В оновленні 1.1 для S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl покращено роботу системи A-Life

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Пропоную обговорити В оновленні 1.1 для S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl покращено роботу системи A-Life
Скільки вже загалом трафіку в Стім лише на Сталкер2 пішло? 300 гіг?
bigmonstr666
Member

Mike88: 19.12.2024 12:17 Пропоную обговорити В оновленні 1.1 для S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl покращено роботу системи A-Life
Скільки вже загалом трафіку в Стім лише на Сталкер2 пішло? 300 гіг?
хто рахує трафік починаючи з 2007 мабуть? :laugh:
а взагалі фікси потрібні, особливо з проблемами по запуску квестів і тд. тому це гарні новини :super:
Mike88
Member

bigmonstr666
фікси потрібні насамперед UE5, з його всратими люменами, нанітами і мильними АА і SS
bigmonstr666
Member

Mike88: 19.12.2024 12:27 bigmonstr666
фікси потрібні насамперед UE5, з його всратими люменами, нанітами і мильними АА і SS
Ну не знаю, картинка стала краше після попередніх фіксів, хоча до ідеалу далеко. А от забагованість квестів дійсно бісить, консоль скачувати не хочеться, тому вірю що у цьому матчі пофіксять більшість. :beer:
VolandInferno
Junior

Ну, ще з десяток таких патчів і можна буде запускати.
Олег963
Member

Не знаю хіба це проблема з норм інетом це зробити каву і не допити! бо вже скачалось! :)
Earanak
Member

Видать все еще есть люди которые в инет выходят на ADSL2+ модемах с лимитом в 24Мбит :dontknow:
С Геймпасса патч тянет на ~100мб/сек, аж целых 19 минут придется подождать.
Последний раз редактировалось Earanak 19.12.2024 12:46, всего редактировалось 1 раз.
miroslav_mm
Member

Короче як раз поки я заміню свій старий друшлак, до того часу буде в грабельному вигляді. Радує що роблять і чують користувачів. Чекаємо СДК для розробки модів.

П.С. чого неможна зробить нормальний патч, з подальшою перевіркою хеша, навіщо перекачувать готові великі файли? :(
Enjthesilence
Member

Не враховуючи продуктивність, до а-Лайф найбільше претензій, швидкість випуску патчів гарна, сподіваюсь найкритичніші софтлоки сюжетки також пофіксили, ще з декілька патчів зачекаю, іграм зараз потрібен час

Відправлено через 39 секунд:
miroslav_mm: 19.12.2024 12:45 Короче як раз поки я заміню свій старий друшлак, до того часу буде в грабельному вигляді. Радує що роблять і чують користувачів. Чекаємо СДК для розробки модів.

П.С. чого неможна зробить нормальний патч, з подальшою перевіркою хеша, навіщо перекачувать готові великі файли? :(
На юе5 майже завжди так
ervin
Member

Олег963: 19.12.2024 12:36 Не знаю хіба це проблема з норм інетом це зробити каву і не допити! бо вже скачалось! :)
Ну не скажи... в мене канал 500мбіт, але GOG якось не дуже швидко скачує. Середня швидкість біля 20МБ/сек, то ж оновлення вже поставив на закачку. Пару годин на "каву"
Bukakanga
Member

память у народа ни к черту. Что, забыли уже, как ТЧ и ЧН в течение пары месяцев после релиза доводили до стабильного состояния?
Earanak
Member

Bukakanga, или может у людей есть что поважнее в памяти, чем помнить как 18 лет тому назад игру патчили :lol: Вообще странно проецировать то что было тогда на то что есть сейчас. Другой состав разработчиков, другая игра (иного масштаба), другой инструментарий, иной опыт в разработке у команды. К тому же на мой взгляд если 18 лет тому назад были схожие проблемы с игрой - то они не обязаны ведь повторять свои же ошибки. Или типа все, если пару раз запуск игр вышел кривеньким то это клеймо на всю жизнь у студии ? Ну по моему это не так должно работать ))

На фоне патчей на Сталкер 2, патчи на ТН вообще конечно забавно читать :
https://tinyurl.com/5n99fhpj
Все патчи вместе взятые на Тень Чернобыля по фиксам меньше чем этот один патч ))
Последний раз редактировалось Earanak 19.12.2024 13:11, всего редактировалось 3 раза.
Galactick
Member

42ej41.jpg
gavr
Member

В Геймпасс нет обновы ((
Devijack
Member

Ці оновлення, якась хитра ддос атака на україньских провайдерів :-P
Hotspur
Member

Патч 110 Гігабайт це звичайно повний угар. Але добре, думаю багато чого пофіксили. Мені насправді після 3 патчу вже можна грати :beer: але люди кажуть більше до кінця сюжету є місії де неможливо прости бо квести поломані, я не дійшов туди просто
Galactick
Member

gavr
Та наче є. У мене вже качає
Kashtan
Member

Цікаво поглянути який трафік в Україні після запуску цієї гри. Там річний об’єм мабуть за тижні.
AK_47
Member

Hotspur: 19.12.2024 13:25 Патч 110 Гігабайт це звичайно повний угар. Але добре, думаю багато чого пофіксили. Мені насправді після 3 патчу вже можна грати :beer: але люди кажуть більше до кінця сюжету є місії де неможливо прости бо квести поломані, я не дійшов туди просто
Не можна.

Вы же себе все ощущения от настоящего обещанного сталкер2 портите. Подхожу я к локации где нужно освободить сталкеров, тишина, никого, передо мной в 5 метрах спавнится нпс. А дальше 10 метров от вас никакой жизни в зоне, ни рейдов, ни захватов, ни войн фракций. Получается какая-то скриптовая сюжетка без интересных, рандомных встреч и событий.

Вспомните как в Чистом небе фракции между собой воевали, видно было на карте их движения. Вот оно что-то должно быть так. А тут обещали еще круче.

Вот еще пару патчей после включения этого а-лайф и можно будет с кайфом проходить. Сам наиграл 5 часов, прошел малую зону но решил остановится чтоб не портить себе впечатления. :super:
Robostyle
Member

Ниче они не пофикслили, как спавнились агрессивные бандосы в кустах так и спавнятся, только теперь в 10м спереди.

Зато эксплойт с патронами пофиксили, гггады :( :laugh:

З.Ы. Много чего в фисклисте или не появилось или не работает. Видимо надо НГ
Ответить