У Diablo IV можна грати безплатно до 3 січня

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Мені гра сподобалась. Не розумію чому стільки негативу.
Евгений King
Member

Lekrs: 21.12.2024 19:59 Мені гра сподобалась. Не розумію чому стільки негативу.
Блюзади обісрались на старті гри, відлякнули 95% аудиторії, то ж на теперішні їх потуги всі дивляться крізь шілини фейспалму. Вихід PoE2 просто добив їх проект, бо лишались там не так то й багато гравців
От і вся відповідь, чому така ненависть
Плюс ціна на гру та DLC м'яко кажучи не додає людям оптимізму
У них були всі шанси, люди дали їм можливість, але Блюзади успішно все просрали

Для більшого розуміння:
- вийшла гра і вона була прямо дуже гарна і сюжетка норм і все інше, але коли закінчувалась сюжетка, починався неймовірно затянутий грінд прокачки лвл і т.д., причому вся прокачка зводилась до двотижневого фарму одних і тих же данжів з одними і тими самими мобами, тобто вони пролюбились з хай енд контентом ПОВНІСТЮ
- виходить апдейт, і замість того, аби балансити класи, витягувати правками всі інші класи, додавати реальний хай енд контент, вони починають нерфити мету, нерфити те, що людам сподобалось, 50% аудиторії тупо скіпнули на цьому етапі гру. Грабельними в хай енд стали з натяжкою лише 3 класи (насправді 2) і лише пара їх збірок, тобто ти не міг взяти будь яку збірку і абияк добратись хоча б до 75го лвл, тільки мета збірки і то тільки якщо ти зібрався на 80+% в потрібний сет, якщо чогось не вистачає - твоя прокачка затягується в рази
- далі супервдала їх промова - ми не буломо нічого робити, бо ми так бачимо і на думку гравців нам чхати - мінус 50% від тих хто лишився з надіями на щось
- ну а далі вибачення, спроби щось зробити, але я вже не слідкував, я поклав болта на гру і на компанію цих блазнів
Vlaad13
Member

якщо тобі подобається дябла - цікаво що б ти сказав про ПоЕ 2 :laugh:
Lekrs
Member

Vlaad13: 21.12.2024 20:27
якщо тобі подобається дябла - цікаво що б ти сказав про ПоЕ 2 :laugh:
Гляну як релізниться. Перша таке собі...
daesz
Member

А до першого РоЕ ліги ще виходять? Чи з виходом РоЕ2 - перша пішла в утиль? Давненько не заглядував, здається ще з ансестор ліги..
Earanak
Member

OFFTOP, даю заднюю
Earanak: 21.12.2024 16:15ПоЕ2 показалась скучной, однообразной и поверхностной.
Посидел подумал. Окей, признаю. Маху дал. Про поверхностную я все таки перегнул. Скорее выразился так от завышенных ожиданий. В ПоЕ1 не играл, но мне все уши прожужжали какая она вся такая крутая, хардкорная и какие там боги на разработчиках и какие все другие АРПГ плохие. И от ПоЕ2 я все таки чего то эдакого и ожидал. Но наиграв 200 часов двумя принципиально отличающимися классами, фоном смотря стримы от 'бывалых пое-шеров', и... Я увидел недоработанную платно-бесплатную и вполне себе банальную ARPG, с рядом сомнительных геймдизайнерских решений, с самым неудобным трейдом который я когда либо видал в онлайн играх, с крайне медленным темпом геймплея, с затянутыми актами и вообще не прочувствовав так называемого 'хардкора', да и эндгейм оказался не таким насыщенным как я того ожидал. Вот как то малёха и на эмоциях и дал маху про поверхностность. Вообще игра в любом случае неплохая да и потенциал приличный. Многое зависит теперь от разрабов.
И да, конечно сорян за Оффтоп. Новость то про Diablo IV, но ее ведь уже похоронили, да ? :gigi:
zalizo_org
Member

Пройду якщо встигну :super:
Hemul
Member

Евгений King: 21.12.2024 20:02
Вихід PoE2 просто добив їх проект, бо лишались там не так то й багато гравців
А можно чуть подробней, и не словами, а цифрами?

Отправлено спустя 3 минуты 50 секунд:
Весь негатив обычно идет от игроков в PoE. На любом ресурсе где обсуждают Diablo обязательно появляются эти фанатики и начинают рассказывать какая Diablo плохая, а PoE намного лучше ее. Зомбируют их там что ли или может деньги платят...
Gelonyrum
Member

daesz: 21.12.2024 20:41 А до першого РоЕ ліги ще виходять? Чи з виходом РоЕ2 - перша пішла в утиль? Давненько не заглядував, здається ще з ансестор ліги..
Обіцяли обидві частини підтримувати контентом, перша буде така ж швидка з вагоном луту, а друга буде така ж потнюча з закосом під руслес, поки фіксають другу та пилять контент для неї, як закінчать то думаю звільниться частина людей в них і зможе зайнятись контентом для першої частини.
Hemul
Member

zalizo_org: 21.12.2024 22:04 Пройду якщо встигну :super:
Не пройдешь. Ограничение до 25 уровня.

Отправлено спустя 3 минуты 35 секунд:
Earanak: 21.12.2024 21:01
OFFTOP, даю заднюю
Earanak: 21.12.2024 16:15ПоЕ2 показалась скучной, однообразной и поверхностной.
Посидел подумал. Окей, признаю. Маху дал. Про поверхностную я все таки перегнул. Скорее выразился так от завышенных ожиданий. В ПоЕ1 не играл, но мне все уши прожужжали какая она вся такая крутая, хардкорная и какие там боги на разработчиках и какие все другие АРПГ плохие. И от ПоЕ2 я все таки чего то эдакого и ожидал. Но наиграв 200 часов двумя принципиально отличающимися классами, фоном смотря стримы от 'бывалых пое-шеров', и... Я увидел недоработанную платно-бесплатную и вполне себе банальную ARPG, с рядом сомнительных геймдизайнерских решений, с самым неудобным трейдом который я когда либо видал в онлайн играх, с крайне медленным темпом геймплея, с затянутыми актами и вообще не прочувствовав так называемого 'хардкора', да и эндгейм оказался не таким насыщенным как я того ожидал. Вот как то малёха и на эмоциях и дал маху про поверхностность. Вообще игра в любом случае неплохая да и потенциал приличный. Многое зависит теперь от разрабов.
И да, конечно сорян за Оффтоп. Новость то про Diablo IV, но ее ведь уже похоронили, да ? :gigi:
Изображение
Кстати актер справа (Ralph Ineson) озвучивает одного из главных персонажей в Diablo 4 - Лората.
daesz
Member

Gelonyrum: 21.12.2024 22:18
daesz: 21.12.2024 20:41 А до першого РоЕ ліги ще виходять? Чи з виходом РоЕ2 - перша пішла в утиль? Давненько не заглядував, здається ще з ансестор ліги..
Обіцяли обидві частини підтримувати контентом, перша буде така ж швидка з вагоном луту, а друга буде така ж потнюча з закосом під руслес, поки фіксають другу та пилять контент для неї, як закінчать то думаю звільниться частина людей в них і зможе зайнятись контентом для першої частини.
Зрозуміло. Я граю тільки шедоу, а на них щось не було цікавих білдів останні ліги (одні мінери), тож я трохи й поскіпав ліг :)
Грати кожну лігу циклон білдом трохи надоїдає :shuffle:
Gelonyrum
Member

daesz: 21.12.2024 22:58 Зрозуміло. Я граю тільки шедоу, а на них щось не було цікавих білдів останні ліги (одні мінери), тож я трохи й поскіпав ліг :)
А дарма, там багато прикольних унікальних білдів, та ж взривна баліста (EA Ballista Totem) чи безкнопочний праведний вогонь де бігаєш собі попутньо спалюючи все навкруги і взриваючи мобів на 2 екрани наперед, чи той же дід через SRS які бігають і гризуть всіх ворогів навколо, не одним циклоном єдині) Є ще сотня інших прикольних білдів, але ці мої улюблені бо дуже танкові, не вимагають унікального шмоту і через це ними зручно грати на HC SSF.
daesz
Member

Gelonyrum: 21.12.2024 23:43
daesz: 21.12.2024 22:58 Зрозуміло. Я граю тільки шедоу, а на них щось не було цікавих білдів останні ліги (одні мінери), тож я трохи й поскіпав ліг :)
А дарма, там багато прикольних унікальних білдів, та ж взривна баліста (EA Ballista Totem) чи безкнопочний праведний вогонь де бігаєш собі попутньо спалюючи все навкруги і взриваючи мобів на 2 екрани наперед, чи той же дід через SRS які бігають і гризуть всіх ворогів навколо, не одним циклоном єдині) Є ще сотня інших прикольних білдів, але ці мої улюблені бо дуже танкові, не вимагають унікального шмоту і через це ними зручно грати на HC SSF.
Я минулого року грав боуншатер білдом (не пам'ятаю ким стартував, здається - мародером в чіфтейна), веселий білд і доволі легкий був у одяганні на початку. Але мені дуже подобається войс актор у шедоу, як граю не шедоу то якось і вполовину менш цікаво (в мене* от аналогічне було в борді 2 - неміг грати ніким крім Маї, бо в її цитатках був сам дух тієї борди, остальні войс актори що в 2 частині, що в 3 - якісь настільки унилі, що й грати бажання не було) :D
Последний раз редактировалось daesz 22.12.2024 00:28, всего редактировалось 1 раз.
Захар Беркут
Member

Ну ПоЕ це інший рівень, та зовсім інша гра, я розумію що люди зазвичай беруть метовий білд або два і все, а так в ПоЕ більше 1300 тільки умінь, ще під 500 тригер та ітем спелів, і ще все це має різні сапорт каміння у збірках, хтось там рахував щось вийшло більше 90млн. збірок унікальних. Тому якщо вам розповість хтось, що він бачив та робив усе, ну трохи сумнівно, бо 90млн. помножте нехай на 40 годин за для збору білда час середній, от щось я невпевнений що є людина яка грала у ПоЕ 3.6млрд годин. А так базу можна пограти зазвичай на лігу 8-10 метових білдів, сам грав як на сумонах так і на квасах, як на флікерах так і на тотемах, дуже багато цікавого, кому до речі подобається повна каша, м'ясо, кров пограйте квасом, через хінікору збирається легко на дикуні, ну під кінець буст унік МБ, щоб ігнайт від хінікори став з 60млн. 100+ і там хоч симулякри, убер блайт, чи т17 з шахтою 3000+ можна просто епілепсію спіймати під 100+ кастів на секунду, макс хіт не дуже великий так але свої 300к витримує, та 800к єхп має. Ну а хто не розуміє про що я - ви не грали в ПоЕ.
Zealoth
Member

Потому что ее делают люди которые в нее не играют. Как пример:

Спустя полтора года разработчики на трансляции заявляют "Нам не нравится что игроки почти не используют ультимативные способности, поэтому
а) сделаем возможность вкладывать в них очки умений как в обычные(это появилось с выходом дополнения)
б) на максимальном уровне ультимативного умения дадим им бонус(из разряда х30% критического урона)"

То есть у них настолько крутые геймдизайнеры трудоустроены, что у них ушло больше года на осознание того что финальное умение класса скучное и бесполезное лайно. Решить проблему они попытались увеличением "цыфирек" (диабло 3 передает привет), в первый раз не получилось, потому что сами по себе умения плохие, и они решили что второй раз ну точно получится.

Второй пример, одно из главных нововведений аддона это груповой "рейд" из трех крыльев с недельной наградой. Абсолютно нудное и бесполезное занятие, как по увлекательности, так и по вознаграждению.
Vlaad13
Member

Просто люди которые играли только в Диабло не понимают что есть такая игра где персонажа можно сделать кем угодно, предела нет и любой билд может работать.
Можно сделать какого то воина-мага или алкаша кидающегося бутылками :laugh:
Но если фантазировать неохота - есть куча стандартных вариантов
ramm
Member

Захар Беркут: 22.12.2024 00:25а так в ПоЕ більше 1300 тільки умінь
275, включаючи аури, з яких штук 20 робочих в ендгеймі. Читати твої фанатичні оди грі тошно, вони так само перебільшені і роздуті як сама гра.
tablestikus
Member

Заради продовження срачу - зайшов от в ПоЕ - вони так і не додали можливість скидання навиків всіх? Тобто як і раніше - запоров білд - качай з нуля нового перса?
Shk
Junior

Спасибо не надо ))) лучше в пое 2 побегаю.
Gelonyrum
Member

tablestikus: 22.12.2024 09:07 Заради продовження срачу - зайшов от в ПоЕ - вони так і не додали можливість скидання навиків всіх? Тобто як і раніше - запоров білд - качай з нуля нового перса?
В першій частині є сфери забуття + по ходу сюжетки даються ще очки скидання пасивок, в другій частині можна їх скидувати за голду.
Ответить