Hoyoverse

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Ответить
Автор
Junior

"Людина у високому замку" їх не тіпає а гфл їх тіпає. А здавалось би...
Kirakishou
Member

lewerlin
Прилетіла Е3 Хімеко. Забрав за тікет Е4 для Хімеко, а заодно забрав сігну Фуги і до кінця банеру заберу Е1 для Фуги.
Тільки шкода, що все на хардпіті, витратив сотні три круток, тому пролітаю з Аглаєю та Гертою.
Не хочеться мені, щоб кіцуне була просто черговою тянкою в гаремі, хочеться грати нею. А щоб нею грати, треба інвестувати. Тому скористався вайфу-фактором: Тіньюнь -> Герта -> Аглая.
А ви мабуть всі крутки на Герту кинете?
спойлер
Изображение
Изображение
Изображение
З реліквіями можна краще. Поки що вдягнув, що є.
lewerlin
Member

Kirakishou: 25.12.2024 17:24А ви мабуть всі крутки на Герту кинете?
Ні, фуллскіп 3.0. Мені не подобається дизайн Герти. Наскільки, що аж крутити не буду.
Kirakishou
Member

lewerlin
lewerlin: 25.12.2024 21:35Ні, фуллскіп 3.0. Мені не подобається дизайн Герти. Наскільки, що аж крутити не буду.
У мене справжня Герта завжди асоціювалася з Лізою в Геншині.
Хотів забрати Аглаю та Герту, а в ідеалі ще й Ліншу та Джейд, але з моїми трьома сотнями круток та моєю вдачею на хардпіті там ловити нічого. До того ж пограв сьогодні Фугою і вирішив злити все на неї, бо Е0 вона не дуже цікава, як на мене. Якщо чесно, така велика кількість нових персонажів вже починає трохи втомляти. Без грошових вливань ти не можеш крутити всіх, кого хочеш. І мені здається, що в Зенлессі буде ще більше нових персонажів, до того ж більшість з них будуть жінками. Тобто можливості назбирати крутки буде ще менше, ніж в ХСР, не кажучи вже про Геншин, де багато чоловічих персонажів.
Kirakishou
Member

Оце я туплю. Пробую різні сети реліквій для Фуги і чомусь ніяк не можу набрати їй більше 2500 ХП. А виявляється, треба було конус прокачати. Я його просто поставив і забув про нього. :facepalm:

daesz
В 3.0 буде скін для Марч 7, який додає їй нові анімації. Найімовірніше, що він буде платний і тільки для Марч 7 шляху Збереження.
daesz
Member

Kirakishou: 27.12.2024 11:57 Оце я туплю. Пробую різні сети реліквій для Фуги і чомусь ніяк не можу набрати їй більше 2500 ХП. А виявляється, треба було конус прокачати. Я його просто поставив і забув про нього. :facepalm:

daesz
В 3.0 буде скін для Марч 7, який додає їй нові анімації. Найімовірніше, що він буде платний і тільки для Марч 7 шляху Збереження.
А що за планета буде в 3.0? :)
Kirakishou
Member

daesz
Амфореус. Судячи по витокам, доволі цікава планета. Нагадує древню Грецію або Рим.
Скін для Марч 7 може бути безкоштовним, адже вона четвірка. В геншині скіни для четвірок безкоштовні, якщо забрати їх протягом патчу.
Також з’явилася інформація, що наступний після Марч 7 буде скін для Кафки.
daesz
Member

Kirakishou,
цікаво ( ._.)
Мб варто зарегати акк на всякий суто щоб скін забрати :)
Ответить