S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Ответить
Автор
Member

nutman
Щось не пам'ятаю з коробки фаст тревела в минулій частині. Провідник був. Так він і тут є. А якщо мова про моди, то там будь-що можна прикрутити.
nutman
Junior

Геральт: 16.12.2024 11:08 nutman
Щось не пам'ятаю з коробки фаст тревела в минулій частині. Провідник був. Так він і тут є. А якщо мова про моди, то там будь-що можна прикрутити.
Согласен, я уже не помню что там в ванилах было, аномали помню только. Там это было решено так, что денег вначале у тебя и без того нету, а фаст тп дорогой, так что юзать ты его начинал уже когда изрядно жирку поднабрал :rotate:
Resurgent
Junior

Да, бегать туда-сюда по 1.5 - 2км задолбало. Про себя в шутку называл Сталкер 2 симулятором ходьбы и .. плохой погоды - 95% погоды было серо и дождливо. Хотел даже мод на погоду солнечную накатить, бо как по мне Зона красивее именно в солнечный день, но лень было искать. Переборщили они с дождями.
phobosse
Member

Сюди треба імплементувати телепорти, як в Лара Крофт - до вогнища. Кудись зайшов у нову локацію, відкрив нову точку і можеш сюди фаст тревел зробити. Власне, таке є в модах.
nick_ii
Junior

Можно обіграти якось по іншому якийсь артефакт телепортації + портальна аномалія. Якщо знайшов її вона з’являється на мапі і можеш її використовувати.
BoJIbHbIu
Member

Resurgent
там ще в Прип'яті є точка неповернення, якщо засейвитися перед нею, а потім завантажити сейв то він ламає погоду повністю, вся зона стає як в Прип'яті, дощ та туман і ще викиди зникають зовсім. і це зараз не лікується ніяк, вже набридло у напів темряві ходити :D

там хтось казав що костюми випадали?
в мене почали випадати тільки з монолітівців танків у Прип'яті і тільки в одному місці. кожний 4/5 стабільно екзоскелет, фармив та відносив на базу :)
Eduard1980
Member

Resurgent: 16.12.2024 11:27 плохой погоды - 95% погоды было серо и дождливо. Хотел даже мод на погоду солнечную накатить, бо как по мне Зона красивее именно в солнечный день, но лень было искать. Переборщили они с дождями.
А мені навпаки :lol:
Кайфую від пасмурної погоди в житті Ів Сталкері теж, взагалі б не залишив сонячної погоди на свій смак :D
Hotspur
Member

BoJIbHbIu: 16.12.2024 11:44там хтось казав що костюми випадали?
в мене почали випадати тільки з монолітівців танків у Прип'яті і тільки в одному місці. кожний 4/5 стабільно екзоскелет, фармив та відносив на базу
мені випадали разів 20 з усіх правда не дорогі
Dremjke
Member

Вот да, телепорта игре очень не хватает, хотя бы по основным точкам. Частично эту функцию берёт на себя проводник, но всё равно не то, их мало и стоят на одних и тех же нескольких базах. При чем банальная возможность ТПаться между уже посещенными точками ОЧЕНЬ бы упростила жизнь игрокам, но увы.
Раз уже на то пошло, то игра очень неплохая, но очень недоделанная. Над ней еще работать и работать, не просто патчить, а именно доделывать игровой функционал.

Отправлено спустя 55 секунд:
BoJIbHbIu: 16.12.2024 11:44там хтось казав що костюми випадали?
У меня экзоскелеты стабильно начали выпадать из трупов Варты на Малахите ;)

Отправлено спустя 25 секунд:
nick_ii: 16.12.2024 11:40Можно обіграти якось по іншому якийсь артефакт телепортації + портальна аномалія. Якщо знайшов її вона з’являється на мапі і можеш її використовувати.
Вот это вообще идеально было бы...
Nutbar
Member

nutman: 16.12.2024 10:22 Я через консоль начал фаст тревел юзать. Не моя вина, что его не разработали и забили, я себе координаты вычисляю, в блокнотик пишу и когда надо делаю фаст тп (могу поделиться тем, что уже расписал). Смысл бежать 3км за тайником, потом 3км обратно, по пустому миру.
Я гру вже (по відчуттям) майже пройшов, але все ж поділіться командами. Може якось вирішу частково перепройти, буде дійсно корисно
nutman
Junior

Nutbar: 16.12.2024 13:58
nutman: 16.12.2024 10:22 Я через консоль начал фаст тревел юзать. Не моя вина, что его не разработали и забили, я себе координаты вычисляю, в блокнотик пишу и когда надо делаю фаст тп (могу поделиться тем, что уже расписал). Смысл бежать 3км за тайником, потом 3км обратно, по пустому миру.
Я гру вже (по відчуттям) майже пройшов, але все ж поділіться командами. Може якось вирішу частково перепройти, буде дійсно корисно
Скинул в лс
mycolaevich
Member

Геральт: 16.12.2024 11:08 nutman
Щось не пам'ятаю з коробки фаст тревела в минулій частині. Провідник був. Так він і тут є.
В поклику прип'яті провідник міг відвести в будь-яку досліджену локацію, а не лише між таборами. І якщо знайти сталкерів посеред зони вони також могли провести. ІМХО оптимальне рішення. Чому не зробили так само - загадка.
nutman: 16.12.2024 10:22 фаст тп реально маст хев, может тоже забил бы, если бы и дальше пришлось бегать вот так. Первые 20 часов ещё терпимо, но потом устаешь от этого.
Перші 20 годин проходять в малій зоні і на звалищі. Там все трохи компактніше, щільніше наповнене + часто по дорозі можна щось додаткове зробити, тому і нормально було.
Під кінець це просто 10хв бігу по вже досліджених локаціях.
Геральт
Member

Там є ті "більки" які телепортують в іншу "бульку". Мова не про аномалії, в яку спочатку болт кинути треба, а потім пробігти. А такі, що по сюжету навіть портують. От якби їх трохи більше порозкидали по карті, то і лор не постраждав би і фаст тревел був.
Hotspur
Member

Набридло мені бігати з перегрузом, поставив мод на 9000 ваги. жити стало краще жити стало веселіше
Pathfinder
Member
Откуда: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера

Resurgent: 16.12.2024 11:27 Да, бегать туда-сюда по 1.5 - 2км задолбало. Про себя в шутку называл Сталкер 2 симулятором ходьбы и .. плохой погоды - 95% погоды было серо и дождливо. Хотел даже мод на погоду солнечную накатить, бо как по мне Зона красивее именно в солнечный день, но лень было искать. Переборщили они с дождями.
Та нормально там з відстанями. Бази в багатьох локаціях є.
Вони одразу не доступні, але знаходиш і заходиш.
Скинув, розпродав лут. І напівпустий в рейд по хабарам. 1-1,5 туди і назад. Потім можна чухнути на нове місце глянути. Між базами провідник.
Єж мемна фотка москаля з купою зброї - як сталкер з вилазки йде до продавця.
nutman
Junior

mycolaevich: 16.12.2024 14:29 В поклику прип'яті провідник міг відвести в будь-яку досліджену локацію, а не лише між таборами. І якщо знайти сталкерів посеред зони вони також могли провести. ІМХО оптимальне рішення. Чому не зробили так само - загадка.
Вот именно да, забыл сказать об этом. Я на автомате подхожу к нпс, что за спиной заспавнились и разговариваю с ними, каждый раз вспоминая, что раньше можно было попросить фаст тревел куда-то. 1 эта фича уже может удержать от запары с консолью.
phobosse: 16.12.2024 11:38 Сюди треба імплементувати телепорти, як в Лара Крофт - до вогнища. Кудись зайшов у нову локацію, відкрив нову точку і можеш сюди фаст тревел зробити. Власне, таке є в модах.
По поводу костров, в аномали это тоже было да, только к кострам чуть ли не в 2 раза дороже, чем на базы, что логично. И сохранятся тоже можно было возле костров только, и раз в 5 минут вручную, когда нету костра. Все уже придумано, надо было просто сделать хотя бы как было.
Последний раз редактировалось nutman 16.12.2024 15:03, всего редактировалось 1 раз.
Pathfinder
Member
Откуда: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера

Hotspur: 16.12.2024 14:52 Набридло мені бігати з перегрузом, поставив мод на 9000 ваги. жити стало краще жити стало веселіше
Нащо? Скидаю дешеву зброю, залишаю дорогу. Проблем з грошима не має. В коробці куча патронів, 5ок автоматів різних, бронька з нічазу, арти про запас. На одних антірадах з вилазки по 1,5 тисяч виходить. Правда це на сталкері.
nutman
Junior

Pathfinder: 16.12.2024 15:03
Hotspur: 16.12.2024 14:52 Набридло мені бігати з перегрузом, поставив мод на 9000 ваги. жити стало краще жити стало веселіше
Нащо? Скидаю дешеву зброю, залишаю дорогу. Проблем з грошима не має. В коробці куча патронів, 5ок автоматів різних, бронька з нічазу, арти про запас. На одних антірадах з вилазки по 1,5 тисяч виходить. Правда це на сталкері.
Оно то так, но зачем тогда столько лута раскидывать по карте, если его не собирать, я вот собираю аптеки с бинтами буквально тысячами :gigi: :gigi:

Отправлено спустя 2 минуты 32 секунды:
Так тоже можно в принципе, но мне показалось слишком читерно. Я вот путем фаст тп через консоль делаю, а этим модом минус геймплей в значительной степени получается. Не надо искать тайники куда сложить, следить за весом, в конце концов выбирать какой автомат подешевле чтоб скинуть его, плюс искать и носить с собой артефакты на вес. Этот мод плохое решение как по мне, но наверное всё лучше, чем без него
Геральт
Member

Кому там з вантажем/лутом важко, зіграйте при нагоді, в darkest dungeon, от що-що, а там керувати ресурсами на вилазках навчать дуже добре )
В свій час навіть матрички складав, в якому підземеллі скільки й чого в середньому витрачається

Бо по нормальному, мало б бути так
Hotspur
Member

Pathfinder: 16.12.2024 15:03Нащо? Скидаю дешеву зброю, залишаю дорогу. Проблем з грошима не має. В коробці куча патронів, 5ок автоматів різних, бронька з нічазу, арти про запас. На одних антірадах з вилазки по 1,5 тисяч виходить. Правда це на сталкері.
лут пропадає :gigi: . я на одних консервах і горілці якось 10 000 заробив :D . крім того багато ваги заважає довго бігати а так бігаєш з 200 кг чудово. а бігаєш відносно багато по локації - от і час витрачається не на гру а на піший хід до тої нички :weep:
Ответить