Qualcomm втратила інтерес до поглинання Intel

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Piter Cantrope: 27.11.2024 13:46 Інтел - не буханка хліба в магазині, щоб отак просто купити.
Чесно кажучи, мені ці всі розмови про поглинання цілої компанії здаються неймовірними. В Інтел 120тис людей працює, або як мінімум працювали до скорочень. В Apple 160тис, для порівняння.

Компанія розміром як Qualcomm подавиться швидше, ніж зможе перетравити такого левіафана.
Intel навіть не bugatti veyron ! У черзі не дочекаєшься , щоб його позволили купити
vltk
Member

Отказались от предложения по 2м причинам, придется платить на 7,8 лярда больше (только что госдеп сша перечислил по закону о чипах), а если б уже поглотил, мог бы получить квалком. И вторая (об этом часть написали выше), это стоимость реструктуризации своей компании при поглощении такой сложности (всякие атеры, 120000 работников, специфичные акционеры и на момент поглощения управляющие и разваленное производство), ок диверсифицированности, как интел. Все. Иначе бы купил, если бы другой стороне пришлось продавать.
daesz
Member

Це рішення ухвалено після оцінки фінансових ризиків та юридичних проблем.
Квалком просто побачили нове покоління інтела :D
tornadox: 27.11.2024 15:30 Я думаю що в інтересах США дати можливість Інтелу пепродитися як фенікс як свого часу це зробили з АМД. Квальком просто стає частиною цієї стратегії.
Це далеко не про конкурентів і в світі де наростає нова холодна а можливо і гаряча війна це тех гіганти потрібні США щоб протистояти Китаю.
В амуде у свій час був на руках майже готовий продукт (райзен), який їм в цьому допоміг. В інтелах на руках немає нічого. Вони вже яке покоління топчуться на місці :rolleyes:
tornadox
Member

daesz: 28.11.2024 03:41
Це рішення ухвалено після оцінки фінансових ризиків та юридичних проблем.
Квалком просто побачили нове покоління інтела :D
tornadox: 27.11.2024 15:30 Я думаю що в інтересах США дати можливість Інтелу пепродитися як фенікс як свого часу це зробили з АМД. Квальком просто стає частиною цієї стратегії.
Це далеко не про конкурентів і в світі де наростає нова холодна а можливо і гаряча війна це тех гіганти потрібні США щоб протистояти Китаю.
В амуде у свій час був на руках майже готовий продукт (райзен), який їм в цьому допоміг. В інтелах на руках немає нічого. Вони вже яке покоління топчуться на місці :rolleyes:
В інтела на руках є оборонні держзамовлення, їм не треба ніяких проривів, та і не було ніяких проривів з часів CORE, та і не потрібні прориви щоб робити емейзінги, потрібні маркетологи.
Ответить