The Last of Us Part II Remastered вийде на PC у квітні

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

AFU_power: 13.12.2024 17:54
Skiff93: 13.12.2024 17:03На ПК там і 400 тисяч немає.
Маніпуляція.

The Last of Us Remaster sold 18 million units, 8 million more than Part 2. The upcoming remaster of Part 2 could help bridge this gap to an extent.
Та на миловарні цій же ж - не на ПК.
Які маніпуляції :facepalm:
І перша частина дійсно хороша гра, а на PS3 в плані візуалу був просто шедевр (нарешті хтось з тим Cell нормально розібрався).
У багатьох покупців PS4 і PS5 раніше була і PS3 через це вони купили і ремастер.
Щоб пограти покрщену версію хорошої гри на своїй новій консолі.

Тобто якщо ремастер першої частини продався майже вдвічі краще за другу, а на ПК не набрав і 400 тисяч - друга частина і 300 не набере. Тут і Demon Souls ремейк на ПК, мабуть краще продаватись буде.
Про Bloodborn і говорити немає сенсу - там в рази продажі кращі будуть.
Що ви намагаєтесь довести?
Diablique
Member

kairo
С каких пор мы начали играть только в те игры, которые продаются миллионами копий? Я не против блудборна на ПК, я даже очень ЗА, но к чему споры о продажах?
Skiff93
Member

Маніпуляція.

The Last of Us Remaster sold 18 million units, 8 million more than Part 2. The upcoming remaster of Part 2 could help bridge this gap to an extent.
Не знаю звідки цитата, але потрібно бути повним ідіотом, щоб думати, що ремастер другої частини по якихось причинах зможе краще продатися (я конкретно про автора цитати, нічого проти вас не маю) :lol:

Відправлено через 4 хвилини 3 секунди:
Diablique: 13.12.2024 18:16 kairo
С каких пор мы начали играть только в те игры, которые продаются миллионами копий? Я не против блудборна на ПК, я даже очень ЗА, но к чему споры о продажах?
Мені намагаються довести, що Bloodborn на ПК буде гірше продаватися ніж The Last of Us Part 2, а я не згоден просто і оперую знайденими цифрами, якими сам здивований (в кращий, особисто для мене, бік).
Diablique
Member

Skiff93
Ну унылое кинцо, эт для тебя, многим очень понравилась эта игра, не работает это так, если кому-то не нравится, то не будут выпускать))) Финансовый отдел решил, что подавляющее число геймеров выбирают именно этот продукт, т.к. он приносит им прибыль, они его и выпускают. А называть игры го*ном только потому, что тебе они не нравятся, но имеют огромную фанатскую базу, это уже через чур. По поводу геймпада, попробуй начать игру сразу геймпаде и ты поймёшь на сколько это удобно, я не имею консоли если, что, просто дс4 уже лет пять валяется для такого плана игр.
kairo
Member

Маніпуляція.
The Last Of Us PC has sold a dismal 360,000 units since launch admits Sony
https://metro.co.uk/2023/05/24/the-last ... -18836872/

Even though the game managed to sell over 368,000 copies, the initial reception for The Last of Us PC port might have hindered its sales.
https://gamerant.com/the-last-of-us-par ... milestone/
Последний раз редактировалось kairo 13.12.2024 18:40, всего редактировалось 1 раз.
Diablique
Member

Skiff93
А, ну и ещё сериал дал огромный толчок, познакомил людей с историей Джоэл и Элли, а это реклама серьезных масштабов, так, что дружище тут всё указывает на выпуск именно этой игры!
kairo
Member

Diablique: 13.12.2024 18:16 kairo
Я ніде не писав, що треба грати лише в ті ігри, які продаються мільйонами
Skiff93
Member

Telcontar: 13.12.2024 15:40
Skiff93: 13.12.2024 13:58 Може й гетеро, але хлопця бути з нею лише силою змусити може.

Таке у Вас оточення.
А на ПК аудиторія трошки інша, там люблять ігри з геймплеєм і без повісточки.
Ви явно не знайомі з грою, бо по сюжету таки хлопець спокусився. Та й у фіналі
спойлер
після полону з неї зійшла більша частина м'яса і вона стала цілком жіночною.
А "повісточка" - то у північних сусідів і їм співчуваючих. Українською - порядок денний. І ПК аудиторія нормально так наминає проекти з DEI :shuffle:
Та я а курсі за сюжет, але таке можливо лише в постапокаліптичному світі - непогано мати такий танк поряд для своєї безпеки.
Ні саме "повісточка", бо є у нас слово "повістка" яке також ні з чим хорошим не асоціюється
Diablique
Member

kairo: 13.12.2024 17:27
Diablique: 13.12.2024 17:10 Во штырит людей, ну хочешь ты играть в блудборн и демонсолс, купи пс и наслаждайся, зачем тут споры устраивать, тем более я думаю и одна и другая так же будут портированы на ПК, нужно подождать, не хочешь ждать, выход есть.
Бладборн на PS йде в 30 FPS. Замість того, щоб портувати гру, яку чекають мільйони гравців, портують проекти, які нікого на ПК не цікавлять. TLOU 1, шикарна гра, але продажі - 360 тис. копій :facepalm:
Проект который никого не интересует... 360 тыс продаж, а вот бладборн продалась, ее и нужно портировать.... Здесь как раз и идёт речь о том, что нужно играть в бладборн, ибо она продалась, а тлоу нет. Я поэтому тебя и спрашиваю, будем играть только в те игры, которые продаются по овер до** копий, тогда кто будет делать продажи, если мы будем ждать? :D
У тлоу не 360 тыс. продаж)))
Skiff93
Member

Diablique: 13.12.2024 18:33 Skiff93
А, ну и ещё сериал дал огромный толчок, познакомил людей с историей Джоэл и Элли, а это реклама серьезных масштабов, так, что дружище тут всё указывает на выпуск именно этой игры!
Полистай, дружище, я про серіал і писав.
Якби не Белла Рамзі (чи як там її) і третя серія - подивився б серіал. Жаль Елен Пейдж стала Еліотом. Краще вона в гримі у свої 30+ зіграла б.
Diablique
Member

Skiff93
Но зато там есть Педро Паскаль)))
3 серия отдельная сама по себе, мог бы и не смотреть.
Telcontar
Member

Skiff93: 13.12.2024 18:42 Ні саме "повісточка", бо є у нас слово "повістка" яке також ні з чим хорошим не асоціюється
Загугліть оригінальний англомовний термін і не тягніть цю дурню :facepalm:
Diablique
Member

Блудборн выкатят в самый не жданный момент, уж много соулсов сейчас, которые сами по себе лучше чем бладборн и массово охватывают игроков. Споры неуместны, разные игры, разная публика.
daesz
Member

Telcontar: 13.12.2024 18:53
Skiff93: 13.12.2024 18:42 Ні саме "повісточка", бо є у нас слово "повістка" яке також ні з чим хорошим не асоціюється
Загугліть оригінальний англомовний термін і не тягніть цю дурню :facepalm:
Тримай в курсі.
Изображение
kairo
Member

а вот бладборн продалась, ее и нужно портировать....
Обидві гри прекрасно продались на консолі. Порт ТЛОУ1 провалився, бо вийшов через 10 років після релізу на консолях. 10 років Карл! В добавок до цього, гра вийшла в жахливому технічному стані. Як результат, на ПК вона виявилась нікому не цікава. Бладборн фанати просять вже бозна скільки років. На відмінну від ігор Ноті Дог, які в першу чергу відомі на консолях, ігри Фромів мають величезну армію фанів на усіх платформах.
У тлоу не 360 тыс. продаж)))
І скільки ж продажів має порт ТЛОУ на ПК?
Skiff93
Member

Diablique: 13.12.2024 18:28 Skiff93
Ну унылое кинцо, эт для тебя, многим очень понравилась эта игра, не работает это так, если кому-то не нравится, то не будут выпускать))) Финансовый отдел решил, что подавляющее число геймеров выбирают именно этот продукт, т.к. он приносит им прибыль, они его и выпускают. А называть игры го*ном только потому, что тебе они не нравятся, но имеют огромную фанатскую базу, это уже через чур. По поводу геймпада, попробуй начать игру сразу геймпаде и ты поймёшь на сколько это удобно, я не имею консоли если, что, просто дс4 уже лет пять валяется для такого плана игр.
Я лише казав за те, що мені було б приємніше, якби замість цього вийшли дві інші гри. Я виражаю абсолютно суб'єктивну думку - мені такі ігри на даний момент часу уже не подобабться.
У tlou2 10 млн продажів з PS4 і PS5, у Bloodborn 7.4 лише на PS4.
Ціна розробки (швидко не знайшов) у Bloodborn значно менше ніж у другої Lust of us (там 220 мільйонів).
Так що перша принесла Соні в разів 3-5 більше прибутку. Просто Naughty Dog цепні пси (знаю, що ланцюг - мовчати, мовний патруль), а Ftom Sotware - ні.
Гугліть і вчіть математику.
Я починав грати Elden Ring на хорошому геймпаді - не зайшло, попередні чоулси на клавомиші пройшов.
В мене хороша мишка (logitech g600, до цього Razer naga була) там купа кнопок, які можна налаштувати - в рази зручніше геймпадів.

Відправлено через 3 хвилини 16 секунд:
Diablique: 13.12.2024 18:48 Skiff93
Но зато там есть Педро Паскаль)))
3 серия отдельная сама по себе, мог бы и не смотреть.
Який хороший актор, але такий собі Джоел.
А скільки буде в другому сезоні повісточки, коли її в грі уже достатньо.

Відправлено через 2 хвилини 33 секунди:
Diablique: 13.12.2024 18:53 Блудборн выкатят в самый не жданный момент, уж много соулсов сейчас, которые сами по себе лучше чем бладборн и массово охватывают игроков. Споры неуместны, разные игры, разная публика.
Суперечки про популярність і продажі ігор на ПК. І багато факторів кажуть, що TLOU2 мало кому потрібен, а якби не хайп навколо серіалу - там і 200к продажів не світило б
Diablique
Member

kairo
По продажам упустил момент, что речь идёт о ПК версии. Но эта игра прошла релиз, ремастер и потом ПК порт, глупо было бы рассчитывать на миллионы продаж, кто хотел поиграть, поиграли. Так скорее произойдет и блудборном, выйдет на ПК, только не известно когда. Сони это ещё та контора, их действия не предсказуемы и во многом выглядят нелепо, но они будут искать момент с максимальной выгодой.
Lekrs
Member

Чим більше ігр від соні на пк, тим краще. Готовий грати у все, що вони роблять. Нехай "кінцо", зате цікаве.
Diablique
Member

Skiff93
Во многом согласен, но обсуждения и споры не дадут никакого толку, японцы они такие.
Предлагаю закрыть обсуждение "а вот если бы" в теме посвященной выходу игры "не той которой бы хотелось", разные предпочтения, разные вкусы, разное всё. Прийдёт время и в теме посвященной выходу блудборн на пека, будут такие же споры. Похожий спор вышел в теме сталкер 2, где тело возмущалось, что сталкер 2 это недоигра, продалась 1млн копий, а вот wukong в 10 млн поэтому сталкер 2 не достойна внимания, странный тренд нарисовывается...
maksim2020
Member

Lucas55: 13.12.2024 14:11 Ну от чому, чому 3-тю серію серіалу зняли про мужиків, а не про дівчат ? Шо за несправедливість ? :laugh:
Тому що про дівчат 7-ма серія.

Відправлено через 8 хвилин 27 секунд:
Diablique: 13.12.2024 18:48 3 серия отдельная сама по себе, мог бы и не смотреть.
В якому саме місці вона окрема та сама по собі?
Ответить