46і в якийсь момент гра висне наглухо.
-
inzer
Member
Хвилин до 10 чекав. Ні, це не той допатчевий глітч коли траплялось що гра завмирає на кілька секунд, а потім бігає як нічого й не було.Kib: ↑ 27.12.2024 18:13А скільки ви почекали після зависання, до моменту коли почали процес вбивати. Бо в мене також були підвисання, навіть до 15 сек, правда дуже рідко, але гра відвисала і далі все норм було.inzer: ↑ 27.12.2024 14:46і в якийсь момент гра висне наглухо.
-
VovaII
Member
-
Dremjke
Member
Наконец-то прошел.
Провёл в игре от релиза и до сегодняшнего дня 120 часов. Считаю, что этого достаточно, чтобы сформировалось мнение.
Игра неплохая, в духе старого доброго сталкера. Сюжетка ОК, вполне сталкерская и понятная, с "вотэтоповоротами", катсценами, удачной имплементацией героев и событий предыдущих 3х частей. Атмосфера - моё почтение. Много времени провёл, исследуя локации и максимально погружаясь в процесс.
Геймплей ОК, но с нюансами. Понравилась механика поиска артефактов. Много лута, что тоже хорошо. Стрельба хорошая, с упором в тактику, а не тупой спам пулями во врагов без отдачи. Но тут же в геймплее чувствуется много недоработок и чам дольше играешь, тем чаще это замечаешь. Не просто баги, а имено недоделанность игры. Исследуя карту, замечаешь много пустоты, буд-то контента не хватает. Особенно недоделанность заметна в Припяти... Сюда же отнесу много технических недоработок.
Отношусь к грехам игры с пониманием, т.к. проект большой и сложный, с тяжелой судьбой. Но рад, что я дождался и игра вышла в релиз и смог пройти. Вернусь через 2-3 года если живой буду и перепройду уже, надеюсь, полностью доделанную игру с DLC.
К покупке на данный момент не рекомендую. Хотя бы из-за тех же софтлоков и сломанных квестов. Лучше подождать еще патчей.
Провёл в игре от релиза и до сегодняшнего дня 120 часов. Считаю, что этого достаточно, чтобы сформировалось мнение.
Игра неплохая, в духе старого доброго сталкера. Сюжетка ОК, вполне сталкерская и понятная, с "вотэтоповоротами", катсценами, удачной имплементацией героев и событий предыдущих 3х частей. Атмосфера - моё почтение. Много времени провёл, исследуя локации и максимально погружаясь в процесс.
Геймплей ОК, но с нюансами. Понравилась механика поиска артефактов. Много лута, что тоже хорошо. Стрельба хорошая, с упором в тактику, а не тупой спам пулями во врагов без отдачи. Но тут же в геймплее чувствуется много недоработок и чам дольше играешь, тем чаще это замечаешь. Не просто баги, а имено недоделанность игры. Исследуя карту, замечаешь много пустоты, буд-то контента не хватает. Особенно недоделанность заметна в Припяти... Сюда же отнесу много технических недоработок.
Отношусь к грехам игры с пониманием, т.к. проект большой и сложный, с тяжелой судьбой. Но рад, что я дождался и игра вышла в релиз и смог пройти. Вернусь через 2-3 года если живой буду и перепройду уже, надеюсь, полностью доделанную игру с DLC.
К покупке на данный момент не рекомендую. Хотя бы из-за тех же софтлоков и сломанных квестов. Лучше подождать еще патчей.
-
mycolaevich
Member
Можете уточнити чому ви так вважаєте?Dremjke: ↑ 28.12.2024 12:39 Много лута, что тоже хорошо.
-
timetron666
Member
Dremjke: ↑ 28.12.2024 12:39 Не підскаже? У чора теж пройшов гру і кінець мені не дуже сподобався. Кінцівка у мене вийшла за Шрама і за цього не побував на локації чаєс. Вопрос: якщо почну з точки не возврата на Припяті, я зможу повліять на інший кінець гри?
-
Dremjke
Member
Звісно. Бігати по зоні багато доводиться. Постійно хочеться їсти + вода і енергетики для стаміни. І все це завжди можна налутати без додаткової необхісності купляти у бариг. Те саме з патронами. Хоча, звісно, контенту в грі замало для такої кількості луту. Ну і це мабуть мій особистий заскок, бо я не вмію в менеджмент ресурсів і в мене в іграх, де є інвентар, завжди або дуже багато всього + ще по сховищам лежить, або постійний дефіцит.mycolaevich: ↑ 28.12.2024 13:09Можете уточнити чому ви так вважаєте?
Я також не був на ЧАЕС. Більш того, навіть не знав, що туди можна потрапити. Коли-небудь переграю на інші кінцівки, бо зарас вже банально втомився від гри, передозtimetron666: ↑ 28.12.2024 13:14Не підскаже? У чора теж пройшов гру і кінець мені не дуже сподобався. Кінцівка у мене вийшла за Шрама і за цього не побував на локації чаєс. Вопрос: якщо почну з точки не возврата на Припяті, я зможу повліять на інший кінець гри?
Далі спойлери:
- спойлер
- В мене кінцівка... Не знаю, як правильно назвати, але я вбив всіх - Коршунова, Стрільця, Шрама. Після цього благополучно в капсулу заліз. А далі - та сама сцена в квартирі і Фауст зі своїм монологом замість Доктора
Якщо не помиляюсь, то після точки неповернення на Прип'яті вже нічого змінити не можна. Ключові моменти були раніше, коли був вибір - чи Варта і Коршунов, чи Шрам та Іскра або Стрілець (вбити Доктора, а не опустити зброю).
-
Robostyle
Member
Да ни*ера они не починили еще с релиза. Пример - Росток. 3 минуты игры и все катится к *уям за 10 секунд - дампится по 2 Гб в секунуд пока не вешает всю систему, а там кто кого - либо винда сдампит сталкера, или сталкер сдампит вниду и всю систему в бсод. А бывает ничья - и тогда только резет на материнке
-
Dremjke
Member
Над игрой еще работать и работать. Это альфа-тест, платный. Когда в последней четверти игры недоработки и баги превышают все допустимые нормы и без консоли ue5tools становится невозможно играть...Robostyle: ↑ 28.12.2024 17:22Да ни*ера они не починили еще с релиза.
-
Hotspur
Member
я думаю треба ще мінімум 7-9 великих патчів щоб сюжет проходився без великих проблемDremjke: ↑ 28.12.2024 17:58Над игрой еще работать и работать. Это альфа-тест, платный. Когда в последней четверти игры недоработки и баги превышают все допустимые нормы и без консоли ue5tools становится невозможно играть...
-
Robostyle
Member
Ну кстати знаменитый квест бати я прошел с первого раза. Залісся тримає оборону без проблем. Унылый донельзя, особенно когда видишь как спавнится очередная партия монолитовцев. Но ни багов, ни софтлоков. Я аж удивился, ждал худшего.
З.Ы. А теперь к поистине важным вопросам - настильность или точность?
З.Ы. А теперь к поистине важным вопросам - настильность или точность?
-
Dremjke
Member
Згоден. А там і DLC вже будуть, можно буде вдруге пройти.Hotspur: ↑ 28.12.2024 18:05я думаю треба ще мінімум 7-9 великих патчів щоб сюжет проходився без великих проблем
Отправлено спустя 49 секунд:
НастильностьRobostyle: ↑ 28.12.2024 18:25З.Ы. А теперь к поистине важным вопросам - настильность или точность?
-
Nutbar
Member
Та сюжет і так без проблем проходився, без великих так точно (я пройшлов на патчі 1.0.3). Але погоджуюсь, є багато речей в грі, які необхідно допрацювати.Hotspur: ↑ 28.12.2024 18:05 я думаю треба ще мінімум 7-9 великих патчів щоб сюжет проходився без великих проблем