Последние статьи и обзоры
Новости
Выбор смартфона / коммуникатора
-
JKrl
Member
До речі, перший раз побачив хлаомі в Лондоні. За 3 місяці. Перемога.
-
Nutbar
Member
Визнаю, про існування цих моделей я взагалі забув Мабуть так, на них буде не дуже швидко працювати. Але чи через "важкість oneui" це? - не знаю, голий андроїд мабуть також буде не набагато швидше (нажаль, ніяк не перевірити). Можу лишень додати, що клацав ще нещодавно A52s - нормально працює, це вже точно бюджетна модель.Donate: ↑ 02.12.2024 18:23 бюджетними А0x/A1x
-
Donate
Member
Голий андроїд це друге життя для будь якого смарту. Без різниці сяомі, самсунг чи ще там щось на кастомах вони завжди працюють швидше, зараз наприклад повно в бюджетному сегменті проциків по типу G99 чи гірше, а їх аналогів ще роки так 4 так тому отримували буст від переливання просто на кастом ... І за це повага гуглу що вони вкидують поки що не в роздування ПЗ, а в його оптимізацію і функціонал.Nutbar: ↑ 03.12.2024 04:27Визнаю, про існування цих моделей я взагалі забув Мабуть так, на них буде не дуже швидко працювати. Але чи через "важкість oneui" це? - не знаю, голий андроїд мабуть також буде не набагато швидше (нажаль, ніяк не перевірити). Можу лишень додати, що клацав ще нещодавно A52s - нормально працює, це вже точно бюджетна модель.Donate: ↑ 02.12.2024 18:23 бюджетними А0x/A1x
Як на мене ще в ті старі часи у самсунгу було дуже гівняне ПЗ з неймовірним відставанням, на фоні нокії та Соні єріксону в яких можна було робити практично все.
І зараз самс не те щоб цукерочку робить... Основне питання на скільки більше костилів в тої чи іншої оболонки, і що там зламано...
На рахунок 778G це навідь зараз гарний процесор на перспективу. Такуж продуктивність ти знайдеш в смартах з 7s Gen2 , mtk 7050, exynos 1380 а їх знайти в смартах до 10ки по ціні важко...
А в сухій частині різниця між 1480 в тому що -20% по ЦП та -60-80% по ГП різниці. Якщо в іграшки не грати на ультрах то різниці буде нуль при використанні.
https://rozetka.com.ua/463400324/p463400324/
Ось бюджетка на приклад
https://rozetka.com.ua/samsung-sm-a057g ... 402348507/
Чи ось. Вони є і вони актуальні...
Колись самс десь пограбував китайців і заробив кучу грошей кинувши бюджету з 2017
https://rozetka.com.ua/samsung_sm_a022g ... 272333776/
А з 778G можна ще 3 роки сидіти поки там АКБ, плата, єкран не відкине копита...
Це дуже непоганий чіп, дай боже такий в кожен смартфон
Тут 1 в 1 ситуація як з ПК купив колишнього топа, чи топа і сидиш з ним до останнього.
Зєкономив десь ну розробники іграшок скажуть оновлюйся
Тільки в телефонах замість іграшок є достатньо важка оболонка, яку можна ігнорувати довгий час за рахунок продуктивності. Це ще й підштовхує купувати моделі новіші. Так як бюджетки підвисають, а ось вже що подорожче ні І навідь нічого витрачати не треба, більш потужне залізо без проблем все перемелить
-
snapdragon999
Member
Одним петросяном стало больше в Лондоне. Це перемога))JKrl: ↑ 02.12.2024 20:45 До речі, перший раз побачив хлаомі в Лондоні. За 3 місяці. Перемога.
-
7mindfields
Member
Ти не розповідав про свій релокейт у Лондонsnapdragon999: ↑ 03.12.2024 07:01Одним петросяном стало больше в Лондоне. Це перемога))JKrl: ↑ 02.12.2024 20:45 До речі, перший раз побачив хлаомі в Лондоні. За 3 місяці. Перемога.
-
snapdragon999
Member
Релокейт)) це на якій мові, на петросянячий?))