Щодо мого досвіду з фірмами.
LuckyLink - хороший магазин з хорошими цінами. Відправляють, щоправда, протягом 3-5 днів, але не довше.
GameZone(gayzone) - шахрайська контора. Коментарі на Хотлайні чистять.
Buy.ua - хороший і відповідальний магазин. Потрапив до них на гарантію EcoFlow – не відмовили і все швидко зробили (протягом тижня).
Відправляють за два дні.
Retromagaz – ну не знаю, відгуки про нього дивні, але в моєму випадку проблем при покупці не було. Купував у магазині в Одесі.
Зараз замовив навушники в Technoplay. Отримаю – доповню відгук)
Последние статьи и обзоры
Новости
Черный список компьютерных фирм
-
Сёма
Junior
-
Rucha
Member
Цікаво, як це можливо? Вкрали адмінський доступ?Сёма: ↑ 02.10.2024 17:29Коментарі на Хотлайні чистять.
-
Сёма
Junior
Та все простіше. Просто оспорюють кожен коментар, чіпляючись до будь-якого слова. Не дай боже, якщо твій коментар може містити щось, що провокує різку реакцію (а під це можна підтягнути половину негативних коментарів) — вони, мабуть, тиснуть на підтримку, щоб його видалили.Rucha: ↑ 02.10.2024 17:36Цікаво, як це можливо? Вкрали адмінський доступ?Сёма: ↑ 02.10.2024 17:29Коментарі на Хотлайні чистять.
Просто заради інтересу посидь кілька днів і поспостерігай за коментарями Game Zone — побачиш, що звичайні негативні коменти без жодних провокацій теж видаляються. У результаті за місяць було видалено 10-15 коментарів тільки за моїми спостереженнями.
-
Сёма
Junior
З Technoplay теж все норм відправили на другий день. З приводу гарантії не знаю, не стикався, але відправка була без передоплат.Сёма: ↑ 02.10.2024 17:29 Щодо мого досвіду з фірмами.
LuckyLink - хороший магазин з хорошими цінами. Відправляють, щоправда, протягом 3-5 днів, але не довше.
GameZone(gayzone) - шахрайська контора. Коментарі на Хотлайні чистять.
Buy.ua - хороший і відповідальний магазин. Потрапив до них на гарантію EcoFlow – не відмовили і все швидко зробили (протягом тижня).
Відправляють за два дні.
Retromagaz – ну не знаю, відгуки про нього дивні, але в моєму випадку проблем при покупці не було. Купував у магазині в Одесі.
Зараз замовив навушники в Technoplay. Отримаю – доповню відгук)
-
yupi
Member
Одна контора. Серяк с Польши, гарантии нет.lamer02: ↑ 28.09.2024 10:40редпрайсом и таймспотом
Если случится что-то, то откажут в помощи под любым предлогом.
-
STARL1GHT
Member
Ціни хороші, сервіс — не дуже. Маю негативний досвід співпраці. При можливості краще не мати з ними справу.
-
l-m
Member
Підтверджую негативний досвід, вкрай неприємна контора, колись продали мені б/в відеокарту замість нової, а потім ще не хотіли гроші повертати.STARL1GHT: ↑ 28.11.2024 18:00Ціни хороші, сервіс — не дуже. Маю негативний досвід співпраці. При можливості краще не мати з ними справу.
-
ShaDeRzz
Junior
Хочу застерегти всіх від шараги на імʼя Ready2Play r2p.com.ua він же r2play.com.ua.
Ні в якому разі не купляйте там нічого.
Купляв там годинник Garmin Venu 3s на подарунок. На сторінці товару позначено що товар в наявності (навіть зараз!), але після замовлення передзвонили та попросили передплату 500 грн. Після передплати сказали, що товар треба чекати тиждень. Тиждень для мене було прийнятно.
Але годинки через 3 після передплати передзвонили та сказали що на сайті сталался прикра помилка, і ціна була не вірна, тож замість 16167 грн товар став коштувати 17185 грн. Я вже тоді зрозумів що то за контора. Але раз вже заплатив передплату то вирішив чекати.
Коли минуло два тижні з моменту замовлення, я, як всі вже зрозуміли, ані товара, ані жодних комунікацій, ані повернення грошей не отримав. Коли вже я звʼязався з їхньою підтримкою в телезі, вони просто підтвердили мої побоювання. Гроші повертати ніхто не збирався. На тому і розішлися. Висновки я зробив. Відповідний відгук про них залишу де тільки зможу.
Ні в якому разі не купляйте там нічого.
Купляв там годинник Garmin Venu 3s на подарунок. На сторінці товару позначено що товар в наявності (навіть зараз!), але після замовлення передзвонили та попросили передплату 500 грн. Після передплати сказали, що товар треба чекати тиждень. Тиждень для мене було прийнятно.
Але годинки через 3 після передплати передзвонили та сказали що на сайті сталался прикра помилка, і ціна була не вірна, тож замість 16167 грн товар став коштувати 17185 грн. Я вже тоді зрозумів що то за контора. Але раз вже заплатив передплату то вирішив чекати.
Коли минуло два тижні з моменту замовлення, я, як всі вже зрозуміли, ані товара, ані жодних комунікацій, ані повернення грошей не отримав. Коли вже я звʼязався з їхньою підтримкою в телезі, вони просто підтвердили мої побоювання. Гроші повертати ніхто не збирався. На тому і розішлися. Висновки я зробив. Відповідний відгук про них залишу де тільки зможу.
-
Dynastes
Junior
Стосовно elmir.ua - Елмір, Електронний світ. Багато років користувався ним. Ціни були в багатьох випадках нижче конкурентів, та щей були для постійних покупців так звані "партнерські ціни" після купівлі на певну загальну сумму. До того ж магазин в моему місті. Мав справу з поверненням монітору у 2020 році, через якість матриці (не брак, а просто виявилась жахлива передача кольорів, особливість самої моделі ) на той час пройшло все без проблем.Artinator3000: ↑ 06.08.2024 23:57 Вітаю усіх та бажаю здоров'я.
Поділіться своїми думками, досвідом користуванням магазинами:
click.ua
stylus.ua
luckylink.kiev.ua
elmir.ua
brain.com.ua
compx.ua
luckylink.kiev.ua
enko.com.ua
Цікавить покупка нової техніки онлайн. Як з доставкою. На що треба звертати увагу при отриманні товарів (на разі комп'ютерна техніка) на пошті? А також, як з гарантією та поверненням. Та й як узагалі з лояльністю до кліентів.
Якщо вже були в темі відгуки про них, будь ласка поделіться сторінкою. Але цікавлять якомога свіжіші коментарі. Чи хоча б після початку повномаштабної. Дякую.
Плюсом магазину завжди було, що товар перед відправкою перевірявся під камерами спостереження, для уникнення різних ситуацій, - як з цим справи саме зараз - не знаю. Якщо ви з Харкова то краще в них купувати самовивозом з магазинів.
В війну вперши почав купувати у них з доставкою Новою поштою. Питань не було, купував картриджі для принтеру, та різниці дрібниці, як повербанки тощо. Було гарне пакування з пупирчатою плівкою та вторинним пакуванням у картон.
Але за останню пару років магазин вже став не той, що був раніше. За відгуками, це помітив не тільки я. Багато відгуків за проблемні ситуації з поверненням/гарантії товару. Ціни перестали бути нижці конкурентів, інколи на деякі комп'ютерні комплектуючі можуть бути вище навіть Розетки. Зникла програма "партнерські ціни", замість неї ввели систему балів - непотрбний мотлох - 1 бал - 1 гривня. Нарахування балів мізерні, з покупки на 12-13 тис, можуть нарахувати 60-70 балів, коли за партенрськими цінами знижка могла бути інколи до 10 разів більше цих балів тепер, но це все було індивідуально в залежності від товару.
Останній досвід покупки комплектуючих до ПК наприкінці листопаду 2024 року через доставку по місту Новою поштою розчарував. Заказував материнську плату на ОЕМ процесор Ryzen 5700x. Вперше, що здивувало - це відсутність пакування - все прийшло на нову пошту у вигляді - коробка материнскьої плати просто була запакована у пластиковий фірмовий пакет Нової пошти - все більше ніякого додаткоовго пакування взагалі - ні пупирки, ні додаткового картону. Хоча у 2022 році при покупці у них з доставкою картриджей все це було, ще ц навіть було надлишковим тоді для цих товарів. Зараз - нічого. Кут коробки через відсутність додаткового пакування був гарно прим'ятий. Щодо процессора - на сайті процесор вказано йде у блістері, так само в 2020 році у них купував 2600х, який тоді дійсно був у білстері, як їх продают на алі, тільки без пломби. Гадав, що й зараз він буде таким же - а ні - процесор просто лежав у відламаному пластикову синьому процессорному лотку, був перемотаний гумкою для грошей, щоб не випадав в з нього, кришка була вся у відбитках пальців, які довелось змивати спиртом. Потім почитав відгуки, теж хтось скаржився на таку саму проблему с ОЕМ процом райзен.
Написав на форумі сайта елмір у темі про проблеми - відповідь представника компанії просто геніальна - "Товар відправляється у пакуванні виробника. При отриманні ви завжди можете оглянути товар, та відмовитись, якщо у вас є до нього зауваження". Клієнторіентованості стало ноль, чого від цього магазину не очикував взагалі після 10 років справи з ним.
Замовляти комлплектуючі з доставкою, я би тут тепер не радив через відсутність будь якого додаткового пакування.
-
acm_fan
HWBOT OC Team
Это считайте дропшипинг. Они даже не видят товар, который к Вам едет. То что поставщики работают плохо - раньше Вы про это не знали, когда покупали с самовывозом. Хотели экономии - Вы её получили (я про ЦП OEM). Маму просто в стрейче отправляют буквально все. Исключения разве что у премиальных моделей, которые кладутся в доп. коробку.Dynastes: ↑ 21.12.2024 08:29"Товар відправляється у пакуванні виробника. При отриманні ви завжди можете оглянути товар, та відмовитись, якщо у вас є до нього зауваження". Клієнторіентованості стало ноль
ASRock к слову именно потому и придумали двойной картон на своих мамах (выше стартовых).
Не то чтобы я адвокатом был elmir, но по доставке всё вполне типично.
Про систему баллов - тут уже увольте.
В любом случае посту не место в Чёрной Ветке.
-
Dynastes
Junior
Во-первых этот пост был ответом на вопрос пользователя про заказ товаров почтой от списка магазинов, в т.ч. Элмира.acm_fan: ↑ 21.12.2024 22:14Это считайте дропшипинг. Они даже не видят товар, который к Вам едет. То что поставщики работают плохо - раньше Вы про это не знали, когда покупали с самовывозом. Хотели экономии - Вы её получили (я про ЦП OEM). Маму просто в стрейче отправляют буквально все. Исключения разве что у премиальных моделей, которые кладутся в доп. коробку.Dynastes: ↑ 21.12.2024 08:29"Товар відправляється у пакуванні виробника. При отриманні ви завжди можете оглянути товар, та відмовитись, якщо у вас є до нього зауваження". Клієнторіентованості стало ноль
ASRock к слову именно потому и придумали двойной картон на своих мамах (выше стартовых).
Не то чтобы я адвокатом был elmir, но по доставке всё вполне типично.
Про систему баллов - тут уже увольте.
В любом случае посту не место в Чёрной Ветке.
Во-вторых, какой "дропшипинг, и они не видят товары, которые вам отпралвяются", когда это сам элмир собирали эти товары в один заказ в своих же магазинах, где они были в наличии, и отправляют их из своих же магазинов самовывозом курьера новой почты, что можно увидеть по пути посылки ттн.