S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Ответить
Автор
Member

Народ, підскажіт є якийсь чіт на безсмертя? Тупо не можу пройди місце з кровососами, спам мать більше 10 шт. Це просто огонь пятої точки
Геральт
Member

timetron666
То не підвал часом?
спойлер
Може треба тихенько скрадатись © а не ломитись ололо )
possum
Member

timetron666: 05.12.2024 20:30 Народ, підскажіт є якийсь чіт на безсмертя? Тупо не можу пройди місце з кровососами, спам мать більше 10 шт. Це просто огонь пятої точки
Если это по заданию на поиск трех групп вартовцев, то в том месте, где куча кровососов, есть небольшой ящик, на который можно запрыгнуть и, подкармливая себя аптечками, мочить их по одному. Урон они наносить будут, т.к. достать тебя смогут, но не такой сильный, как если бы ты был на полу. Ни разу не было сложности с этим местом. Где еще может быть столько кровососов сразу, не представляю. Как правило, чаще всего игра предоставляет возможность куда-то запрыгнуть.
timetron666
Member

Геральт: 05.12.2024 20:36 timetron666
То не підвал часом?
спойлер
Може треба тихенько скрадатись © а не ломитись ололо )
Точно, якраз підвал. Я не знаю!? Чи їх так напхали дофіга, чи це якись баг. Ще 3 аптечки залишилось
Геральт
Member

timetron666
Воно? Вони там тупенькі ;)
спойлер
Изображение
Крім того,
спойлер
Там є безпечна ничка (за ґратами). До неї треба, правда, встигнути. Але можна відстрілювати живність абсолютно безкарно. Наслідком того буде хіба що розхід БК та вбитий ствол. Тому, порада та сама:
спойлер
стелс
Последний раз редактировалось Геральт 05.12.2024 21:03, всего редактировалось 1 раз.
aaleksandrenko
Member

timetron666: 05.12.2024 20:30 Народ, підскажіт є якийсь чіт на безсмертя? Тупо не можу пройди місце з кровососами, спам мать більше 10 шт. Це просто огонь пятої точки
та на любу бочку чи ящик залазиш якщо є, можна відстрілювати ноу проблем і всі діла. Або назад відбігаеш, в них не дуже великий радіус щоб гнатись
YumaX
Member

possum: 05.12.2024 10:115. Оружие. Винторез окончательно слит, как оружие (он стал бессмысленным, как посты местного Эдуарда) - калибр 9х39 вообще уступает 5.56.
А як ви порівнюєте патрон з калібром, якщо вже точно, то 5.56х45! Енергія кулі патрону 5.56х45 рази в 3 вища за 9х39, то чому тут дивуватись?
possum
Member

YumaX: 05.12.2024 21:01
possum: 05.12.2024 10:115. Оружие. Винторез окончательно слит, как оружие (он стал бессмысленным, как посты местного Эдуарда) - калибр 9х39 вообще уступает 5.56.
А як ви порівнюєте патрон з калібром, якщо вже точно, то 5.56х45! Енергія кулі патрону 5.56х45 рази в 3 вища за 9х39, то чому тут дивуватись?
У вас там от собственного занудства молоко в холодильнике не скисает? ;) Разумеется, речь идет не о сопоставлении калибра и патрона, а о том, что оружие с пулями калибра 9х39 было намного круче всего оружия с пулями калибра 5.56 и 5.45. В первых играх сталкера все оружие с патроном 9х39 имело огромное преимущество перед 5.[45/56], а сам винторез был супер-винтовкой, пригодной и для средних и для дальних дистанций. Но теперь он превратился в отстойное оружие, которое пригодно лишь для продажи. Кстати, на это повлиял также один фактор, который не связан с поражающей силой (и "энергией пули", которую вы тут упомянули совершенно напрасно, ибо она не входит в число игровых параметров). Я говорю сейчас о перезарядке оружия. Если в первых играх ты мог на бегу перезарядить оружие, то теперь это стало невозможным. В итоге - все стволы с небольшим магазином (а у винтореза там 10 патронов) стали весьма непрактичными. Лучше иметь "Днепр" с 30 патронами 5x45, чем винторез с 10 9x39.
YumaX
Member

possum: 05.12.2024 10:11 Дробовики - отстой,
Серйозно? Дробаш на 8 патронів анігілює всіх монстрів окрім, звісно, химери і псевдогіганта, ну лось не в рахунок!
Dremjke
Member

possum: 05.12.2024 21:17превратился в отстойное оружие, которое пригодно лишь для продажи
possum: 05.12.2024 21:17Лучше иметь "Днепр" с 30 патронами 5x45, чем винторез с 10 9x39.
Такой бред сочинить в трезвом уме еще постараться нужно.
possum: 05.12.2024 21:17 Я говорю сейчас о перезарядке оружия. Если в первых играх ты мог на бегу перезарядить оружие, то теперь это стало невозможным.
Ты серьёзно это за минус считаешь?
possum: 05.12.2024 21:17В итоге - все стволы с небольшим магазином (а у винтореза там 10 патронов) стали весьма непрактичными.
Если постараться, можно найти увеличенный магазин на винторез и будет 21 патрон.
Вообще не понимаю, в чем проблема с винторезом. Ставлю на 1 патрон и сношу головы - только в путь. Любимейшее оружие - тихое, быстрое, точное. Может, всё-таки не в винторезе дело?

Отправлено спустя 1 минуту 5 секунд:
YumaX: 05.12.2024 21:30Дробаш на 8 патронів анігілює всіх монстрів окрім, звісно, химери і псевдогіганта, ну лось не в рахунок!
Согласен. Заимел "молот" (или "кувалда" - вылетело название из головы), с прицелом голографическим, после Арены - шикарный дробаш, против кровосисей и бюреров с контролёрами использую, а так же в ближнем бою.
possum
Member

Кому-нибудь удавалось попасть на локацию Юпитер вне основного квеста?
avuremybe
Member

Яхз, чому не у всіх. У мене броніки з трупів падають прям пачками. Від самого початку і досі.
Складність середня, модів нема.
Ось коли йшов на бій до фауста - зняв з монолітовців по дорозі 3 корунда і 1 екзоскелет. Довелося все барахло дропнути, щоб їх дотягти.
Потім, після Фауста, повернувся на Малахіт і в бою з Вартою зняв ще 1 екзоскелет і якусь дешман броню.
І таке прям постійно відбувається. Тому і кажу, що грошей дівати нема куди. Думав у всіх така дичина з лутом

Відправлено через 5 хвилин 42 секунди:
Dremjke: 05.12.2024 21:32Такой бред сочинить в трезвом уме еще постараться нужно.
Так гвинторіз поступається тому дніпру і по дамагу, і по пробиттю. Ще й набої непопулярні юзає. Там навіть обговорювати нема чого
BoJIbHbIu
Member

avuremybe
так це дуже дивно.
ramm
Member

За всю гру знайшов 2 броніка в трупах, дуже мала вірогідність. Зброя з 10 патронами для мне це свд і сву, обидві тягнули мене через сюжет. Єдина зброя, котра розчарувала це AR та G36, потрібен баф мінімум +50% на шкоду і пробиття. Дніпро розривє ворогів, з апгрейдом до 7.62 це взагалі звір. ППшки з нинішнім балансом краще за початкові штурмовки, я з унікальним "букетом" клав монолітівців в екзоселетах, що є повним абсурдом. Але сам процес настрілювання воргів мені дуже сподобався, видалив гру і не можу знайти заміну.
Hotspur
Member

Varzek: 05.12.2024 20:26Я старался выходить в рейды по зоне с нагрузкой не более 33кг.
я ходжу з 28-29 кг при переносимій вазі 92 кг
Dremjke
Member

avuremybe: 05.12.2024 22:16Так гвинторіз поступається тому дніпру і по дамагу, і по пробиттю. Ще й набої непопулярні юзає.
Это оружие не для штурмов в лоб, а для точной аккуратной работы по головам.
avuremybe: 05.12.2024 22:16Там навіть обговорювати нема чого
Каждому своё, кто-то и с Вайпером всю игру проходит.

Отправлено спустя 2 минуты :
ramm: 05.12.2024 22:35сам процес настрілювання воргів мені дуже сподобався, видалив гру і не можу знайти заміну.
Стрельба в игре очень хорошо проработана - звуки, отдача... Достойно.
Вот бы еще оно не ломалось всё после двух-трёх использованных обойм...
AFU_power
Member

Dremjke: 05.12.2024 23:20Это оружие не для штурмов в лоб, а для точной аккуратной работы по головам.
На кранах біля султанська є унікальна снайпуха, яка є переробленою ар416 і юзає 5.56, після прокачки стає потужніше гвинтаря. 5.56 знайти не проблема на пізніх стадіях після активації сигналу
Robostyle
Member

Полевая база радиологии

ЧЁ ЗА НЕХ?

В свинарнике стоит рота индеферентных нейтральных наемников в булатах, у них ручной кровосос, тоже абсолютно нулячий.
Рядом с домом наемники-салаги, враждебные. Ток одного валиш, весь колхоз сразу срывается на тебя
byaka
Member

Качайте новi драйвери!
спойлер
avuremybe
Member

possum: 06.12.2024 03:28Интересный факт: проф. Далин является полной копией Зеленского - и по повадкам, и по физиономии.
Сталкер завжди і у всьому намагався відображати реальність довкола. Тому він так "чіпляє". Хоч переважна більшість цього і не усвідомлює.

Так званий "моноліт", зомбований через численні екрани, щоб захищати владу від свідомих "сталкерів" - це ж навіть не завуальовано.
"Виконувач бажань", щоб відводити очі від того що насправді діється.
І так абсолютно у всьому, що відображає гра. До самих дрібниць. "От раніше артефакти були - прям артефактища. А зараз? Тьху!"

В цьому плані команда молодшого Григоровича ні чуть не підвела. За це я дуже їм вдячний.
З зомбованих трохи почала спадати пелена (майдан?), а потім (2021 обраний не випадково?) по одному щолчку пальця Клац! і "за моноліт!".
Кому треба - той зрозумів. Решті і не варто.

Відправлено через 11 хвилин 26 секунд:
ramm: 05.12.2024 22:35За всю гру знайшов 2 броніка в трупах, дуже мала вірогідність.
З цим нюанс є - у відкритому світі (поза квестами, маю на увазі) я теж тільки 2 залутав, і то не дорогих.
А тільки починається якийсь заміс по квесту - обов'язково валяться броніки. Може це баг якийсь?
Ответить