Larian Studios продовжує покращувати Baldur's Gate 3 — наступного року додадуть cross-play та фоторежим

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Пропоную обговорити Larian Studios продовжує покращувати Baldur's Gate 3 — наступного року додадуть cross-play та фоторежим
ІМХО не тим займаються. Краще б вирізаний контент верхнього міста доробили і все таке. Фоторежим то звісно прикольно, але це не те що потрібно гравцям в першу чергу. І якщо вони все ж хочуть витрачати сили то краще б зробили голосувалку у себе на що саме найкраще потратити час та гроші.
Ararat
Junior

А может лучше 3й акт доделают?
taras_cs
Member

erazel: 28.11.2024 10:33І якщо вони все ж хочуть витрачати сили то краще б зробили голосувалку у себе на що саме найкраще потратити час
Ні, це складно. <sarcasm>
Ararat: 28.11.2024 10:41А может лучше 3й акт доделают?
Ні, це неможливо. <sarcasm>
waryag
Member

erazel: 28.11.2024 10:33ІМХО не тим займаються. Краще б вирізаний контент верхнього міста доробили і все таке. Фоторежим то звісно прикольно, але це не те що потрібно гравцям в першу чергу. І якщо вони все ж хочуть витрачати сили то краще б зробили голосувалку у себе на що саме найкраще потратити час та гроші.
Це неспівставні витрати людиногодин.
Роблять те, що можуть малими силами без шкоди для нових проєктів.
Lekrs
Member

Del
Последний раз редактировалось Lekrs 28.11.2024 11:23, всего редактировалось 1 раз.
Telcontar
Member

erazel: 28.11.2024 10:33 ІМХО не тим займаються. Краще б вирізаний контент верхнього міста доробили і все таке. Фоторежим то звісно прикольно, але це не те що потрібно гравцям в першу чергу. І якщо вони все ж хочуть витрачати сили то краще б зробили голосувалку у себе на що саме найкраще потратити час та гроші.
Над проектом залишили працювати 1,5 розробника і прибиральницю. Навіть не сподівайтесь на якісь суттєві оновлення :(

Відправлено через 34 секунди:
Lekrs: 28.11.2024 11:22 Взяв suicide squad: kill the justice за 114 грн. Стільки не жалко :D
Ем, а як це відноситься до теми?
Lekrs
Member

Telcontar: 28.11.2024 11:23
erazel: 28.11.2024 10:33 ІМХО не тим займаються. Краще б вирізаний контент верхнього міста доробили і все таке. Фоторежим то звісно прикольно, але це не те що потрібно гравцям в першу чергу. І якщо вони все ж хочуть витрачати сили то краще б зробили голосувалку у себе на що саме найкраще потратити час та гроші.

Над проектом залишили працювати 1,5 розробника і прибиральницю. Навіть не сподівайтесь на якісь суттєві оновлення :(

Відправлено через 34 секунди:
Lekrs: 28.11.2024 11:22 Взяв suicide squad: kill the justice за 114 грн. Стільки не жалко :D

Ем, а як це відноситься до теми?

Ніяк, не в тій темі написав, ще не проснувся :-/
erazel
Member

waryag: 28.11.2024 11:20 Це неспівставні витрати людиногодин.
Роблять те, що можуть малими силами без шкоди для нових проєктів.
Ну ось не знаю, мені здалось що кросрежим теж багато ресурсів потягне. А найняти кілька "модобудівників"(ну типу людей що вміють з контентом працювати) і сказати хай допилюють верхнє місто то могли. Звісно я все спрощую але все ж якось так. Ну коротше, будемо дивитися що далі буде. І на тому спасибі що є. У всякому разі я пройшов гру і не залишився розчарованим.
Scoffer
Member

Telcontar: 28.11.2024 11:23Над проектом залишили працювати 1,5 розробника і прибиральницю. Навіть не сподівайтесь на якісь суттєві оновлення
Шоб доробити верхнє місто і треба півтора землекопа, при чому не розробників, а геймдевів/контентщиків. Все ж є: двигло, моделі, ігрова логіка. Треба просто локації і квести, заготовки на котрі теж є.
Telcontar
Member

Scoffer: 28.11.2024 11:44 Шоб доробити верхнє місто і треба півтора землекопа, при чому не розробників, а геймдевів/контентщиків. Все ж є: двигло, моделі, ігрова логіка. Треба просто локації і квести, заготовки на котрі теж є.
Для постановки діалогів і сцен, доробки локацій і т.д. треба ціла команда. А Ларіани вже працюють над двома іншими проектами і повертатись до BG не планують :(
Scoffer
Member

Telcontar
Ну добре, окрім півтора землекопа треба ще актори озвучки, котрі зараз навряд чи зайняті іншими проектами бо їх підключають вже коли всі діалоги вивірені.
erazel
Member

Telcontar: 28.11.2024 11:52 Для постановки діалогів і сцен, доробки локацій і т.д. треба ціла команда. А Ларіани вже працюють над двома іншими проектами і повертатись до BG не планують :(
Ну по чутках верхнє місто було досить багато зроблене. По суті там вже робота для толкових модоробів, котрим би надали всі заготовки. Якщо для ДД:ОС2 були моди з новим контентом то не зрозуміло що заважає таке ж робити для БГ3, особливо якщо розробники заготовили мішок готових речей :)
Kashtan
Member

Scoffer: 28.11.2024 11:44
Telcontar: 28.11.2024 11:23Над проектом залишили працювати 1,5 розробника і прибиральницю. Навіть не сподівайтесь на якісь суттєві оновлення
Шоб доробити верхнє місто і треба півтора землекопа, при чому не розробників, а геймдевів/контентщиків. Все ж є: двигло, моделі, ігрова логіка. Треба просто локації і квести, заготовки на котрі теж є.
А яка різниця між розробником і геймдевом?
Геймдев (GameDev, від англійського games development — «розробка ігор»).
Scoffer
Member

Kashtan
Ну у нас традиційно під розробником мається на увазі погроміст, а не квестописець. В цьому сенсі.
waryag
Member

erazel: 28.11.2024 11:40Ну ось не знаю, мені здалось що кросрежим теж багато ресурсів потягне. А найняти кілька "модобудівників"(ну типу людей що вміють з контентом працювати) і сказати хай допилюють верхнє місто то могли. Звісно я все спрощую але все ж якось так. Ну коротше, будемо дивитися що далі буде. І на тому спасибі що є. У всякому разі я пройшов гру і не залишився розчарованим.
На мою думку, люди, що роблять кросплей і фоторежим, зараз просто не надто завантажені роботою. І обидві фічі будуть корисними для майбутніх ігор.
Scoffer: 28.11.2024 11:44Шоб доробити верхнє місто і треба півтора землекопа, при чому не розробників, а геймдевів/контентщиків. Все ж є: двигло, моделі, ігрова логіка. Треба просто локації і квести, заготовки на котрі теж є.
Та майже всі там потрібні. Його не тільки зробити, а й оптимізувати, тестити і правити баги, озвучувати на кількох мовах, робити ролики і т.п.
А головна проблема: ларіан не можуть продавати новий контент по БГ3, після того ,як побили горщики з візардами.
Alexx-wisa
Member

От признайтесь чесно, кому не вистачає зараз кількості підкласів? :shuffle: Тимпаче що є вже купа адонів з фанатськими класами/підкласами.
Scoffer
Member

Alexx-wisa: 28.11.2024 15:35кому не вистачає зараз кількості підкласів?
Ну я б поекспериментував. Те що є насправді не дуже сходиться з комп'ютерами і в більшості виглядає або фігнею, або зламаною фігнею. От реально дуже не вистачає комп редакції днд.
Nutbar
Member

Scoffer: 28.11.2024 15:42 Ну я б поекспериментував. Те що є насправді не дуже сходиться з комп'ютерами і в більшості виглядає або фігнею, або зламаною фігнею. От реально дуже не вистачає комп редакції днд.
Погоджуюсь. В БГ3 найгірша частина це рейки днд, дуже погано воно натягується на відеогру (сама система класів, навичок, прокачка, баланс тощо). Якщо десь шось трохи переосмислити, то буде взагалі бомба.
Ответить