Маєте на увазі Тіньюнь і Фантилію чи багато Тіньюнь на Пенаконії? До речі, витратили тікет на Броню чи будете чекати Аглаю? Я маю сумнів, що її додадуть в цей вибір. Можливо її зроблять стандартним персонажем, але сюди не додадуть.lewerlin: ↑ 08.12.2024 02:35Там до речі логічно і лорно пояснено існування одночасно двох версій "Тіньюнь".
Последние статьи и обзоры
Новости
Hoyoverse
-
Kirakishou
Member
-
daesz
Member
Мабуть, найкраща гача гра яку я коли небудь грав з 2019Donate: ↑ 08.12.2024 06:07 Теж вірвався, даремно на збт в Китаї чоль бігав...
В цілому сюжетку зробили надто легкою, практично ніякого челенджу. Деякі стейджі обрізали надто сильно... Наприклад коли ми валимо від квітки переростка, до нерфів вони був в рази 3 більше...
Сюжет коли немає мільйонів строк водички дуже легко читається і розуміється що тут коїться.
Щоб не повторювати поганий старт кинули свій самий цікавий івент. Тут і нікке, і сапер з хср, цікаві банери з цікавими дівчатками. На перший огляд адекватна складність і гарний магазин... Навіть не потрібну місцеву стаміну на фарм івента кидати, тут є білети на хард. Система артів в цілому топова так як потрібен обвіс з потрібними статами далі переролюй скільки хочеш, тепер залишається взяти 58 щоб дізнатися скільки потрібно влити щоб зібрати на фулл...
І дуже оптимізований клієнт, практично 15 сек на старт, налаштування вище ультр і це все на 870 снепі то... Виглядає дуже пристойно, не чіткість пк, але й не непотріб як це вийшло з клієнтом ЗЗЗ, як таку якість на мобілках взагалі з'їли
Дуже цікаво що там по безодні, так як вище 3/10 лізти з 26 лвлом нема бажання
Дуже цікаво як вони далі почнуть банери кидати так як починати з середини це цікаво...
Тільки з хаоплеем кинули трішки 2 дні відставання і ніяких компенсацій...
А що тут саме рахується безоднею - boss fight чи expansion drill? В мене лвл28 - взяв лвл3 в дрилі та 77% (чи щось таке) на другій складності босса (то було ще на 27 лвлі, маю ще один квиточок до рефрешу, тож завтра спробую іще раз )
- спойлер
-
Donate
Member
Ми взагалі перший івент на китаї пропустили.daesz: ↑ 08.12.2024 07:01Мабуть, найкраща гача гра яку я коли небудь грав з 2019Donate: ↑ 08.12.2024 06:07 Теж вірвався, даремно на збт в Китаї чоль бігав...
В цілому сюжетку зробили надто легкою, практично ніякого челенджу. Деякі стейджі обрізали надто сильно... Наприклад коли ми валимо від квітки переростка, до нерфів вони був в рази 3 більше...
Сюжет коли немає мільйонів строк водички дуже легко читається і розуміється що тут коїться.
Щоб не повторювати поганий старт кинули свій самий цікавий івент. Тут і нікке, і сапер з хср, цікаві банери з цікавими дівчатками. На перший огляд адекватна складність і гарний магазин... Навіть не потрібну місцеву стаміну на фарм івента кидати, тут є білети на хард. Система артів в цілому топова так як потрібен обвіс з потрібними статами далі переролюй скільки хочеш, тепер залишається взяти 58 щоб дізнатися скільки потрібно влити щоб зібрати на фулл...
І дуже оптимізований клієнт, практично 15 сек на старт, налаштування вище ультр і це все на 870 снепі то... Виглядає дуже пристойно, не чіткість пк, але й не непотріб як це вийшло з клієнтом ЗЗЗ, як таку якість на мобілках взагалі з'їли
Дуже цікаво що там по безодні, так як вище 3/10 лізти з 26 лвлом нема бажання
Дуже цікаво як вони далі почнуть банери кидати так як починати з середини це цікаво...
Тільки з хаоплеем кинули трішки 2 дні відставання і ніяких компенсацій...
А що тут саме рахується безоднею - boss fight чи expansion drill? В мене лвл28 - взяв лвл3 в дрилі та 77% (чи щось таке) на другій складності босса (то було ще на 27 лвлі, маю ще один квиточок до рефрешу, тож завтра спробую іще раз )Одні кажуть що наступною буде Душевная, інші - Centaraussi. Поки не зрозуміло
- спойлер
- спойлер
-
JKrl
Member
це найбільше біситьDonate: ↑ 08.12.2024 06:07
Хоча основна проблема це ще якість івентів ЗЗЗ напевно взагалі хоче зібрати все саме гірше з ігор хойо, в мене таке враження що вони просто тестують. Чорні єкоани прохавали вже і тепер замість хоч якоїсь мало мальскої режисури вони постійно їх ліплять
пам'ятаеш як круто зробили фінал Ярило-6?
А потім поставили великого, але набагато гірше в луофу
А потім ще гірше в пенаконі, але я бачу ща анимації реюзают тільки так.
Просто доїльна фаза. мабуть дропну, бо сил більше нема. В ігри хойо треба грати перший рік.
ЗЗЗ теж згоден, інвенти крінжа. Хоча історії що йдуть з патчами все ще гарні. Але вони також економлять, битва з роботом з командою Коледи була топ. Зараз боси яйкийсь крінж, особливо на мобільному екрані.
-
daesz
Member
Я знаю. ВОни, по-перше, по два банера на апдейт кидають, а по-друге, змінили порядок банерів та івентівDonate: ↑ 08.12.2024 09:40Ми взагалі перший івент на китаї пропустили.daesz: ↑ 08.12.2024 07:01
Мабуть, найкраща гача гра яку я коли небудь грав з 2019
А що тут саме рахується безоднею - boss fight чи expansion drill? В мене лвл28 - взяв лвл3 в дрилі та 77% (чи щось таке) на другій складності босса (то було ще на 27 лвлі, маю ще один квиточок до рефрешу, тож завтра спробую іще раз )Одні кажуть що наступною буде Душевная, інші - Centaraussi. Поки не зрозуміло
- спойлер
Я точно пом'ятаю що воно кинули спочатку банер тололо, а потім вже через пару днів в нас була Даян в неї був свій івент с картами, колесом там і ще такє. Не якості офк нинішнього по наповненню... Як вони будуть викручуватися з такого положення взагалі цікаво
- спойлер
-
lewerlin
Member
Одна з багатьох копій - лишилась.Kirakishou: ↑ 08.12.2024 07:00Маєте на увазі Тіньюнь і Фантилію чи багато Тіньюнь на Пенаконії?
-
Kirakishou
Member
Заховав під спойлер, щоб не псувати враження тим, хто ще не грав, але планує.lewerlin: ↑ 08.12.2024 16:22Одна з багатьох копій - лишилась.
- спойлер
- Ну так, залишилася та копія, котра дитина. Котра була біля повітряної кулі, а потім на палубі спостерігала за небом. Але вона може існувати лише на Пенаконії, наскільки я розумію.
-
daesz
Member
Donate
Виявляється Boss fight друга складність легко робиться на лвл28 (на максимальну кількість поінтів)
Виявляється Boss fight друга складність легко робиться на лвл28 (на максимальну кількість поінтів)
- спойлер
- спойлер
-
daesz
Member
Незнаю чи на cn серві це також є, але щойно на реддіті помітив : https://www.reddit.com/r/GirlsFrontline ... e_preview/
-
Donate
Member
Боси взагалі у грі цікаві, з точки зору механік прості як пробка але дотримання деяких речей практично обов'язкове... Це напевно тот дизайн який мені подобається. Тому що дійсно просто коли розумієш що до чого, ще й можна зробити три помилки і відкотити куди забажаєш.daesz: ↑ 08.12.2024 17:57 Donate
Виявляється Boss fight друга складність легко робиться на лвл28 (на максимальну кількість поінтів)Я юзав от цю тіму :
- спойлер
- спойлер
Бігаюча тварюка 36 взагалі цікава Так як її або абузити, або бігати по всій карті потрібно.
- спойлер
-
daesz
Member
Так, я сьогодні потестив після ресету - якщо стати між ящиком та ним, то він не отримує бонус арму, це, напевно, єдиний спосіб його затовкти. Можна ще спробувати забурстити, але в мене або не достатньо дамаги, або це не реально на вищий складностях (пробував на третій).Donate: ↑ 10.12.2024 05:36Боси взагалі у грі цікаві, з точки зору механік прості як пробка але дотримання деяких речей практично обов'язкове... Це напевно тот дизайн який мені подобається. Тому що дійсно просто коли розумієш що до чого, ще й можна зробити три помилки і відкотити куди забажаєш.daesz: ↑ 08.12.2024 17:57 Donate
Виявляється Boss fight друга складність легко робиться на лвл28 (на максимальну кількість поінтів)Я юзав от цю тіму :
- спойлер
- спойлер
Бігаюча тварюка 36 взагалі цікава Так як її або абузити, або бігати по всій карті потрібно.А гаврик вище на скільки я розумію стакає собі до +40% дефу та атаки коли ящик який спавниться поглинає. Тому єдину механіку яку я знайшов це ставити гаврика який втанче атаку боса по ящику. Можливо цей ящик можна чим то знести, наприклад двієчкою дівчинки з дробарем але тестити поки що надто дорого.
- спойлер
Я з нетерпінням чекав на аркнайтс ендфілд, бо там і сторі, і лор круті, але хендс даун - ГФЛ2 вище всяких похвал, івентова сторі - найкраща сторі яку бачив поки в гача іграх, основна сюжетна лінія також непогана, хоча обривається на самому цікавому місці + мені подобається сетинг та геймплей, та й лор (в плані ворлдбілдингу і тд) цієї вселенної цікавіший ніж аркнайтсу. З релізних вайфу поки всі подобаються також (тільки прикро, що на глобалі буде по 2 персонажа на апдейт, так би і Ульрід пробував забрати ).
-
Donate
Member
https://iopwiki.com/wiki/GFL2_Eventsdaesz: ↑ 10.12.2024 06:20Так, я сьогодні потестив після ресету - якщо стати між ящиком та ним, то він не отримує бонус арму, це, напевно, єдиний спосіб його затовкти. Можна ще спробувати забурстити, але в мене або не достатньо дамаги, або це не реально на вищий складностях (пробував на третій).Donate: ↑ 10.12.2024 05:36
Боси взагалі у грі цікаві, з точки зору механік прості як пробка але дотримання деяких речей практично обов'язкове... Це напевно тот дизайн який мені подобається. Тому що дійсно просто коли розумієш що до чого, ще й можна зробити три помилки і відкотити куди забажаєш.
Бігаюча тварюка 36 взагалі цікава Так як її або абузити, або бігати по всій карті потрібно.А гаврик вище на скільки я розумію стакає собі до +40% дефу та атаки коли ящик який спавниться поглинає. Тому єдину механіку яку я знайшов це ставити гаврика який втанче атаку боса по ящику. Можливо цей ящик можна чим то знести, наприклад двієчкою дівчинки з дробарем але тестити поки що надто дорого.
- спойлер
Я з нетерпінням чекав на аркнайтс ендфілд, бо там і сторі, і лор круті, але хендс даун - ГФЛ2 вище всяких похвал, івентова сторі - найкраща сторі яку бачив поки в гача іграх, основна сюжетна лінія також непогана, хоча обривається на самому цікавому місці + мені подобається сетинг та геймплей, та й лор (в плані ворлдбілдингу і тд) цієї вселенної цікавіший ніж аркнайтсу. З релізних вайфу поки всі подобаються також (тільки прикро, що на глобалі буде по 2 персонажа на апдейт, так би і Ульрід пробував забрати ).
Це був патч з подвійним банером, який ми спідранимо Вони можуть зменшити кількість днів/неділь патчів, інше не те щоб я вірю щоб вони щось змінили.
-
daesz
Member
Надіюсь, що зменшать, не часто попадаються гача, де хочеться забрати всіх вайфуDonate: ↑ 10.12.2024 06:46https://iopwiki.com/wiki/GFL2_Eventsdaesz: ↑ 10.12.2024 06:20
Так, я сьогодні потестив після ресету - якщо стати між ящиком та ним, то він не отримує бонус арму, це, напевно, єдиний спосіб його затовкти. Можна ще спробувати забурстити, але в мене або не достатньо дамаги, або це не реально на вищий складностях (пробував на третій).
Це був патч з подвійним банером, який ми спідранимо Вони можуть зменшити кількість днів/неділь патчів, інше не те щоб я вірю щоб вони щось змінили.
Відправлено через 3 години 25 хвилин 37 секунд:
Немає від нього спокою навіть тут
Відправлено через 3 години 36 хвилин 23 секунди:
Наскільки перша частина івентової сторі була похмура та депресивна - настільки історія в другій половині мила та кумедна
- спойлер
-
daesz
Member
Цікаво те, що вони в другій грі поспіль використовують трек від Starset в трейлері
- спойлер
-
Donate
Member
Це буде дико важка гра для них. Тому що щоб зробити геймплей цікавим я не знаю взагалі що їм прийдеться зробити. Поки по тому що ми бачили це геншин з базою...daesz: ↑ 14.12.2024 13:19
Цікаво те, що вони в другій грі поспіль використовують трек від Starset в трейлері
- спойлер
Ну оце хрінь, і це цікаво буде якщо "геншин - моя перша гра і вона найкраща".
-
daesz
Member
Відверно кажучи, АКЕФ була моя найбільш очікувана гача зі всіх (саме через добре прописану вселенну і лор), але після виходу ГФЛ2 - вона якось відійшла на другий план; так, я точно буду в неї грати на релізі, але не те щоб очікую її все ще з тим же ентузіазмом. Точно скіпатиму бетки, якщо прогрес не керіовер в реліз також.Donate: ↑ 15.12.2024 16:19Це буде дико важка гра для них. Тому що щоб зробити геймплей цікавим я не знаю взагалі що їм прийдеться зробити. Поки по тому що ми бачили це геншин з базою...daesz: ↑ 14.12.2024 13:19
- спойлер
Ну оце хрінь, і це цікаво буде якщо "геншин - моя перша гра і вона найкраща".
Графіка топчик, але навіть на відео помітні статери, а ще в деяких місцях текстури або флікерять, або розмиті
- спойлер
Я, зрештою, нічого крім swgoh та gfl2 не граю із гача ігор, перша трохи вимоглива по часу, але я її можу грати навіть ультраказуально, історії там немає, а прогресія мене якось не сильно бентежить (грі 9 років кек), але от що мене бентежить більше - це наявність дубляжа в АКЕФ. В гфл2 його немає, і там реально тонни тексту для прочитання , мені подобається сетинг (та й історія в загальному достатньо цікава щоб фоловити), але 2 гри без англомовного дубляжу - буду некладно фоловити (тим більше що в оригінальному АК небуло англомовного + також були гори тексту).
Відправлено через 6 хвилин 3 секунди:
Додивився трет6 геймплейне демо, кількість фабрик, канєш, вражає. Треба срочно кликати Earanakа, він любитель цього діла схоже
-
Earanak
Member
А я уже испугался. Чего это меня тегнули в этой теме, думал по пьяне тут что-то понаписывал и забыл про это ))
Неее, я сейчас весь провалился в PoE2 по полной. А после Factorio буду пробовать с глобальными модами.
Неее, я сейчас весь провалился в PoE2 по полной. А после Factorio буду пробовать с глобальными модами.
-
daesz
Member
Я просто запам'ятав, що ви у всякі факторіо бавитесь, там також про фабрикиEaranak: ↑ 15.12.2024 20:07 А я уже испугался. Чего это меня тегнули в этой теме, думал по пьяне тут что-то понаписывал и забыл про это ))
-
Kirakishou
Member
Вже бачили трейлери Міябі?Donate: ↑ 03.12.2024 17:02Де оце все?
- спойлер
-
ramm
Member
Захотів подивитись на GF2, хоча вже прочитав що там є фанфік на неосовок. Але з перших секунд тобі в лице пихають гнилу русню і роблять їх центральними персонажами. Як в це грати хоч з краплею мозку в 2024 я не знаю. Ви пробиваєте нове дно, споживачі китайського калу.