Последние статьи и обзоры
Новости
В оновленні 1.1 для S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl покращено роботу системи A-Life
-
Mike88
Member
Пропоную обговорити В оновленні 1.1 для S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl покращено роботу системи A-Life
Скільки вже загалом трафіку в Стім лише на Сталкер2 пішло? 300 гіг?
-
bigmonstr666
Member
хто рахує трафік починаючи з 2007 мабуть?Mike88: ↑ 19.12.2024 12:17 Пропоную обговорити В оновленні 1.1 для S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl покращено роботу системи A-Life
а взагалі фікси потрібні, особливо з проблемами по запуску квестів і тд. тому це гарні новини
-
Mike88
Member
bigmonstr666
фікси потрібні насамперед UE5, з його всратими люменами, нанітами і мильними АА і SS
фікси потрібні насамперед UE5, з його всратими люменами, нанітами і мильними АА і SS
-
bigmonstr666
Member
Ну не знаю, картинка стала краше після попередніх фіксів, хоча до ідеалу далеко. А от забагованість квестів дійсно бісить, консоль скачувати не хочеться, тому вірю що у цьому матчі пофіксять більшість.Mike88: ↑ 19.12.2024 12:27 bigmonstr666
-
VolandInferno
Junior
Ну, ще з десяток таких патчів і можна буде запускати.
-
Олег963
Member
Не знаю хіба це проблема з норм інетом це зробити каву і не допити! бо вже скачалось!
-
miroslav_mm
Member
Короче як раз поки я заміню свій старий друшлак, до того часу буде в грабельному вигляді. Радує що роблять і чують користувачів. Чекаємо СДК для розробки модів.
П.С. чого неможна зробить нормальний патч, з подальшою перевіркою хеша, навіщо перекачувать готові великі файли?
П.С. чого неможна зробить нормальний патч, з подальшою перевіркою хеша, навіщо перекачувать готові великі файли?
-
Enjthesilence
Member
Не враховуючи продуктивність, до а-Лайф найбільше претензій, швидкість випуску патчів гарна, сподіваюсь найкритичніші софтлоки сюжетки також пофіксили, ще з декілька патчів зачекаю, іграм зараз потрібен час
Відправлено через 39 секунд:
Відправлено через 39 секунд:
На юе5 майже завжди такmiroslav_mm: ↑ 19.12.2024 12:45 Короче як раз поки я заміню свій старий друшлак, до того часу буде в грабельному вигляді. Радує що роблять і чують користувачів. Чекаємо СДК для розробки модів.
-
ervin
Member
Ну не скажи... в мене канал 500мбіт, але GOG якось не дуже швидко скачує. Середня швидкість біля 20МБ/сек, то ж оновлення вже поставив на закачку. Пару годин на "каву"Олег963: ↑ 19.12.2024 12:36 Не знаю хіба це проблема з норм інетом це зробити каву і не допити! бо вже скачалось!
-
Bukakanga
Member
память у народа ни к черту. Что, забыли уже, как ТЧ и ЧН в течение пары месяцев после релиза доводили до стабильного состояния?
-
Earanak
Member
Bukakanga, или может у людей есть что поважнее в памяти, чем помнить как 18 лет тому назад игру патчили Вообще странно проецировать то что было тогда на то что есть сейчас. Другой состав разработчиков, другая игра (иного масштаба), другой инструментарий, иной опыт в разработке у команды. К тому же на мой взгляд если 18 лет тому назад были схожие проблемы с игрой - то они не обязаны ведь повторять свои же ошибки. Или типа все, если пару раз запуск игр вышел кривеньким то это клеймо на всю жизнь у студии ? Ну по моему это не так должно работать ))
На фоне патчей на Сталкер 2, патчи на ТН вообще конечно забавно читать :
https://tinyurl.com/5n99fhpj
Все патчи вместе взятые на Тень Чернобыля по фиксам меньше чем этот один патч ))
На фоне патчей на Сталкер 2, патчи на ТН вообще конечно забавно читать :
https://tinyurl.com/5n99fhpj
Все патчи вместе взятые на Тень Чернобыля по фиксам меньше чем этот один патч ))
Последний раз редактировалось Earanak 19.12.2024 13:11, всего редактировалось 3 раза.
-
Galactick
Member
-
gavr
Member
В Геймпасс нет обновы ((
-
Devijack
Member
Ці оновлення, якась хитра ддос атака на україньских провайдерів
-
Hotspur
Member
Патч 110 Гігабайт це звичайно повний угар. Але добре, думаю багато чого пофіксили. Мені насправді після 3 патчу вже можна грати але люди кажуть більше до кінця сюжету є місії де неможливо прости бо квести поломані, я не дійшов туди просто
-
Galactick
Member
gavr
Та наче є. У мене вже качає
Та наче є. У мене вже качає
-
Kashtan
Member
Цікаво поглянути який трафік в Україні після запуску цієї гри. Там річний об’єм мабуть за тижні.
-
AK_47
Member
Не можна.Hotspur: ↑ 19.12.2024 13:25 Патч 110 Гігабайт це звичайно повний угар. Але добре, думаю багато чого пофіксили. Мені насправді після 3 патчу вже можна грати але люди кажуть більше до кінця сюжету є місії де неможливо прости бо квести поломані, я не дійшов туди просто
Вы же себе все ощущения от настоящего обещанного сталкер2 портите. Подхожу я к локации где нужно освободить сталкеров, тишина, никого, передо мной в 5 метрах спавнится нпс. А дальше 10 метров от вас никакой жизни в зоне, ни рейдов, ни захватов, ни войн фракций. Получается какая-то скриптовая сюжетка без интересных, рандомных встреч и событий.
Вспомните как в Чистом небе фракции между собой воевали, видно было на карте их движения. Вот оно что-то должно быть так. А тут обещали еще круче.
Вот еще пару патчей после включения этого а-лайф и можно будет с кайфом проходить. Сам наиграл 5 часов, прошел малую зону но решил остановится чтоб не портить себе впечатления.
-
Robostyle
Member
Ниче они не пофикслили, как спавнились агрессивные бандосы в кустах так и спавнятся, только теперь в 10м спереди.
Зато эксплойт с патронами пофиксили, гггады
З.Ы. Много чего в фисклисте или не появилось или не работает. Видимо надо НГ
Зато эксплойт с патронами пофиксили, гггады
З.Ы. Много чего в фисклисте или не появилось или не работает. Видимо надо НГ