Мб саме час прикупити акцій гугла

Про це навіть хтось співав105 кубітами
Прийшла весна, всьо розцвітає, всьо набухає і встає,
А в мене радості немає, мені кобіта не дає!
В точкуSanьka: ↑ 10.12.2024 19:28Блін, 3 поста і не одного про фпс в КСочці/сталкері.....
З моєї (абсолютно непрофесійної) точки зору, це виглядає приблизно так:Polyaan: ↑ 10.12.2024 19:09 Объясните на пальцах для не специалиста, к чему это ведёт практически?
Начнут быстрее внедрять нелинейную логику?
Пароли быстрее взламывать или улучшать шифровку?
Нейросети на основе кубитов будут более приближены к логике живых существ, ибо делают ошибки?
Спутники будут использовать новые сжатые протоколы связи?
Реально интересно для не специалиста![]()
Для деякого вузького кола наукових обчислень, де необхідний підбір величезного кількості незалежних комбінацій, квантові технології себе випровдовують і являються набагато ефективнішими класичних "детермінованих". Н-ад, підбір "робочих" ланцьогів хімічних реакцій при пошуку нових ліків, речовин чи навіть при пошуку елементів зародження життя на Землі. Квантовим технологіям не вистачає стабільності, ось в чому й питання статті.
Дешифрування доквантових аглоритмів скоріш за все юзатиметься найбільше і найчастіше, але насправді це побічний ефект. Цінність квантових комп'ютерів перш за все в обчисленні того, що не має стійких і однозначних станів. Ймовірносні алгоритми на квантових компах працюють краще. Наприклад з якою імовірністю ядерна бімба на мегатону випарує рубльовку в москві можна обчислити значно швидше ніж на традиційних. Там же можна буде і обчислити на якій висоті ефективніше підривати.Polyaan: ↑ 10.12.2024 19:09Объясните на пальцах для не специалиста, к чему это ведёт практически?
Хороший комп'ютер, мені нравиця. Треба відкривати збір, нам це потрібно.Scoffer: ↑ 10.12.2024 21:34Наприклад з якою імовірністю ядерна бімба на мегатону випарує рубльовку в москві можна обчислити значно швидше ніж на традиційних. Там же можна буде і обчислити на якій висоті ефективніше підривати.
а зачем? тебе ж уZким языком написали "кубит же может представлять 0, 1 или любую долю от 0 до 1 в суперпозиции обоих состояний с определенной вероятностью того, что он равен 0, и определенной вероятностью того, что он равен 1."EvhenS: ↑ 11.12.2024 00:39А що перевіряє перевіряючі кубіти?
На скільки фпс в сталкері зросте з такою штукою? ((:анти__бот: ↑ 10.12.2024 20:24В точкуSanьka: ↑ 10.12.2024 19:28Блін, 3 поста і не одного про фпс в КСочці/сталкері.....мене на компухтері крім КеСочки і Сталкера нічого більше і немає
![]()
![]()
Ни к чему не приведёт. От слова - совсем. Хотя нет - создадут более монструозный генератор белого шума.Polyaan: ↑ 10.12.2024 19:09 Объясните на пальцах для не специалиста, к чему это ведёт практически?
Начнут быстрее внедрять нелинейную логику?
Пароли быстрее взламывать или улучшать шифровку?
Нейросети на основе кубитов будут более приближены к логике живых существ, ибо делают ошибки?
Спутники будут использовать новые сжатые протоколы связи?
Реально интересно для не специалиста![]()
Кажуть що з цією штукою повноцінно працює A-Life 2.0uncle_doc: ↑ 11.12.2024 08:30На скільки фпс в сталкері зросте з такою штукою? ((: