Вітаю!
Неспішно куплю Cosmos 2, колір не принципово. Можливо, у когось займає багато місця в кладовці\на балконі і виникне бажання обміняти його на гроші.
Цікавить тільки Cosmos 2. Cosmos 1000, S\SE, C700P і т.д. - не цікавить. Розгляну 25th Anniversary, але глухий в пріоритеті.
Бажано, максимально комплектний. На коробку і папірці не розраховую, але хотілось би не розвандалений. Те що зараз пропонують на OLX не влаштувало ціною або комплектністю.
Гігантському 10+річному корпусу - гігантський бюджет: до 6к грн Пропозиції пишіть сюди, або в пп.
Последние статьи и обзоры
Новости
[Україна, Бровари] Куплю корпус Cooler Master Cosmos 2
-
Avant
Member
-
big_bang
Member
вирішили дитячі мрії виконати на передодні нового року ?
-
Avant
Member
Ага. У мене часто так, як треба щось обирати, діло закінчується старим преміумомbig_bang: ↑ 24.12.2024 14:20 вирішили дитячі мрії виконати на передодні нового року ?
-
akoy
Member
Avant
можливо такий Cosmos підійде + СВО +допи)...із моєї теми, фото по бажанню стан ОК люміній + шумка!
viewtopic.php?f=29&t=266889
можливо такий Cosmos підійде + СВО +допи)...із моєї теми, фото по бажанню стан ОК люміній + шумка!
viewtopic.php?f=29&t=266889
-
Ortyomko
Member
akoy: ↑ 24.12.2024 16:20 можливо такий Cosmos підійде
Avant: ↑ 24.12.2024 14:08 Цікавить тільки Cosmos 2. Cosmos 1000, S\SE, C700P і т.д. - не цікавить. Розгляну 25th Anniversary, але глухий в пріоритеті.
напевно червоним треба було виділяти
-
akoy
Member
напевно червоним треба було виділяти
[/quote]
можливо)...це на роздуми покупця ...при тому мій кейс унікальний+СВО ...друге, хтось обіцяв показати що СВО Koolance ERM-3K3U по 500у.е. валом ...все ще чекаю
-
Ortyomko
Member
я не обіцяв що валом, я казав що є такі пропозії, ви і самі її бачили, в той час коли ви казали що воно буде тільки дорожчати. Тобто сказали неправду. А ваш вже два роки висить.akoy: ↑ 24.12.2024 16:44 можливо)...це на роздуми покупця ...при тому мій кейс унікальний+СВО ...друге, хтось обіцяв показати що СВО Koolance ERM-3K3U по 500у.е. валом ...все ще чекаю
Покупець чітко зазначив що конкретно ця модель йому не цікава, але ви її все одно всунули. До того ж, знаючи ваш підход до ціноутворення, у 6000грн воно не вкладеться.
-
akoy
Member
я не обіцяв що валом, я казав що є такі пропозії, ви і самі її бачили, в той час коли ви казали що воно буде тільки дорожчати. Тобто сказали неправду. А ваш вже два роки висить.
Покупець чітко зазначив що конкретно ця модель йому не цікава, але ви її все одно всунули. До того ж, знаючи ваш підход до ціноутворення, у 6000грн воно не вкладеться.
[/quote]
якщо би побачив хоч одну за нове СВО 500 у.е. , то навіть сьогодні б не озвучив)...хіба кудись спішу ...та ні лиш веселих свят Вам бажаю
[/quote]
якщо би побачив хоч одну за нове СВО 500 у.е. , то навіть сьогодні б не озвучив)...хіба кудись спішу ...та ні лиш веселих свят Вам бажаю
-
Avant
Member
Цікаво у нас тут. Але пан Ortyomko вже все сказав за мене, можу тільки повторити іншими словами.
Ortyomko: ↑ 24.12.2024 16:48 Покупець чітко зазначив що конкретно ця модель йому не цікава, але ви її все одно всунули. До того ж, знаючи ваш підход до ціноутворення, у 6000грн воно не вкладеться.
Нажаль, двічі промах. Хотілося би Cosmos II, Cosmos 1000 аж три лежить на олх по досить демократичним цінам, один з них навіть з папірцями. А СЖО мені просто не цікаво, півтора-два тижні тому купив нове повітря. Дякую за пропозицію.akoy: ↑ 24.12.2024 16:44 можливо)...це на роздуми покупця ...при тому мій кейс унікальний+СВО
-
SnqzUA
Junior
На олх є за 6100 в СумахAvant: ↑ 05.01.2025 22:52 Цікаво у нас тут. Але пан Ortyomko вже все сказав за мене, можу тільки повторити іншими словами.Ortyomko: ↑ 24.12.2024 16:48 Покупець чітко зазначив що конкретно ця модель йому не цікава, але ви її все одно всунули. До того ж, знаючи ваш підход до ціноутворення, у 6000грн воно не вкладеться.Нажаль, двічі промах. Хотілося би Cosmos II, Cosmos 1000 аж три лежить на олх по досить демократичним цінам, один з них навіть з папірцями. А СЖО мені просто не цікаво, півтора-два тижні тому купив нове повітря. Дякую за пропозицію.akoy: ↑ 24.12.2024 16:44 можливо)...це на роздуми покупця ...при тому мій кейс унікальний+СВО
-
Avant
Member
Бачив, без нижніх корзин і їх кульків, без передніх карманів. Подумав би, якщо було би дешевше. За 6к хотілося-би в сборі все таки, можливо з нюансами, але без деребану хочаб.SnqzUA: ↑ 05.01.2025 23:00 На олх є за 6100 в Сумах
Тема поднималась пользователем Avant 05.02.2025 20:21.