Последние статьи и обзоры
Новости
В Steam почався великий зимовий розпродаж
-
Hotspur
Member
Пропоную обговорити В Steam почався великий зимовий розпродаж всі голосуєм за Сталкер 2
-
Alligator
Member
О, а чого не сказали, що на сталкер знижка? Чи я знову все проспав та єдиний хто ще не мав його у бібліотеці?Придбати S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl - Ultimate Edition
-10%
2 294₴
-
AI_Avenger
Member
Ви не один Я теж чекаю знижок. Правда магазин Steam щось аж занадто лагає зараз увечері.Alligator: ↑ 19.12.2024 20:39О, а чого не сказали, що на сталкер знижка? Чи я знову все проспав та єдиний хто ще не мав його у бібліотеці?Придбати S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl - Ultimate Edition
-10%
2 294₴
-
oversteve
Member
AI_Avenger
Alligator
геймпас за 240 грн і можете місяць в сталкера грати
Відправлено через 49 секунд:
п.с. в мене щось сторінку зі знижками і вішліст не грузить
Alligator
геймпас за 240 грн і можете місяць в сталкера грати
Відправлено через 49 секунд:
п.с. в мене щось сторінку зі знижками і вішліст не грузить
-
lividum
Member
Він не просто лагає, він ледь живий. Я навіть у список обраного зайти не можу.
-
_Andrik_
Member
Steam ліг ? , вже близько години не можу ввійти до списку бажаного а Сталкер по 10му колу оновлення не може інсталювати
-
AI_Avenger
Member
Те саме. Зазирну тоді у список бажаного іншим разом.lividum: ↑ 19.12.2024 20:46 Він не просто лагає, він ледь живий. Я навіть у список обраного зайти не можу.
-
daesz
Member
Мега успішний проект від юбі, схоже, літом візьму на -90%
-
Nikoliasik_Zeus
Member
Сервера магазина упали в аномалию
-
Afit
Member
Хорошо что я выходной и обновил сталкач днём)
-
Kassatka
Member
Лежить Стім конкретно. Головну сторінку відкриває, а список бажаного чи будь-який пошук по магазину вже зась. Можна загуглити якусь назву гри і відкрити сторінку цієї гри в Стімі і побачити ціну з можливою знижкою, але якщо гра входить у якийсь набір, то відкрити подивитись склад набору вже не дає. Також сторінку голосування за гру року відкриває тільки скелет, а сам список ігор в кожній з категорій не показує.
Усі кинулися різдвяно-новорічну шару шукати.
Усі кинулися різдвяно-новорічну шару шукати.
Последний раз редактировалось Kassatka 19.12.2024 21:02, всего редактировалось 1 раз.
-
lividum
Member
Шось знижки якісь жидкуваті. І до розпродажу такі самі були. На Вуконг взагалі нічого. Пекельні борошна.
-
Kassatka
Member
Зате на Age of Empires II: Definitive Edition знижка нарешті є 861 грн. замість 2197 грн. (-61%), буду купувати на цьому розпродажі, бо якраз збирався й чекав знижки. Хочу отримати можливість підключатися й дивитися чужі матчі, які проходять онлайн.
Последний раз редактировалось Kassatka 19.12.2024 21:09, всего редактировалось 1 раз.
-
Lekrs
Member
По тому що зміг розгледіти, цікавих знижок не видно.
-
destructX
Member
steamdb теж лежить
-
Telcontar
Member
Китайська мавпа на китайський Новий Рікlividum: ↑ 19.12.2024 21:02 Шось знижки якісь жидкуваті. І до розпродажу такі самі були. На Вуконг взагалі нічого. Пекельні борошна.
-
Lekrs
Member
Глючити перестав.
-
Kassatka
Member
Магазин ніби запрацював, а от голосувалка за гру року все ще лагає.Lekrs: ↑ 19.12.2024 21:41 Глючити перестав.
-
Fen1xz
Member
Все так удивляются как будь-то первый раз в стим по время распродаж заходят. Во время крупных распродаж первый вечер всегда стим лежит. К утру его попускает и можно пользоваться.Nikoliasik_Zeus: ↑ 19.12.2024 20:58 Сервера магазина упали в аномалию
-
TaleS
Junior
Позавчора придбав оффлайн активацію за 8 грн. Качаючи, думав буде шось схоже на Jedi Survivor. Погравши кілька годин - видалив. Настільки скучна гра, що то жесть. Чергове фіаско Юбіків. Це гра хіба для якихось суперфанатів Star Wars. Я б цю гру навіть не купив би при -95% знижці.