S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Ответить
Автор
Member

Pathfinder: 14.12.2024 18:27В мене сайга зявилася в печері з одним типом. По головному квесту, там же де і снорки були. Це не так шоб і далеко. Так щоб не спойлерити сильно.
І з нею значно легше проти монстрів.
чудова штука. рам купляти не хочу бо сайга безкоштовна))))
Pathfinder
Member
Откуда: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера

Hotspur: 14.12.2024 18:32 чудова штука. рам купляти не хочу бо сайга безкоштовна))))
Так, навіть, як на мене оп. Я косий, тепер з дробовиком немаю проблем з швидкими мутантами.
Хоча яж мод на баланс зброї накотив... :shuffle:
MaxZema
Member

цікаво , коли будуть длс, то мій герой збережеться ? як взагалі буде длс прикрученний
Eduard1980
Member

MaxZema: 14.12.2024 18:51 як взагалі буде длс прикрученний
Судячи з усього - криво :gigi:
Pathfinder
Member
Откуда: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера

Eduard1980: 14.12.2024 19:03
MaxZema: 14.12.2024 18:51 як взагалі буде длс прикрученний
Судячи з усього - криво :gigi:
І проходити з детектором, як аномалію.
Hotspur
Member

MaxZema: 14.12.2024 18:51 цікаво , коли будуть длс, то мій герой збережеться ? як взагалі буде длс прикрученний
кровосісей будеш :lol:

Відправлено через 3 хвилини 2 секунди:
Pathfinder: 14.12.2024 18:40 Я косий, тепер з дробовиком немаю проблем з швидкими мутантами.
їх в грі аж 2 штуки. кровосіся і химера. від останньої рекомендую тікати чи закидувати гранатами :D
Nutbar
Member

Varzek: 14.12.2024 15:19 Экзоскелет прокачивается на Спринт и отлично бегается в нём.
Це точно? Бо не хочеться дарма витрачати гроші на апгрейд, якщо бігати в ньому все ж не можна буде.
Hotspur: 14.12.2024 18:32 рам купляти не хочу бо сайга безкоштовна))))
Мені тих рамів вагон нападало з трупів на якомусь з основних квестів, десь приблизно коли на Росток посилають. Ще знайшов прокачаний іменний рам біля трьох бункерів що на околиці Припʼяті, але його охороняють дві химери (яких можна постріляти здалеку з контейнерів за забором). В саму Припʼять якось проліз через північний захід, чомусь якщо напряму йти, то радіацією вбиває.
І у рудому лісі майже з кожного другого зомбі сайга падає.
prosha_evolist
HWBOT OC Team

Nutbar: 14.12.2024 19:42І у рудому лісі майже з кожного другого зомбі сайга падає.
Нічо, ще декілька годин сюжетки і з кожного будуть гаусси падати :gigi:
Varzek
Member

Nutbar: 14.12.2024 19:42 Це точно? Бо не хочеться дарма витрачати гроші на апгрейд, якщо бігати в ньому все ж не можна буде.
Ты можешь убедиться в этом сам. Сохранись перед апгрейдом или покупкой экзоскелета и попробуй прокачать у техника на Янове или в Припяти апгрейд Спринт. После этого попробуй побегать.
mycolaevich
Member

Nutbar: 14.12.2024 19:42
Varzek: 14.12.2024 15:19 Экзоскелет прокачивается на Спринт и отлично бегается в нём.
Це точно? Бо не хочеться дарма витрачати гроші на апгрейд, якщо бігати в ньому все ж не можна буде.
А в чому проблема подивитись чи є відповідна модифікація і якщо нема то одразу його "в люди"?
З тих що сам бачив у волівського є така модифікація. У панцира нема, і ще один, буває в продажі в Берези, теж нема спринта.
phobosse: 14.12.2024 18:12 Тут колись було питання, але відповіді не побачив. Топовий малахітовський костюм хтось знайшов де проапгрейдити можна ? на Малахіті, Янові та Прип'яті не можуть механіки. Можливо це баг, але не знаю )
Це який саме? Я ССП-100І прокачував навіть на цементному заводі.
phobosse
Member

mycolaevich: 14.12.2024 20:33Це який саме? Я ССП-100І прокачував навіть на цементному заводі.
на цементному заводі мене прокачають хіба що автоматною чергою :gigi:
mycolaevich
Member

phobosse
Глянув, на ростку технік також апгрейдить. Відповідно і на Янові повинний.
Може це за Делюкс бронь (ССП-100М)? Вона здається багує.
Nutbar
Member

mycolaevich: 14.12.2024 20:33 А в чому проблема подивитись чи є відповідна модифікація і якщо нема то одразу його "в люди"?
З тих що сам бачив у волівського є така модифікація. У панцира нема, і ще один, буває в продажі в Берези, теж нема спринта.
Ну це якщо знати, що вона там може бути хоча б в теорії. А коли вже прочитав, то щоб самому перевірити треба спершу добратись до ПК, увімкнути гру, добігри до техніка. Ну коротше, чого б не запитати…

От вже сам перевірив. Питання. Чи має сенс жертвувати фізичним захистом заради псі-захисту? Алмаз виглядає прям топово, крім цього аспекту.
спойлер
Изображение
Аномалій я уникаю, тож інші захисти не так принципові.
Varzek
Member

Nutbar: 14.12.2024 20:53 От вже сам перевірив. Питання. Чи має сенс жертвувати фізичним захистом заради псі-захисту? Алмаз виглядає прям топово, крім цього аспекту.
Алмаз топовый экз, а после прокачки так вообще. Им точно жертвовать не надо. Его преимущество не только в бою, но и для гринда. Так как он по меркам экзов весит немного, но даёт приличную доп грузоподъёмностью. Но я так понимаю, что у тебя стоит мод на увеличение грузоподъёмности костюмов. Может тебе будет не так критично.

Если играть без модов, то Алмаз будет значительно интереснее. И 5 артефактов тоже помогает (помимо прочего можно артефактами увеличивать грузоподъёмность).
mycolaevich
Member

Я доречі навіть не знаю навіщо псі-захист в костюмах)) з очевидного тільки болота пригадую. Якщо є якісь сумніви закидуюсь псі-блокадою і вперед.
Hotspur
Member

Varzek: 14.12.2024 21:02Если играть без модов, то Алмаз будет значительно интереснее. И 5 артефактов тоже помогает (помимо прочего можно артефактами увеличивать грузоподъёмность).
я так і роблю. в мене зараз 106 кг без всяких екзоскелетів в звичайному булаті

Відправлено через 27 секунд:
mycolaevich: 14.12.2024 21:11 Я доречі навіть не знаю навіщо псі-захист в костюмах)) з очевидного тільки болота пригадую. Якщо є якісь сумніви закидуюсь псі-блокадою і вперед.
буває треба
prosha_evolist
HWBOT OC Team

Hotspur: 14.12.2024 21:22 в мене зараз 106 кг без всяких екзоскелетів в звичайному булаті
А ти вже з боліт до ндічазу ходив? :gigi:

Відправлено через 38 секунд:
Я після цього психонув та поставив мод на вагу, і жалкував що не зробив цього раніше :shuffle:
Hotspur
Member

prosha_evolist: 14.12.2024 21:31А ти вже з боліт до ндічазу ходив?
з боліт виліз. в нічадаз не йду фармлю гроші на апгрейд ствола і фармлю артефакти на покращення ваги :gigi:
prosha_evolist
HWBOT OC Team

Hotspur
Що, сканер заважкий? :gigi: А РПГ забрав же? :gigi: :gigi:
Hotspur
Member

ходжу в булаті, сайка як дробаш і ак валяна як середня дистанція. і пістолет скіфа. думаю АК замінити на круту переробку 416 яку мені дали в затоні під назвою попадос, в мене і магазин на 50 патронів є до неї

Відправлено через 23 секунди:
prosha_evolist: 14.12.2024 21:42Що, сканер заважкий?
в мене їх 2 :D

Відправлено через 32 секунди:
prosha_evolist: 14.12.2024 21:42А РПГ забрав же?
шось лежить в ящику. вистрілів до нього точно штук 10 лежить
Ответить