Последние статьи и обзоры
Новости
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
Denvys5
Member
Алмаз то тєма
Не тільки вантажопідйомність, 5 слотів під артефакти, але і 4 свинцевих слоти після апгрейду
Не тільки вантажопідйомність, 5 слотів під артефакти, але і 4 свинцевих слоти після апгрейду
-
IGOREVICHH
Junior
aaleksandrenko: ↑ 24.11.2024 20:02 Награв в районі 23 годин. В цілому критичних багів не було до сьогодні. Серед багів бачив мерехтіння текстур стін у приміщенні, а також коли довго граєш буває фпс дропається кадрів до 5 поки не перезапустиш гру. Нон стоп часто не юзається з першого разу, аптека інколи не хілить.
Але в цілому гра йде плавно на епік налашутуваннях в 2к на 4070 супер з генератором кадрів та длсс баланс.
Не було жодного вильоту гри.
Сьогодні вже критичний баг для мене - почали ламатись сохранялки і при завантаженні просто висить екран загрузки, приходиться завантажувати якісь попередні. Це вже зовсім не зручно. Коротше все таки почекаю патч на цій неділі
А так гра дійсно класна, карта велика, значно більша чим ту що пам'ятаю з першої гри. багато аномалій, буває близкавка шарахне біля тебе Тільки чомусь день і ніч не збалансовані, ніч набагато довше тягнеться за день. Приходиться по планшету мітки ставити і бігти наосліп практично.
Чи вдалось пофіксити мерехтіння, я помічав таку проблему, але це було прям дуже не критично і в якийсь момент подумав що все окей і так має бути поки не дійшов до НДІЧАЗу, ось посилання на відос, це жесь, може хтось допоможе з вирішенням ? Гра в 2к, 4060ті, 5800х, 32 опери https://youtu.be/bPn9TFykQIc
-
aaleksandrenko
Member
IGOREVICHH: ↑ 14.12.2024 23:40ні, в мене такого не було. в цій лоці було все нормально.aaleksandrenko: ↑ 24.11.2024 20:02 Награв в районі 23 годин. В цілому критичних багів не було до сьогодні. Серед багів бачив мерехтіння текстур стін у приміщенні, а також коли довго граєш буває фпс дропається кадрів до 5 поки не перезапустиш гру. Нон стоп часто не юзається з першого разу, аптека інколи не хілить.
Але в цілому гра йде плавно на епік налашутуваннях в 2к на 4070 супер з генератором кадрів та длсс баланс.
Не було жодного вильоту гри.
Сьогодні вже критичний баг для мене - почали ламатись сохранялки і при завантаженні просто висить екран загрузки, приходиться завантажувати якісь попередні. Це вже зовсім не зручно. Коротше все таки почекаю патч на цій неділі
А так гра дійсно класна, карта велика, значно більша чим ту що пам'ятаю з першої гри. багато аномалій, буває близкавка шарахне біля тебе Тільки чомусь день і ніч не збалансовані, ніч набагато довше тягнеться за день. Приходиться по планшету мітки ставити і бігти наосліп практично.
Чи вдалось пофіксити мерехтіння, я помічав таку проблему, але це було прям дуже не критично і в якийсь момент подумав що все окей і так має бути поки не дійшов до НДІЧАЗу, ось посилання на відос, це жесь, може хтось допоможе з вирішенням ? Гра в 2к, 4060ті, 5800х, 32 опери https://youtu.be/bPn9TFykQIc
У мене було 1-2 рази мерехтіння текстур. у вас більше як шум якийсь. такого я не бачив ні разу
-
Азазелло
Junior
Пройшов гру другий раз-вже за Стрільця...кінцівка дуже неоднозначна.Шкода Скіфа-старався чувак,ганяв по Зоні...а ради чого???
-
Cirax
Member
Зашёл в лабораторный корпус.
Лифт поехал вверх, я полетел вниз.
Летел долго, на 6км от цели, решил загружаться заново.
Лифт поехал вверх, я полетел вниз.
Летел долго, на 6км от цели, решил загружаться заново.
-
Pathfinder
Member
- Откуда: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера
Надибав рам. Ну не знаю, перезарядка це просто атас. Трошки похоржу і мабуть продам.Hotspur: ↑ 14.12.2024 18:32 чудова штука. рам купляти не хочу бо сайга безкоштовна))))
-
kessel
Junior
Азазелло
После концовки открытый мир доступен ?
Я завис, сразу после разговора с О-сознанием в Малахите диалог закрывается и ничего не происходит.
После концовки открытый мир доступен ?
Я завис, сразу после разговора с О-сознанием в Малахите диалог закрывается и ничего не происходит.
-
Resurgent
Junior
Перед последней миссией есть точка невозврата, о которой уведомляют. После любой из концовок открытого мира нет.
-
Nutbar
Member
Можна частково пофіксити прикрутивши Ray Reconstruction (є в одному з модів на нексус модз).IGOREVICHH: ↑ 14.12.2024 23:40 Чи вдалось пофіксити мерехтіння, я помічав таку проблему, але це було прям дуже не критично і в якийсь момент подумав що все окей і так має бути поки не дійшов до НДІЧАЗу, ось посилання на відос, це жесь, може хтось допоможе з вирішенням ? Гра в 2к, 4060ті, 5800х, 32 опери https://youtu.be/bPn9TFykQIc
- спойлер
- На цьому відео спершу викл, потім вкл
Відео записував давно, вже не стану туди повертатись щоб показати кожну стіну. Але в мене воно не так погано як на вашому відео навіть без RR, покрутіть ще звичайні налаштування у грі, типу якість затінення. Може ще від частоти кадрів залежить, все таки це темпоральний ефект.
-
Robostyle
Member
https://www.nexusmods.com/stalker2heart ... ?tab=posts
А шо, можна таким макаром хардверный люмен, или не дай Б-г еще хуанговские аппаратные лучи прикрутить самому, не дожидаясь разрабов?
Я чисто за техническую часть, то что весь визуал разрабам надо перерисовывать то понятно
P.s. Пойнятно, разрабы отключили hw_lumen в сборке…
А шо, можна таким макаром хардверный люмен, или не дай Б-г еще хуанговские аппаратные лучи прикрутить самому, не дожидаясь разрабов?
Я чисто за техническую часть, то что весь визуал разрабам надо перерисовывать то понятно
P.s. Пойнятно, разрабы отключили hw_lumen в сборке…
-
avuremybe
Member
Так рам також безкоштовний єHotspur: ↑ 14.12.2024 18:32чудова штука. рам купляти не хочу бо сайга безкоштовна))))Pathfinder: ↑ 14.12.2024 18:27В мене сайга зявилася в печері з одним типом. По головному квесту, там же де і снорки були. Це не так шоб і далеко. Так щоб не спойлерити сильно.
І з нею значно легше проти монстрів.
Як і будь-які інші стволи та броніки
-
nutman
Junior
Она то появляется поломанная в пещере с одним типом, но она обычная. Если уж и брать пушку, то с изначальными плюшками типа рукоятки на цевье, и вот её уже загрейдить. Отдельные дробовики стоят до 100к на полный грейд, глупо обычную грейдить. м870 с магазинным грейдом отличный выбор будет аж до конца игры или какой-нибудь особой сайги. Но баланс пушек сломанный, я попробовал tar-21 после шаховской мп5, грейданул ещё по глупости. Так я в уроне не то, что бы разницы не увидел, израильская меньше даже дамажит (даже по статам, лол) и гуляет жестко при зажиме (со всеми грейдами и с изначальной рукояткой на минус отдачу), когда мп5 просто кайф. Но естественно тар-21 должен бы в разы больше дамажить и пробивать броню, это очень сильно расстраивает
-
Геральт
Member
Відображення в НДІЧАЗ в мене пофіксало додавання кількох рядків в engine.ini:IGOREVICHH: ↑ 14.12.2024 23:40 Чи вдалось пофіксити мерехтіння, я помічав таку проблему, але це було прям дуже не критично і в якийсь момент подумав що все окей і так має бути поки не дійшов до НДІЧАЗу, ось посилання на відос, це жесь, може хтось допоможе з вирішенням ? Гра в 2к, 4060ті, 5800х, 32 опери https://youtu.be/bPn9TFykQIc
- спойлер
Код: Выделить всё
[SystemSettings] r.Lumen.Reflections.Temporal=0 r.Lumen.TranslucencyReflections.FrontLayer.Allow=1 r.Lumen.Reflections.DownsampleFactor=1 r.Lumen.Reflections.SmoothBias=1 r.Lumen.Reflections.MaxRoughnessToTrace=0.27
-
Robostyle
Member
Отключение UE5RayReconstruction добавляет +30% ФПС. RR DLSS - +40% ФПС
Достижение WipedOut можно взять если по тушкану ВОГом бахнуть, рпг не обязательно
Достижение WipedOut можно взять если по тушкану ВОГом бахнуть, рпг не обязательно
-
avuremybe
Member
Тут кажуть, що шарова блискавка не буде летіти до гравця, якщо немає одягнених артефактів
https://www.youtube.com/shorts/XQRSMVH51TU
-
Dremjke
Member
Спасибо, учтуVarzek: ↑ 14.12.2024 16:52На Янове техник может любые апгрейды делать.
-
Геральт
Member
Ну, антену переналаштовував зі знятими артами. Ніби не агрилась.avuremybe: ↑ 15.12.2024 11:23 Тут кажуть, що шарова блискавка не буде летіти до гравця, якщо немає одягнених артефактів
-
Resurgent
Junior
Не будет лететь, проверял. Будет следовать своей дефолтной траекторией.avuremybe: ↑ 15.12.2024 11:23 Тут кажуть, що шарова блискавка не буде летіти до гравця, якщо немає одягнених артефактів
-
Dremjke
Member
Кстати, у кого было такое, что молния во время грозы ударила в ГГ? Очень классные погодные эффекты, обожаю, когда такой шторм с грозой и молнией, атмосфера невероятная и молния рядом бьёт, но мне до последнего казалось, что она по скрипту просто рядом бьёт, пока непосредственно в меня не попала Но выжил, хоть и почти все ХП сняла.
-
nutman
Junior
Пару раз было такое, пару раз не выжилDremjke: ↑ 15.12.2024 13:59 Кстати, у кого было такое, что молния во время грозы ударила в ГГ? Очень классные погодные эффекты, обожаю, когда такой шторм с грозой и молнией, атмосфера невероятная и молния рядом бьёт, но мне до последнего казалось, что она по скрипту просто рядом бьёт, пока непосредственно в меня не попала Но выжил, хоть и почти все ХП сняла.