Asus M5A78L/ USB 3 / разгон .

Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Автор
Ghost

holger: 19.12.2024 14:21 Доброго Времени суток .

Прошу помощи . Optimized.

main config :

MB : Asus M5A78L/USB3. ATX
CPU: AMD 3 FX 8350
RAM : DDR3 8 Gb.
SSD : GOOD RAM 500Gb.

Подкорректировал Конфигурацию.
Вопрос : А ЭТО ! Просто в стоке работать будет ? Или тоже сгорит и взорвётся ? Прошу пожалуйста пишите по делу .

Не надо писать , типа :
1. меняй платформу .
2. ставь водянку .
3. это старьё , выкинь.

и прочее не имеющее отношения
к теме . А тем более типа : А зачем оно тебе надо ?. А тебе шо нечем заняться ?

Менять платформу не хочу . устраивает.

Навыки работы в bios имею.

097 506 85 18 . Viber , Telegram .

Прошу сильно не пинать А пнуть в правильном направлении . . Я Новичок .
Звучи как будто бы:
- помогите мне, я тону!
- лови круг и плыви к берегу!
- мне не нужны ваши советы, я и сам знаю, что делать!
:gigi:
Razor707
Member

Не занимайтесь ерундой,ещё бы с жидким азотом начали играться...
Как Вам и сказали подкиньте Ssd,можете еще оперативки до 12 докинуть для успокоения
holger
Junior

Так Ви ж казали , що у , Вас , така ж плата була і також , розгон був і що це все чепуха . У , Вас є якісь фактичні данні ? Що ви тут зробили перелік . Де , Ваше відео по розгону ?
Доречні заміри повинні бути фізичні а не умовні . Наприклад чотрьох канальний вимірювач температури Hakko.
Датчики закріпленні , беспосередньо на радіаторах. Тепловізор . И так далі .... Ви таке робили ? Щоб писати те що вище написали ? а іменно вище: "Плата СМІТТЯ ! " Звучить так -" Не читав але , засуджую"
Евгений King
Member

holger: 22.12.2024 12:36 Так Ви ж казали , що у , Вас , така ж плата була і також , розгон був і що це все чепуха . У , Вас є якісь фактичні данні ? Що ви тут зробили перелік . Де , Ваше відео по розгону ?
Доречні заміри повинні бути фізичні а не умовні . Наприклад чотрьох канальний вимірювач температури Hakko.
Датчики закріпленні , беспосередньо на радіаторах. Тепловізор . И так далі .... Ви таке робили ? Щоб писати те що вище написали ? а іменно вище: "Плата СМІТТЯ ! " Звучить так -" Не читав але , засуджую"
Шановний, ви на форум після вживання чогось заходите, чи як? Бо я не розумію Ваших претензій
Була, значить була, то було 10 років тому, я погрався з тим фуфлофіксом, побачив що він не тягне в шуттерах стабільно і 120 кадрів і розміняв платформу на i7-3770k.
Тобто, ще 10 років тому мені цієї платформи було замало.
Те ж чим ви тут займаєтесь - це прямо якась спроба в некромантію. Одне діло спортивний розгон, там і через надцять років буде актуальність старих систем, інше діло ваш випадок, бо ви хочете гарну продуктивність від давно мертвої платформи, ще й розгонами її мучите, можу побажати Вам тільки удачі :rotate:
FX платформа архітектурно слабка, 2 логічних ядра на один FPU, це щось приблизно рівнозначне гіпертрейдингу інтел 4/8, тобто там нема реальних 8 ядер, а при тому що ядра фуфикса вдвічі слабкіші за ті самі Sandy Bridge, якогось реального сенсу мучити те все розгонами немає. Якщо взяти калькулятор і розігнати його на 5-7% то лишиться той самий калькулятор :gigi:
Avant
Member

Евгений King: 23.12.2024 01:29 Шановний, ви на форум після вживання чогось заходите, чи як? Бо я не розумію Ваших претензій
Те ж чим ви тут займаєтесь - це прямо якась спроба в некромантію.
Так тут же не про продуктивність, навіть не про красиві цифри в CPU-Z. ТС хоче розгон задля самого факту розгону :lamer: Щоб стати оцим вашим овєрклакером, при чому публічно. Звідси і така катигоричність у відповідях.

Вам же кажуть, термодатчик на радіаторі :gigi: всьо сєрйозно. Там в іншій темі, наче і ГП вказувалось, але я так і зрозумів, що за ГП там конкретно, наче якась затичка рівня HD4350, а Ви тут про ФПС якійсь
Avenger80
Member

Avant
А я вообще ничего не понял, что конкретно хочет автор темы - реально запутался с его тем и постов, что у него, сколько у него, для чего и почему. :gigi: Поэтому просто наблюдаю. :)
Avant
Member

Avenger80: 23.12.2024 07:53 Поэтому просто наблюдаю. :)
Аналогічно, за всіма темами ТС з самого початку. Теж зрозумів небагато :laugh: Але проглядаю загальний намір, нам шашечкі
Avenger80: 23.12.2024 07:53 А я вообще ничего не понял, что конкретно хочет автор темы - реально запутался с его тем и постов, что у него, сколько у него, для чего и почему.
Я так розумію, конкретно зараз ТС хоче довести, що його офісна плата середньо-низького сегменту не гірше формули в питанні розгону. :rotate: Не згадуючи про стабільність при цьому.
Особисто я, хотів би почути продовження історії з реболлом моста, невже хтось досі підіймає прям утоталені 10+ річні офісні плати?
Ответить