Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Ответить
Автор
Member

До речі, перший раз побачив хлаомі в Лондоні. За 3 місяці. Перемога.
Nutbar
Member

Donate: 02.12.2024 18:23 бюджетними А0x/A1x
Визнаю, про існування цих моделей я взагалі забув :facepalm: Мабуть так, на них буде не дуже швидко працювати. Але чи через "важкість oneui" це? - не знаю, голий андроїд мабуть також буде не набагато швидше (нажаль, ніяк не перевірити). Можу лишень додати, що клацав ще нещодавно A52s - нормально працює, це вже точно бюджетна модель.
Donate
Member

Nutbar: 03.12.2024 04:27
Donate: 02.12.2024 18:23 бюджетними А0x/A1x
Визнаю, про існування цих моделей я взагалі забув :facepalm: Мабуть так, на них буде не дуже швидко працювати. Але чи через "важкість oneui" це? - не знаю, голий андроїд мабуть також буде не набагато швидше (нажаль, ніяк не перевірити). Можу лишень додати, що клацав ще нещодавно A52s - нормально працює, це вже точно бюджетна модель.
Голий андроїд це друге життя для будь якого смарту. Без різниці сяомі, самсунг чи ще там щось на кастомах вони завжди працюють швидше, зараз наприклад повно в бюджетному сегменті проциків по типу G99 чи гірше, а їх аналогів ще роки так 4 так тому отримували буст від переливання просто на кастом ... І за це повага гуглу що вони вкидують поки що не в роздування ПЗ, а в його оптимізацію і функціонал.
Як на мене ще в ті старі часи у самсунгу було дуже гівняне ПЗ з неймовірним відставанням, на фоні нокії та Соні єріксону в яких можна було робити практично все.
І зараз самс не те щоб цукерочку робить... Основне питання на скільки більше костилів в тої чи іншої оболонки, і що там зламано...
На рахунок 778G це навідь зараз гарний процесор на перспективу. Такуж продуктивність ти знайдеш в смартах з 7s Gen2 , mtk 7050, exynos 1380 а їх знайти в смартах до 10ки по ціні важко...

А в сухій частині різниця між 1480 в тому що -20% по ЦП та -60-80% по ГП різниці. Якщо в іграшки не грати на ультрах то різниці буде нуль при використанні.

https://rozetka.com.ua/463400324/p463400324/
Ось бюджетка на приклад :gigi:
https://rozetka.com.ua/samsung-sm-a057g ... 402348507/
Чи ось. Вони є і вони актуальні...

Колись самс десь пограбував китайців і заробив кучу грошей кинувши бюджету з 2017
https://rozetka.com.ua/samsung_sm_a022g ... 272333776/

А з 778G можна ще 3 роки сидіти поки там АКБ, плата, єкран не відкине копита...
Це дуже непоганий чіп, дай боже такий в кожен смартфон :gigi:

Тут 1 в 1 ситуація як з ПК купив колишнього топа, чи топа і сидиш з ним до останнього.
Зєкономив десь ну розробники іграшок скажуть оновлюйся :laugh:
Тільки в телефонах замість іграшок є достатньо важка оболонка, яку можна ігнорувати довгий час за рахунок продуктивності. Це ще й підштовхує купувати моделі новіші. Так як бюджетки підвисають, а ось вже що подорожче ні :gigi: І навідь нічого витрачати не треба, більш потужне залізо без проблем все перемелить :gigi:
snapdragon999
Member

JKrl: 02.12.2024 20:45 До речі, перший раз побачив хлаомі в Лондоні. За 3 місяці. Перемога.
Одним петросяном стало больше в Лондоне. Це перемога))
7mindfields
Member

snapdragon999: 03.12.2024 07:01
JKrl: 02.12.2024 20:45 До речі, перший раз побачив хлаомі в Лондоні. За 3 місяці. Перемога.
Ти не розповідав про свій релокейт у Лондон
snapdragon999
Member

7mindfields: 03.12.2024 09:59
snapdragon999: 03.12.2024 07:01

Ти не розповідав про свій релокейт у Лондон
Релокейт)) це на якій мові, на петросянячий?))
Ответить