До патчу так теж булоHotspur: ↑ 24.12.2024 13:38я бачу патрулі, бачу не тільки бандитів. патрулі стріляють бандитів і мутантів
З патчем вороги спавняться частіше і більше.
До патчу так теж булоHotspur: ↑ 24.12.2024 13:38я бачу патрулі, бачу не тільки бандитів. патрулі стріляють бандитів і мутантів
не булоDremjke: ↑ 24.12.2024 14:13До патчу так теж було
Hotspur: ↑ 24.12.2024 14:35не було. в патчі 3 я бачив патруль сталкерів 1-2 раза за 40 годин. зараз кожні 20 хвилин їх або долг або волю або вартуDremjke: ↑ 24.12.2024 14:13До патчу так теж було
Відправлено через 11 хвилин 24 секунди:кровосіся десь бігає. це нормальноwashburn_t15: ↑ 24.12.2024 14:12У меня теперь компас вообще раз в 20 секунд становится красным, хотя в округе тихо и пусто.
Ну чому не було, якщо булоHotspur: ↑ 24.12.2024 14:36не було
Геральт: ↑ 24.12.2024 15:20 Аж цікаво стало. Стягнув знову гру на ящик з 6700XT
При першій компіляції помилка. Закрив гру, запустив знову. Жодних проблем.
Це в тебе в голові "воспалєніє", дуже схожий ти на того забаненого руснявого бота, тільки трохи опущеного(мабуть бана боїшся )nutman: ↑ 24.12.2024 11:46Бывает же, что у людей в голове от сталкера начинается, жесть. ВоспалениеБарбарис: ↑ 24.12.2024 11:37 Малароси сплили.
В цьому й полягає синдром меншовартості маларосів: за один більш-менш людський вчинок якогось рускага їм прощається все, за недолік когось, хто відноситься до України всю націю одразу принижують.
я вже і не пам'ятаю коли останій раз ловив софтлоки в іграхwashburn_t15: ↑ 24.12.2024 16:27 Всё, после последнего патча словил баг - в ниичазе не открывается дверь после сцены с вартовцами. Нормально поиграл.
При помощи UETools прошёл сквозь закрытую дверь - скрипт не работает, нпс не спавнятся, сюжета дальше нет. Игра года, я такого со времён Vampire the masquerade Bloodlines не помню.
Эдуард, не надо придумывать сказки. Я уже понял, что у тебя все вокруг боты, наверное, у самого много общего с ботомEduard1980: ↑ 24.12.2024 16:18 Це в тебе в голові "воспалєніє", дуже схожий ти на того забаненого руснявого бота, тільки трохи опущеного(мабуть бана боїшся )
У меня там всё норм, пробуй отгружаться назад немного на автосейвах, такое бывает довольно часто. Если лень ждать, то есть команда demospeed, ускоряет игру. Типо пишешь demospeed 3 и игра в 3 раза быстрее идёт, так легко можно "скипнуть" что-то, если уже проходилwashburn_t15: ↑ 24.12.2024 16:27 Всё, после последнего патча словил баг - в ниичазе не открывается дверь после сцены с вартовцами. Нормально поиграл.
При помощи UETools прошёл сквозь закрытую дверь - скрипт не работает, нпс не спавнятся, сюжета дальше нет. Игра года, я такого со времён Vampire the masquerade Bloodlines не помню.
Ещё дальше отгружайся, не может не сработать я не знаю
так собі порада, але особисто я видалив гру і готовий почекати декілька місяців, поки хоча б критичні аспекти пофіксят і завезуть нормальний а-лайф.washburn_t15: ↑ 24.12.2024 17:58 Enjthesilence
Посмотрел прохождение на ютубе - там появляется Далин, а у меня нет, только вартовцы стоят. Даже специально откатился на предыдущее сохранение - Далин не появился.
Завтра попробую, на сегодня с меня хватит попыток играть в игру, которая активно мне сопротивляется.nutman: ↑ 24.12.2024 17:59Ещё дальше отгружайся
Ну а я так легко не сдаюсь, Зона только сначала сопротивляется, потом приноравливаешься и ничегоwashburn_t15: ↑ 24.12.2024 18:18Завтра попробую, на сегодня с меня хватит попыток играть в игру, которая активно мне сопротивляется.nutman: ↑ 24.12.2024 17:59Ещё дальше отгружайся
Ну, в мене з 2го. На 5800+6700XT. Важко чи ні - не знаю, не геймдев.0kie: ↑ 24.12.2024 15:23 Геральт
Ну да, с раза третьего-пятого может запуститься - почему не с первого? Это ж капец как трудно реализовать компиляцию шейдеров, да? В других играх ты такое видел, чтобы именно процесс компиляции выбивал игру? Я - нет.
хто сказав, що їм "можна?" за це реліз тлоу обісрали і нормально занизили оцінки грі у стимі зі сталкером такого і близько нема. І якщо хтось обісрався, це не виправдовує власні обісряни штанці, треба нормальну гру релізити, а не щось із софтлоками, яких доречі не було в тлоу.Геральт: ↑ 24.12.2024 22:27Ну, в мене з 2го. На 5800+6700XT. Важко чи ні - не знаю, не геймдев.0kie: ↑ 24.12.2024 15:23 Геральт
Ну да, с раза третьего-пятого может запуститься - почему не с первого? Это ж капец как трудно реализовать компиляцию шейдеров, да? В других играх ты такое видел, чтобы именно процесс компиляции выбивал игру? Я - нет.
Так , бачив і не тільки таке. Вже всі мабуть забули реліз TLOU на ПК. А там також були проблеми з компіляцією шейдерів, вильоти на слабких системах, підвантаження посеред гри на нормальних системах та інші приколи. І оті підвантаження то не мікрофрізи/статери на які нарікає Месія і навіть не просадки до 10кадрів. А повноцінна така пауза на кілька секунд. По типу відкривання дверей в старфілді. І патчі тоді також строчили в перші тижні, як скажені. Ну, але це ж всього лиш Соні з древньою, фактично, на момент ПК-релізу, коридоркою. Їм можна
З патч-ноута до ТЛОУ:
- спойлер
- Fixed an issue where a crash could occur when using [ALT+ENTER] to toggle between Fullscreen and Windowed modes
Fixed an issue where a memory crash could occur during the transition from the end of the game into the credits sequence
Fixed an issue that could cause a crash while the game launched
Added additional crash report logs to provide further insight for developers
Known Issues
We are currently investigating the following issues:
Loading shaders takes longer than expected
Performance and stability is degraded while shaders are loading in the background
Older graphics drivers leads to instability and/or graphical problems
Game may be unable to boot despite meeting the minimum system requirements
A potential memory leak
Щось твоя активність в темі , темі , темі не була особливо помічена. Чи в тебе все ок було?Enjthesilence: ↑ 24.12.2024 23:24 хто сказав, що їм "можна?" за це реліз тлоу обісрали і нормально занизили оцінки грі у стимі зі сталкером такого і близько нема. І якщо хтось обісрався, це не виправдовує власні обісряни штанці, треба нормальну гру релізити, а не щось із софтлоками, яких доречі не було в тлоу.