Hoyoverse

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Ответить
Автор
Member

Вже другий день якесь розчарування від ХСР. Після того, як подивився і почитав про Фугу. До цього майже не читав ніяких витоків про неї, але зараз перед релізом, коли з’явилася купа відео з нею, подивився декілька відео та почитав реддіт. Не подобається, що з Ахерон вона не працює. З Файрфлай вона також не працює без Е1. Та й заміна Руан Мей на Фугу сумнівна. Крутити Е1 і конус не хочу, коли анонсовано Аглаю, Герту і реран Джейд.
Думаю, може взагалі просто крутити всіх по одній копії для гарему, як я це роблю в Зенлессі. Отримав персонажа, побігав ним, заспокоївся, і крутиш наступного. Так і круток вистачає на нового персонажа кожен патч, і нема такого сильного розчарування, коли персонаж, на якого ти витратив чимало круток, все одно потім стоїть без діла. Це вже не кажучи про те, що купа 4* і навіть 5* конусів також без діла. Мабуть, так і робитиму.

ramm
ramm: 24.12.2024 08:52Захотів подивитись на GF2, хоча вже прочитав що там є фанфік на неосовок. Але з перших секунд тобі в лице пихають гнилу русню і роблять їх центральними персонажами. Як в це грати хоч з краплею мозку в 2024 я не знаю. Ви пробиваєте нове дно, споживачі китайського калу.
Я не грав в цю гру і мабуть не буду, бо і так є в що грати, але для мене це не новина. В японському аніме також інколи з’являються росіяни і часто вони там представлені як позитивні персонажі. Це не зважаючи на те, що Японія досі не підписала з росією мир та вважає Курильські острови окупованими. Не знаю, як у випадку китайців, але у японців це нічого не означає. Вони всіх іноземців гребуть під одну гребінку і всі вони там шаблонні білявки з блакитними очима. Тобто країна походження використовується для того, щоб показати, що це не японець. Просто росія це ще й велика країна, про яку всі знають, тому вона з’являється в медіа різних країн світу. А ось, наприклад, країни Європи там дуже рідко згадуються. Я навіть не кажу про Україну. Часто згадується США, Китай, Німеччина, трохи рідше Італія, Великобританія, Франція та росія. Дуже рідко можуть згадати якусь Європейську країну. Якщо ти не багата країна з потужною економікою і купою відомих на весь світ брендів, то про тебе знають тільки ті, хто цим цікавиться.
lewerlin
Member

Kirakishou: 24.12.2024 12:25Після того, як подивився і почитав про Фугу. До цього майже не читав ніяких витоків про неї, але зараз перед релізом, коли з’явилася купа відео з нею, подивився декілька відео та почитав реддіт. Не подобається, що з Ахерон вона не працює. З Файрфлай вона також не працює без Е1. Та й заміна Руан Мей на Фугу сумнівна.
Тінь міняє ГГшку(бо ГГшка буде треба в режимі Пам'яті) в супербрейку і бонусом бустить Хімеко з Сюеї. З Ахерон вона стає як друге Небуття, тому для Е2+, так, тут сенсу в ній немає.
Е6 Фуги дуже круте саме для пачкобудування, тому що, от тут уже, вона може замінити Мей, тобто закриває потребу в двох персонажах для СБ-пачок(Жуань і ГГ) зразу і вивільняє слот. І якщо що, ефективність пробою стакається, там взагалі поламані білди йдуть. Але це виключно, якщо вам цікаве пачкобудування в принципі.
Загалом мастхев для:
Раппи,
БХ,
Хімеко,
Сюєї.
Тобто тих, чиї механіки хочуть частого брейку.
З ФФ теж гратиме, але до Е6 вона не те щоб треба, а на Е6+Мей там зламана дичь(на те воно і Е6).
Оце я байчу! :gigi:

Хоча насправді ГГшку вона повноцінно не замінить, бо не може носити DDD :laugh: .
daesz
Member

Там немає русні, всі "ляльки" це андроїди в масовому тиражі названі відповідно до зброї якою вони користуються (ще з першої частини гри випущеної більше десятка років тому), в другій частині деякі із них придумали собі більш персоналізовані імена.
Ну і власне так, там є декілька фракцій, в тому числі й бувший совок який не розпався, але він жодного разу навіть не згадувався, бо це немає ніякого значення в контексті історії другої гри ;)
Последний раз редактировалось daesz 24.12.2024 15:32, всего редактировалось 3 раза.
Kirakishou
Member

lewerlin
Бутхіла не крутив і не буду, Ліншу і Раппу скіпнув заради Фуги. Сюєї я майже не прокачував, зараз вона мені не цікава. Залишається тільки Хімеко, бо Файрфлай вже потребує Фугу або з сігною, або з першим ейдолоном. Крутити ейдолони для Фуги я не хочу, коли вже анонсовано багато нових персонажів. Я краще заберу двох чи, якщо повезе, навіть трьох персонажів Е0, ніж Е1 чи Е2 Фугу. Зараз проходжу весь контент, але якщо в майбутньому не зможу закривати останні поверхи, то й пофіг. В Зенлессі за весь час тільки два чи три рази пробував пройти безодню, дійшов до п’ятого поверху. І взагалі не переймаюся, бо крім підписки я там нічого не купував, тобто немає того неприємного відчуття, коли ти вкинув купу грошей, а не можеш пройти контент.
В моїх мріях Фуга гарно співпрацювала з Ахерон, я хотів поставити її замість Пелагеї, але насправді вийшло так, що я можу поставити її тільки до Хімеко. Звідси і розчарування. Надіюся, що вона співпрацюватиме з якимись майбутніми, цікавими для мене, персонажами.
daesz
Member

До слова - один з персонажів наступного патчу називається Papasha
спойлер
Изображение
І це не тому що андроїд кацапський (лол як андроїд взагалі може мати національну принадлежність, так ніби сказати, що ваш сяомі чи мейзу - комуніст, бо китайського виробництва кек), а тому що зброя якою вона користується - це PPSh-41
Kirakishou
Member

Думаю, може взагалі просто крутити всіх по одній копії для гарему, як я це роблю в Зенлессі.
Хоча, чесно кажучи, хочеться спробувати забрати сігну Міябі в Зенлессі. Але в наступному патчі буде Евелін з сейю Хікасою Йоко, яка мені дуже подобається, тому краще залишу крутки, щоб було на гарант. В цій грі багато гарних дівчат і майже немає хлопців, тому менше можливості назбирати крутки, бо кожен патч хочеться когось крутити. Якби було більше можливості назбирати крутки, то можна було б пробувати крутити сігни хоча б для деяких персонажів, як в тому ж Геншині чи ХСР.
Я так розумію, що в Зенлесс тут тільки я граю, всі решта дропнули?
daesz
Member

Kirakishou: 24.12.2024 21:49
Думаю, може взагалі просто крутити всіх по одній копії для гарему, як я це роблю в Зенлессі.
Хоча, чесно кажучи, хочеться спробувати забрати сігну Міябі в Зенлессі. Але в наступному патчі буде Евелін з сейю Хікасою Йоко, яка мені дуже подобається, тому краще залишу крутки, щоб було на гарант. В цій грі багато гарних дівчат і майже немає хлопців, тому менше можливості назбирати крутки, бо кожен патч хочеться когось крутити. Якби було більше можливості назбирати крутки, то можна було б пробувати крутити сігни хоча б для деяких персонажів, як в тому ж Геншині чи ХСР.
Я так розумію, що в Зенлесс тут тільки я граю, всі решта дропнули?
lewerlin, ні?
lewerlin
Member

daesz: 24.12.2024 21:51lewerlin, ні?
Таке. Чисто сюжетку зібрав і дропнув на N місяців.
Давно до речі такого крінжу не ловив як від Міябі. Вона хіба що прямим текстом в ліжко ГГ не лізе.
daesz
Member

Ну тоді виходить, що Kirakishou єдиний :)
Мб ще хтось із панов які рідше в темі з'являються..
Donate
Member

daesz: 24.12.2024 15:58 До слова - один з персонажів наступного патчу називається Papasha
спойлер
Изображение
І це не тому що андроїд кацапський (лол як андроїд взагалі може мати національну принадлежність, так ніби сказати, що ваш сяомі чи мейзу - комуніст, бо китайського виробництва кек), а тому що зброя якою вона користується - це PPSh-41
Изображение

А є андроїд фінський :rotate:

Added in 1 minute 55 seconds:
ramm: 24.12.2024 08:52 Захотів подивитись на GF2, хоча вже прочитав що там є фанфік на неосовок. Але з перших секунд тобі в лице пихають гнилу русню і роблять їх центральними персонажами. Як в це грати хоч з краплею мозку в 2024 я не знаю. Ви пробиваєте нове дно, споживачі китайського калу.
Не хочу взагалі переходити на особистості але в тебе "потужність" головного мозку поки що :laugh:
daesz
Member

Donate: 25.12.2024 03:18
daesz: 24.12.2024 15:58 До слова - один з персонажів наступного патчу називається Papasha
спойлер
Изображение
Изображение

Те, що вона розмовляє фінською (і що її ім'я, в принципі, значить Фінляндія фінською), ще не означає що вона фінка :D
Тим більше, що Фінляндія наче як місце ядерної катастрофи в контексті вселенної цієї гри (там же проходять події релізного івенту, ну або десь поряд із нею).
спойлер
Изображение
(треба подивитись/почитати ці гори тексту з профілім персонажів :lol: )
Donate
Member

daesz: 25.12.2024 03:20
Donate: 25.12.2024 03:18

Изображение

Те, що вона розмовляє фінською (і що її ім'я, в принципі, значить Фінляндія фінською), ще не означає вона фінка :D
А ще да любить детс металл та трішки расизму...
А взагалі цікаво почитати історію.
https://ru.wikipedia.org/wiki/Советско- ... 1939—1940)
Це прямо база сьогоднішнього дня 1 в 1 :rotate:
Так як я в історію останній раз ліз десь років 15 назад в підручниках.
А там в цілому такого цікавого лайна не було, було тільки оці нудні 41-45, щось там не просто так забули 39-40 і раніше :lol:
daesz
Member

Donate: 25.12.2024 03:28
daesz: 25.12.2024 03:20
Те, що вона розмовляє фінською (і що її ім'я, в принципі, значить Фінляндія фінською), ще не означає вона фінка :D
А ще да любить детс металл та трішки расизму...
А взагалі цікаво почитати історію.
https://ru.wikipedia.org/wiki/Советско- ... 1939—1940)
Це прямо база сьогоднішнього дня 1 в 1 :rotate: Так як я в історію останній раз ліз десь років 15 назад в підручниках. А там в цілому такого цікавого лайна не було, було тільки оці нудні 41-45, щось там не просто так забули 39-40 і раніше :lol:
Почитаю.
Доречі на днях читав що Мосін в першій частині гри володіє "Hayha Memory Chip", який прямо натякає на Simo Hayha, легендарного фінського снайпера з найвищим "конфірмед кіллс" каунтером в історії. Він то якраз ще й брав участь у війні з вікі вище :)

(взагалі Суомі класний персонаж :shuffle: )
А в тому що трошки любиш дес темал нема нічого поганого :D
спойлер

А ще на днях дізнався, що легенда фінського десу помер 4 роки тому у віці 41 від алкоголізму :D
спойлер
Kirakishou
Member

В 3.0 Аглая, Герта, Лінша, Джейд, Фейсяо та Бутхіл.

lewerlin
Ви Фугу будете крутити чи всі крутки на Герту? Є натяки, що вона еманатор ерудиції. Варто очікувати другу Ахерон по потужності.
ramm
Member

Кружок пожирателів китайського лайна звісно внє палітікі, загалом суспільна думка про вас давно сформована. Захищати і виправдовувати фанфіки про хорошу русню, це край деградації.
Donate
Member

ramm: 25.12.2024 10:36 Кружок пожирателів китайського лайна звісно внє палітікі, загалом суспільна думка про вас давно сформована. Захищати і виправдовувати фанфіки про хорошу русню, це край деградації.
Ти там не в IGN працюєш? Побачив сірники і побіг строчити що багато українського в грі. Тут побачив що "Гроза" і вже надпотужно стало :rotate: Кинь трішки скрінів діалогів цікаво побачити що я тут не побачив :rotate:
ramm
Member

Україна в неосовку і русня в ролі головних спасителів, а лайножери все виправдають. Що ще з немічних взяти.
Donate
Member

ramm: 25.12.2024 11:19 Україна в неосовку і русня в ролі головних спасителів, а лайножери все виправдають. Що ще з немічних взяти.
2074 рік на початок GFL2 неосовка вже немає як десять років міняй методичку діду :lol:
ramm
Member

Неосовок претворився в русняву імперію на всю євразію. Отже тебе все влаштовує. Немічні малороси на сторожі китайського лайна.
"Union of Rossartrist", ви нє панімаєтє ета другоє. В цей "чудовий" день, у вас взагалі як пальці не повикручувало сидіти тут і захищати це блювотиння?
Donate
Member

ramm: 25.12.2024 11:49 "Union of Rossartrist", ви нє панімаєтє ета другоє. В цей "чудовий" день, у вас взагалі як пальці не повикручувало сидіти тут і захищати це блюваотиння?
Raeder Albert Rossartre was born on 24 April 1986 as an Englishman of German extraction
але тут пробачте що хочеш побачити то й бачиш, бути позером-турбопатріотом в наші часи дуже модно це я розумію :rotate:

І що там кумміністичного я не знаю, це як говорити зараз що Китай коммуністичний... Там автоматизована технократія.

І ситуація в світі взагалі там не дозволяє бути незалежним хоч якось, так як достатньо велика частина світу просто непридатна до життя :rolleyes:
Ответить