S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl оновлено до версії 1.0.1

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

MaxZema: 29.11.2024 17:52 Квест по дефу Залісся відремонтували?
Першу частину нібито так. Я зміг віконати усі квести Баті, али потім знову баг коли виходиш з Залісся. Типа останній бій і треба захищати від монолітівців але вони тупо не спавняться. А якщо відійти подалі, то квест провалюється і залісся зникає. Ну і квест з Лодочкою теж пофіксили, в мене бункир відкрився після патчу. Також пофіксили непіся на хімічному заводі, тепер можна скіпати його діалог. Але він далі дає квест і він теж багований). Чекаєю на наступний патч, бо ловити баги кожні півгодини я не хочу.
Последний раз редактировалось nanaHDOC 30.11.2024 10:02, всего редактировалось 1 раз.
AlexFokin
Junior

Rederst: 30.11.2024 01:04 Судячи з бідкань гру не тестували або тестували самі та як буде.
Тестировать игру будут те, кто ее купили :rotate:
stoned
Member

EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION, хороший початок. :laugh:
З дейван патчем останні дні вильовів взагалі не бачив.
Геральт
Member

Таки оказуалили гру на догоду нитикам. Шкода.
neo89skynet
Member

Мутанти стали взагалi якiсь ваншотнi...
Сумно... :(
Але фпс став трохи стабiльнiше, меньше дропiв.
Neuropunker
Member

FishNumberOne: 29.11.2024 18:36 15 новость про сталкер за месяц.
Эта хоть полезная :spy:
Сталкер повинен був вийти хочаб ради цього. Щоб такий кліничний як ти горів, що багато новин :D
Що з тобою буде коли вийде гта6? :lol:
AlSaintUk
Member

Neuropunker: 30.11.2024 11:08
FishNumberOne: 29.11.2024 18:36 15 новость про сталкер за месяц.
Эта хоть полезная :spy:
Сталкер повинен був вийти хочаб ради цього. Щоб такий кліничний як ти горів, що багато новин :D
Що з тобою буде коли вийде гта6? :lol:
Та не, клиничный это тот кто хвалит бетку игры 20ти летней давности на новом движке
AceDeLaeda
Member

Ну, що пограв годинку з патчем. Мені подобаєтся. Про складність не скажу, одразу грав на мінімалці, але по стабільності стало краще, зникло оце желє, з ФГ тепер майже скрізь 80-100 фпс на високих на 4060м, і що одразу кинулось в очі більш "правильна" загрузка ЦП та ГП. Тепер ноут видає майже 100% своєї потужності. Бо раніше був ніби простой.
YumaX
Member

Мені показалось чи гра стала ще плавніше йти? :-/

Відправлено через 49 секунд:
Геральт: 30.11.2024 11:00Таки оказуалили гру на догоду нитикам. Шкода.
Щойно плоть напала, з двох куль 9*18 завалив :facepalm:
Inqizitor2022
Member

В патче сломали мутантов, теперь можно кого угодно с одного магазина заваливать, в патче сломали аномалии, несколько раз меня замочило, когда в аномалию попалал. Производительность вообще не пофиксили нигде.
Вывод - нужно ждать патч на этот патч. Кстати, квест с защитой Залесья не пофиксили, всё так же фейлится. :mad:
avuremybe
Member

phobosse: 29.11.2024 23:59
avuremybe: 29.11.2024 23:25Хто шарить - як увімкнути HDR? Просто активувати в налаштуваннях монітора? чи треба ще щось десь вмикати?
Якщо в грі перемикач не активний, поміняй налаштування на весь екран (ексклюзивний)
Дякую!
Підкажи ще, як поправити кольори? При увімкненому HDR дуже викручений червоний. Вогонь, цегла, ржавчина, обличчя - все ядовито червоне
Diablique
Member

Чуда не случилось, пол годика пилится ещё будет до состояния "Вау", но в целом всё играю, вылетов нет, графика на высоком, напрягают только баги с квестами, я не торопился их проходить, ждал патч, но вижу ещё встречаются.
doctor_watson
Junior

Гадаю до Нового року вийде ще 3 -4 патча і тоді можна буде насолодитися з келихом шампанського, склянкою коньяку, або кухлем пива. Кому як до вподоби.
MessiaH
Member

По оптимизации ничего не поменялось
Kib
Member

YumaX: 30.11.2024 11:37Щойно плоть напала, з двох куль 9*18 завалив
Так було і в попередніх частинах, це слабенький мутант. По відчуттям до патчу кровосос був норм, контролер термінатор т-800, химера термінатор із рідкого металу, ось кого треба правити. Поки не зустрічав їх після патчу.
Earanak
Member

Вышел 1.0.2, требую еще одну новость про патч на Сталкер 2 !
https://store.steampowered.com/news/app ... 7830474746
AlSaintUk
Member

stoned: 30.11.2024 10:29 EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION, хороший початок. :laugh:
З дейван патчем останні дні вильовів взагалі не бачив.
Там патч вышел уже новый где эту ошибку типа пофиксили
AK_47
Member

новая патч 1.02 :rotate:
BoKl
Member

AK_47: 30.11.2024 14:03 новая патч 1.02 :rotate:
У мене 123,8 Гб зараз завантажує, хоча вчора оновилась гра і теж качало десь такий самий об'єм :rotate: Це тепер кожного дня по 100+ гігабайт скачувати? :lol:
Не туди подивився, всього 12,1 Гб, то стім якісь інші цифри показує поряд.
Последний раз редактировалось BoKl 30.11.2024 14:21, всего редактировалось 1 раз.
possum
Member

avuremybe: 30.11.2024 12:40
phobosse: 29.11.2024 23:59
Якщо в грі перемикач не активний, поміняй налаштування на весь екран (ексклюзивний)
Дякую!
Підкажи ще, як поправити кольори? При увімкненому HDR дуже викручений червоний. Вогонь, цегла, ржавчина, обличчя - все ядовито червоне
Поддерживаю вопрос - режим HDR в игре просто отвратительный по цветовой гамме. Красный задран запредельно. На настройки монитора жаловаться не могу, стоит лишь отключить HDR, как цветовой баланс близок к идеальному.
Ответить