Кто во что играет?

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Ответить
Автор
Member

Я про 2024 рік, а не 2025.
Я про 2024 рік а не про 2026 (2027? 2028?)
Path of Exile 2 ... was released ... on December 6 2024 as a paid early access title.
daesz
Member

Хто-небудь грав у компані оф хіроус 3? І якщо так кампанія - цікава чи ні? Перша частина в свій час дуже сподобалась, а от другу закинув навіть не пройшовши й разу. От і стало цікаво.

По темі : взяв гейм пас щоб пошпілити індіана and my oh my, це напевно найкращий сингл який вийшов цього року. Поки-що добрався до Гізи/Єгипту; історія цікава, поставка (якої так бракувало в томб райдерах) - топчик, геймплей (за винятком трохи паршивого мілі комбату, особливо це відчувається з боями проти "босів", які ну нереально затягнуті та нудні) подобається, це ще й, напевно, перший стелс після сплінтер села/хітмена який мені зайшов (чимось нагадує no one lives forever), точно кращий за хвалений всіма styx та його сиквел. Вийшла по духу така собі адвенчура по типу всяких пост мортемів та сіберій, але в 3д і з зовсім непотрібною бойовкою. Пазли, жарти, персонажі - все :up:
Спочатку думав, що не дуже зайде через те, що гра від першого. Тепер розумію, що якби була не від першого лиця - то було б не те.
кайнда сюжетний спойлер
Із того що не сподобалось - це чергова воук повістка, яку ще й вигородили на передній план в момент коли 2 "уважаємі мадами" обговорювали лейзбійські стосунки однієї із них із сестрою другої, в той час Інді паяснічав годуваючи змію.
З неприємних дрібниць ще відмічу - то текстури рукавів у Інді часто ведуть себе не дуже природньо, а також те, що карта не закривається іскєйпом, а тільки тою кнопкою якою і відкривається :insane:
На музичний супровід не звертав увагу, але він напевно доволі generic, якщо не звернув увагу на себе сам. Єдине що помітив - НПЦ люблять насвистувати мотив із оригінальної трилогії :D
Взагальному викликає десь приблизно тіж емоції, які викликав у 10ти (чи скількох там) річного мене IJ & Emperor's Tomb в минулому.

Одним словом - таким мав бути релаунч томб райдера, але натомість отримали сплошну посередність в плані історії та геймплею з Рембо в головній ролі :(
Rucha
Member

daesz: 21.12.2024 03:58
кайнда сюжетний спойлер
Із того що не сподобалось - це чергова воук повістка, яку ще й вигородили на передній план в момент коли 2 "уважаємі мадами" обговорювали лейзбійські стосунки однієї із них із сестрою другої, в той час Інді паяснічав годуваючи змію.

Чому вас це так тригерить? Ви отримуєте моральні страждання через це? Наскільки я знаю, то найбільш не толерантні до подібного є латентні гомосексуали, бо бояться що латентність перестане бути латентною. Гетеросексуальній людині на це пофіг.

А гра дійсно вийшла гарна!
Dremjke
Member

Rucha: 21.12.2024 09:44Чому вас це так тригерить? Ви отримуєте моральні страждання через це?
Особисто мені до одного місця, хто з ким і що робить, до лесбіянок відношуся дуже позитивно, але навіщо це пхати у відеоігри? І якщо не помітили, то абсолютно вся воук-повісточка неумістна взагалі ніяк, в будь-якій грі і не тільки в грі.
Геральт
Member

daesz
Там від стелсу одна назва. Можна спокійно набігати на ворогів за час "реакції", так само можна "пробігати" ділянки до наст. скрипта. Древній Dishonored на 2 голови вище. Боси примітивні, та й їх там кілька штук, буквально. Як кіношка, гра - шикарна.
На воук також звернув увагу, але ще відносно терпимо. Принаймні двоє ГГ, так виглядає, натурали.

Трохи офтопу. А що це за прикол з оплатою картою в стімі? Гра 240грн, з карти зняло 150 грн. Регіон - UA
Lekrs
Member

Dremjke: 21.12.2024 10:05
Rucha: 21.12.2024 09:44Чому вас це так тригерить? Ви отримуєте моральні страждання через це?

Особисто мені до одного місця, хто з ким і що робить, до лесбіянок відношуся дуже позитивно, але навіщо це пхати у відеоігри? І якщо не помітили, то абсолютно вся воук-повісточка неумістна взагалі ніяк, в будь-якій грі і не тільки в грі.

Але якщо вони умістні в реалі, то чому їм не бути в грі?
Rucha
Member

Dremjke: 21.12.2024 10:05 Особисто мені до одного місця, хто з ким і що робить

Ага, настільки "до одного місця", що навіть для цього місця зробив окремий спойлер :gigi:
Dremjke: 21.12.2024 10:05І якщо не помітили, то абсолютно вся воук-повісточка неумістна взагалі ніяк, в будь-якій грі і не тільки в грі.

А скажімо, бруківка умісна? Чому саме лесби не умісні?
Dremjke
Member

Lekrs: 21.12.2024 10:10Але якщо вони умістні в реалі, то чому їм не бути в грі?
Суть навіть не в тому, де умістні, а де ні. Суть в тому, що абсолютно вся "повісточка" запихується в контент з однією метою - аби запхнути. Навіть якщо це максимально не в тему - все одно додамо, щоб було, щоб угодити ліберастії. Погані, тупі або боягузливі чоловіки на фоні сильних та незалежних жінок рембоподібної зовнішності. Головний герой - обов'язково чорний, його кенти - азіати та латиноси, а усі білі - поганці та ссикуни. Про одностатеве кохання годі й казати, вищенаведеного прикладу достатньо. Від цього в першу чергу сильно псується якість контенту.

Отправлено спустя 1 минуту 8 секунд:
Rucha: 21.12.2024 10:20Ага, настільки "до одного місця", що навіть для цього місця зробив окремий спойлер
Якщо уважно подивишся, то той пост писав не я, але повністю солідарний з його автором.
Геральт
Member

Lekrs
В реалі це також недоречне, і входило в перелік псих. хвороб буквально донедавна (80 ті роки мин. століття)

В іграх недоречне, бо приліплене для галочки. Заміни "отих" на нормальних і нічого в наративі/ігроладі не поміняється, взагалі.
Lekrs
Member

Dremjke: 21.12.2024 10:25
Lekrs: 21.12.2024 10:10Але якщо вони умістні в реалі, то чому їм не бути в грі?

Суть навіть не в тому, де умістні, а де ні. Суть в тому, що абсолютно вся "повісточка" запихується в контент з однією метою - аби запхнути. Навіть якщо це максимально не в тему - все одно додамо, щоб було, щоб угодити ліберастії. Погані, тупі або боягузливі чоловіки на фоні сильних та незалежних жінок рембоподібної зовнішності. Головний герой - обов'язково чорний, його кенти - азіати та латиноси, а усі білі - поганці та ссикуни. Про одностатеве кохання годі й казати, вищенаведеного прикладу достатньо. Від цього в першу чергу сильно псується якість контенту.

Отправлено спустя 1 минуту 8 секунд:
Rucha: 21.12.2024 10:20Ага, настільки "до одного місця", що навіть для цього місця зробив окремий спойлер

Якщо уважно подивишся, то той пост писав не я, але повністю солідарний з його автором.

Запихується для того, щоб при зустрічі з такими, люди себе нормально вели. Вас окультурують. ;)

Відправлено через 4 хвилини 32 секунди:
Геральт: 21.12.2024 10:26 Lekrs
В реалі це також недоречне, і входило в перелік псих. хвороб буквально донедавна (80 ті роки мин. століття)

В іграх недоречне, бо приліплене для галочки. Заміни "отих" на нормальних і нічого в наративі/ігроладі не поміняється, взагалі.

Розкажи це древнім Грекам, Римлянам...
Геральт
Member

Lekrs
Це тим, які рабів тримали? :popcorn:
Dremjke
Member

Lekrs: 21.12.2024 10:39Запихується для того, щоб при зустрічі з такими, люди себе нормально вели. Вас окультурують.
Ви тепле з м'яким плутаєте :)
Це робиться явно не для окультурення.
Lekrs
Member

Dremjke: 21.12.2024 10:51
Lekrs: 21.12.2024 10:39Запихується для того, щоб при зустрічі з такими, люди себе нормально вели. Вас окультурують.

Ви тепле з м'яким плутаєте :)
Це робиться явно не для окультурення.

Твоя версія?
Dremjke
Member

Lekrs: 21.12.2024 10:56Твоя версія?
Моя версія носить шапочку з фольгою - це агресивне нав'язування глобалістами лівацтва, в першу чергу для американського суспільства, вплив якого вийшов далеко за межі США. Інших причин я не бачу.
Rucha
Member

Геральт: 21.12.2024 10:26 В реалі це також недоречне, і входило в перелік псих. хвороб буквально донедавна (80 ті роки мин. століття)
А в 40х євреїв палили. В в середньовіччі відьм. Людство стає більш цивілізованим з часом. Але ж ні, вам треба так як було до цього :(
Геральт
Member

Rucha
Це жодним чином не стосується цивілізації. Греки, до речі, й педофілії не цурались. Нормалізуємо?

А причина та сама, що й вакцини, сині кити, childfree та інша дурня - євгеніка, або ж зменшення кількості населення. Ну і заодно руйнування інституту сім'ї як найдрібнішої і водночас найміцнішої ланки суспільства. Бонусом - відпрацювання технологій управління масою. Оте саме вікно Овертона
Rucha
Member

Геральт
Ясно. Пан - поціновувач теорій змов. Більше питань не маю.
waryag
Member

Геральт: 21.12.2024 10:47Це тим, які рабів тримали?
Тим, що заклали фундамент сучасної західної цивілізації.
І на той час рабство це доволі прогресивна і гуманна практика, альтернатива - убивство.
daesz
Member

Rucha: 21.12.2024 09:44 Ви отримуєте моральні страждання через це?
Dremjke: 21.12.2024 10:05
Окрім написаного вище, я ще й відчуваю огиду.

Відправлено через 2 хвилини 50 секунд:
Геральт: 21.12.2024 10:08 daesz
Там від стелсу одна назва. Можна спокійно набігати на ворогів за час "реакції", так само можна "пробігати" ділянки до наст. скрипта. Древній Dishonored на 2 голови вище. Боси примітивні, та й їх там кілька штук, буквально. Як кіношка, гра - шикарна.
На воук також звернув увагу, але ще відносно терпимо. Принаймні двоє ГГ, так виглядає, натурали.

Трохи офтопу. А що це за прикол з оплатою картою в стімі? Гра 240грн, з карти зняло 150 грн. Регіон - UA
Про дізоноред забув, там був шикарний стелс також :up:
На рахунок воуку - так, тут ще терпимо, але він тут був so unnecessary, таке враження що вліпили "аби було".
Ответить