Граю на 5600g, це +/- 3600. Все він тягне, правда граю в 4к. 1080 якось пробував, думав більше фпс буде, але воно виходило те саме, що і в 4к, не став розбиратись, ліньки.processsor_ua: ↑ 17.12.2024 21:39 але ж чи потягне той же райзен 3600 краще ігри
Последние статьи и обзоры
Новости
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
Eduard1980
Member
-
BoJIbHbIu
Member
processsor_ua
та ж фігня була з відеокартою.
я тут викладав відео, наліпили мінусів за кацапську мову. пошукай, може допоможе.
а в цілому так, налаштування не дуже відіграють різницю. гра крива, не вміє розпоряджатися ресурсами пк
та ж фігня була з відеокартою.
я тут викладав відео, наліпили мінусів за кацапську мову. пошукай, може допоможе.
а в цілому так, налаштування не дуже відіграють різницю. гра крива, не вміє розпоряджатися ресурсами пк
-
processsor_ua
Member
BoJIbHbIu
Мені здається в моєму випадку тупо не вистачає пропускної здібності самої платформи.
рх588 на мінімалках була постійно на 100% завантажена, а проц на 20%, тут був відік слабкий.
Хотів взяти якусь 2060s, але запропонував мій колега за дуже гарну ціну 3070, фактично по ціні 3060. Ну так і взяв її, так чи "помірні", чи " Ультра" 30 кадрів, змінюється тільки завантаженість ГПУ.
Під рукою більше тяжких ігор не було, але в тому ж гало відеокарта вже на 70% завантажена при обмежені 100к/с.
Скачаю мабуть кіберпанк пройду ще раз, поки патчів завезуть, або я розщедрюсь на якийсь райзен.
П. С. Потрібно буде на роботі на і3 12100 запустити, раптом на ньому краще
Мені здається в моєму випадку тупо не вистачає пропускної здібності самої платформи.
рх588 на мінімалках була постійно на 100% завантажена, а проц на 20%, тут був відік слабкий.
Хотів взяти якусь 2060s, але запропонував мій колега за дуже гарну ціну 3070, фактично по ціні 3060. Ну так і взяв її, так чи "помірні", чи " Ультра" 30 кадрів, змінюється тільки завантаженість ГПУ.
Під рукою більше тяжких ігор не було, але в тому ж гало відеокарта вже на 70% завантажена при обмежені 100к/с.
Скачаю мабуть кіберпанк пройду ще раз, поки патчів завезуть, або я розщедрюсь на якийсь райзен.
П. С. Потрібно буде на роботі на і3 12100 запустити, раптом на ньому краще
-
Nutbar
Member
Гра дуже вибаглива до процесору. В окремих локаціях в мене з 10700k менше 60 к/с. Генерація кадрів (другий скрішот) в цьому випадку дуже допомагає, але все одно навіть з нею вузьким місцем (в 4к!) є процесор+пам'ять. https://imgur.com/a/OLI5ooZ Вам, очевидно, потрібен щойнайменше вдвічі потужніший камінь. Зміна графічних налаштувань ніяк не допоможе.processsor_ua: ↑ 17.12.2024 21:39 комп
Xeon E5-2690v2
Низький ФПС 30-50к.с, які б налаштування не ставив, що на низьких, що на епічних.
Відік завантажений на 40-50%
п.с. поки що з налаштуваннями відеокарти граюсь
Може трохи, але я б не чекав пристойної роботи. І ще не чекав би, що це якось виправлять.processsor_ua: ↑ 17.12.2024 23:35 П. С. Потрібно буде на роботі на і3 12100 запустити, раптом на ньому краще
В мене вони спавнились безкінечно біля вертолітного майданчика.avuremybe: ↑ 17.12.2024 15:38 Навіть якщо у тебе чешуться руки перестріляти там усих монолітівців - то це цілком реальна задача, не на стільки критично їх багато.
Хоча тоді зброя червоною не стала. А от на більш пізніх етапах гри тупо постійно в жовту зону заганяється і клинить, хоча намагаюсь стрігяти максимально точно. Доводиться переключатись на іншу. Не велика проблема, але хотілося б мати змогу почистити в полі бодай до 90%.
-
Robostyle
Member
-
BoJIbHbIu
Member
processsor_ua
не парся, у всіх теж саме. на базах відеокарта і проц гуляють фпс падає до 30-40к/с. коли бродиш в полях все добре, в локаціях з перестрілками фпс падає і навантаження на залізо також. чекай патчів, я думаю поправлять з часом або розробники, або модмейкери
не парся, у всіх теж саме. на базах відеокарта і проц гуляють фпс падає до 30-40к/с. коли бродиш в полях все добре, в локаціях з перестрілками фпс падає і навантаження на залізо також. чекай патчів, я думаю поправлять з часом або розробники, або модмейкери
-
avuremybe
Member
Таке вони (розробники) люблять робити.Nutbar: ↑ 18.12.2024 00:04В мене вони спавнились безкінечно біля вертолітного майданчика.avuremybe: ↑ 17.12.2024 15:38 Навіть якщо у тебе чешуться руки перестріляти там усих монолітівців - то це цілком реальна задача, не на стільки критично їх багато.
В черговий раз доводить, що не треба без вагомих причин влазити у перестрілку
-
Азазелло
Junior
Я граю на FullHD з core i3 13100f,відік RX 6600XT,оперативи 32 гіга.Графіка на середніх,на деяких пунктах епік.Середній ФПС 90-100,в принципі не лагає і гра досить комфортна,правда,кілька разів наглухо зависала-так що доводилось через диспетчер процесів закривати гру,але здається що тут не в залізі справа...Зараз граю на рівні "Сталкер" і замітив одну особливість:під час походу Зоною якщо нарвався на групу монолітівців випадково,то краще обійти їх десятою дорогою або втекти.Вони бачать Скіфа здалеку і виносять за кілька черг,а я навіть нее встигаю їх побачитиBoJIbHbIu: ↑ 18.12.2024 03:17 processsor_ua
-
Барбарис
Member
Азазелло, разок зависала на Смітнику в районі однієї й тієї самої вишки в тюрмі (там рюкзак без мітки), безліч раз пробував взяти. Виявилось, що висне на хвилинку і гра продовжується. Більше за 80 год не повторювалось.
-
timetron666
Member
Народ, підскажіт, захожу на територію дуги по завданню і мене шось моментально вбиває?
-
ramm
Member
timetron666
треба через територію з будівлями заходити з самого краю.
треба через територію з будівлями заходити з самого краю.
-
timetron666
Member
Ааа,точно, дякую!
-
nutman
Junior
Если на тебя напали три кровосиси, то никакие патроны тебе не надо, а надо найти возвышенность или бросать лут и убегатьHotspur: ↑ 17.12.2024 19:41 якщо на тебе біжить 3 кровосісі головне мати патрони а не міняти стиль гри
Фреймген, к сожалению, только ещё больше нагрузки на проц накидывает. Где 100 с фреймгеном (50 настоящих) там может быть 70 настоящих без фреймгена. У тебя это тоже видно на скрине. Вместо 57х2=114 ты получаешь только 45.5х2=91. В итоге 57-45.5=11.5 кадров меньше, то есть больше 20% падение производительности, такие делаNutbar: ↑ 18.12.2024 00:04 Гра дуже вибаглива до процесору. В окремих локаціях в мене з 10700k менше 60 к/с. Генерація кадрів (другий скрішот) в цьому випадку дуже допомагає, але все одно навіть з нею вузьким місцем (в 4к!) є процесор+пам'ять.
-
Геральт
Member
Але 91 все одно краще, ніж 57 )nutman: ↑ 18.12.2024 09:59 Фреймген, к сожалению, только ещё больше нагрузки на проц накидывает. Где 100 с фреймгеном (50 настоящих) там может быть 70 настоящих без фреймгена. У тебя это тоже видно на скрине. Вместо 57х2=114 ты получаешь только 45.5х2=91. В итоге 57-45.5=11.5 кадров меньше, то есть больше 20% падение производительности, такие дела
-
timetron666
Member
Хех, нормально все було, включив комп і сейви сталкер 2, вже не працюють, все пошкодженно на гейм пассі і що тепер робити?
Отправлено спустя 2 минуты 50 секунд:
Хех, нормально все було, включив комп і сейви сталкер 2, вже не працюють, все пошкодженно на гейм пассі і що тепер робити?
Отправлено спустя 2 минуты 50 секунд:
-
MAKKACIN
Member
timetron666
Зона не любе коли ти покидаєш її!
Онову чекати або скачати аналогічний по місіях сейв, вроді поки іншого немає варіанту зараз. Я взагалі ближче кінця всі сейви в іншу папку продублював
Як та фраза
Онову чекати або скачати аналогічний по місіях сейв, вроді поки іншого немає варіанту зараз. Я взагалі ближче кінця всі сейви в іншу папку продублював
Як та фраза
- спойлер
- "Зона під контролем. Входити і виходити з зони заборонено, вас чекає негайна смерть"
-
timetron666
Member
А з облака гейм пасс можна якось підвантажить?MAKKACIN: ↑ 18.12.2024 11:30 timetron666
Як та фраза
- спойлер
- "Зона під контролем. Входити і виходити з зони заборонено, вас чекає негайна смерть"
-
MAKKACIN
Member
timetron666
Я б як спробував:
в папці де сейви зберігаються скопіював папку в інше місце, ту папку видалив нафіг, перевірив цілісність гри, запустив, глянув шо як, закинув назад папку якщо з гейпаса не підтягне сейви, і знов глянув би
Я б як спробував:
в папці де сейви зберігаються скопіював папку в інше місце, ту папку видалив нафіг, перевірив цілісність гри, запустив, глянув шо як, закинув назад папку якщо з гейпаса не підтягне сейви, і знов глянув би
-
Hotspur
Member
еееееее. це ж половина гри в сталкерavuremybe: ↑ 18.12.2024 06:00В черговий раз доводить, що не треба без вагомих причин влазити у перестрілку
-
timetron666
Member
Народ, може у когось є є запісь після битви з фаустом на дугі?