Странные вопросы и точные ответы

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

unlnu
Точно дроссель, с ними редко когда бывают проблемы (если не локальный перегрев от холодной пайки или работы в предельных режимах постоянно).
unlnu
Member

krivonos-kolya,
дякую, за коментар. :beer:
murzik
Member

і скажуть "негарантійний випадок", бо був перепад напруги ..
unlnu
Member

murzik
це якщо справа взагалі дойде до сервісного обслуговування і ремонту, про заміну товару, взагалі мови не йде...
а от що мені вдалось з'ясувати після звернення в пошуках контактів сервісу Deepcool у нас, так це те що його у нас немає. Уся несправна продукція замінюється на нову за рахунок/допомогою основного постачальника. Попередньо, це моє припущення, вони не проводять ретельну перевірку того чи іншого продукту, а максимум вкл/викл - працює/не працює і все на тому. Тобто я їм ніяк нічого не доведу у власному випадку. Тільки голову морочитиму собі і людям. В чорний список якийсь внесуть і потім фіг шо десь я по гарантії проведу. Вже замовив новий бж. Дослідженням, ремонтом буду займатись трохи згодом, а поки що таки почекаю на остаточну відповідь міжнародної підтримки, хоча це вже не має особливого значення як і моє практичне ставлення до гарантії. :shuffle:
unlnu
Member

учора ввечері виявив розірвавшусь батарейку-таблетку в ялинці-світильнику, яка стояла поруч з пк - усі питання зняті, розслідування завершене. :lol:
Roaster
Member

Кто-нибудь знает, где купить кабель для наушников такого типа:

1. На одном конце два 3.5-миллиметровых джека для подключения к наушникам
2. На втором конце один 3,5- или 6,3-миллиметровый джек для подключения к источнику звука
3. Длина 2-3 метра
4. Желательно цена меньше 1000 гривен

Раньше заказывал на Amazon, но долго ждать. На проме нашел подходящий кабель за 400 гривен, но длина всего 1,2 метра, не подходит. Еще нашел несколько вариантов нормальный длины, но по невменяемым ценам (4000-6000 гривен).
IvanCh
Member

Roaster
є ж перехідники. 3,5 -> 6,3, у мене колись валялося пару штук без діла.
Roaster
Member

IvanCh
Переходник не поможет, когда кабель сдох.
Вот что мне нужно:
спойлер
снимок7.jpg
Казалось бы, все коннекторы самые что ни на есть стандартные, но ничего найти не могу :-/
IvanCh
Member

Roaster
ну так можна взяти звичайний кабель 3,5<->3,5 + перехідник.
Roaster
Member

IvanCh
Как из двух 3,5<->3,5 сделать один?
Михаіл
Junior

А просто їх спаяти паралельно не варіант? Чи там ще якась начинка є?
Mr_Volan
Member

Roaster: 04.01.2025 16:09Кто-нибудь знает, где купить кабель для наушников такого типа:
це треба до ремонту аудіотехніки вам
купити в радіомагазині 2 штуки 3,5 мм джека та 1 штуку 6,3мм. також мікрофонного кабелю на свій смак. а майстер всьо то спаяє до купи. там роботи на 15 хвилин з перекуром
sanchako
Junior

Доброго времени суток. Достался на шару ноут х270 с ошибкой: 0001: Reset error (platform reset not de-asserted. Подсветка экрана даже не хочет включаться, только моргуть подсветка на клаве. Согласно инструкции - ни пипка ресет, ни обесточивание не помагает. Материнка dx270 nm-b061 rev. 1.0 , она в утиль или может возможен ремонт? И как узнать что она из себя представляет, по серийнику на сайте леново ничего не находит или я чевото не правильно ввожу)
_VlaD_
Member

Roaster: 04.01.2025 16:38 Переходник не поможет, когда кабель сдох.
Штекеры-то остались. Аккуратно добраться до контактов штекеров и соединить их новым проводом.
Естественно, паяльник понадобится и может термоусадки какие-то.
Mr_Volan
Member

_VlaD_: 04.01.2025 21:04Аккуратно добраться до контактов штекеров и соединить их новым проводом.
ці штекери - не розбірні. їх на заводі під тиском заливають пластиком. вдома відновити вигляд буде дуже проблематично. так, з новим кабелем його можна запаяти. але нащо, коли є розбірні гарні штекери. аналогові аудіо кабелі роблю багато років сам, всім подобається
спойлер
Изображение
Sachem
Member

Чем можно отремонтировать гипсолитовую перегородку, кусок вывалился (с обратной стороны) при бурении под крепление монитора на стену?

То есть не просто заштукатурить, а чтобы прочно было, так как крепление всё ещё актуально. Для цементной основы использовал бы Ceresit CM 117 Flex, а с гипсовой не понятно что делать :puzzle:
Graveworm
Member

Чи можна (а точніше, як :shuffle: ) в екселі зробити формулу, щоб генерувати масив чисел в діапазоні А.а ~ Б.б (з дробовою частиною) з випадковим збільшенням/зменшенням значень в межах 0~0.в?
Як просто випадковий масив зробити знайшов, тепер хочу, щоб дані були залежні від попередніх
Sachem
Member

Graveworm: 07.01.2025 15:33Чи можна (а точніше, як :shuffle: ) в екселі зробити формулу
Если можете сделать
Graveworm: 07.01.2025 15:33Як просто випадковий масив зробити знайшов
то и любые другие условия, в том числе выше приведенные, реализовать можно.

По конкретике сказать не могу, так как не "въеду" в поставленную задачу. Может объясните более конкретным примером?

P.S. Хотите создать "облако" случайных экспериментальных данных по заданной теоретической прямой данных? Типа как здесь

Изображение
Graveworm
Member

Sachem: 07.01.2025 19:26конкретным примером
Треба, умовно кажучи, графік температури в кондиціонованому приміщенні з кроком в 10 хвилин. Температура сусідніх точок не повинна відрізнятися більше, ніж на 0.4*, максимум-мінімум в певних межах повинен бути
Sachem: 07.01.2025 19:26любые другие условия,
Це зрозуміло, але вигадування формул в ексель взагалі не основна моя робота
Короче, за вечір вдалось вигадати шизотабличку формату

Код: Выделить всё

слмасив(1;1;15,6;19,4) в першій клітинці
і
A1+(слмасив(1;1;-0,2;0,2))
Наче ±працює :lamer:
murzik
Member

Sachem: 05.01.2025 23:11 Чем можно отремонтировать гипсолитовую перегородку, кусок вывалился (с обратной стороны) при бурении под крепление монитора на стену?

То есть не просто заштукатурить, а чтобы прочно было, так как крепление всё ещё актуально. Для цементной основы использовал бы Ceresit CM 117 Flex, а с гипсовой не понятно что делать :puzzle:
як успіхи?) багато інструменту малярного вже накупили? :laugh:
п.с: якщо б це булоу мене, то в задежності від розміру дірки, можна було би просто сатенгіпсом, фінішною шпаклівкою, спец шпаклівкою для швів гіпсокартона. якщо дірка більша, то сітку додати.
Більша проблема - фарбувати в колір стіни який був.
Ответить