Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Ответить
Автор
Member

Бачу всі хто хотів висловити свою думку, її висловили. Чесно кажучи, ще остаточно не вирішив, але з більшою вірогідністю буду відправляти назад. Про 14 дні мабуть люди не в курсі, я так розумію, що днем купівля є не день оформлення та відправики замовлення, а день отримання і вже від нього відраховуються 14 днів.Так як нічого не розпаковувалося, то думаю проблем не повинно бути, за все життя повертав тільки 1 товар, а гарантією так не разу і не скористувався (не тому що нічого не ламалось, а так складались обставини).
Якщо хтось пропустив цю акцію Samsung S24 Ultra 512 та навушники Samsung Buds 3 pro сірі, але дуже хотів, то пишіть у особисті. Гарного всім дня.
Igbin
Member

Привіт, підкажіть будь ласка який краще взяти з цих: Redmi note 13 pro, Poco M6 pro, Realme 12, Samsung A25, Samsung M35, Motorola G85 ?
moonlight49
Member

Igbin: 14.12.2024 16:11 Привіт, підкажіть будь ласка який краще взяти з цих: Redmi note 13 pro, Poco M6 pro, Realme 12, Samsung A25, Samsung M35, Motorola G85 ?
Тільки не exynos та не сіомі/рідмі/рілмі
JKrl
Member

Igbin: 14.12.2024 16:11 Привіт, підкажіть будь ласка який краще взяти з цих: Redmi note 13 pro, Poco M6 pro, Realme 12, Samsung A25, Samsung M35, Motorola G85 ?
Motorola ok.
Самсунг только если бесплатно с контрактом дают.
luckygamerks
Member

moonlight49: 14.12.2024 16:56
А чому ви так категоричні до сяомі та ріалмі? Все ще дуже впирається у ціну. Наприклад ми знайому з алі замовляли poco m6 pro за 5600 чи 5800 і за ці гроші, я навіть здивований, пушка ракета, великий екран, швидка зарядка, праціює на причуд швидко, навіть чохол та плівка у комплекті, а от за 9000 вже не то пальто =))) Я сам ще зі своєю проблемою думаю, але там ситуація трохи інша, тому що ціновий діапазон інший, а бюджетному сегменті не так то й багато варіантів. Але список і правда такий собі та бюджет не оголошений.
Avenger80
Member

luckygamerks: 14.12.2024 17:12а от за 9000 вже не то пальто =)))
А что вы предлагаете за цену Poco M6 pro здесь, но то, что будет лучше? Тоже выбираем телефон - но только по месту, а не с Али, Амазон и не б/у т.д. Просто по месту и с какой-то гарантией. https://elmir.ua/ua/cell_phones/mobile_ ... rsion.html - вот что ещё в этой цене и стоящее? Хотя жене не нравится вид камер. :) Ей больше по виду Samsung A15 нравится ( https://elmir.ua/ua/cell_phones/mobile_ ... 155fzkieuc ), но это ж фигня, по сравнению с Poco. :gigi: Вот и что за эту цену брать? Что ещё реально стоит того? В ценовой категории до 9000грн (и это верхний предел, а не +5 +10 тыс. сверху) :) .
JKrl
Member

Avenger80: 14.12.2024 17:56 : Вот и что за эту цену брать? Что ещё реально стоит того? .
Nord CE3.
Нормальная прошивка без херни от сяоми, лучше камера.
Donate
Member

Ну якщо ти береш бюджетник то бери з самим потужним процессором...

Изображение

Або мото або самсунг, що більше мотлох тут питання.
JKrl: 14.12.2024 18:13
Avenger80: 14.12.2024 17:56 : Вот и что за эту цену брать? Что ещё реально стоит того? .
Nord CE3.
Сіряк за 12,5к

В тот час коли піксель 7а можна купили за 13,9к :rolleyes:
luckygamerks: 14.12.2024 17:12
moonlight49: 14.12.2024 16:56

А чому ви так категоричні до сяомі та ріалмі? Все ще дуже впирається у ціну. Наприклад ми знайому з алі замовляли poco m6 pro за 5600 чи 5800 і за ці гроші, я навіть здивований, пушка ракета, великий екран, швидка зарядка, праціює на причуд швидко, навіть чохол та плівка у комплекті, а от за 9000 вже не то пальто =))) Я сам ще зі своєю проблемою думаю, але там ситуація трохи інша, тому що ціновий діапазон інший, а бюджетному сегменті не так то й багато варіантів. Але список і правда такий собі та бюджет не оголошений.
Це якщо ти нічого в своєму житті нормально не тримав. Працює це скажемо так дуже повільно. Там навідь якщо перешити на кастом можна отримати буст... G99 це гарно за дуже низький прайс за 5к ще повірю що це ОК, але офіційно в нас форцюють по 9-10к :laugh:
JKrl
Member

Пікселів нових майже немає. Відновленки та таке інше.
Evergod
Member

На рахунок пікселя, взяв я був якось дружині Pixel 6a. Київстар фізична сімка і лайф E-sim, спочатку майже все добре було зі звязком, іноді глючило, але київстар в нашому місті вирішив повністю вирубити 3G звязок (залишили лише 2G і 4G частоти). І тут піксель ліг, лайф працює нормально, а київстар в 60-80% часу поза зоною, хоча у всіх дешеві сяомі без проблем працюють з тими ж двома операторами. Та щей й той піксель клятий не підтримує VoLTE в київстара, що хоч якось могло допомогти :gigi:
pelia
Member

Evergod: 14.12.2024 19:13 Та щей й той піксель клятий не підтримує VoLTE в київстара, що хоч якось могло допомогти :gigi:
офіційно так, неофіційно у мене працює волте, просто треба було "скататись у штати" і "змінити" телефон на один зі списку підтримуваних, ну і плюс костилі (pixel ims) у мене для оператора виявися айфон14 :rotate:
Avenger80
Member

JKrl
Donate
Спасибо за ответы. :beer: Но ответа я так и не получил - тот же Poco M6 Pro 8/256 стоит 8400грн (Global, 12 мес. гарантии) имеет определённые характеристики, что в этих пределах подобное или лучше можно купить у нас в Украине - не 12000, не 15000, не 20000, а в этих пределах. А то у всех как-то цена прям резиновая - 100-150 баксов сюда-туда - это не деньги. :)
Получается, ещё можно за 9999грн купить тот же Samsung M35 - насколько он будет лучше/хуже того же Poco M6 Pro 8/256, имеет ли смысл переплата за Самсунг?
Последний раз редактировалось Avenger80 14.12.2024 19:46, всего редактировалось 1 раз.
Evergod
Member

pelia
Ну я пробував по інструкції з 4pda завести VoLTE, але не завелось і я забив, точніше воно в налаштуваннях увімкнулось, але позвонити через нього не дзвонило, відключили лайф, чисто з київстаром працює нормально. Але те що сяомі працюють (без того ж VoLTE навіть), а піксель ні...
Lorichic
Member

Avenger80: 14.12.2024 19:38 тот же Poco M6 Pro 8/256 стоит 8400грн (Global, 12 мес. гарантии) имеет определённые характеристики, что в этих пределах подобное или лучше можно купить у нас в Украине
Infinix Hot 50 то же самое, только чистый андроид, сквозная зарядка, и дешевле, проц Helio G100

Отправлено спустя 2 минуты 59 секунд:
Я вот был неприятно удивлён что бюджетный самсунг не может работать в режиме повторителя через точку доступа, только 4g раздавать
Nutbar
Member

luckygamerks: 13.12.2024 19:29 порівнювати смартфон дружини з умовним самсунг с 24 ультра мені важко, так як реально крутих флагманів в мене не було, а А72 взагалі трохи заставляє сумніватись.
Вас би розірвало навіть від умовного S21. А72 дуже дуже слабенький був навіть на момент виходу.
luckygamerks: 14.12.2024 13:04 буду відправляти назад
Що ж, це теж рішення. Візмість замість нього щось з попередніх флагманів, точно не розчаруєтесь.
Donate
Member

Avenger80: 14.12.2024 19:38 JKrl
Donate
Спасибо за ответы. :beer: Но ответа я так и не получил - тот же Poco M6 Pro 8/256 стоит 8400грн (Global, 12 мес. гарантии) имеет определённые характеристики, что в этих пределах подобное или лучше можно купить у нас в Украине - не 12000, не 15000, не 20000, а в этих пределах. А то у всех как-то цена прям резиновая - 100-150 баксов сюда-туда - это не деньги. :)
Получается, ещё можно за 9999грн купить тот же Samsung M35 - насколько он будет лучше/хуже того же Poco M6 Pro 8/256, имеет ли смысл переплата за Самсунг?
В мене на руках не було щоб говорити точняво тому що бенчі показують місцями не знаю що наприклад, треба тестувати конкретно в тих чи інших іграшках чи процессах.
Изображение

Наприклад гік по ГПУ починаючи з 5 версії любить накидувати якісь неадекватні циферки
Изображение
Але якщо там перевірити, ну відсотків 25% це буде максимум що можна знайти в достатньо оптимізованних проєктах...
Изображение

Що купляти ну як варіант :gigi:
https://sota.store/ua/poco-x6-5g-8-256g ... 57295.html
Snap 7S Gen2 :rotate: Це практично копія 855 :rotate:

Але ще раз тести які є в інеті в цілому в більшості випадків лайно повне... Тому що бенчі в більшості випадків не показують реального експіріенсу, вони малюють папуг які в реальних випадках взагалі знайти неможливо... Треба розробляти методику тестування якусь.
Тому що з іграшками можна зробити заміри ФПС і в цілому бути щасливим, а ось з процессорами якось важкувато. Треба щось думати, і не те щоб я поки бачив рішення перевірки швидкості ЦП :rotate: Треба в цілому робити напевно якісь браузерні тести наприклад з якою швидкістю JS оброблюється і т.п.
Последний раз редактировалось Donate 14.12.2024 20:15, всего редактировалось 2 раза.
Avenger80
Member

Donate
Спасибо, посмотрю.
luckygamerks
Member

Nutbar: 14.12.2024 19:56
luckygamerks: 13.12.2024 19:29 порівнювати смартфон дружини з умовним самсунг с 24 ультра мені важко, так як реально крутих флагманів в мене не було, а А72 взагалі трохи заставляє сумніватись.
Вас би розірвало навіть від умовного S21. А72 дуже дуже слабенький був навіть на момент виходу.
luckygamerks: 14.12.2024 13:04 буду відправляти назад
Що ж, це теж рішення. Візмість замість нього щось з попередніх флагманів, точно не розчаруєтесь.
А72 мені достався від дружини, а так в мене другий телефон, xiaomi mi9t pro, на момент виходу він мав топове залізо, і навіть на шостий рік робить достатньо бодро себе почуває, я ж про це і написав ще вище, що він старішй але бодріший, єдиний його серйозний недолік це те що він тримає погано, заміна батареї не так сильно допомагає, 4000 батарея і топовий проц мабуть погано сумісні :))))

Отправлено спустя 4 минуты 31 секунду:
Donate: 14.12.2024 18:40
Ну якщо ти береш бюджетник то бери з самим потужним процессором...

Изображение

Або мото або самсунг, що більше мотлох тут питання.
JKrl: 14.12.2024 18:13
Nord CE3.
Сіряк за 12,5к

В тот час коли піксель 7а можна купили за 13,9к :rolleyes:
luckygamerks: 14.12.2024 17:12

Це якщо ти нічого в своєму житті нормально не тримав. Працює це скажемо так дуже повільно. Там навідь якщо перешити на кастом можна отримати буст... G99 це гарно за дуже низький прайс за 5к ще повірю що це ОК, але офіційно в нас форцюють по 9-10к :laugh:
Вже написав вище про Mi9t pro, може це був не флагманський не настільки флагман як топовий самсунг, але дуже ніжна і швидка трубка, а про M6 Pro я ж написав, що він обійшовся на весні десь 5600-5800 і за ці гроші це достатньо вдала бюджетна модель і я зазначив що 9 тис він не вартий.

Я взагалі проти настільки бюджетних телефонів, але є таке поняття як ціна якісь, і у ту ціну вона була відміна, про що також кажуть багато оглядів.
Igbin
Member

Підкажіть пліз чи має сенс доплачувати за Honor magic 6 порівняно з Motorola g85?
Donate
Member

luckygamerks: 14.12.2024 21:17 Вже написав вище про Mi9t pro, може це був не флагманський не настільки флагман як топовий самсунг, але дуже ніжна і швидка трубка, а про M6 Pro я ж написав, що він обійшовся на весні десь 5600-5800 і за ці гроші це достатньо вдала бюджетна модель і я зазначив що 9 тис він не вартий.

Я взагалі проти настільки бюджетних телефонів, але є таке поняття як ціна якісь, і у ту ціну вона була відміна, про що також кажуть багато оглядів.
Огляди дармоїдами робляться в тому і проблема :laugh: Як починаєш шукати відмінності між одним і другим розумієш що практично все що можливо отримати це сайти які збирають інфу з бенчмарків, але кожен бенч малює свої оцінки, а при перевірці взагалі все навпаки може бути :lol:

У мі 9т про був флагманський 855 снеп за 300 баксів :lol: Не флагманська трубка :lol: Аналоги 855 зараз сидять в середньому сегменті до сих пір :laugh:
Последний раз редактировалось Donate 14.12.2024 21:49, всего редактировалось 1 раз.
Ответить