Последние статьи и обзоры
Новости
The Last of Us Part II Remastered вийде на PC у квітні
-
vsx
Member
The Last of Us Part II Remastered вийде на PC у квітні
Интересно кто делает порт. Если те же что и первую часть то учтут ли они предыдущий опыт или опять выкатят нечто не играбельное. И каковы будут сис. требования, ведь по сути игра выглядит как Part 1.
Интересно кто делает порт. Если те же что и первую часть то учтут ли они предыдущий опыт или опять выкатят нечто не играбельное. И каковы будут сис. требования, ведь по сути игра выглядит как Part 1.
-
urand
Member
Так, на старті перша частина була з багами, а Ви її зараз запустіть.vsx: ↑ 13.12.2024 12:39 Интересно кто делает порт. Если те же что и первую часть то учтут ли они предыдущий опыт или опять выкатят нечто не играбельное.
-
Kashtan
Member
Неоднозначною друга частина не через смерть героя першої частини. А через новомодні речі по орієнтації протагоніста.
Сама перша частина вищий клас.
Взагалі не мій жанр.
Але тут повне завантаження, повне переймання за долю героїв і оточуючих. Всюди поколупатись в усіх закутках в режимі безхатька, збираючи до рюкзака припаси, то не лише тому що гра стелс-виживач зобов’язує, а розглядаючи інтер’єр, речі, транспорт, радіо, холодильники, все досить різноманітне і ґрунтовне.
Причому пройшов двічі - повністю на ютюбі, вдруге самостійно. І інтерес не був втрачений.
Не впевнений що друга частина так втягне.
Взагалі не мій жанр.
Але тут повне завантаження, повне переймання за долю героїв і оточуючих. Всюди поколупатись в усіх закутках в режимі безхатька, збираючи до рюкзака припаси, то не лише тому що гра стелс-виживач зобов’язує, а розглядаючи інтер’єр, речі, транспорт, радіо, холодильники, все досить різноманітне і ґрунтовне.
Причому пройшов двічі - повністю на ютюбі, вдруге самостійно. І інтерес не був втрачений.
Последний раз редактировалось Kashtan 13.12.2024 12:55, всего редактировалось 2 раза.
-
AFU_power
Member
Nixxes, ті самі що і інші ігри соніvsx: ↑ 13.12.2024 12:39Интересно кто делает порт
Відправлено через 1 хвилину 14 секунд:
Фанатів солсів набагато менше чим фанатів звичайних ігор, тому я радше за порт другого спайдермена, а не за бладборн чи демонсолсSkiff93: ↑ 13.12.2024 12:39Bloodborn чи ремейк Demon Souls випустіть, а не цю хрінь.
-
Telcontar
Member
А хто саме на вашу думку антагоніст у цій грі?Kashtan: ↑ 13.12.2024 12:49 Неоднозначною друга частина не через смерть героя першої частини. А через новомодні речі по орієнтації антагоніста.
-
Kashtan
Member
Дякую за вказану помилку, протагоніст звісно мався на увазі. Виправився.Telcontar: ↑ 13.12.2024 12:55А хто саме на вашу думку антагоніст у цій грі?Kashtan: ↑ 13.12.2024 12:49 Неоднозначною друга частина не через смерть героя першої частини. А через новомодні речі по орієнтації антагоніста.
-
Skiff93
Member
Скільки ж фанів цього воукнотого кінця (від слова кіно) тут
-
Sunrise007
Member
DLC Left Behind вийшло десять, ДЕСЯТЬ, 10 років тому. В якому було відомо про головного героя.Kashtan: ↑ 13.12.2024 12:49 Неоднозначною друга частина не через смерть героя першої частини. А через новомодні речі по орієнтації антагоніста.
А тут виявляється що винна 2га частина.
-
Skiff93
Member
AFU_power: ↑ 13.12.2024 12:52
Відправлено через 1 хвилину 14 секунд:Фанатів солсів набагато менше чим фанатів звичайних ігор, тому я радше за порт другого спайдермена, а не за бладборн чи демонсолсSkiff93: ↑ 13.12.2024 12:39Bloodborn чи ремейк Demon Souls випустіть, а не цю хрінь.
Фанатів соулсів дуже багато, особливо після релізу Elden Ring популярність всієї серії виросла помітно.
-
AFU_power
Member
Я це не заперечував, але їх всеодно менше, Соні приціляться на масмаркетSkiff93: ↑ 13.12.2024 12:58Фанатів соулсів дуже багато, особливо після релізу Elden Ring популярність всієї серії виросла помітно.
-
Skiff93
Member
На ПК ті самі Bloodborn і Demon Souls продадуться явно краще за цей же Last of Us.AFU_power: ↑ 13.12.2024 13:01Я це не заперечував, але їх всеодно менше, Соні приціляться на масмаркетSkiff93: ↑ 13.12.2024 12:58Фанатів соулсів дуже багато, особливо після релізу Elden Ring популярність всієї серії виросла помітно.
-
AFU_power
Member
Сумнівна заява насправді, в моєму оточенні тільки двоє, а інші 8 куплять тлоу2Skiff93: ↑ 13.12.2024 13:05На ПК ті самі Bloodborn і Demon Souls продадуться явно краще за цей же Last of Us
-
Telcontar
Member
Так протагоністів тут два, Еллі - лезбі ще з першої частини, а Еббі наче ж гетеро.Kashtan: ↑ 13.12.2024 12:56 Дякую за вказану помилку, протагоніст звісно мався на увазі. Виправився.
-
Котенятко
Junior
Друга частина дуже хороша, особливо за співпереживання героїв, і сам сюжет дуже цікаво розвивається...Думаю вам сподобається)Я після бойових, приїхавши додому на 10 днів купив ПС5 заради цієї гри))Kashtan: ↑ 13.12.2024 12:49 Неоднозначною друга частина не через смерть героя першої частини. А через новомодні речі по орієнтації протагоніста.
Взагалі не мій жанр.
-
taras_cs
Member
В мене терпіння не вистачає проходити на Youtube (навіть без реклами, преміум).Kashtan: ↑ 13.12.2024 12:49Причому пройшов двічі - повністю на ютюбі, вдруге самостійно.
Намагався там "допройти" ігри, що кинув проходити власноруч - Amnesia Rebirth, Amnesia Bunker - все одно не можу.
Відправлено через 2 хвилини 23 секунди:
Та й що там...
Я навіть _ жоден досі до кінця не додивився
Відправлено через 25 секунд:
(мова про фільми для дуже дорослих)
-
Skiff93
Member
Може й гетеро, але хлопця бути з нею лише силою змусити може.Telcontar: ↑ 13.12.2024 13:15Так протагоністів тут два, Еллі - лезбі ще з першої частини, а Еббі наче ж гетеро.Kashtan: ↑ 13.12.2024 12:56 Дякую за вказану помилку, протагоніст звісно мався на увазі. Виправився.
Відправлено через 3 хвилини 45 секунд:
Продажі:AFU_power: ↑ 13.12.2024 13:06Сумнівна заява насправді, в моєму оточенні тільки двоє, а інші 8 куплять тлоу2Skiff93: ↑ 13.12.2024 13:05На ПК ті самі Bloodborn і Demon Souls продадуться явно краще за цей же Last of Us
Bloodborn - 7.4 млн
Lust of us part 2 - 10 млн.
Таке у Вас оточення.
А на ПК аудиторія трошки інша, там люблять ігри з геймплеєм і без повісточки.
-
Lucas55
Member
- Откуда: Сверхскопление Ланиакея Местная группа галактик Млечный Путь Солнечная система планета Земля
Ну от чому, чому 3-тю серію серіалу зняли про мужиків, а не про дівчат ? Шо за несправедливість ?
-
Skiff93
Member
В другому сезоні будеLucas55: ↑ 13.12.2024 14:11 Ну от чому, чому 3-тю серію серіалу зняли про мужиків, а не про дівчат ? Шо за несправедливість ?
-
l-m
Member
Грав у версію v1.0.1.6 (другий патч після релізу в Стім), все було чудово.urand: ↑ 13.12.2024 12:44Так, на старті перша частина була з багами, а Ви її зараз запустіть.vsx: ↑ 13.12.2024 12:39 Интересно кто делает порт. Если те же что и первую часть то учтут ли они предыдущий опыт или опять выкатят нечто не играбельное.
Загалом вважаю що ЛоУ попала під шакалячий експрес несправедливо, після неї вийшла купа ігр з гіршою оптимізацією (співвідношенням якість графіки/швидкодії), та їх за це лайном ніхто не закидав. Тим паче, більшість подібних скарг була від тих, у кого 8 ГБ огризки замість відеокарт, а зменшити якість текстур до середньої певно релігія не дозволила.