Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Ответить
Автор
Member

Мі9т був виключенням, які іноді трапляються.
Donate
Member

JKrl: 14.12.2024 21:49 Мі9т був виключенням, які іноді трапляються.
Просто сяомі захотілось тоді подемпити на ринку смартфонів, можливість ставити всякє цікаве залізо в них і зараз є, просто хочеться більше грошей.
ОФК у користувача завжди є вибір, але більшості хочеться купити якесь китайскє сміття. Вже якщо його купуєте то купуйте з гарним SoC стосовно конкурентів. А не з відрижками типу 680+ та G99 це сміття на данний час, особливо з тою якістю ПЗ яка йде в китайфонах.
luckygamerks
Member

Donate: 14.12.2024 21:42
luckygamerks: 14.12.2024 21:17 Вже написав вище про Mi9t pro, може це був не флагманський не настільки флагман як топовий самсунг, але дуже ніжна і швидка трубка, а про M6 Pro я ж написав, що він обійшовся на весні десь 5600-5800 і за ці гроші це достатньо вдала бюджетна модель і я зазначив що 9 тис він не вартий.

Я взагалі проти настільки бюджетних телефонів, але є таке поняття як ціна якісь, і у ту ціну вона була відміна, про що також кажуть багато оглядів.
Огляди дармоїдами робляться в тому і проблема :laugh: Як починаєш шукати відмінності між одним і другим розумієш що практично все що можливо отримати це сайти які збирають інфу з бенчмарків, але кожен бенч малює свої оцінки, а при перевірці взагалі все навпаки може бути :lol:

У мі 9т про був флагманський 855 снеп за 300 баксів :lol: Не флагманська трубка :lol: Аналоги 855 зараз сидять в середньому сегменті до сих пір :laugh:
У нас він офіційно коштував 500, то я його на чорну п'ятницю з Алі разом з митом за 300 урвав :super:
Donate
Member

luckygamerks: 14.12.2024 22:00
Donate: 14.12.2024 21:42

Огляди дармоїдами робляться в тому і проблема :laugh: Як починаєш шукати відмінності між одним і другим розумієш що практично все що можливо отримати це сайти які збирають інфу з бенчмарків, але кожен бенч малює свої оцінки, а при перевірці взагалі все навпаки може бути :lol:

У мі 9т про був флагманський 855 снеп за 300 баксів :lol: Не флагманська трубка :lol: Аналоги 855 зараз сидять в середньому сегменті до сих пір :laugh:
У нас він офіційно коштував 500, то я його на чорну п'ятницю з Алі разом з митом за 300 урвав :super:
Десь біля 9-9.5к в алло можливо було купити, сіряки продавали десь за 7к...
Доллар тоді був десь біля 27 :rotate:

Хоча перевірив, офіційно на початку коштувало вище... :rotate:
Изображение
moonlight49
Member

Igbin: 14.12.2024 21:26 Підкажіть пліз чи має сенс доплачувати за Honor magic 6 порівняно з Motorola g85?
Huawei, ZTE - забанені в Європі та США торгові марки. Компанії підозрюють в шпіонажі на користь Китаю.
snapdragon999
Member

moonlight49: 15.12.2024 03:34
Igbin: 14.12.2024 21:26 Підкажіть пліз чи має сенс доплачувати за Honor magic 6 порівняно з Motorola g85?
Huawei, ZTE - забанені в Європі та США торгові марки. Компанії підозрюють в шпіонажі на користь Китаю.
Причём тут honor и Украина?
sanya555
Member

Avenger80
Лично я доволен Поко, только брал версию 12/256. Сканер в экране огонь, работает даж с мокрыми руками, экран тоже огонь, датчик приближения хоть и виртуальный, но на удивление работает четко. Камеры конечно так себе, но мне абы було, если нужна камера получше, есть тоже самое но с основным модулем камеры на 200мп Редми ноут 13 Про 5жи. Не знаю как телефон в играх, не играю, для всего остального проца за глаза.
moonlight49
Member

snapdragon999: 15.12.2024 05:49 Причём тут honor и Украина?
Honor - є підбрендом Huawei.
snapdragon999
Member

moonlight49: 15.12.2024 11:16
ты в сша живешь чи европе ,тебе какое дело до них ?Боишся что компартия увидит как ты кофе пьешь не покупай китайские версии.Бредятина.У хонора на глобальных версиях данные храняться на серверах амазона на Тайване ,в Европе на серверах ЕС .Honor следует локальным законам стран, где работает.
sanya555
Member

moonlight49: 15.12.2024 11:16Honor - є підбрендом Huawei.
Тем не менее Хонор сейчас продается официально у нас.
Немного офтопа. Года полтора назад купил часы Хонор Gs Pro, модель не новая (21 года), у нас уже не продавались, только на Али китайская версия, разницы с глобальной нет, за исключением nfc модуля, он есть только в китайщине. Понятно что это только для Китая, но недавно обнаружилась интересная особенность. Если в приложении Хуавей здоровье выставить регион Китай, в разделе устройства появляется кошелек, и при входе в этот раздел можно добавлять не только банковские карты ( для Украины не имеет смысла), а еще транспортные карты, и карты доступа. Из того что считалось, транспортная карта для Киева (не проверял в деле, бо на машине катаюсь), считалась без ошибок. Черный вход на работе с такими синими метками, считалось, написало что зашифровано, но замок часы открывают. Склад на работе в подвале жилого дома, ключ от домофона тоже считался и работает. Крутяк в общем, один из ключей можно назначить по умолчанию, у меня это черный вход, захожу выхожу по не знаю сколько раз за день, и в этом случае на часах даже не надо ничего нажимать, просто поднес, открыл
JKrl
Member

moonlight49: 15.12.2024 11:16
Не є. Це дві різні кампанії.
І це очевидно якщо б ти потримав в руках два ці смартфони, я не говорю вже пофоткав.
Хуавей не жаліє діньох кодерам, тому камера там топ. З будь якої сторони, і застосунок, і редагування в галереї, і фото з руки. За 1500$, до речі, що логічно.
Хонор це рівень сяомі, по всім параметрам - теоретичний телефон куди напхали заліза щоб виправдати його флагмановість. Оболонка сміття, камера сміття.
sanya555
Member

JKrl
Именно есть "дочкой", выше я написал про часы, раньше было отдельное приложение по здоровью для Хонор, сейчас оно общее вместе хуавееем
moonlight49
Member

snapdragon999: 15.12.2024 11:25 Honor следует локальным законам стран, где работает.
Honor зіткнулася з деякими законодавчими проблемами, зокрема в Сполучених Штатах. Були дискусії щодо додавання Honor до списку юридичних осіб США, що обмежило б його доступ до технологій і компонентів США. Це пов’язано з побоюваннями щодо її минулих зв’язків із Huawei та потенційних зв’язків із урядом Китаю.

Ці проблеми випливають із ширшого контексту торговельної напруженості між США та Китаєм і проблем національної безпеки. Хоча Honor тепер є незалежною компанією, деякі законодавці США вважають, що її відділення від Huawei було організовано, щоб обійти санкції.
snapdragon999
Member

moonlight49: 15.12.2024 12:57
snapdragon999: 15.12.2024 11:25 Honor следует локальным законам стран, где работает.
Honor зіткнулася з деякими законодавчими проблемами, зокрема в Сполучених Штатах. Були дискусії щодо додавання Honor до списку юридичних осіб США, що обмежило б його доступ до технологій і компонентів США. Це пов’язано з побоюваннями щодо її минулих зв’язків із Huawei та потенційних зв’язків із урядом Китаю.

Ці проблеми випливають із ширшого контексту торговельної напруженості між США та Китаєм і проблем національної безпеки. Хоча Honor тепер є незалежною компанією, деякі законодавці США вважають, що її відділення від Huawei було організовано, щоб обійти санкції.
мне какое дело до того сша и их торговых войн ?ты тоже в лондоне живешь ))У вас там все такие?Если официально продаються значит все ок.Почитай про Tempora ,PRISM и Сноудена ,кто кому еще сливает данные,потом про Китай будешь рассуждать.Глядя на гугл,майков,яблоко которые постоянно мониторят данные пользователей ,про какой то китай говорить это смешно просто .
luckygamerks
Member

Donate: 14.12.2024 22:09
luckygamerks: 14.12.2024 22:00
Десь біля 9-9.5к в алло можливо було купити, сіряки продавали десь за 7к...
Доллар тоді був десь біля 27 :rotate:

Хоча перевірив, офіційно на початку коштувало вище... :rotate:
Изображение
Відносно 9-9,5 то ви скоріше за все плутаєте з MI 9T, урізану версвю з 730 снепдреганом,тим паче м мене топова версія на 128 гб і коштувала она офіційно як ви і написали 13999, можливо через рік на нього десь можливо було зловити якусь знижку, телефон реально бімба за ті гроші, що я взяв, я досі задоволений, а дружину від А72 я відмовляв, і казав давай потянемся хоча б на S20FE який коштував всього на пару тисяч дорожче, саме через проц =)
JKrl
Member

luckygamerks
Все так

Отправлено спустя 1 минуту 48 секунд:
snapdragon999: 15.12.2024 13:05
moonlight49: 15.12.2024 12:57

мне какое дело до того сша и их торговых войн ?ты тоже в лондоне живешь ))У вас там все такие?Если официально продаються значит все ок.Почитай про Tempora ,PRISM и Сноудена ,кто кому еще сливает данные,потом про Китай будешь рассуждать.Глядя на гугл,майков,яблоко которые постоянно мониторят данные пользователей ,про какой то китай говорить это смешно просто .
Мой хуавей п30 про - перестає довбити сповіщеннями про збір даних та свій АІ як тільки перетинаю границю першого світа. В Турції чи ЛатАм знову починає біситись.
Hum
Member

JKrl
Хуавей не жаліє діньох кодерам, тому камера там топ. З будь якої сторони, і застосунок, і редагування в галереї, і фото з руки. За 1500$, до речі, що логічно.
А ничего, что в флагмане Хуавей самый мощный нейропроцессор среди всех телефонов на рынке? И запись звука у него также наилучшая по той же причине. Это аппаратное преимущество, а не программное.
JKrl
Member

Hum: 15.12.2024 20:21
JKrl
А ничего, что в флагмане Хуавей самый мощный нейропроцессор среди всех телефонов на рынке? И запись звука у него также наилучшая по той же причине. Это аппаратное преимущество, а не программное.
Это да.
Камера - нет. Как из раза в раз доказывает сяоми своими мыльными 200мп дюймовыми модулями.
Ответить