Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Пообсуждать сам товар - в тематических разделах (выбор "чего либо" и тп)

Покупки на amazon.com
Покупки на ebay.com
Покупки на newegg.com и в других магазинах США, где часто не принимают к оплате карты украинских банков
Покупки на computeruniverse.net

Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира

Пообсуждать цены: Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления

спойлер
Всем привет, ищу помощи у людей которые заказывают или заказывали товар с aliexpress. Почитал чучуть статей в интернете... но не сильно забрался.
За полнил форму профиля ( адрес получение посылки ):
http://i.piccy.info/i7/bfa3ae8d5567dcc7 ... Snymok.png" target="_blank
есть - privat internet card, для оплаты.
А что дальше делать не могу понять ))) я так понял что надо привязать к 1 с плтежных систем ? или сразу делать оплату с номера карточки ? :shuffle:
буду благодарен за помощь... :beer:
Последний раз редактировалось gehka3 22.11.2018 10:37, всего редактировалось 1 раз.
Причина: !
MobileLord
Member

Hotspur: 19.12.2024 20:35
MobileLord: 19.12.2024 20:30Как-то можно его оспорить, куда обращаться?
їм звони-пиши

Відправлено через 44 секунди:
MobileLord: 19.12.2024 20:30видимо налог и насчитали его в 2 раза больше чем должно быть.
там ще їх послуги окремо :lol: . податок 2 долара послуги зверху 50 :lol:
200грн написано. Я сам не рад что новой отправили, это буквально худшая доставка для международных отправлений.
Hotspur
Member

MobileLord: 19.12.2024 20:38это буквально худшая доставка для международных отправлений.
так. ніколи ними не користують взагалі
maxn
Member

MobileLord: 19.12.2024 20:30 Кто-то сталкивался таможенными брокерами нп? Запросили документы на почту, я им отправил, выслали посылку в отделение с наложенным платежом, видимо налог и насчитали его в 2 раза больше чем должно быть.
Строчкой ниже где они просят документы они черным по белому пишут сколько будет это стоить, и там же написано что можно это сделать самостоятельно бесплатно на сайте https://cabinet.customs.gov.ua.

Отправлено спустя 58 секунд:
MobileLord: 19.12.2024 20:30 Как-то можно его оспорить, куда обращаться?
Тут только можно оспорить ваше умение читать, к сожалению
MobileLord
Member

Кое как дозвонился до нп, продавец указал реальную стоимость без скидок и она для них является приоритетной. Зачем они запрашивают документы тогда на почту остается загадкой (типа на случай если больше этой суммы будет?). В общем по хорошему нужно всячески избегать нп на али и просить отправить мистом. Можно еще вспомнить моменты когда они сами объединяют несколько посылок от разных продавцов и потом начисляют налог из-за превышения лимита.
maxn: 20.12.2024 09:59 Тут только можно оспорить ваше умение читать, к сожалению
Я вообще не понял что и к чему вы написали если честно. :-/
Hotspur
Member

MobileLord: 20.12.2024 16:08В общем по хорошему нужно всячески избегать нп на али и просить отправить мистом. Можно еще вспомнить моменты когда они сами объединяют несколько посылок от разных продавцов и потом начисляют налог из-за превышения лимита.
я вибираю нп як доставку - ніколи. Іноді шось маленьке саме їде з Алі але мита на це немає. Все велике - тільки міст експресс
Derion
Member

Пришел 5700х3д, купил за 112 баксов, а на наклейке китаец написал 14.
Дошло укрпоштой, проверил, работает, правильно отображается.
Правда немного удивился, что без пломбы магазина.
спойлер
photo_2024-12-20_11-41-50.jpg
daesz
Member

Hotspur: 20.12.2024 16:20
MobileLord: 20.12.2024 16:08В общем по хорошему нужно всячески избегать нп на али и просить отправить мистом. Можно еще вспомнить моменты когда они сами объединяют несколько посылок от разных продавцов и потом начисляют налог из-за превышения лимита.
я вибираю нп як доставку - ніколи. Іноді шось маленьке саме їде з Алі але мита на це немає. Все велике - тільки міст експресс
А як вибрати службу доставки на алі? :think:

Відправлено через 1 хвилину 15 секунд:
Derion: 20.12.2024 18:42 Пришел 5700х3д, купил за 112 баксов, а на наклейке китаец написал 14.
Дошло укрпоштой, проверил, работает, правильно отображается.
Правда немного удивился, что без пломбы магазина.
спойлер
photo_2024-12-20_11-41-50.jpg
Мені обидва 7600 приходили з пломбою, але вона така, що на неї "хухнеш" і вона сама відклеється, тому то не дуже показник :D
Hotspur
Member

daesz: 20.12.2024 18:53А як вибрати службу доставки на алі?
не для всіх товарів можна. коли можна то там 2-5 варіантів
daesz
Member

Hotspur: 20.12.2024 19:34
daesz: 20.12.2024 18:53А як вибрати службу доставки на алі?
не для всіх товарів можна. коли можна то там 2-5 варіантів
Я, здається, не бачив жодного разу, але мб я на такі товари не натикався. Мені б значно краще було УП чи навіть Міст, у НП відділення по місту - тупо на "відшибі" всюди.
Sachem
Member

daesz: 20.12.2024 20:17Я, здається, не бачив жодного разу
Я присматривался, но так как выбор был между типа DHL, а не НП/УП/Мист, то даже перестал смотреть.
daesz: 20.12.2024 20:17Мені б значно краще було УП чи навіть Міст, у НП відділення по місту - тупо на "відшибі" всюди.
У меня Новая почта в подъезде, 5 минут на забрать, и самая быстрая доставка, 9-11 дней. Отделения Миста как раз нужно искать, ущербный он по точкам выдачи, в Днепре. Плюс доставка в отделение обычно под выходные. Хорошо вчера 2 пришли, сегодня забрал по пути с работы. А бывает приходят в пятницу в 19+. Либо ехать 15 км туда и столько же обратно в выходные, либо жди понедельника. Но так как Мистом обычно шлют то, что подороже и, следовательно, ждёшь сильнее, то едешь и в выходной :)
maxn
Member

MobileLord: 20.12.2024 16:08 Я вообще не понял что и к чему вы написали если честно. :-/
Ну если я вас правильно понял то вам насчитали больше чем должны были, и вы растаможивали через брокеров новой почты.......... новая почта когда запрашивает документы для растаможки сразу же сообщает что растаможка через них платная, и я решил что вы это не учли.

https://nova.global/wp-content/uploads/ ... ance-k.pdf
спойлер
ДОДАТКОВА ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ
Відповідно до п.6 ст. 233 Митного кодексу України, строк зберігання МЕВ під митним
контролем не може перевищувати 30 календарних днів. Протягом цього строку вантаж
повинен пройти митне оформлення, інакше буде повернутий у зворотному напрямку.
У випадку, коли процес розмитнення вашого вантажу перевищує 20 днів,
просимо обов'язково проінформувати про це за телефону (044) 323-16-49 або написати
на електронну пошту brokers@novaposhtaglobal.ua
У разі, якщо митне оформлення МЕВ яке надійшло на ваше ім’я, не відбулося
протягом 20 днів з дати надходження (по причині не надання документів для митного
оформлення, або з необраним способом декларування відповідно до ст. 236 Митного
Кодексу України), МЕВ підлягає поверненню у зворотному напрямку відповідно до ст. 233 п.
6, п. 10 Митного Кодексу України.
Якщо на ваше ім’я, протягом однієї доби надійшло одне або декілька відправлень,
сумарна фактурна вартість товарів у яких (тобто заявлена в супровідних документах
загальна сума їх вартості) перевищує суму, еквівалентну 150 Євро*: сплачується ввізне мито
за ставкою 10% від суми перевищення суми безмитного ввезення та податок на додану
вартість, ставка якого складає 20% від суми перевищення суми безмитного ввезення.
* еквівалент розраховується у гривні за курсом НБУ на момент митного оформлення.
Вартість послуг з митного декларування відправлень, що надаються
ТОВ «НП Глобал», складає:
▪ 3% від різниці між вартістю замовлення та сумою порогу безмитного ввезення -
150 Євро для відправлень, що доставляються через сервіс Nova Poshta Shopping.
▪ 200,00 грн для всіх інших міжнародних експрес відправлень, вартість яких
перевищує суму, еквівалентну 150 Євро.
▪ 0 грн для відправлень, що складаються виключно з товарів, операції з
постачання яких на митній території України звільняються від оподаткування
податком на додану вартість та які звільняються від сплати ввізного мита,
відповідно до Закону України від 13.12.2022 року №2836-ІХ та Закону України від
13.12.2022 року №2837-ІХ, на термін дії такого звільнення.
Вартість послуг з митного декларування відправлень, що надаються ТОВ «НП
Глобал», додається до загальної суми митних платежів, зазначених вище.
Надаючи документи, необхідні для здійснення митного декларування МЕВ, ви (далі –
Замовник) підтверджуєте, що Замовник ознайомлений з умовами ПУБЛІЧНОГО ДОГОВОРУ
ПРИЄДНАННЯ про надання послуг митного брокера з декларування вантажів фізичних
осіб ТОВ «НП ГЛОБАЛ» (далі - Договір),який розміщено за посиланням.
и если почитать то там много интересного найти
daesz
Member

Sachem: 20.12.2024 20:48
daesz: 20.12.2024 20:17Я, здається, не бачив жодного разу
Я присматривался, но так как выбор был между типа DHL, а не НП/УП/Мист, то даже перестал смотреть.
daesz: 20.12.2024 20:17Мені б значно краще було УП чи навіть Міст, у НП відділення по місту - тупо на "відшибі" всюди.
У меня Новая почта в подъезде, 5 минут на забрать, и самая быстрая доставка, 9-11 дней. Отделения Миста как раз нужно искать, ущербный он по точкам выдачи, в Днепре. Плюс доставка в отделение обычно под выходные. Хорошо вчера 2 пришли, сегодня забрал по пути с работы. А бывает приходят в пятницу в 19+. Либо ехать 15 км туда и столько же обратно в выходные, либо жди понедельника. Но так как Мистом обычно шлют то, что подороже и, следовательно, ждёшь сильнее, то едешь и в выходной :)
В мене навпаки - цетральне відділення УП десь за 200-300м від мене, відділення місту десь +-700м, точка видачі розетки 100м (мб навіть менше), а найближче відділеня НП - не менше 2км :/
Sachem
Member

daesz: 20.12.2024 20:53а найближче відділеня НП - не менше 2км
У меня отделение НП тоже в 2.5 км. Но до всего нынешнего, НП как-то интенсивно почтоматы ставила, в т.ч. по подъездам. Очень удобная штука.
daesz
Member

Sachem: 20.12.2024 20:58
daesz: 20.12.2024 20:53а найближче відділеня НП - не менше 2км
У меня отделение НП тоже в 2.5 км. Но до всего нынешнего, НП как-то интенсивно почтоматы ставила, в т.ч. по подъездам. Очень удобная штука.
Я, нажаль, проживаю в райцентрі (хоч і не те щоб маленькому), в нас всього 4 відділення і всі по краям міста :с
Ответить