В Steam почався великий зимовий розпродаж

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Alligator: ↑ 19.12.2024 20:39О, а чого не сказали, що на сталкер знижка? Чи я знову все проспав та єдиний хто ще не мав його у бібліотеці?
це ще маленькі знижки :D
daesz
Member

TaleS: ↑ 19.12.2024 23:11
daesz: ↑ 19.12.2024 20:55 Мега успішний проект від юбі, схоже, літом візьму на -90% :D
Изображение
Позавчора придбав оффлайн активацію за 8 грн. Качаючи, думав буде шось схоже на Jedi Survivor. Погравши кілька годин - видалив. Настільки скучна гра, що то жесть. Чергове фіаско Юбіків. Це гра хіба для якихось суперфанатів Star Wars. Я б цю гру навіть не купив би при -95% знижці.
Я просто люблю вселенну ЗВ і хочу пройти хоча б ради сюжету, але не за фул прайс :shuffle:
Думав взяти офлайн активацію, але то прийдеться вилогінитись із своїх профілів і в стімі, і в юбіконекті доки не пройдеш, мені не дуже підходить :/
kairo
Member

daesz: ↑ 19.12.2024 23:17
TaleS: ↑ 19.12.2024 23:11
Позавчора придбав оффлайн активацію за 8 грн. Качаючи, думав буде шось схоже на Jedi Survivor. Погравши кілька годин - видалив. Настільки скучна гра, що то жесть. Чергове фіаско Юбіків. Це гра хіба для якихось суперфанатів Star Wars. Я б цю гру навіть не купив би при -95% знижці.
Я просто люблю вселенну ЗВ і хочу пройти хоча б ради сюжету, але не за фул прайс :shuffle:
Думав взяти офлайн активацію, але то прийдеться вилогінитись із своїх профілів і в стімі, і в юбіконекті доки не пройдеш, мені не дуже підходить :/
На літньому розпродажі, думаю буде вже -70%.

Відправлено через 8 хвилин 50 секунд:
Shadow of the Erdtree досі без знижки. CK3: Roads to Power та Wandering Nobles без знижки. Stellaris: Grand Archive також. Загалом я очікував більшого від зимового розпродажу. Знижки фактично такі ж, як на звичайних розпродажах, які й так проходять щомісяця.
The_Rusik
Member

Зато на Гарри Поттер хорошая скидка :beer:
daesz
Member

kairo: ↑ 20.12.2024 00:40
daesz: ↑ 19.12.2024 23:17
Та я 100% не планую брати її без якоїсь гіганської знижки, хоч і люблю ЗВ вселенну. Тим більше що тільки недавно вийшла гача яку ждав рік + взяв підписку в геймпасі і залипаю в Індіана Джонсі, але мені подобається тенденція спуску цін, хоч юбі розуміє що за фул прайс її ніхто не візьме, навіть фанати ЗВ :laugh:
uncle_doc
Member

вже другий розпродаж не дають картки за перегляд рекомендацій ):
Геральт
Active Member

TaleS: ↑ 19.12.2024 23:11 Позавчора придбав оффлайн активацію за 8 грн. Качаючи, думав буде шось схоже на Jedi Survivor. Погравши кілька годин - видалив. Настільки скучна гра, що то жесть. Чергове фіаско Юбіків. Це гра хіба для якихось суперфанатів Star Wars. Я б цю гру навіть не купив би при -95% знижці.
Ну, не знаю. Сюжет є, графоній є, сайди/мініігри, космічні битви є. Ок, не чистий екшин, а більше стелсу, але на 1 раз може бути.
Ostin
Member

Щось не бачу знижок ліпших за літній розпродаж...
mult
Member

Ostin
Мабуть для нашої країни тепер всі знижки виглядатимуть так не привабливо, бо ціни задерли в два рази, а рівень життя у нас так собі, тому і знижки виглядають так собі :)
Наприклад той же Sekiro, до здорожчання зі знижкою коштував в районі 500 гривень і я тоді казав дорогувато, то зараз з немалою знижкою коштує 1000 з копійками.
І так всі ігри.
Хіба що якийсь невдалий проєкт чи щось старе, то коштує ще прийнятно.
Але в таке або вже грав і не раз, або воно таке погане як вище написали про юбіків що і задарма не потрібне :)
oversteve
Member

daesz: ↑ 20.12.2024 02:55
Та я 100% не планую брати її без якоїсь гіганської знижки, хоч і люблю ЗВ вселенну. Тим більше що тільки недавно вийшла гача яку ждав рік + взяв підписку в геймпасі і залипаю в Індіана Джонсі, але мені подобається тенденція спуску цін, хоч юбі розуміє що за фул прайс її ніхто не візьме, навіть фанати ЗВ :laugh:
в гейпасі включена підписка убісофт+, може бути, що зв додали в неї і її можна потягнути через додаток убіків (при цьому в хбох вона може взагалі не світитися, таке саме з ЕА)
Lekrs
Member

Що за гача?
Артем123
Junior

блин ,вроде и скидок много)) а покупать нету что)))
vsx
Member

Подскажите как в стим регион сменить? Я когда-то поставил Турцию и теперь цены в долларах. Или лучше оставить?
Dremjke
Member

vsx: ↑ 20.12.2024 13:19Подскажите как в стим регион сменить?
Steam - настройки - аккаунт - об аккаунте - изменить страну региона.
ilcattivo
Member

Артем123: ↑ 20.12.2024 11:35 блин ,вроде и скидок много)) а покупать нету что)))
Так надо заблаговременно добавлять всё что нравится в вишлист)
daesz
Member

Lekrs: ↑ 20.12.2024 11:21
Що за гача?
Мобільна гра :)
Alligator
Member

Hotspur: ↑ 19.12.2024 23:14
Alligator: ↑ 19.12.2024 20:39О, а чого не сказали, що на сталкер знижка? Чи я знову все проспав та єдиний хто ще не мав його у бібліотеці?
це ще маленькі знижки :D
Я не фанат гри, але так сказати підтримати вітчизняного виробника.
daesz
Member

oversteve: ↑ 20.12.2024 10:51
в гейпасі включена підписка убісофт+, може бути, що зв додали в неї і її можна потягнути через додаток убіків (при цьому в хбох вона може взагалі не світитися, таке саме з ЕА)
Нажаль саме ця, схоже, не включена :/
vsx
Member

Dremjke: ↑ 20.12.2024 13:27 Steam - настройки - аккаунт - об аккаунте - изменить страну региона.
Разобрался. Там при оплате можно менять страну, и валюта сразу меняется.
Glebanya
Junior

Ну, наприклад Серія Метро йде під -90%, може комусь і знадобиться
Ответить