Последние статьи и обзоры
Новости
Path of Exile 2 залучила мільйон гравців за перший день після запуску
-
dr31k0
Member
byaka
Ще раз і вам відповім, якщо залипнете в ПОЕ на багато +++ годин, тоді ви самі прийдете до розуміння що вам потрібні і які саме додаткові стеш таби в скрині.
(До речі ціни на них досить демократичні, а геймплейно стане легше в рази). Якщо вам такі ігри не подобаються в цілому і ви хочете пройти пое 1 раз і забути за неї тоді вам вистарчить того що вам дадуть базово, ніхто вас не заставлятиме торгувати і збирати все підряд. Гра в рази хардкорніша за діабло4 де який скіл на панельку не постав можна грати пальцем лівої ноги і думати за своє, закриваючи ПІТ150 за 2хв спірітборном і називати це ендгеймом. В Пое за донат теж тільки косметика + якщо вам гра зайшла і ви хочете спростити собі життя, то купите те що буде актуальне для вашого ендгейму з вкладок, або ж будете перебірливо збирати тільки актуальне, бо місця не так і багато, наголошую що грати можна буде і без них.
Ще раз і вам відповім, якщо залипнете в ПОЕ на багато +++ годин, тоді ви самі прийдете до розуміння що вам потрібні і які саме додаткові стеш таби в скрині.
(До речі ціни на них досить демократичні, а геймплейно стане легше в рази). Якщо вам такі ігри не подобаються в цілому і ви хочете пройти пое 1 раз і забути за неї тоді вам вистарчить того що вам дадуть базово, ніхто вас не заставлятиме торгувати і збирати все підряд. Гра в рази хардкорніша за діабло4 де який скіл на панельку не постав можна грати пальцем лівої ноги і думати за своє, закриваючи ПІТ150 за 2хв спірітборном і називати це ендгеймом. В Пое за донат теж тільки косметика + якщо вам гра зайшла і ви хочете спростити собі життя, то купите те що буде актуальне для вашого ендгейму з вкладок, або ж будете перебірливо збирати тільки актуальне, бо місця не так і багато, наголошую що грати можна буде і без них.
-
byaka
Member
Вона дешевша зараз,але розробники знайдуть способи з вас вижати всi кошти.Вже перевiрено в iнших ftp iграх.А ще в дiабло бiльше контента, тому вона i дорожче коштує.Grava: ↑ 07.12.2024 15:05 byaka
Ось тільки скриня у пое дешевше ніж базова діабло, і не потрібно доповнення купувати для повноцінної гри.
-
dr31k0
Member
з 2016 граю в пое, основна валютна вкладка як коштувала 75монеток так і коштує.byaka: ↑ 07.12.2024 15:15Вона дешевша зараз,але розробники знайдуть способи з вас вижати всi кошти.Вже перевiрено в iнших ftp iграх.А ще в дiабло бiльше контента, тому вона i дорожче коштує.Grava: ↑ 07.12.2024 15:05 byaka
Ось тільки скриня у пое дешевше ніж базова діабло, і не потрібно доповнення купувати для повноцінної гри.
А ще в дiабло бiльше контента (З цього взагалі посміявся, якщо не сарказм)
-
Earanak
Member
План был отличным но цена 40FPS оказалась слишком большойEaranak: ↑ 07.12.2024 12:17
- OFFTOP
- Еще вот продумываю план на случай длительных отключений света, перекинуть игру на комп с 4650G и 3933/CL18 памятью, по идее на минималках должна норм работать и аккумуляторы по идее не будет так сильно разряжать как основной комп В итоге из файлового сервера сделаю компухтер для нетребовательных игр
https://i.imgur.com/7M21Tfi.jpeg
https://i.imgur.com/ix830xE.png
Пойду почитаю как там iGPU в этой помойке разгоняется
-
dr31k0
Member
то вже з апскейлом?)))) чи можливо ще викрутити )?Earanak: ↑ 07.12.2024 15:17План был отличным но цена 40FPS оказалась слишком большойEaranak: ↑ 07.12.2024 12:17
- OFFTOP
- Еще вот продумываю план на случай длительных отключений света, перекинуть игру на комп с 4650G и 3933/CL18 памятью, по идее на минималках должна норм работать и аккумуляторы по идее не будет так сильно разряжать как основной комп В итоге из файлового сервера сделаю компухтер для нетребовательных игр
https://i.imgur.com/7M21Tfi.jpeg
https://i.imgur.com/ix830xE.png
Пойду почитаю как там iGPU в этой помойке разгоняется
-
byaka
Member
Це вже наче навiть не погано.Але сюжетна компанiя слабша нiж в дiабло,зачекаю коли вона стане фтп.dr31k0: ↑ 07.12.2024 15:13 byaka
Отправлено спустя 1 минуту 19 секунд:
Я мав на увазi доповнення Vessel of Hatred.dr31k0: ↑ 07.12.2024 15:17з 2016 граю в пое, основна валютна вкладка як коштувала 75монеток так і коштує.byaka: ↑ 07.12.2024 15:15
Вона дешевша зараз,але розробники знайдуть способи з вас вижати всi кошти.Вже перевiрено в iнших ftp iграх.А ще в дiабло бiльше контента, тому вона i дорожче коштує.
А ще в дiабло бiльше контента (З цього взагалі посміявся, якщо не сарказм)
-
Earanak
Member
dr31k0, это FSR Balanced от 2560х1440p + Минималки.
Память 3933/CL18, но с расслабленными вторичками.
И iGPU 1900Mhz, но по идее его до 2400Mhz можно дожать.
Что это все даст пока не знаю. Но думается мне что лучше будет с основного компа играть ))
UPD - Бахнул 2300Mhz На 1150mV iGPU, нууу вроде прибавилось к 4-5FPS, к 30FPS
Что это все даст пока не знаю. Но думается мне что лучше будет с основного компа играть ))
Последний раз редактировалось Earanak 07.12.2024 15:39, всего редактировалось 1 раз.
-
dr31k0
Member
byaka
Тут з вами погоджуюсь, сінемітік + сюжетка в блізів завжди були на висоті, по суті єдине чим вони ще мене беруть, але після Vessel of Hatred було відчуття що десь мене тай на*бали.Це вже наче навiть не погано.Але сюжетна компанiя слабша нiж в дiабло,зачекаю коли вона стане фтп.
-
Gelonyrum
Member
Там нема донату, який впливав би на гру прямо, суто косметика і вкладки скрині під валюту, предмети і т.д., це та гра де з тебе не викачують гроші, а ти сам хочеш занести девам за таку чудову гру.byaka: ↑ 07.12.2024 14:46В дiабло за донат тiльки косметика,а в Path of Exile судячи iз пояснення пана Gelonyrum без доната просто так комфортно не пограєш.Grava: ↑ 07.12.2024 14:42 byaka
Як добре що у діабло донату немає
Не забудьте придбати доповнення та батлпас.
А у пое весь донат це скриня і косметика
-
dr31k0
Member
Earanak
блін, я як згадую що ПОЕ1 в мене на профільному залізі споживає 470-520Вт в годину, то дуже не посидиш за нею на зарядній станції
блін, я як згадую що ПОЕ1 в мене на профільному залізі споживає 470-520Вт в годину, то дуже не посидиш за нею на зарядній станції
-
Gelonyrum
Member
Ага, от тільки я за 2 акти пое2 побачив більше унікальних босів ніж в всьому цьому вашому діабло 4 а це ще деви навіть не половину гри в ранній доступ випустили, половина персонажів, третина класів, половина сюжетки, про те, що вони будуть просто люто розвивати ендгейм я взагалі мовчу. І щось перша частина існує з +-2013 року, вже мала б донатом почати дусити, судячи з ваших слів, ні?byaka: ↑ 07.12.2024 15:15Вона дешевша зараз,але розробники знайдуть способи з вас вижати всi кошти.Вже перевiрено в iнших ftp iграх.А ще в дiабло бiльше контента, тому вона i дорожче коштує.Grava: ↑ 07.12.2024 15:05 byaka
-
byaka
Member
Перша частина просто не встигла,друга частина якось несподiвано вийшла.Gelonyrum: ↑ 07.12.2024 15:28Ага, от тільки я за 2 акти пое2 побачив більше унікальних босів ніж в всьому цьому вашому діабло 4 а це ще деви навіть не половину гри в ранній доступ випустили, половина персонажів, третина класів, половина сюжетки, про те, що вони будуть просто люто розвивати ендгейм я взагалі мовчу. І щось перша частина існує з +-2013 року, вже мала б донатом почати дусити, судячи з ваших слів, ні?byaka: ↑ 07.12.2024 15:15
Вона дешевша зараз,але розробники знайдуть способи з вас вижати всi кошти.Вже перевiрено в iнших ftp iграх.А ще в дiабло бiльше контента, тому вона i дорожче коштує.
-
Dynamite
Member
byaka
Не надоело дичь нести? На почту лично письмо не принесли о выходе? В ютубе ради интереса ввел, там и от стримеров за год куча инфы и по Exilecon уже было понятно, что игра на процентов 70-80 готова. Кто хотел, тот следил.
Не надоело дичь нести? На почту лично письмо не принесли о выходе? В ютубе ради интереса ввел, там и от стримеров за год куча инфы и по Exilecon уже было понятно, что игра на процентов 70-80 готова. Кто хотел, тот следил.
-
Graveworm
Member
Я поставив через ріватюнер лок на 72фпс, тепер ватт в 160~180 вписуюсьdr31k0: ↑ 07.12.2024 15:25ПОЕ1 в мене на профільному залізі споживає 470-520Вт в
-
byaka
Member
Я пожартував, навiть смайликом вiдмiтив що це жарт.Dynamite: ↑ 07.12.2024 15:48 byaka
-
Earanak
Member
Странно что при 100% загрузке iGPU и явном упоре в него. Все режимы FSR дают минимальный прирост.Earanak: ↑ 07.12.2024 15:22 UPD - Бахнул 2300Mhz На 1150mV iGPU, нууу вроде прибавилось к 4-5FPS, к 30FPS
Между режимом Качество и Ультрапроизводительность разница 26 и 30FPS.
В общем на таком мусор ПК как у меня в профиле с 4650G не рекомедую даже пробовать.
Боль и страдания. Хотя конечно равномерно все работает примерно в 30 кадрах. Иногда в 40.
Частично спасает Lossless Scaling, рисует доп кадры. Но это дичь.
-
Ararat
Member
Я когда за монаха стартанул сгорел нафиг и расстроился что деньги взад не вернуть. Этот недо дарксоулс с обязательными перекатами очень не понравился. Но вот за наёмника игра превращаеться в кримсомленд, в это хоть играть можно.
-
Impulse101
Member
Если не включен - включи Smart Access Memory. По бенчмаркам будет еще плюс 15%. Как там именно в пое не знаюEaranak: ↑ 07.12.2024 15:22 dr31k0, это FSR Balanced от 2560х1440p + Минималки.
-
vsx
Member
Это что, диабло здорового человека?
Сам жду титанов.
Сам жду титанов.
-
Ararat
Member
Какие то постоянные непонятные лаги. Игра с залоченных 60 фпс раз в пару секунд падает на 50. На графиках самой игры параметр cpu в такие моменты подскакивает с 5мс до 38.