Последние статьи и обзоры
Новости
GPU-сервер із вісьмома відеокартами GeForce RTX 5090 було оцінено в €50 тисяч
-
Kashtan
Member
Пропоную обговорити GPU-сервер із вісьмома відеокартами GeForce RTX 5090 було оцінено в €50 тисяч
І що, черга є? За 5к евро штука 5090. Впевнений що вдвічі дешевше буде, якщо не купувати у подібних «професіоналів».
І що, черга є? За 5к евро штука 5090. Впевнений що вдвічі дешевше буде, якщо не купувати у подібних «професіоналів».
-
dead_rat
Member
Побійтеся бога, і так у збиток віддаютьKashtan: ↑ 27.11.2024 14:34 І що, черга є? За 5к евро штука 5090. Впевнений що вдвічі дешевше буде, якщо не купувати у подібних «професіоналів».
-
agsamfisher
Junior
В даному випадку це ціна готового продукту.
Карт, проца, пам'яті, рідинного охолодження тощо...
І все це зібране в готовому продукті який можна масштабувати в стійку.
За це така ціна.
За це така ціна.
-
Xeqtr
Junior
В даному випадку собівартість всього Вами перерахованого, дай Бог дотяне до половини оголошеної вартості.agsamfisher: ↑ 27.11.2024 14:47 В даному випадку це ціна готового продукту.
За це така ціна.
-
yariksom
Member
Так це готовий продукт з гарантією і він ніколи не буде продаватися за ціною запчастин, х2-х3 - нормальна для готового серверу ціна.Xeqtr: ↑ 27.11.2024 15:01В даному випадку собівартість всього Вами перерахованого, дай Бог дотяне до половини оголошеної вартості.
-
Inqizitor2022
Member
То есть 5090 стоит 6 тысяч евро - хорошая, разумная цена за видеокарту. 5060 будет стоит 1500 евро - тоже хорошая цена.
У меня возникает только один разумный вопрос - какого Хуанг снял с производства 4090, если 5000 серия только для миллионеров предназначена?
У меня возникает только один разумный вопрос - какого Хуанг снял с производства 4090, если 5000 серия только для миллионеров предназначена?
-
Martix
Member
Этим ребятам инструкция как правильно хайпануть не нужна. Молодцы. Вот только толку от этой новости?
-
Nehrk
Member
Ну вот и поиграли походу
-
Kashtan
Member
Карти ясно.agsamfisher: ↑ 27.11.2024 14:47 В даному випадку це ціна готового продукту.
За це така ціна.
Процессор - 32 ядра Епік коштує від 50 до 850 доларів на ібей, пам’ять, там же 256 Гб від 180 доларів, ссд сервер 1Тб - від 100 доларів, оптейн у триста . Рідинне охолодження - водоблок навіть якщо брати лютий оверпрайс словенців - ну 300, або оптімус -450. Помпи шланги фітинги - ну двісті.
Ну от де тут 50000 евро? Кого ви захищаєте?
-
Buldozer.
Member
Дело не в играх и 5060. Это профф оборудование, там цены вопроса, гарантии, поддержки другие. И откаиы другие.Inqizitor2022: ↑ 27.11.2024 15:28 То есть 5090 стоит 6 тысяч евро - хорошая, разумная цена за видеокарту. 5060 будет стоит 1500 евро - тоже хорошая цена.
Это не школьникам по 1й карте пиупиу продавать.
Как в свое время спецвуз выезжал не для продажи игрлвых пк, а сетевое оьорудование в три дорога продавал по госс закупам
-
wigar
Member
Ддр на 256гіг за 180баксів? Kashtan
Шось я лохом себе відчуваю з придбаними 64гб
А загалом, цікаво порівняти по цій канторі, їх попередні продукти - та який сервіс вони надають (може крім гарантій, там може надають всякі конфігурації та налаштування для всякого софта, що само по собі моглоб коштувати як весь комплект; та може за придбання більшої кількості - там знижки, наприклад під 40%)
Шось я лохом себе відчуваю з придбаними 64гб
А загалом, цікаво порівняти по цій канторі, їх попередні продукти - та який сервіс вони надають (може крім гарантій, там може надають всякі конфігурації та налаштування для всякого софта, що само по собі моглоб коштувати як весь комплект; та може за придбання більшої кількості - там знижки, наприклад під 40%)
-
dead_rat
Member
Щось мені підказує, сервери для таких клієнтів не заказують на ібей чи алі експрес.Kashtan: ↑ 27.11.2024 15:32Карти ясно.agsamfisher: ↑ 27.11.2024 14:47 В даному випадку це ціна готового продукту.
За це така ціна.
Процессор - 32 ядра Епік коштує від 50 до 850 доларів на ібей, пам’ять, там же 256 Гб від 180 доларів, ссд сервер 1Тб - від 100 доларів, оптейн у триста . Рідинне охолодження - водоблок навіть якщо брати лютий оверпрайс словенців - ну 300, або оптімус -450. Помпи шланги фітинги - ну двісті.
-
coffeeman
Member
Відеокарти стоять дуже рядно - водою виходить тепло забирати? Яка та загальна потужність під 5кВт?
-
l-m
Member
Нвідія раніше забороняла використання десктопних ГПУ у серверах — щось змінилось?
-
Hotspur
Member
купляйте АМДNehrk: ↑ 27.11.2024 15:30 Ну вот и поиграли походу
-
maksim2020
Member
Можна посилання на комплект нової, з гарантією, DDR5 ECC 256GB за $180 плз?Kashtan: ↑ 27.11.2024 15:32 Карти ясно.
-
Inqizitor2022
Member
Понял, хороший пример. Я ещё помню, как у спецвуза было куча магазов по городу, а не только консалтцентр на Свердлова, я свой второй ПК почти половину в Спецвузе собирал и вторую - в РС Shop .Buldozer.: ↑ 27.11.2024 15:34Как в свое время спецвуз выезжал не для продажи игрлвых пк, а сетевое оьорудование в три дорога продавал по госс закупам
-
already_over
Member
ну шо сказать, быстро чуваки подшуршали, собрали сервер для тцк-инвест и мсек девелопмент. Работают люди, а не ваши эти игрушки.
п.с. цены пока пугают, я все же надеюсь что 5090 не будет у нас стоить дороже 4090. Ну куда уже, и так не дешево)
п.с. цены пока пугают, я все же надеюсь что 5090 не будет у нас стоить дороже 4090. Ну куда уже, и так не дешево)
-
oversteve
Member
вона і за бугром має бути дорожче, у нас і подавноalready_over: ↑ 27.11.2024 17:55 я все же надеюсь что 5090 не будет у нас стоить дороже 4090
п.с. рахуйте якщо вангування про 2.5к зелені ррц правдиві, то в Європі (і у нас) це буде 3к євро
-
n+gibat[]r
Member
ТЦКшники будут на таком в World of Tanks игратьalready_over: ↑ 27.11.2024 17:55 ну шо сказать, быстро чуваки подшуршали, собрали сервер для тцк-инвест и мсек девелопмент. Работают люди, а не ваши эти игрушки.