Последние статьи и обзоры
Новости
Для S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl вийшло оновлення 1.1.3. Це останній патч цього року
-
mult
Member
Phos4
Приклад, хітовий елден рінг, щоб пройти квестові лінії персонажів, а не просто втупу пробігти, треба потратити просто купу часу на гугління і перегляди відео.
Бо ті квести без гайдів ніфіга не пройдеш, наскільки все заплутано і не логічно, а ще половина проходиться на секретних локах які можеш не знайти.
Я просто замахався муштрувати інтернет поки пройшов, але пройшов всі на 100 відсотків.
І от заплатив теж немало грошей за цей елден рінг, повинен просто грати, а фіг там, хочеш сюжету лізь в інтернет.
Я розумію що гугління в сталкер і елден рінг це трохи різні речі, в першому там гугління проблем, а в другому квестів.
Але по суті що то, що то фігня якою гравець не повинен займатись
Я взагалі видалив поки сталкер і чекаю поліровки, щоб не мучитись
Хоча я грав в нього, але тільки на першій локі то проблем не було крім оптимізації, але я далеко не заходив, тому міг просто не вспіть нахапатись проблем
Приклад, хітовий елден рінг, щоб пройти квестові лінії персонажів, а не просто втупу пробігти, треба потратити просто купу часу на гугління і перегляди відео.
Бо ті квести без гайдів ніфіга не пройдеш, наскільки все заплутано і не логічно, а ще половина проходиться на секретних локах які можеш не знайти.
Я просто замахався муштрувати інтернет поки пройшов, але пройшов всі на 100 відсотків.
І от заплатив теж немало грошей за цей елден рінг, повинен просто грати, а фіг там, хочеш сюжету лізь в інтернет.
Я розумію що гугління в сталкер і елден рінг це трохи різні речі, в першому там гугління проблем, а в другому квестів.
Але по суті що то, що то фігня якою гравець не повинен займатись
Я взагалі видалив поки сталкер і чекаю поліровки, щоб не мучитись
Хоча я грав в нього, але тільки на першій локі то проблем не було крім оптимізації, але я далеко не заходив, тому міг просто не вспіть нахапатись проблем
-
Afit
Member
Игра не без проблем. Но лично у меня ни разу небыло критических моментов, которые бы помешали играть. Больше просматривается недовылизаность, но основа игры явно отличная. Так как ты трандят только те кто в неё не играл и брызжут желчью. Завязывай рашистов слушать, если ты конечно сам не оттуда0kie: ↑ 23.12.2024 22:35Так не нужно покупать это лайно. Качаешь и бесплатно тестируешь. А разрабы? Пусть питаются крохами от фанатов. Было же сразу понятно, что эти рукожопы не смогут сделать нормальную игру. Зачем их финансировать? Подножный корм - это их удел. Причём релизная версия на моей системе запускалась и работала нормально, а после патчей вылетает на компиляции шейдеров и даже запустить не могу. Карта AMD, Винда 11 Про 24Н2, драйвер на карту актуальный. Все без исключения игры запускаются и работают, включая пиратки типа Cyberpunk 2077 с ресурса по ссылке, а это лайно не работает.The_Rusik: ↑ 23.12.2024 21:45 кто купил игру, должен еще искать сам проблему?
Само собой разумеется. Сколько времени потребовалось для приведение прошлых игр серии к играбельному состоянию? Бездари.... На одном фанатизме выезжают очередной раз.Kashtan: ↑ 23.12.2024 21:50в наступному році я теж не зможу пограти в недосталкера
-
0kie
Member
Причём тут "рашисты", если игра - лайно? Не по смыслу и содержанию, а по реализации. Да, мне не нравится вся серия Сталкера, но я не поливал грязью первые три игры, а вот эта - ну бред же такое выпускать в люди... Побегал ещё на релизе часика полтора и забросил. После патчей вообще запустить не могу. Таки да - пуйло виноват....Afit: ↑ 23.12.2024 22:47Так как ты трандят только те кто в неё не играл и брызжут желчью. Завязывай рашистов слушать, если ты конечно сам не оттуда
Ну так и Сталкера должны были ЭТИ разработчики выпускать, а не "наше всё". Потужно так обосраться - это талантище!Hotspur: ↑ 23.12.2024 22:44На Відьмака 3 десь 6-7 місяців. На Кіберпанк 2077 сильно більше
-
Eduard1980
Member
0kie
Ти якись потужно обіжений на сталкер)) Все шось тобі той сталкер йорзає в одному місці)) Мабуть в тому місці сталкер тобі "реалізовал" і "по смьіслу" і "по содержанію" ))
Ти якись потужно обіжений на сталкер)) Все шось тобі той сталкер йорзає в одному місці)) Мабуть в тому місці сталкер тобі "реалізовал" і "по смьіслу" і "по содержанію" ))
-
0kie
Member
Для особо одарённых: у меня нет претензий к самой игре - претензии исключительно к реализации. Разницу понимаешь? Фанатизм - это болезнь. Лечись. Я же без фанатизма смотрю на эту поделку и вполне закономерно прихожу к выводу, что данная игра на данном этапе - лайно. Тебе нравится это жрать? Вперёд. Я не против. Не нужно других принуждать к этому.Eduard1980: ↑ 23.12.2024 23:13Ти якись потужно обіжений на сталкер))
-
Eduard1980
Member
Не "понімаю разніци", бо ти пограв півтори години на релізі і потім вже не зміг запустити гру з твоїх слів.0kie: ↑ 23.12.2024 23:27 Разницу понимаешь?... Не нужно других принуждать к этому.
Яку реалізацію ти там встиг побачити?
І, цей, тебе справді "прінуждают" грати в сталкер? Ізвєрги. Як я тобі співчуваю
"Прінуждьоний к ігре", "Прінуждьоние іграть", "Іх прінуждали іграть в сталкер" , а шо - звучить
Відправлено через 10 хвилин 17 секунд:
Стцуко, ну я ржунімагу.
В кожній темі по сталкеру починається "вой прінуждьоних іграть в сталкер"
Чувак, дякую тобі, повеселив
-
PowerFulls
Member
В мене є віддаленний доступ.kolio: ↑ 23.12.2024 20:18а ви точно на роботу ходите?PowerFulls: ↑ 23.12.2024 19:07 Тільки обновив до 1.1.2 поки на роботі, приходжу з роботи думаю пограю
приходите з роботи (де також грали) додому і також граєте? ви точно людина?
Зайшов, поставив обновлятись.
А якщо що, Moonlight знаєте що це? при бажанні та вільному часі, можна грати з любого місця де є нормальний інтернет
-
Diablique
Member
Мой короткий опыт, единственное что напрягло, это вылеты после последних патчей во время компиляции, я правда далеко не зашёл, штурманул Дугу. Ну и на штурме, в первые фпсы упали ниже 10 на секунд 10, возможно замес или дуга засверкала, ну баг на залисси, но выполнил частично, частично забил, с оптимизоном проблемы и там не скоро всё сделают, даже по квестам, но это не значит, что можно игру на свалку. Альфа, бета, гамма тестеры, о чем вы, если у вас горит оййййййй!, манибек на релизе и досвидание, в чем проблема, я не фанат но серию игр люблю, да я 50% времени игрового потратил на прогулки по локациям со старых частей и не могу сказать, что разрабы болт ложили, здесь они очень старались, цена за игру по факту смешная, поэтому товарисчи с пеной у рта, хватит, манибек, если торрент, то в теме с торрентом и извергайте свой негатив.
Отправлено спустя 54 секунды:
PowerFulls
Ты сейчас чела в машине времени прокатил)))
Отправлено спустя 54 секунды:
PowerFulls
Ты сейчас чела в машине времени прокатил)))
-
washburn_t15
Member
A-life, к сожалению, так и не заработал.
-
MessiaH
Member
После этого патча оптимизация вообще скатилась ниже плинтуса в подвале, сама игра на любителя, но техническая реализация это просто 5-кратно переваренный калл. Но самое страшное, что она такой и будет дальше, т.к. в основе ублюдочный UE5 движок и ничего с этим не поделаешь, он просто не создан для того чтобы выпускать на нём нормально оптимизированный продукт
-
nutman
Member
45 лет, а как будто бы читаю посты 16-летнегоEduard1980: ↑ 23.12.2024 23:51Не "понімаю разніци", бо ти пограв півтори години на релізі і потім вже не зміг запустити гру з твоїх слів.0kie: ↑ 23.12.2024 23:27 Разницу понимаешь?... Не нужно других принуждать к этому.
Яку реалізацію ти там встиг побачити?
І, цей, тебе справді "прінуждают" грати в сталкер? Ізвєрги. Як я тобі співчуваю
"Прінуждьоний к ігре", "Прінуждьоние іграть", "Іх прінуждали іграть в сталкер" , а шо - звучить
Відправлено через 10 хвилин 17 секунд:
Стцуко, ну я ржунімагу.
В кожній темі по сталкеру починається "вой прінуждьоних іграть в сталкер"
Чувак, дякую тобі, повеселив
-
qziua
Junior
І де цей коментака, який казав що гра працює як треба? Пропонував почистити порох і поміняти термопасту...Samilo: ↑ 23.12.2024 16:28 man1242
Цей патч скіпує це кешування шейдерів. Якщо раз не пройшло, гра пише попереджувальне повідомлення і відразу запускає в гру
Відправлено через 2 хвилини 37 секунд:
Fen1xz
Під всіма хайповими іграми є такі юзери які пишуть коменти для фарму нагород.
Відправлено через 1 хвилину 14 секунд:
Ми знаємо про проблему і працюємо над нею....
-
VovaII
Member
— А що тут незрозуміло? Тим у кого АМД годі гратися, най Різдво і НР святкують. Молодці розробники. — Олів'є сам себе не наріже.man1242: ↑ 23.12.2024 13:16Це останній патч цього року
После сегоднешнего патча у все AMD юзеров больше не запускается сталкер2 так-как крашится кеширование шейдеров
-
nutman
Member
Одни говорят, что на амуде всё норм, вторые, что будет софтлок. Есть конфирмед информейшн на амуде работает 1.1.3 или лучше сидеть на 1.1.2?VovaII: ↑ 24.12.2024 10:29— А що тут незрозуміло? Тим у кого АМД годі гратися, най Різдво і НР святкують. Молодці розробники. — Олів'є сам себе не наріже.man1242: ↑ 23.12.2024 13:16Це останній патч цього року
После сегоднешнего патча у все AMD юзеров больше не запускается сталкер2 так-как крашится кеширование шейдеров
-
VovaII
Member
— Тю на Вас. Це ж частина гри! Згадайте із яким захоплення Ви шукали вирішення проблеми, замість просто сидіти і чекати патча, що все виправить. Чи в багатьох іграшках Вам доводилось проявити всі свої дослідницькі здібності, за такий короткий час?starinfo: ↑ 23.12.2024 14:43мені дуже не подобалось що постійно в цій грі треба було все гуглити, перезапускати, ставити сторонні тули для проходження квесту, прочитування форумів хто це як робив і тд
Відправлено через 6 хвилин 18 секунд:
— І втратити купу захопливого експірієнсу, під час якого Ви навіть познаходили сайти, про які до того ні разу не чули, або давно не навідували.Phos4: ↑ 23.12.2024 14:44Найперший аргумент для мене перейти з піраток на ліцензії це те що не треба гуглити, шукати патчі, локалізації, правити іні файли. Людина купує гру має нажати кнопку грати і...
starinfo: ↑ 23.12.2024 14:46повністю підтримую,
-
Sashkotem
Member
Почав грати з останнього великого патча, поки ніяких багів не бачив. Шкодую що не купив раніше по передзамовленню. Подивлюсь що там із новим патчем.
-
BoKl
Member
Раніше просто спавнився ворог, а тепер спавниться ворог і дружелюбні до тебе нпс, котрі перестрілюються замість тебе. Краще б за таку реалізацію просто болванчиків порозставляли по карті, а то приходиш локацію лутати з 1-2 будинків і вже через хвилину-дві по тобі летять кулі та гранати, хоча там нікого і близько не було.washburn_t15: ↑ 24.12.2024 01:23 A-life, к сожалению, так и не заработал.
-
Grava
Member
Це ще на релізі булоBoKl: ↑ 24.12.2024 10:49тепер спавниться ворог і дружелюбні до тебе нпс
-
VovaII
Member
— Та хто ж його зна? Вчора поки обновив, то ліг спати і ще не грав. Та й у мене карта від Грети Тумберг.nutman: ↑ 24.12.2024 10:33Есть конфирмед информейшн на амуде работает 1.1.3 или лучше сидеть на 1.1.2?
-
nutman
Member
Как примерный АЛЬФА-тестер я лично проверил этот патч на амуде. С горем пополам, пару раз закрыв задачу, шейдеры скомпилилсь. Каждый раз при фейле перед юзвером будут извинятся и писать, что, в общем-то, не особо и надо эти шейдеры компилить, за чем следует скип компиляции при которой никак невозможно зайти в главное меню - постоянно мигает надпись нажмите любую клавишу, а когда нажимаешь - ничего не происходит. При чем компиляция квалифицируется не как которая при первом запуске, когда минут 15 компилится, а как при регулярном - ползунок движется быстро. Сдаю задачу как готовое к релизу, юзвери сами могут решить проблему поелозивши диспетчер задач, потанцевав с бубном, на крайний случай первые минут 20 будут играть в 10 фпс с просадками до 2. Выпускайте - ГУУУУУУУУУУД МОНИНГ, ЗОНА!VovaII: ↑ 24.12.2024 10:52— Та хто ж його зна? Вчора поки обновив, то ліг спати і ще не грав. Та й у мене карта від Грети Тумберг.nutman: ↑ 24.12.2024 10:33Есть конфирмед информейшн на амуде работает 1.1.3 или лучше сидеть на 1.1.2?