Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Ответить
Автор
Junior

Tim: 24.12.2024 21:14
viperest1: 24.12.2024 14:32Як на мене , то безкоштовний сир лише в мишоловці… Тут або потрібно уважно читати , що пише маленькими буквами при такій оплаті чи ціні або якось дуже дивно , якщо дійсно правда. Якщо помиляюся, ну то :beer: B-) .
Прочел условия на розетке,ничего такого не нашел.
Мне только интересно,а если при получении что-то не устроит,то как тогда? Тем более если коробку вскрыть при получении и включить его (что позволяется,на розетке так точно). Кстати на розетке еще и бонусы 700грн,итого выходит 70к вместо 78500 :spy:
Відмовитесь від товару і гроші повернуть через пару днів. Може є якісь нюанси з відмовою/поверненням техніки епл але це все можна буде у операторів запитати)
1985god
Member

Tim: 24.12.2024 21:14
viperest1: 24.12.2024 14:32Як на мене , то безкоштовний сир лише в мишоловці… Тут або потрібно уважно читати , що пише маленькими буквами при такій оплаті чи ціні або якось дуже дивно , якщо дійсно правда. Якщо помиляюся, ну то :beer: B-) .
Прочел условия на розетке,ничего такого не нашел.
Мне только интересно,а если при получении что-то не устроит,то как тогда? Тем более если коробку вскрыть при получении и включить его (что позволяется,на розетке так точно). Кстати на розетке еще и бонусы 700грн,итого выходит 70к вместо 78500 :spy:
Ребята призьіваю вас масссово на розетке заказьівать айфоньі вскрьівать и отказьіваться ! :beer: Они потом попадают в раздел уценка :super: по гораздо более приятной цене :up:
Bender911
Member

1985god: 24.12.2024 22:07 Ребята призьіваю вас масссово на розетке заказьівать айфоньі вскрьівать и отказьіваться ! :beer: Они потом попадают в раздел уценка :super: по гораздо более приятной цене :up:
Ага, потім коли ниють чому Paypal чи ще хтось не йде в Україну чи чому ціни набагато вище чим в США, ми будемо казати, що "Порошенко/Зеленський винен" :D
Donate
Member

Bender911: 25.12.2024 09:38
1985god: 24.12.2024 22:07 Ребята призьіваю вас масссово на розетке заказьівать айфоньі вскрьівать и отказьіваться ! :beer: Они потом попадают в раздел уценка :super: по гораздо более приятной цене :up:
Ага, потім коли ниють чому Paypal чи ще хтось не йде в Україну чи чому ціни набагато вище чим в США, ми будемо казати, що "Порошенко/Зеленський винен" :D
А потім на тебе дивляться як на унтерменша якогось коли ти здаєш щось що дійсно тобі не підійшло. Тому що наші генії просто абузять систему. :lol:
1985god
Member

блін до чого тут пейпал ? То що кількість смайлів не передала іронічний тон повідомлення ? :shuffle:

Відправлено через 9 хвилин 14 секунд:
подивився Xiaomi Poco M6 Pro 12/512GB Purple
на алі експрес та на https://hotline.ua/ua/mobile-mobilnye-t ... gb-purple/
з врахуванням мита в 14 Евро , в Україні дорожче рівно на суму доставки по Україні
для невибагливого користувача саме те , в принципі сам користуюсь майже рік таким 8/256 крім глюку спонтанного підвищення яскравості екрану раз в добу ( можливо це брак саvе мого екземпляру) всі інше більш менш вдалось налаштувати - як то повноекранні сповіщення і розблокування від додатку ай-пі телефонії .
Загалом підкупають маленький розмір \ вага , порівняно з ним Самсунг А55 монстр, відсутність ШИМ , дійсно швидка зарядка яка валить спочатку навіть 60 Вт кілька хвилин , потім 45, потім 33 і потроху знижує до кінця заряду , але загалом заряджається досить швидко . То ж може залишу собі Xiaomi Poco M6 Pro а Самсунг піде на подарунок на заміну redmi note 9 pro

Відправлено через 8 хвилин 2 секунди:
загалом не бачу прогресу за 3 роки в середньому і бюджетному сегменті смартфонів
адже мій минули Poco X3 Pro по продуктивності = сьогоднішньому Самсунг А55
а чотирьохрічний Xiaomi Redmi Note 9 Pro знову ж таки не поступається нічим цьогорічному = Xiaomi Poco M6 Pro, а в деяких моментах 4-х річний Xiaomi Redmi Note 9 Pro навіть краще пише відео 4K@30fps
всі зміни за 4 роки косметичні , за 4 роки у Xiaomi Poco M6 Pro навіть вай-фай 6 не додали порівняно з Xiaomi Redmi Note 9 Pro та й оновлення Хіпер ОС Xiaomi Redmi Note 9 Pro отримав на місяць раніше за Поко ....
Висновок даремно я продав свій Poco X3 Pro , начитався про відвал процессора , хоча він в мене ~3 роки пропрацював /
Donate
Member

1985god: 25.12.2024 11:52

блін до чого тут пейпал ? То що кількість смайлів не передала іронічний тон повідомлення ? :shuffle:

Відправлено через 9 хвилин 14 секунд:
подивився Xiaomi Poco M6 Pro 12/512GB Purple
на алі експрес та на https://hotline.ua/ua/mobile-mobilnye-t ... gb-purple/
з врахуванням мита в 14 Евро , в Україні дорожче рівно на суму доставки по Україні
для невибагливого користувача саме те , в принципі сам користуюсь майже рік таким 8/256 крім глюку спонтанного підвищення яскравості екрану раз в добу ( можливо це брак саvе мого екземпляру) всі інше більш менш вдалось налаштувати - як то повноекранні сповіщення і розблокування від додатку ай-пі телефонії .
Загалом підкупають маленький розмір \ вага , порівняно з ним Самсунг А55 монстр, відсутність ШИМ , дійсно швидка зарядка яка валить спочатку навіть 60 Вт кілька хвилин , потім 45, потім 33 і потроху знижує до кінця заряду , але загалом заряджається досить швидко . То ж може залишу собі Xiaomi Poco M6 Pro а Самсунг піде на подарунок на заміну redmi note 9 pro

Відправлено через 8 хвилин 2 секунди:
загалом не бачу прогресу за 3 роки в середньому і бюджетному сегменті смартфонів
адже мій минули Poco X3 Pro по продуктивності = сьогоднішньому Самсунг А55
а чотирьохрічний Xiaomi Redmi Note 9 Pro знову ж таки не поступається нічим цьогорічному = Xiaomi Poco M6 Pro, а в деяких моментах 4-х річний Xiaomi Redmi Note 9 Pro навіть краще пише відео 4K@30fps
всі зміни за 4 роки косметичні , за 4 роки у Xiaomi Poco M6 Pro навіть вай-фай 6 не додали порівняно з Xiaomi Redmi Note 9 Pro та й оновлення Хіпер ОС Xiaomi Redmi Note 9 Pro отримав на місяць раніше за Поко ....
Висновок даремно я продав свій Poco X3 Pro , начитався про відвал процессора , хоча він в мене ~3 роки пропрацював /
Тільки ти десь обісрався в висновках. Як раз для невибагливого користувача аппарат лайно.
Так як саме цінне в аппараті бюджетного сегменту це саме SoC саме він стоїть на другому місці при виборі аппарту (перше це офк ПЗ і інженерні рішення).
А там за 10к маячить M35... І Exynos 1380 це як раз ось той середній сегмент, а не бюджетний як з G99... І навідь доплачувати нічого не потрібно. Тут пробачте як з авто та ситуацією що з кожним роком їхати (бажано) потрібно швидше, і чим більше запасу тим краще...
Від 4к на бюджетних чи середніх аппаратах одна назва, знімає воно як лайно пробачте...
На рахунок ШИМ читайте специфікації більшість вендорів не договорюють до кінця. Ну типу його там дійсно немає але в діапазоні 30-100%, а те що більшість буде сидіти на менше 30% це вже вендора не хвилює він кине собі лейблу FlickerFlee :laugh: Рівно як і напруження для очей треба теж перевіряти, як на мене там в першочергово проблема в передачі кольорів, так як в природі в нас немає отого і близько що показують більша кількість оледів... На деяких вендорах є пресети кольорів які збавляють гамму до sRGB та єкран стає взагалі норм. Що там ше, вендор може просто взяти і змінити тобі вендора матриці, так як зміна матриці не змінює взагалі специфікацію товару в оглядах може бути одне, а ось отримати ти можеш наприклад інше... Тобі там обіцяли OLED 120 Гц ось ти його і отримав, а те що він трішечки інший то вже такє, подумаеш трішки інші кольори чи чіткість зоображення :rotate:
Вага відчуватися буде по різному за рахунок інерції та центру маси.
Розмір на скільки я помятаю у більшості аппаратів однаковий... Дюймажі єкрану не показують практично нічого.
1985god
Member

Donate soc ? Для тіктоку з ютубом? Та воно на 5 річних soc не тупить. Я ніколи не тримав певно в руках більш менш сучасних смарфонів щоб лагали , може не брав лайна . Але той же редмі ноут 9 про не тупить хоча йому вже 4,5 роки

Відправлено через 50 секунд:
На Qualcomm SM7125 Snapdragon 720G (8 nm) , я ж кажу за 4 роки в бюджетниках ставлять ті самі по продуктивності soc
Donate
Member

1985god: 25.12.2024 17:57 Donate soc ? Для тіктоку з ютубом? Та воно на 5 річних soc не тупить. Я ніколи не тримав певно в руках більш менш сучасних смарфонів щоб лагали , може не брав лайна . Але той же редмі ноут 9 про не тупить хоча йому вже 4,5 роки

Відправлено через 50 секунд:
На Qualcomm SM7125 Snapdragon 720G (8 nm) , я ж кажу за 4 роки в бюджетниках ставлять ті самі по продуктивності soc
Вже тут декілька разів піднімали цю тему... Це було ОК коли цей редмі нот і то ще було питання тому що за нього сяомі ВЖЕ хотіла як за простий Сяомі 9Т, а зараз багато що змінилося. Купувати завідомо лайно тому що його "вистачає" ще й за десятку, це взагалі крінж коли тут не відходячи від касси є більш цікаві девайси.

1985god
Member

Donate Без жодних претензій, але навчиться якось більш конкретно і зрозуміло виражати свої думки. Двічі перечитав і нічого не зрозумів. Я навіть коли надиктовую текст в мене виходять більш структуровані думки. Мені вже написав що треба купувати гівно за 10 тис грн. Я не знаю скільки тобі коштував 9Т
Я констатую той факт що станом на сьогодні випускають телефони з таким же по продуктивності SOC як і 4 роки тому ! Нові телефони . Де прогрес я запитую. Я і кажу що купивши 3 роки тому Поко х3 про з 860 драконом , станом до сьогодні тільки самсунг а35 наздогнав його за продуктивністью з ексіносом 1380, і тільки А55 трошки на 17% краще з 1480
dimon2277
Member

leif: 23.12.2024 12:11 dimon2277
Непогано. А скільки циклів?
нарешті руки дійшли в аналітиці покопатися, ось що вийшло: "last_value_CycleCount":811
Donate
Member

1985god: 25.12.2024 19:31 Donate Без жодних претензій, але навчиться якось більш конкретно і зрозуміло виражати свої думки. Двічі перечитав і нічого не зрозумів. Я навіть коли надиктовую текст в мене виходять більш структуровані думки. Мені вже написав що треба купувати гівно за 10 тис грн. Я не знаю скільки тобі коштував 9Т
Я констатую той факт що станом на сьогодні випускають телефони з таким же по продуктивності SOC як і 4 роки тому ! Нові телефони . Де прогрес я запитую. Я і кажу що купивши 3 роки тому Поко х3 про з 860 драконом , станом до сьогодні тільки самсунг а35 наздогнав його за продуктивністью з ексіносом 1380, і тільки А55 трошки на 17% краще з 1480
Є F6 за 14к :rolleyes: Да потрібно відвалити трішки більше, але сяомі вже не сильно хоче демпити на ринку телефонів...
спойлер
Изображение
А той шлак у бюджетному ринку то на лоха, памяті та ОЗУ побільше і гаврики вже біжать купляти. АКБ Si-Co, ліквід буст, камера пікселів на 200 і ще невідомо що щоб був потужний амейзінг і всі аж бігом йдуть купляти.
Nutbar
Member

Tim: 24.12.2024 04:12 Доброго времени суток.
Назрел вопрос,сейчас вижу,есть акции в случае с официальными iphone,если платить картой Visa,скидка будет 10%,что уже приближает цену к серым,но в чем подвох тогда и есть ли он? Тогда смысл в покупке серых отпадает? :-/ Или таким образом не проверишь телефон при получении,раз он уже оплачен и можно попасть?
Замовив на днях якраз по цій акції 16 про макс на 1Тб. Сьогонді доставили, все можна перевірити без питань, як при будь-якій іншій покупці. Чек, повернення протягом 14 днів. Апарат офіційний, навіть написи українською на коробці є. Саму коробку ще не вскривав, бо це на подарунок. Слідів здирання пломби нема, дата виготовлення листопад 2024. Єдине: приват трохи нерви помотав, відмовлявшись проводити оплату в деяких магазинах, типу "ризикована операція". Хоча це не були ні кредитні кошти ні оплата частинами. І така сама проблема в товариша була при оплаті навіть дешевшої моделі на 256Гб (вже користується, все ок). Що там буде при спробі купити якийсь макбук про я навіть не уявляю, мабуть заборонять купляти взагалі :gigi:

Коротше, якогось підступу тут нема. Думаю, причина акції в тому, що Visa зараз запропонувала банкам більш вигідні умови, ніж мастеркард, і це така спроба перевести клієнтів на візу. Але банк для співпраці вибрали максимально поганий.
viperest1
Member

Nutbar
Вітаю :beer: B-)
А не вигідніше було на 256 гб + айклауд на 1тб чи ск вони там пропонують :shuffle: ? Це для монтажу відео?
Nutbar
Member

viperest1
Та багато чого було вигідніше купити :laugh: Може й оптимізувати процес якось можна, робити щось на ноуті тощо. Але я туди не лізу. Різниця в ціні не така вже й велика. В тому плані, що не сказати що модель на 256 дешева. І зараз якраз на 256, яких зовсім не вистачає. І так, зокрема це під запис і роботу з відео.
1985god
Member

Nutbar: 26.12.2024 02:42
Tim: 24.12.2024 04:12 Доброго времени суток.
Назрел вопрос,сейчас вижу,есть акции в случае с официальными iphone,если платить картой Visa,скидка будет 10%,что уже приближает цену к серым,но в чем подвох тогда и есть ли он? Тогда смысл в покупке серых отпадает? :-/ Или таким образом не проверишь телефон при получении,раз он уже оплачен и можно попасть?

Замовив на днях якраз по цій акції 16 про макс на 1Тб. Сьогонді доставили, все можна перевірити без питань, як при будь-якій іншій покупці. Чек, повернення протягом 14 днів. Апарат офіційний, навіть написи українською на коробці є. Саму коробку ще не вскривав, бо це на подарунок. Слідів здирання пломби нема, дата виготовлення листопад 2024. Єдине: приват трохи нерви помотав, відмовлявшись проводити оплату в деяких магазинах, типу "ризикована операція". Хоча це не були ні кредитні кошти ні оплата частинами. І така сама проблема в товариша була при оплаті навіть дешевшої моделі на 256Гб (вже користується, все ок). Що там буде при спробі купити якийсь макбук про я навіть не уявляю, мабуть заборонять купляти взагалі :gigi:

Коротше, якогось підступу тут нема. Думаю, причина акції в тому, що Visa зараз запропонувала банкам більш вигідні умови, ніж мастеркард, і це така спроба перевести клієнтів на візу. Але банк для співпраці вибрали максимально поганий.
приват для бідних людей, він не вірить що в людини може бути більше 50 тис грн на рахунку :laugh: і що тим більше людина може витратити їх за один раз :shuffle: навіть касири в банку деколи відмовляють клієнтів оплачувати рахунки на суму 100 тис :rotate: типу ви при своєу розумі = при здоровому глузді заплатити на якийсь ФОП 100 тис ...
Donate
Member

1985god: 26.12.2024 13:58
Nutbar: 26.12.2024 02:42

приват для бідних людей, він не вірить що в людини може бути більше 50 тис грн на рахунку :laugh: і що тим більше людина може витратити їх за один раз :shuffle: навіть касири в банку деколи відмовляють клієнтів оплачувати рахунки на суму 100 тис :rotate: типу ви при своєу розумі = при здоровому глузді заплатити на якийсь ФОП 100 тис ...
Тому що такі операції вони ризикові. Це взагалі норма для банків... Як тількит алгоритми фіксують щось ризикове тобі фактично блочать рахунок і ти сам телефонуєш туди :rotate:
1985god
Member

Donate: 25.12.2024 22:07
1985god: 25.12.2024 19:31 Donate Без жодних претензій, але навчиться якось більш конкретно і зрозуміло виражати свої думки. Двічі перечитав і нічого не зрозумів. Я навіть коли надиктовую текст в мене виходять більш структуровані думки. Мені вже написав що треба купувати гівно за 10 тис грн. Я не знаю скільки тобі коштував 9Т
Є F6 за 14к :rolleyes: Да потрібно відвалити трішки більше, але сяомі вже не сильно хоче демпити на ринку телефонів...
спойлер
Изображение
А той шлак у бюджетному ринку то на лоха, памяті та ОЗУ побільше і гаврики вже біжать купляти. АКБ Si-Co, ліквід буст, камера пікселів на 200 і ще невідомо що щоб був потужний амейзінг і всі аж бігом йдуть купляти.
тут я трошки по GPT \ copilot

Акумулятори на основі технології кремній-вуглець (Si-Co) мають кілька переваг та недоліків у порівнянні з традиційними літій-іонними акумуляторами.

Переваги:
1. Вища енергетична щільність: Кремній-вуглецеві акумулятори мають приблизно на 12.8% вищу енергетичну щільність, що дозволяє зберігати більше енергії в тому ж об'єміhttps://mightygadget.co.uk/silicon-carbon-vs-lithium-ion-batteries/.
2. Більша ємність при низьких напругах: Вони зберігають до 240% більше ємності при низьких напругах, таких як 3.5Vhttps://mightygadget.co.uk/silicon-carbon-vs-lithium-ion-batteries/.
3. Швидка зарядка: Підтримують швидкі темпи зарядки з високою ефективністюhttps://mightygadget.co.uk/silicon-carbon-vs-lithium-ion-batteries/.
4. Стійкість до низьких температур: Показують хорошу продуктивність при низьких температурах, подібно до графітових акумуляторівhttps://mightygadget.co.uk/silicon-carbon-vs-lithium-ion-batteries/.
5. Екологічність: Кремній є більш поширеним і менш шкідливим для навколишнього середовища матеріалом у порівнянні з літієм, кобальтом та нікелемhttps://www.trustedreviews.com/explainer/what-a ... ed-4415742.

Недоліки:
1. Об'ємне розширення: Кремній має тенденцію до значного об'ємного розширення (до 300%) під час зарядки, що може призвести до механічних пошкоджень та втрати електричного контактуhttps://mightygadget.co.uk/silicon-carbon-vs-lithium-ion-batteries/.
2. Вартість: Виробництво кремній-вуглецевих акумуляторів може бути дорожчим через складність технології https://mobilityarena.com/silicon-batte ... dvantages/.
3. Циклічна стабільність: Хоча кремній-вуглецеві акумулятори мають порівнянну циклічну стабільність з літій-іонними, вони все ще можуть мати проблеми з довговічністю через об'ємне розширенняhttps://mightygadget.co.uk/silicon-carbon-vs-lithium-ion-batteries/.

Ці акумулятори вже починають використовуватися в смартфонах та електромобілях, і вони мають потенціал стати основною технологією в майбутньомуhttps://www.trustedreviews.com/explainer/what-a ... ed-4415742.

пишуть що це технологія майбутнього :) а звідки вам знати які саме АКБ використовуються в конкретних моделях смартфонів ?
Bender911
Member

Nutbar: 26.12.2024 02:42 Замовив на днях якраз по цій акції 16 про макс на 1Тб. Сьогонді доставили, все можна перевірити без питань, як при будь-якій іншій покупці. Чек, повернення протягом 14 днів. Апарат офіційний, навіть написи українською на коробці є. Саму коробку ще не вскривав, бо це на подарунок. Слідів здирання пломби нема, дата виготовлення листопад 2024. Єдине: приват трохи нерви помотав, відмовлявшись проводити оплату в деяких магазинах, типу "ризикована операція". Хоча це не були ні кредитні кошти ні оплата частинами. І така сама проблема в товариша була при оплаті навіть дешевшої моделі на 256Гб (вже користується, все ок). Що там буде при спробі купити якийсь макбук про я навіть не уявляю, мабуть заборонять купляти взагалі :gigi:

Питання щодо оплати: Visa звичайна? Іменна? Думаю може і собі щось купити поки є знижка 10%.
Nutbar
Member

Donate: 26.12.2024 17:02 Це взагалі норма для банків... Як тількит алгоритми фіксують щось ризикове тобі фактично блочать рахунок і ти сам телефонуєш туди :rotate:
Погоджуюсь, що дбати про безпеку це норма і добре в разі чого вимагати додаткового підтвердження. Але в данному випадку всі спроби оплати були заблоковані безапеляційно. В мене з ними і відеодзвінки були, але безрезультатно. Зміст звернень в підтримку можна стиснути до ось таких відповідей:
спойлер
Изображение

І так само в товариша, але йому взагалі заблокували оплату в терміналі магазину. Поїхав вранці, телефон отримав аж ввечері після десятків спроб і приниження на касі.
Bender911: 26.12.2024 17:30 Питання щодо оплати: Visa звичайна? Іменна? Думаю може і собі щось купити поки є знижка 10%.
В акції приймають участь будь-які картки, в тому числі "універсальна" та "інтернет" неіменні.
Donate
Member

1985god: 26.12.2024 17:10
Donate: 25.12.2024 22:07
спойлер
Изображение
тут я трошки по GPT \ copilot

Акумулятори на основі технології кремній-вуглець (Si-Co) мають кілька переваг та недоліків у порівнянні з традиційними літій-іонними акумуляторами.

Переваги:
1. Вища енергетична щільність: Кремній-вуглецеві акумулятори мають приблизно на 12.8% вищу енергетичну щільність, що дозволяє зберігати більше енергії в тому ж об'єміhttps://mightygadget.co.uk/silicon-carbon-vs-lithium-ion-batteries/.
2. Більша ємність при низьких напругах: Вони зберігають до 240% більше ємності при низьких напругах, таких як 3.5Vhttps://mightygadget.co.uk/silicon-carbon-vs-lithium-ion-batteries/.
3. Швидка зарядка: Підтримують швидкі темпи зарядки з високою ефективністюhttps://mightygadget.co.uk/silicon-carbon-vs-lithium-ion-batteries/.
4. Стійкість до низьких температур: Показують хорошу продуктивність при низьких температурах, подібно до графітових акумуляторівhttps://mightygadget.co.uk/silicon-carbon-vs-lithium-ion-batteries/.
5. Екологічність: Кремній є більш поширеним і менш шкідливим для навколишнього середовища матеріалом у порівнянні з літієм, кобальтом та нікелемhttps://www.trustedreviews.com/explainer/what-a ... ed-4415742.

Недоліки:
1. Об'ємне розширення: Кремній має тенденцію до значного об'ємного розширення (до 300%) під час зарядки, що може призвести до механічних пошкоджень та втрати електричного контактуhttps://mightygadget.co.uk/silicon-carbon-vs-lithium-ion-batteries/.
2. Вартість: Виробництво кремній-вуглецевих акумуляторів може бути дорожчим через складність технології https://mobilityarena.com/silicon-batte ... dvantages/.
3. Циклічна стабільність: Хоча кремній-вуглецеві акумулятори мають порівнянну циклічну стабільність з літій-іонними, вони все ще можуть мати проблеми з довговічністю через об'ємне розширенняhttps://mightygadget.co.uk/silicon-carbon-vs-lithium-ion-batteries/.

Ці акумулятори вже починають використовуватися в смартфонах та електромобілях, і вони мають потенціал стати основною технологією в майбутньомуhttps://www.trustedreviews.com/explainer/what-a ... ed-4415742.

пишуть що це технологія майбутнього :) а звідки вам знати які саме АКБ використовуються в конкретних моделях смартфонів ?
Ото більше від туда інфу беріть...

В данному варіанті це маркетинг повінстю...
Це літій-іонний акумулятор, але ви ж знаєте, як це буває, вони позиціонують його як щось нове та дивовижне. Це не так. Вони замінили матеріал анода на кремній, і це все, технологія залишилася тією самою. Теоретично, це може забезпечити вищу щільність енергії, а силікон дешевше графіту, який він замінив. Єдиний недолік полягає в тому, що силікон розширюється під час заряджання, що може призвести до передчасного зношування, тому зараз ми, як користувачі (ну, ті, хто отримав пристрій з таким акумулятором), є своєрідними "морськими свинками" для глобальних тестів. У смартфонах таке зношування може бути не дуже важливим, оскільки термін служби телефону відносно короткий, близько 3-4 років, тому важливо, що станеться раніше: заміна телефону або зношування акумулятора.
Ось батарейка тих самих Si-Co
Изображение
А з бонусів в тебе лише робота до -20 градусів що досить непогано, і більша трохи ємкість. А все інше в цілому ніхто навідь розповідати не хоче...
Наприклад яка ємкість АКБ бути через 1/2/3 роки... :shuffle:
На рахунок який тип використовують... Літієві вони всі, а ось які домішки використовують і наскільки "чисте" там виробництво нам невідомо.

Added in 1 minute 32 seconds:
Nutbar: 26.12.2024 17:33 Погоджуюсь, що дбати про безпеку це норма і добре в разі чого вимагати додаткового підтвердження. Але в данному випадку всі спроби оплати були заблоковані безапеляційно. В мене з ними і відеодзвінки були, але безрезультатно. Зміст звернень в підтримку можна стиснути до ось таких відповідей:
спойлер
Изображение
Дуже дивно, але я взагалі не виключаю нічого, особливо зараз.
Ответить