S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Ответить
Автор
Junior

Я теж сталкер-лутоман, то вигрібаю все що пагано лежить. Хоча їжу вже ні. :) Тому мод на більше ваги і завжди спринт без хеканья. Бо я ще і сталкер-спортсмен :gigi:
Nutbar
Member

Я собі на якомусь етапі втулив 500кг. По основному квесту забіг дуже далеко, вже був перевантажений, а ще ж повертатись, і всюди купа луту, ну не викидати ж. А зараз взагалі під кінець так багато ворогів і стрілянини, що тільки но прийшов на точку, а дві основні зброї вже в жовтому чи червоному стані (ремкопмлектів в грі нема), повертатись сенсу нема бо тільки ж прибіг кудись, тому треба з собою таскати багато різної зброї, набоїв і ще мати місце на лут, бо без нього не вистачить грошей на ремонт. А іноді просто хочеться затестити щось, з чого раніше не стріляв, чи ситуативне.

Мабуть, з екзоскелетом на +160кг вже якось норм і без цього, але назад вже не стану міняти. Я розумію, що реалістичність і все таке, але це треба балансити або фасттревелом, або розкиданими по карті ничками з доступом до всього, ну або підпирати от такими костилями. Інакше це вже не гра, а знущання якесь.
Hotspur
Member

Nutbar: 16.12.2024 15:44Я собі на якомусь етапі втулив 500кг. По основному квесту забіг дуже далеко, вже був перевантажений, а ще ж повертатись, і всюди купа луту, ну не викидати ж. А зараз взагалі під кінець так багато ворогів і стрілянини, що тільки но прийшов на точку, а дві основні зброї вже в жовтому чи червоному стані (ремкопмлектів в грі нема), повертатись сенсу нема бо тільки ж прибіг кудись, тому треба з собою таскати багато різної зброї, набоїв і ще мати місце на лут, бо без нього не вистачить грошей на ремонт. А іноді просто хочеться затестити щось, з чого раніше не стріляв, чи ситуативне.
так. це 2 причина чого мод поставив. бо зброя навіть з апгрейдами дуже швидко ламається і не стріляє нормально. а таскати 4 ствола+патрони - вже місця немає на лут

Відправлено через 57 секунд:
вони дурню зробили що автомат ламається після 5-9 обойм. ну це ж смішно
prosha_evolist
HWBOT OC Team

Nutbar: 16.12.2024 15:44Я собі на якомусь етапі втулив 500кг.
В мене зараз 750кг вага :gigi: :gigi: :gigi:
Pathfinder
Member
Откуда: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера

Якісь нєженкі. Після проміню наче, було в рюкзаку дві броні, шолом, пару автоматів і червона зброя і броня. Нічо, дочапав продав щей на апгрейд залишилося. 80-100 кг достатньо, якщо не тягнути всякі колошмати і пмки.
Тут більше питання до ціни ремонту, лежить зараз бронька в чумадані на базі, 66к ремонт треба. А викинуть жаба давить.

Відправлено через 6 хвилин 29 секунд:
На вилазку беру 2 зброї + пм скіфа. Десь 300/400+ 200/300 + 70 патронів, 7-10 бинтів, 5+5+5 аптечок, 5 енергетиків, 3 антірада, пару консерв. Це десь 40-50 кг. Ще 30-40 наверх, це 10 арок можна взяти. Жовтих по 8к в інвентарі. Нащо більше? Прийшов з градирні вчора: пара артів, пара фортів, арка, сву, вектор і ще бінти, аптечки, антіради.
Азазелло
Junior

Pathfinder: 16.12.2024 15:03
Hotspur: 16.12.2024 14:52 Набридло мені бігати з перегрузом, поставив мод на 9000 ваги. жити стало краще жити стало веселіше
Нащо? Скидаю дешеву зброю, залишаю дорогу. Проблем з грошима не має. В коробці куча патронів, 5ок автоматів різних, бронька з нічазу, арти про запас. На одних антірадах з вилазки по 1,5 тисяч виходить. Правда це на сталкері.
Економіку гри,здається переапнули...Позавчора закінчив на стороні Стрільця,і при цьому при вході Припять (тобто без права на повернення)на рахунку було приблизно 300000,повністю проапгрейдена зброя та снаряга,під час гри постійно лагодив зброю та броню...тупо не було на що потратити :)
зараз граю на рівні "Сталкер"-трохи тугіше з грошенятами,але терпимо.
ramm
Member

Луту в грі багато, проблема як раз в вазі і звикшим до бездонних інвентарів гравців, не те що б це було погано, просто багатьом важко пройти повз пляшку горілки і палку ковбаси. Я не ставив мод на +9000кг, але ставив мод на нульову вагу розхідників і патронів - під кінець гри в моєму сховку було 5+к 5.45 і 3+к 5.56. котрими я не користувався, але в фінальній місії відвів душу. :gigi:
nutman
Junior

ramm: 16.12.2024 16:54 Луту в грі багато, проблема як раз в вазі і звикшим до бездонних інвентарів гравців, не те що б це було погано, просто багатьом важко пройти повз пляшку горілки і палку ковбаси. Я не ставив мод на +9000кг, але ставив мод на нульову вагу розхідників і патронів - під кінець гри в моєму сховку було 5+к 5.45 і 3+к 5.56. котрими я не користувався, але в фінальній місії відвів душу. :gigi:
Тоже поставил этот мод, но только на расходники, на патроны не стал.

Отправлено спустя 2 минуты 43 секунды:
Hotspur: 16.12.2024 15:50 так. це 2 причина чого мод поставив. бо зброя навіть з апгрейдами дуже швидко ламається і не стріляє нормально. а таскати 4 ствола+патрони - вже місця немає на лут.
вони дурню зробили що автомат ламається після 5-9 обойм. ну це ж смішно
Есть мод, чтоб не так быстро ломались. Изи фикс и он аж просится, слишком быстро пушки ломаются. Но мне пока норм, я только на Ростке

Отправлено спустя 1 минуту 5 секунд:
Я вообще раньше не любил моды, считал это васянством. Но сейчас такие игры начали выпускать, что моды перестали выглядеть васянством :gigi: :gigi:
Километр, да?)
спойлер
https://imgur.com/a/kVOySoP
nick_ii
Junior

Якби можно булоб модом зробити кращий ліхтарик... :rolleyes: Бо той що є це якась жесть. Я постійно його забуваю виключати, бо він світить як мій перший ліхтарик на лампі розжа́рювання :spy:
Pathfinder
Member

Капець, якісь дивні люди. Нащо тоді взагалі обмеження. Одному 500кг дай, іншому лут 0, цьому прожектор. Той від кабана чи кровосісі не може відвернутися.
Gode мод вже включіть і не партеся.
Hotspur
Member

nick_ii: 16.12.2024 17:34Якби можно булоб модом зробити кращий ліхтарик..
можна

Відправлено через 1 хвилину 10 секунд:
Pathfinder: 16.12.2024 17:56 Капець, якісь дивні люди. Нащо тоді взагалі обмеження. Одному 500кг дай, іншому лут 0, цьому прожектор. Той від кабана чи кровосісі не може відвернутися.
Gode мод вже включіть і не партеся.
в жодному з 3 старих сталкерів зброя не ламалась від 4 перестрілок з бандитами. Не треба тут, я їх всі пройшов. в тінях торнобиля я взагалі з 1 г37 бігав годин 7 поки клинити почала. і тут з дробаша грейдженого 99 разів 10 пострілів зробив і він вже не 100% а 90%. це ж бред

Відправлено через 4 хвилини 18 секунд:
nick_ii: 16.12.2024 17:34Якби можно булоб модом зробити кращий ліхтарик...
в мене мрія щоб вони в ДЛС повернули прилади нічного бачення в сталкер. це було б чудово
Pathfinder
Member

Hotspur
З приводу швидкого зносу, згоден. Схоже рахується зовнішній + від використання і по факту забагато.
І ПНВ щоб хоч в пізніших етапах, чи за купу грошей з'явився.
Фактично маємо продвинутий реалізм, вночі майже не видно, тільки по спалахах, за чагарником/кущами пагано видно. Знос теж, але десь разів в 5 збільшення. Десь через 400-500 пострілів треба значно чистити калашмат? Ото зробити частіше чистку, а вже після 2-3-4 потраплянь до аномалій ремонт. А так, після 3х сховків 10ка монстрів 3-5 людей зброя майже червона.
Броню лише лишити як є, бо по ній і бьють і стріляють і аномалії дубасять.
ramm
Member

Pathfinder
Це офлайн гра, заспокойся. Кожен ставить моди які йому зручні чи подобаються, хоч замінить основних персонажів цицькатими дівчатами.
mycolaevich
Member

Hotspur: 16.12.2024 15:50 вони дурню зробили що автомат ламається після 5-9 обойм. ну це ж смішно
Знос від стрільби більш-менш прийнятний.
Грейжений дніпро після 20 обойм ББ набоїв 55%. Клинити починає коли опускається нижче 50, за 70 годин в мене така ситуація була один раз.
Але ще додається знос від зовнішніх факторів, не тестив як точно воно працює, але буває поки доберешся до точки - вже 90% зброя.
Hotspur
Member

Pathfinder: 16.12.2024 18:33Броню лише лишити як є, бо по ній і бьють і стріляють і аномалії дубасять.
а броня і не так сідає, в мене тільки 1 раз до червоного доходило. це зі зброєю повний треш. я при 3 стволах від снорків пістолетом одстрілювався бо все клинило :weep:
Dremjke
Member

Зброя дійсно дуже швидко зношуєтсья і це треба фіксити, інакше жах. Повністю нівелює будь-які спроби пройти гру одним тим самим стволом.
Pathfinder
Member

ramm
Яж не забороняю, кажу шо дивні люди. Раніше а інторнетах і цицькасті кровосісі проскакували. :gigi:
Eduard1980
Member

Dremjke: 16.12.2024 18:48 Зброя дійсно дуже швидко зношуєтсья і це треба фіксити, інакше жах. Повністю нівелює будь-які спроби пройти гру одним тим самим стволом.
Це як? Ремонт не допомагає?
Геральт
Member

Hotspur: 16.12.2024 18:06 прилади нічного бачення в сталкер. це було б чудово
Є щось в модах. Нічого чудового. Мабуть просто валиш всіх з інвізу в довбешки.
Засуджую )

Є й прожектор замість ліхтарика.
Також атмосфера втрачається. Бо вороги, скоріш за все, бачать ту галогенку як старий ліхтарик, а в ГГ зір покращується.

В формулі зносу, таке враження, що калібр прописаний. Дрібнота більший настріл витримує.
nutman
Junior

Dremjke: 16.12.2024 18:48 Зброя дійсно дуже швидко зношуєтсья і це треба фіксити, інакше жах. Повністю нівелює будь-які спроби пройти гру одним тим самим стволом.
Есть фикс уже, на нексусмодс B-)
Ответить