MaxZema: ↑
20.12.2024 18:15
Але як попав в Припять , то сильно там не лазив (усі точки інтересу не досліджував, тільки ті що на шляху основної місії) , бо втомився вже від гри Ах да, я ще скіпнув дослідження зони навколо АЕС. Через пару років, якщо живим буду, то перепройду с длс.
От я приблизно в такому ж стані був. До потрапляння в Прип'ять було дуже цікаво, але, дійшовши, якось задушився. В самому місті, трохи через силу, але передивився все що було відмічено на карті або викликало цікавість. наробив скріншотів
І пішов по мейн квесту, якого залишалось насправді вже зовсім трохи. Краще б одразу пішов по основному, не заглядаючи нікуди.
Dremjke: ↑
20.12.2024 13:13Буквально перед патчем таки скипнул софтлокнувшийся квест и теперь каждую новую цепочку сюжетных квестов стартую через консоль
20.12.2024 19:32Только предупреждаю, что если таким образом закончить/начать квест, то последующие цепочки сюжетных квестов активируются только через консоль.
Повезло.
Проводя полевые эксперименты, я пришел к выводу, что сюжетные квесты ломаются при определённых условиях - не с той стороны зашел, случайно выстрелил в дружественного персонажа и т.д. Т.е. квест ломается напрочь - не запускается его продолжение, не спавнится сюжетный персонаж и т.д. Ну и рандом, само собой.
Отправлено спустя 5 минут 44 секунды:
100гб патча было мало, игра только что что-то докачивала 7.5гб
20.12.2024 19:32
Только предупреждаю, что если таким образом закончить/начать квест, то последующие цепочки сюжетных квестов активируются только через консоль.
Нарікання на заблочені квести породжує використання консолі, що призводить до збільшення нарікань на заблочені квести )
Також жодного локу, який би не можна було пофіксати без консолі (reload, відійшов/підійшов, тощо). Лодочку так взагалі ще до самого першого патчу пройшов.
Ну то таке, грати в цілому не заважає, на новому квестовому ланцюжку ALT+TAB і команду скопіпастити, вже звик
По сюжету на Янові, а там до Прип'яті рукою подати.
Патч, фикс патча, фикс фикса и я сегодня поиграть толком и не поиграл, зависания на компиляции, зависания на входе в игру, опять зависания на компиляции... До этого вообще подобного не было. Что за бред?