S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Ответить
Автор
Member

Алмаз то тєма
Не тільки вантажопідйомність, 5 слотів під артефакти, але і 4 свинцевих слоти після апгрейду :super:
IGOREVICHH
Junior

aaleksandrenko: 24.11.2024 20:02 Награв в районі 23 годин. В цілому критичних багів не було до сьогодні. Серед багів бачив мерехтіння текстур стін у приміщенні, а також коли довго граєш буває фпс дропається кадрів до 5 поки не перезапустиш гру. Нон стоп часто не юзається з першого разу, аптека інколи не хілить.
Але в цілому гра йде плавно на епік налашутуваннях в 2к на 4070 супер з генератором кадрів та длсс баланс.
Не було жодного вильоту гри.
Сьогодні вже критичний баг для мене - почали ламатись сохранялки і при завантаженні просто висить екран загрузки, приходиться завантажувати якісь попередні. Це вже зовсім не зручно. Коротше все таки почекаю патч на цій неділі :)
А так гра дійсно класна, карта велика, значно більша чим ту що пам'ятаю з першої гри. багато аномалій, буває близкавка шарахне біля тебе :D Тільки чомусь день і ніч не збалансовані, ніч набагато довше тягнеться за день. Приходиться по планшету мітки ставити і бігти наосліп практично.

Чи вдалось пофіксити мерехтіння, я помічав таку проблему, але це було прям дуже не критично і в якийсь момент подумав що все окей і так має бути поки не дійшов до НДІЧАЗу, ось посилання на відос, це жесь, може хтось допоможе з вирішенням ? Гра в 2к, 4060ті, 5800х, 32 опери https://youtu.be/bPn9TFykQIc
aaleksandrenko
Member

IGOREVICHH: 14.12.2024 23:40
aaleksandrenko: 24.11.2024 20:02 Награв в районі 23 годин. В цілому критичних багів не було до сьогодні. Серед багів бачив мерехтіння текстур стін у приміщенні, а також коли довго граєш буває фпс дропається кадрів до 5 поки не перезапустиш гру. Нон стоп часто не юзається з першого разу, аптека інколи не хілить.
Але в цілому гра йде плавно на епік налашутуваннях в 2к на 4070 супер з генератором кадрів та длсс баланс.
Не було жодного вильоту гри.
Сьогодні вже критичний баг для мене - почали ламатись сохранялки і при завантаженні просто висить екран загрузки, приходиться завантажувати якісь попередні. Це вже зовсім не зручно. Коротше все таки почекаю патч на цій неділі :)
А так гра дійсно класна, карта велика, значно більша чим ту що пам'ятаю з першої гри. багато аномалій, буває близкавка шарахне біля тебе :D Тільки чомусь день і ніч не збалансовані, ніч набагато довше тягнеться за день. Приходиться по планшету мітки ставити і бігти наосліп практично.

Чи вдалось пофіксити мерехтіння, я помічав таку проблему, але це було прям дуже не критично і в якийсь момент подумав що все окей і так має бути поки не дійшов до НДІЧАЗу, ось посилання на відос, це жесь, може хтось допоможе з вирішенням ? Гра в 2к, 4060ті, 5800х, 32 опери https://youtu.be/bPn9TFykQIc
ні, в мене такого не було. в цій лоці було все нормально.
У мене було 1-2 рази мерехтіння текстур. у вас більше як шум якийсь. такого я не бачив ні разу
Азазелло
Junior

Пройшов гру другий раз-вже за Стрільця...кінцівка дуже неоднозначна.Шкода Скіфа-старався чувак,ганяв по Зоні...а ради чого???
Cirax
Member

Зашёл в лабораторный корпус.
Лифт поехал вверх, я полетел вниз.
Летел долго, на 6км от цели, решил загружаться заново. :rotate:
Pathfinder
Member
Откуда: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера

Hotspur: 14.12.2024 18:32 чудова штука. рам купляти не хочу бо сайга безкоштовна))))
Надибав рам. Ну не знаю, перезарядка це просто атас. Трошки похоржу і мабуть продам.
kessel
Junior

Азазелло
После концовки открытый мир доступен ?
Я завис, сразу после разговора с О-сознанием в Малахите диалог закрывается и ничего не происходит. :shuffle:
Resurgent
Junior

Перед последней миссией есть точка невозврата, о которой уведомляют. После любой из концовок открытого мира нет.
Nutbar
Member

IGOREVICHH: 14.12.2024 23:40 Чи вдалось пофіксити мерехтіння, я помічав таку проблему, але це було прям дуже не критично і в якийсь момент подумав що все окей і так має бути поки не дійшов до НДІЧАЗу, ось посилання на відос, це жесь, може хтось допоможе з вирішенням ? Гра в 2к, 4060ті, 5800х, 32 опери https://youtu.be/bPn9TFykQIc
Можна частково пофіксити прикрутивши Ray Reconstruction (є в одному з модів на нексус модз).
спойлер
На цьому відео спершу викл, потім вкл
Відео записував давно, вже не стану туди повертатись щоб показати кожну стіну. Але в мене воно не так погано як на вашому відео навіть без RR, покрутіть ще звичайні налаштування у грі, типу якість затінення. Може ще від частоти кадрів залежить, все таки це темпоральний ефект.
Все одно блимає на відзеркаленні розсіяного від LED стрічки світла, але їх у грі приблизно одна, саме в цьому місці, тож не велика проблема. А от відбиски з вулиці лікує.
Robostyle
Member

https://www.nexusmods.com/stalker2heart ... ?tab=posts

А шо, можна таким макаром хардверный люмен, или не дай Б-г еще хуанговские аппаратные лучи прикрутить самому, не дожидаясь разрабов?

Я чисто за техническую часть, то что весь визуал разрабам надо перерисовывать то понятно

P.s. Пойнятно, разрабы отключили hw_lumen в сборке…
avuremybe
Member

Hotspur: 14.12.2024 18:32
Pathfinder: 14.12.2024 18:27В мене сайга зявилася в печері з одним типом. По головному квесту, там же де і снорки були. Це не так шоб і далеко. Так щоб не спойлерити сильно.
І з нею значно легше проти монстрів.
чудова штука. рам купляти не хочу бо сайга безкоштовна))))
Так рам також безкоштовний є :dontknow:
Як і будь-які інші стволи та броніки
nutman
Junior

Она то появляется поломанная в пещере с одним типом, но она обычная. Если уж и брать пушку, то с изначальными плюшками типа рукоятки на цевье, и вот её уже загрейдить. Отдельные дробовики стоят до 100к на полный грейд, глупо обычную грейдить. м870 с магазинным грейдом отличный выбор будет аж до конца игры или какой-нибудь особой сайги. Но баланс пушек сломанный, я попробовал tar-21 после шаховской мп5, грейданул ещё по глупости. Так я в уроне не то, что бы разницы не увидел, израильская меньше даже дамажит (даже по статам, лол) и гуляет жестко при зажиме (со всеми грейдами и с изначальной рукояткой на минус отдачу), когда мп5 просто кайф. Но естественно тар-21 должен бы в разы больше дамажить и пробивать броню, это очень сильно расстраивает
Геральт
Member

IGOREVICHH: 14.12.2024 23:40 Чи вдалось пофіксити мерехтіння, я помічав таку проблему, але це було прям дуже не критично і в якийсь момент подумав що все окей і так має бути поки не дійшов до НДІЧАЗу, ось посилання на відос, це жесь, може хтось допоможе з вирішенням ? Гра в 2к, 4060ті, 5800х, 32 опери https://youtu.be/bPn9TFykQIc
Відображення в НДІЧАЗ в мене пофіксало додавання кількох рядків в engine.ini:
спойлер

Код: Выделить всё

[SystemSettings]
r.Lumen.Reflections.Temporal=0
r.Lumen.TranslucencyReflections.FrontLayer.Allow=1
r.Lumen.Reflections.DownsampleFactor=1
r.Lumen.Reflections.SmoothBias=1
r.Lumen.Reflections.MaxRoughnessToTrace=0.27 
Robostyle
Member

Отключение UE5RayReconstruction добавляет +30% ФПС. RR DLSS - +40% ФПС

Достижение WipedOut можно взять если по тушкану ВОГом бахнуть, рпг не обязательно
avuremybe
Member

Тут кажуть, що шарова блискавка не буде летіти до гравця, якщо немає одягнених артефактів :think:
https://www.youtube.com/shorts/XQRSMVH51TU
Dremjke
Member

Varzek: 14.12.2024 16:52На Янове техник может любые апгрейды делать.
Спасибо, учту :beer:
Геральт
Member

avuremybe: 15.12.2024 11:23 Тут кажуть, що шарова блискавка не буде летіти до гравця, якщо немає одягнених артефактів :think:
Ну, антену переналаштовував зі знятими артами. Ніби не агрилась.
Resurgent
Junior

avuremybe: 15.12.2024 11:23 Тут кажуть, що шарова блискавка не буде летіти до гравця, якщо немає одягнених артефактів :think:
Не будет лететь, проверял. Будет следовать своей дефолтной траекторией.
Dremjke
Member

Кстати, у кого было такое, что молния во время грозы ударила в ГГ? Очень классные погодные эффекты, обожаю, когда такой шторм с грозой и молнией, атмосфера невероятная и молния рядом бьёт, но мне до последнего казалось, что она по скрипту просто рядом бьёт, пока непосредственно в меня не попала :D Но выжил, хоть и почти все ХП сняла.
nutman
Junior

Dremjke: 15.12.2024 13:59 Кстати, у кого было такое, что молния во время грозы ударила в ГГ? Очень классные погодные эффекты, обожаю, когда такой шторм с грозой и молнией, атмосфера невероятная и молния рядом бьёт, но мне до последнего казалось, что она по скрипту просто рядом бьёт, пока непосредственно в меня не попала :D Но выжил, хоть и почти все ХП сняла.
Пару раз было такое, пару раз не выжил :gigi:
Ответить