[Україна, Бровари] Куплю корпус Cooler Master Cosmos 2

Объявления о покупке
Ответить
Автор
Member

Вітаю!
Неспішно куплю Cosmos 2, колір не принципово. Можливо, у когось займає багато місця в кладовці\на балконі і виникне бажання обміняти його на гроші.
Цікавить тільки Cosmos 2. Cosmos 1000, S\SE, C700P і т.д. - не цікавить. Розгляну 25th Anniversary, але глухий в пріоритеті.
Бажано, максимально комплектний. На коробку і папірці не розраховую, але хотілось би не розвандалений. Те що зараз пропонують на OLX не влаштувало ціною або комплектністю.

Гігантському 10+річному корпусу - гігантський бюджет: до 6к грн :) Пропозиції пишіть сюди, або в пп.
big_bang
Member

вирішили дитячі мрії виконати на передодні нового року ?
Avant
Member

big_bang: 24.12.2024 14:20 вирішили дитячі мрії виконати на передодні нового року ?
Ага. :gigi: У мене часто так, як треба щось обирати, діло закінчується старим преміумом
akoy
Member

Avant
можливо такий Cosmos підійде + СВО +допи)...із моєї теми, фото по бажанню стан ОК люміній + шумка! B-)
viewtopic.php?f=29&t=266889
Ortyomko
Member

akoy: 24.12.2024 16:20 можливо такий Cosmos підійде
Avant: 24.12.2024 14:08 Цікавить тільки Cosmos 2. Cosmos 1000, S\SE, C700P і т.д. - не цікавить. Розгляну 25th Anniversary, але глухий в пріоритеті.
:facepalm:
напевно червоним треба було виділяти
akoy
Member

:facepalm:
напевно червоним треба було виділяти
[/quote]

можливо)...це на роздуми покупця ;) ...при тому мій кейс унікальний+СВО B-) ...друге, хтось обіцяв показати що СВО Koolance ERM-3K3U по 500у.е. валом :laugh: ...все ще чекаю :gigi:
Ortyomko
Member

akoy: 24.12.2024 16:44 можливо)...це на роздуми покупця ;) ...при тому мій кейс унікальний+СВО B-) ...друге, хтось обіцяв показати що СВО Koolance ERM-3K3U по 500у.е. валом :laugh: ...все ще чекаю :gigi:
я не обіцяв що валом, я казав що є такі пропозії, ви і самі її бачили, в той час коли ви казали що воно буде тільки дорожчати. Тобто сказали неправду. А ваш вже два роки висить.
Покупець чітко зазначив що конкретно ця модель йому не цікава, але ви її все одно всунули. До того ж, знаючи ваш підход до ціноутворення, у 6000грн воно не вкладеться.
akoy
Member

я не обіцяв що валом, я казав що є такі пропозії, ви і самі її бачили, в той час коли ви казали що воно буде тільки дорожчати. Тобто сказали неправду. А ваш вже два роки висить.
Покупець чітко зазначив що конкретно ця модель йому не цікава, але ви її все одно всунули. До того ж, знаючи ваш підход до ціноутворення, у 6000грн воно не вкладеться.
[/quote]

якщо би побачив хоч одну за нове СВО 500 у.е. :gigi: , то навіть сьогодні б не озвучив)...хіба кудись спішу ;) ...та ні лиш веселих свят Вам бажаю :beer:
Avant
Member

Цікаво у нас тут. :) Але пан Ortyomko вже все сказав за мене, можу тільки повторити іншими словами.
Ortyomko: 24.12.2024 16:48 Покупець чітко зазначив що конкретно ця модель йому не цікава, але ви її все одно всунули. До того ж, знаючи ваш підход до ціноутворення, у 6000грн воно не вкладеться.
akoy: 24.12.2024 16:44 можливо)...це на роздуми покупця ;) ...при тому мій кейс унікальний+СВО B-)
Нажаль, двічі промах. Хотілося би Cosmos II, Cosmos 1000 аж три лежить на олх по досить демократичним цінам, один з них навіть з папірцями. А СЖО мені просто не цікаво, півтора-два тижні тому купив нове повітря. Дякую за пропозицію.
SnqzUA
Junior

Avant: 05.01.2025 22:52 Цікаво у нас тут. :) Але пан Ortyomko вже все сказав за мене, можу тільки повторити іншими словами.
Ortyomko: 24.12.2024 16:48 Покупець чітко зазначив що конкретно ця модель йому не цікава, але ви її все одно всунули. До того ж, знаючи ваш підход до ціноутворення, у 6000грн воно не вкладеться.
akoy: 24.12.2024 16:44 можливо)...це на роздуми покупця ;) ...при тому мій кейс унікальний+СВО B-)
Нажаль, двічі промах. Хотілося би Cosmos II, Cosmos 1000 аж три лежить на олх по досить демократичним цінам, один з них навіть з папірцями. А СЖО мені просто не цікаво, півтора-два тижні тому купив нове повітря. Дякую за пропозицію.
На олх є за 6100 в Сумах
Avant
Member

SnqzUA: 05.01.2025 23:00 На олх є за 6100 в Сумах
Бачив, без нижніх корзин і їх кульків, без передніх карманів. Подумав би, якщо було би дешевше. За 6к хотілося-би в сборі все таки, можливо з нюансами, але без деребану хочаб.
Тема поднималась пользователем Avant 05.02.2025 20:21.
Ответить