CD Projekt RED перейшла до повноцінної розробки The Witcher 4

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Мені байдуже до Відьмак 4, дуже хочу Варкрафт 4 та Козаки 4. :shuffle:
Поки що отримав Age of Empires 4 та Diablo 4, що дуже непогано.
VovaII
Member

Щось вони зразу, після мільйону Сталкера, вирішили про себе нагадати?..
Шкода що чекати декілька років.
nick_ii
Junior

Alexaxa: 27.11.2024 10:50
Ararat: 27.11.2024 10:00

UE5, и не надейся.
Сталкер на 4770 и 1070 летает
— Товарищ прапорщик, а крокодилы летают?
— Что!? Кто тебе такую фигню сказал?
— Товарищ майор.
— Товарищ майор?! Вообще-то, они летают, но низенько-низенько!
vsx
Member

VovaII: 27.11.2024 12:50 Щось вони зразу, після мільйону Сталкера, вирішили про себе нагадати?..
Весь мир крутится вокруг Сталкера..
Telcontar
Member

Kassatka: 27.11.2024 12:35 Мені байдуже до Відьмак 4, дуже хочу Варкрафт 4 та Козаки 4. :shuffle:
Поки що отримав Age of Empires 4 та Diablo 4, що дуже непогано.
Настільки байдуже, що зайшли у коментарі і відписались? :shuffle:
RTS - нажаль, майже мертвий жанр. І нічого нового у нього поки не привнесли ще з нульових.
AlexFokin
Junior

Геральт: 27.11.2024 11:57 Чує моє серце, напхають там інклюзивності повний геймплей. Та й нетфлікс вже стежку проклав.
З нетерпінням чекаю, коли Геральт буде негром, геєм і обов'язково квардробером. :lol:
Kassatka
Member

Telcontar: 27.11.2024 13:01 RTS - нажаль, майже мертвий жанр. І нічого нового у нього поки не привнесли ще з нульових.

Так а навіщо привносити в жанр щось нове, від цього тільки гірше, хай би просто випускали такі самі ігри, але нові з новим сюжетом і сучаснішим графоном. Тільки не на UE5, як Stormgate.
Геральт
Member

AlexFokin: 27.11.2024 13:42 З нетерпінням чекаю, коли Геральт буде негром, геєм і обов'язково квардробером. :lol:
Бог завжди притягує подібне до подібного ©
Kashtan
Member

AlexFokin: 27.11.2024 13:42
Геральт: 27.11.2024 11:57 Чує моє серце, напхають там інклюзивності повний геймплей. Та й нетфлікс вже стежку проклав.
З нетерпінням чекаю, коли Геральт буде негром, геєм і обов'язково квардробером. :lol:
Жінкою негрою нетрадиційної орієнтації без кінцівки і товстою.
Scoffer
Member

Kassatka: 27.11.2024 13:48Тільки не на UE5, як Stormgate.
А на чому? Які зараз є придатні для RTS рушії?
Феофан Мухин
Member

Квадробером буде (і зараз є) Плотва. А Геральт тільки якщо нап`ється та поповзе рачки.

Kashtan Нудного вмикну: Була вже така (але не товста) , Біллі Лерк з Dishonored: Death of the Outsider Тоді мені здалося що це тоооовстий троллінг з боку Arkane Studios
Telcontar
Member

Kassatka: 27.11.2024 13:48 Так а навіщо привносити в жанр щось нове, від цього тільки гірше, хай би просто випускали такі самі ігри, але нові з новим сюжетом і сучаснішим графоном. Тільки не на UE5, як Stormgate.
Саме тому жанр і помер, бо випускали одні й ті самі ігри у різній обгортці і більшість людей стали їх ігнорувати. Це ринок, а не благодійність. Хоч, це і сумно, бо раніше це був мій улюблений жанр.
MessiaH
Member

Если игра на UE5 это можно сразу хоронить, вообще не понимаю зачем переходить было на этот ублюдочный движок имея свой отличный с более-менее нормальной оптимизацией, а главное зная как с ним работать. На UE4/5 выходит в основном статеррящая хрень
Hotspur
Member

Alexaxa: 27.11.2024 10:50Сталкер на 4770 и 1070 летает
коли власник цього барахла спить і бачить сон
XAMCTBO
Member

Telcontar: 27.11.2024 17:32 Саме тому жанр і помер, бо випускали одні й ті самі ігри у різній обгортці і більшість людей стали їх ігнорувати. Це ринок, а не благодійність. Хоч, це і сумно, бо раніше це був мій улюблений жанр.[/off]
із задоволенням попроходив останні Dungeon Keeper. Зло непероможне :horror:
DuckRider
Member

yariksom: 27.11.2024 10:57 Графіка в третьому чудова, за яким вони перейшли на анріал?
Потому что сейчас популярно жрать помои.
stoned
Member

DuckRider
Хто мав клепку і руки - втікли з тонучої баржі ще до релізу 2077 2.0. Власне чому мультиплеєр ми так й не побачимо.
Ну й очевидно, що набрані по квотам нетакусі не осилять самописний рушій й будуть ліпити уніфіковані анріальні помиї.
Sanьka
Member

yupi: 27.11.2024 11:04У каждого "летает" разное
Просто він птах низького польоту :gigi:
daesz
Member

Sanьka: 28.11.2024 07:08
yupi: 27.11.2024 11:04У каждого "летает" разное
Просто він птах низького польоту :gigi:
Єнот - птиця горда, доки не копнеш - доти не полетить (с)
Гасло однієї з КВН команд у моєму універі було :D
Alekss
Member

MessiaH: 27.11.2024 19:24 Если игра на UE5 это можно сразу хоронить, вообще не понимаю зачем переходить было на этот ублюдочный движок имея свой отличный с более-менее нормальной оптимизацией, а главное зная как с ним работать. На UE4/5 выходит в основном статеррящая хрень
"Компанія вирішила відмовитися від власного RED Engine на користь технологічного Unreal Engine 5. "
Это будет очередная забагованная игра, которая даже на RTX 4090 будет лагать.

Что интересного выпустили на Unreal Engine 5?

Remnant II
Смута (привел для примера)
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Ответить