Последние статьи и обзоры
Новости
Огляд корпусу ASUS TUF Gaming GT302 ARGB формату BTF Edition
-
Skiff93
Member
Пропоную обговорити Огляд корпусу ASUS TUF Gaming GT302 ARGB формату BTF Edition
Вигляд
Ціна
Асус стабільно випускає оверпрайснутий кал.
Вигляд
Ціна
Асус стабільно випускає оверпрайснутий кал.
-
The_Rusik
Member
Сначала подумал это очередная бюджетка за 2-3к. Но как увидел прайс - закрыл обзор.
За что? За 7к выбор огромный и качество выше будет. А не это...
За что? За 7к выбор огромный и качество выше будет. А не это...
-
Vermeer
Member
Чтобы люди понимали потенциал, который можно выжать из данного формата в плане визуала, нужно в публикацию добавлять фото с кастомными сборками вроде этой:
https://youtu.be/YTCp3-uzPu8?si=pzGLUz96MUwHi0BJ&t=280
https://youtu.be/YTCp3-uzPu8?si=pzGLUz96MUwHi0BJ&t=280
-
Polybius
Member
Skiff93
The_Rusik
Це корпус в першу чергу для тих плат з конекторами в інший бік. Їх там півтори моделі на ринок — отой й деруть...
Vermeer
Була тут власне збірка в ньому вже
The_Rusik
Це корпус в першу чергу для тих плат з конекторами в інший бік. Їх там півтори моделі на ринок — отой й деруть...
Vermeer
Була тут власне збірка в ньому вже
-
mult
Member
Хотів купити цей корпус, але насторожує максимальна висота процесорного кулера в 165 мм.
Якщо збирати класичну збірку з відеокартою у якої кабель збоку , то може не закритись бокова кришка.
Суджу по своєму корпусу lian li o11 dynamic evo у нього висота кулера 167 і скло не закривається.
Ну або гнути кабель прямо коло карти що не можна.
У моєму блоку живлення що вказаний в профілі виробник зробив заводське обмеження на згин термоусадкою, так що ближче 5 сантиметрів не зігнеш.
А цей lian li o11 dynamic evo занадто вузький для таких випадків.
Ось шукаю корпус тепер.
Якщо збирати класичну збірку з відеокартою у якої кабель збоку , то може не закритись бокова кришка.
Суджу по своєму корпусу lian li o11 dynamic evo у нього висота кулера 167 і скло не закривається.
У моєму блоку живлення що вказаний в профілі виробник зробив заводське обмеження на згин термоусадкою, так що ближче 5 сантиметрів не зігнеш.
Ось шукаю корпус тепер.
-
DuckRider
Member
Можна, гни, якщо не комплектний до карти. Головне, гнути кабель, а не вигинати коннектор. Ось тут спокійно гнеться. Якщо вона прям біля коннектору, то усадку підріж. Або купи кутовий, якщо страшноmult: ↑ 24.12.2024 17:02 Хотів купити цей корпус, але насторожує максимальна висота процесорного кулера в 165 мм.
Ось шукаю корпус тепер.
Якщо дуже хочеш інший корпус під звичайне залізо, то є менш вратий ніж цей асус corsair 5000d airflow.
Доречі, в деяких корпусах квадратні отвори збільшують шум вентиляторів.
Последний раз редактировалось DuckRider 24.12.2024 17:30, всего редактировалось 3 раза.
-
Звезда S0-2
Member
В принципе, с Асусом можно собрать хороший ПК полностью, без сторонних фирм, не считая процессора, за хорошую цену.
-
Yurius
Member
хорошая цена и асус несовместимые вещи.Звезда S0-2: ↑ 24.12.2024 17:25 В принципе, с Асусом можно собрать хороший ПК полностью, без сторонних фирм, не считая процессора, за хорошую цену.
-
Звезда S0-2
Member
На основе чего такой вывод?Yurius: ↑ 24.12.2024 17:27хорошая цена и асус несовместимые вещи.Звезда S0-2: ↑ 24.12.2024 17:25 В принципе, с Асусом можно собрать хороший ПК полностью, без сторонних фирм, не считая процессора, за хорошую цену.
-
daesz
Member
Не розумію цю моду на решітки в квадратик, виглядає "вирвиглазно". Олсо, черговий оверпрайс від асуса.
Дякую за огляд.
Дякую за огляд.
-
DuckRider
Member
У них нет ничего нормального кроме видях и матерей. Корпусы - оверпрайс хлам, только ар201 нормальный, остальное сливает другим тайванцам буквально во всём. Вода - шумный хлам, сливает арктику, вентиляторы - просто шумный хлам, бп - оверпрайс, либо средний таф, а ссд пока они не научились перемаркировывать в свои наклейки, озу - обычная тим со своей наклейкойЗвезда S0-2: ↑ 24.12.2024 17:25 В принципе, с Асусом можно собрать хороший ПК полностью, без сторонних фирм, не считая процессора, за хорошую цену.
-
Звезда S0-2
Member
Если сильно заморачиваться, то можно там поискать немного подешевле со схожим качеством... Какой-нибудь DeepCool или PCcooler, немного дешевле и то, если прошариваешь тему и реально знаешь в чём выгода. В целом, Асус производит достойную продукцию. Если брать тот же корпус с вентиляторами, уж лучше(цена/качество) Асус, чем Ноктюа, Бикуит или даже Чифтек. Асус такую накрутку за бренд не берёт, как тот Ноктюа и Бикуайт.DuckRider: ↑ 24.12.2024 17:34У них нет ничего нормального кроме видях и матерей. Корпусы - оверпрайс хлам, только ар201 нормальный, остальное сливает другим тайванцам буквально во всём. Вода - шумный хлам, сливает арктику, вентиляторы - просто шумный хлам, бп - оверпрайс, либо средний таф, а ссд пока они не научились перемаркировывать в свои наклейки, озу - обычная тим со своей наклейкойЗвезда S0-2: ↑ 24.12.2024 17:25 В принципе, с Асусом можно собрать хороший ПК полностью, без сторонних фирм, не считая процессора, за хорошую цену.
-
0kie
Member
-
DuckRider
Member
Вот только качество вентиляторов хуже чем у ид кулинг Нашли с чем сравнивать...Звезда S0-2: ↑ 24.12.2024 17:43Если сильно заморачиваться, то можно там поискать немного подешевле со схожим качеством... Какой-нибудь DeepCool или PCcooler, немного дешевле и то, если прошариваешь тему и реально знаешь в чём выгода. В целом, Асус производит достойную продукцию. Если брать тот же корпус с вентиляторами, уж лучше(цена/качество) Асус, чем Ноктюа, Бикуит или даже Чифтек. Асус такую накрутку за бренд не берёт, как тот Ноктюа и Бикуайт.DuckRider: ↑ 24.12.2024 17:34
У них нет ничего нормального кроме видях и матерей. Корпусы - оверпрайс хлам, только ар201 нормальный, остальное сливает другим тайванцам буквально во всём. Вода - шумный хлам, сливает арктику, вентиляторы - просто шумный хлам, бп - оверпрайс, либо средний таф, а ссд пока они не научились перемаркировывать в свои наклейки, озу - обычная тим со своей наклейкой
У биквает одни из лучших бп по всем качествам, отличные, но оверпрайс вентиляторы, хорошая вода даже за свою цену, высококачественные корпуса, да оверпрайс, но есть лиана, на фоне которых асус оверпрайс с плохим качеством и пьяными инженерами
-
oversteve
Member
ТЕАМ випускав ссд і пам'ть TUF сумісно з АсусомDuckRider: ↑ 24.12.2024 17:34 а ссд пока они не научились перемаркировывать в свои наклейки
-
Skiff93
Member
+1daesz: ↑ 24.12.2024 17:33 Не розумію цю моду на решітки в квадратик, виглядає "вирвиглазно". Олсо, черговий оверпрайс від асуса.
Дякую за огляд.
Дешево виглядає і (як оце "колхозно" по нашому буде, не "колгоспно" ж казати?).
-
mult
Member
DuckRider
Так, там де ти показав там термоусадки немає.
Але ж стрьомно так близько гнути після чуток про вигорання цих шнурів і скрізь трубили не гнути їх близько
Про комплектний до карти я знаю що не можна гнути, але в інтернеті кажуть що також не всі можна гнути і ті що ідуть з блоком.
Все залежить від жорскості кабелю, якщо мякий то гнути можна, жорсткий то не бажано бо можна пошкодити розєм.
Мій кабель доволі жосткуватий, я пробував в тому місці гнути, виглядало як сумнівна ідея і я полишив це
Так, вихід або робити кастом з мякшими проводами, або з угловим конектором.
Перехідники углові бачив теж навіть CableMod були проблеми, хоча може вже пофіксили.
Взагалі мені цей кабель зовсім не подобається, якась фігня не надійна і ніжна, нафіга отаке мутить коли споживання карт тільки росте.
Старі конектори набагато кращі і з ними в мене ніколи не було проблем як з розміром корпусу так і по надійності.
Де робити такі кабелі я не знаю, тому все що спало на думку це заміна корпусу
Про квадратні отвори і шум дякую, навіть не думав про це
А ще я думаю на шум в першу чергу ще впливає відстань самих вентиляторів до решітки.
Є корпуси де виробник горби кріплення для вентиляторів робить дуже низькими і лопаті тоді крутяться буквально в парі міліметрів від решітки і це не додає тиші точно.
Так, там де ти показав там термоусадки немає.
Але ж стрьомно так близько гнути після чуток про вигорання цих шнурів і скрізь трубили не гнути їх близько
Про комплектний до карти я знаю що не можна гнути, але в інтернеті кажуть що також не всі можна гнути і ті що ідуть з блоком.
Все залежить від жорскості кабелю, якщо мякий то гнути можна, жорсткий то не бажано бо можна пошкодити розєм.
Мій кабель доволі жосткуватий, я пробував в тому місці гнути, виглядало як сумнівна ідея і я полишив це
Так, вихід або робити кастом з мякшими проводами, або з угловим конектором.
Перехідники углові бачив теж навіть CableMod були проблеми, хоча може вже пофіксили.
Взагалі мені цей кабель зовсім не подобається, якась фігня не надійна і ніжна, нафіга отаке мутить коли споживання карт тільки росте.
Старі конектори набагато кращі і з ними в мене ніколи не було проблем як з розміром корпусу так і по надійності.
Де робити такі кабелі я не знаю, тому все що спало на думку це заміна корпусу
Про квадратні отвори і шум дякую, навіть не думав про це
А ще я думаю на шум в першу чергу ще впливає відстань самих вентиляторів до решітки.
Є корпуси де виробник горби кріплення для вентиляторів робить дуже низькими і лопаті тоді крутяться буквально в парі міліметрів від решітки і це не додає тиші точно.
-
daesz
Member
А ви знаєте хоч про 1 випадок вигорання не на 4090?mult: ↑ 24.12.2024 18:42 Але ж стрьомно так близько гнути після чуток про вигорання цих шнурів і скрізь трубили не гнути їх близько
-
kolio
Member
можна Deepcool подібний взяти в 2 рази дешевший. Вигляд +- такий же буде.
-
HREN
Member
"Мода на глухие «аквариумы» и коробки прошла быстро, не успев начаться, так как хорошее охлаждение компонентов оказалось важнее эстетики" - а какая разница, автор, для охлаждения боковая глухая стенка из металла или из стекла?.Металл даже по-лучше будет. Расположение боковое у корзины для HDD в этом корпусе приведет к их перегреву - обдува сбоку нет, там г стенка крепления без продува. Места для 4090 с кабелем нет - глубина корпуса не достаточна. Возможность для вертикальной установки ВК в заводской комплектации - отсутствует. Корпус - стандартный китаец за 40 долларов, который Асус предлагает в Х раз дороже.
Последний раз редактировалось HREN 24.12.2024 19:04, всего редактировалось 1 раз.