Виникла необхідність швидко замінити кришку матриці в ноутбуці Dell Inspiron 15 3525
Підкажіть АСЦ (це взагалі реально??) чи якісь перевірені магназини, де можна придбати корпусні деталі.
Хочеться взяти офіційно завезене від вендора а не грати в Аліекспресну лотерею і тп.
P/N деталі розуміється є. Те що в пошуку по партномеру видає і де є в наявності - то про магазини ці нічого не знаю. І сторінки на базі Prom відлякують.
Наперед вдячний.
Последние статьи и обзоры
Новости
Офіційні деталі до ноутбуків
-
KVM
Member
-
Евгений King
Member
У нас не присутні офф СЦ Dell, проте можете попитати в СЦ Артлайн - 044 338 10 06, 066 356 10 01. Це один з найбільших постачальників та офф СЦ у нас, можливо у них знайдеться потрібна вам деталь, проте зачасту вони просто переправляють на ремонт виробнику. Або при відсутності можуть замовити запчастину під вашу потребу, але чекати мінімум тижня 2.
Також питання ремонту ускладнює вік аппарату, майже 3 роки, вірогідність що нові запчастини від виробника взягалі є в природі доволі мала.
А чим не влаштовує prom, зв'яжіться з продавцем обмалюйте, що вам треба запчастина в ідеальному стані, якщо підтвердять що так і є - замовляйте безпечною угодою, на пошті перевірите, якщо ОК - забрали, так само й OLX, є OLX доставка, оглянули - підійшо, забрали, ні відмовились, де тут хоч якісь ризики? З магазинами так само - телефонуйте, питайте що за запчастини і стан, замовляйте накладеним, перевіряйте на пошті.
Всілякі Алі та ебей - то буде те саме що й на пром/OLX, бо здебільшого це все розборка, але на Алі/ебей ви купивши вже носом сильно не покрутите і спір при мінімальних дефектах не піднімете.
PS: нашо такі заморочки з стародавнім, по сьогоднішнім міркам, ноутом, я б тупо брав найдешевше з пром/OLX, аби всі кріплення живі були, а косметика для старого ноута діло третє.
PSPS: для людини присутньої на форумі 15+ років питання мегадивне
Також питання ремонту ускладнює вік аппарату, майже 3 роки, вірогідність що нові запчастини від виробника взягалі є в природі доволі мала.
А чим не влаштовує prom, зв'яжіться з продавцем обмалюйте, що вам треба запчастина в ідеальному стані, якщо підтвердять що так і є - замовляйте безпечною угодою, на пошті перевірите, якщо ОК - забрали, так само й OLX, є OLX доставка, оглянули - підійшо, забрали, ні відмовились, де тут хоч якісь ризики? З магазинами так само - телефонуйте, питайте що за запчастини і стан, замовляйте накладеним, перевіряйте на пошті.
Всілякі Алі та ебей - то буде те саме що й на пром/OLX, бо здебільшого це все розборка, але на Алі/ебей ви купивши вже носом сильно не покрутите і спір при мінімальних дефектах не піднімете.
PS: нашо такі заморочки з стародавнім, по сьогоднішнім міркам, ноутом, я б тупо брав найдешевше з пром/OLX, аби всі кріплення живі були, а косметика для старого ноута діло третє.
PSPS: для людини присутньої на форумі 15+ років питання мегадивне
-
KVM
Member
Евгений King
Дякую. Буду обдзвонювати
Стародавній? AMD Ryzen 5 5625U 512SSD 8GB DDR4
Робиться для хорошої людини. Хочеться найкращий варіант знайти з можливого.
Дякую. Буду обдзвонювати
Стародавній? AMD Ryzen 5 5625U 512SSD 8GB DDR4
Робиться для хорошої людини. Хочеться найкращий варіант знайти з можливого.
-
General Failure
Member
Закажіть зі штатов по DHL, приїде швидко і від вендора. А так офіційно Dell в Україні не існує.