Цього тижня S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl отримає перший великий патч

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Enjthesilence: 26.11.2024 01:06Невже апекс-предатор зони, кровосос не може залізти на капот автівки?
Тобі мало того що він на ранніх етапах гри майже ваншотає? Тобі ще треба щоб його ніяк заабузити не можна було?
P.S. насправді апекс-предатор зони це швидше химера, а кровосос в даному питанні це швидше так, підтанцьовка)
Барбарис: 26.11.2024 06:20Який контент вирізали з минулих?
висока ймовірність що це гіпорбелізоване "з мутантів нічого не падає", багато народу забуло що лут з мутантів був лише в тіні чорнобиля, а вже ні в чистому небі ні в поклику прип'яті його і близько не було. А от в модах мабуть у всіх був, от по старій пам'яті і щиро вірять що у них "контент вирізали" забувши що розробники від цього аспекту гри відмовились ще за дві гри до цієї.
Геральт
Member

bez5dva: 25.11.2024 16:46 имо, самая большая проблема на данный момент - это отсутствие адекватности в стычках со случайными мобами населяющими карту, как бандитами, так и монстрами.
в комбинации с поломанным освещением, когда не видно далее 5м, и супердорогими расходниками, это превращается в "сущий кошмар":
ИИ имеет неограниченный никакой дальностью обзор, аим, воллхак.
Стелс не работает почти всегда.
Бесконечные спавны за спиной... ууух!
А що не так з освітленням? Вночі темно, вдень світло. Про які розхідники мова? З бази беру 20бинтів, 15 аптечок, 5консерв (складність-ветеран) На базу після вилазки приношу більше, ніж брав, лишнє відвантажую в ящик. Деяких патронів може бракувати. Але це й імерсивність. Снайпери не часто трапляються, а звичайний боєць не буде з собою снайперські набої тягати. З чим воює, ті набої і має. Тому треба користуватись популярними на карті стволами, а не якоюсь екзотикою.

По АІ - згоден, кривенький.
Robostyle
Member

Хто тут жалуется на неадекватный спавн ботов - эт вы еще не видели как монолитовцы по 9 штук спавнятся, и сразу в драку :gigi:

з.ы. фанатичные. В центре Зоны. Не те шо на острове.
Wahoo
Member

Robostyle
А спойлерить то зачем?
Барбарис
Member

Геральт, в реках ютуб та соцмереж постійно С2, грають хлопці та дівчата, інпутлагу не бачив ні в кого, сильні мутанти чи дурнуваті смерті в аномаліях їх навпаки забавляють і Нічний Жах подобається.
З приводу запасів та ботів: боти=лут, на локаціях повно сховків та ящиків з припасами. Не беручи до уваги ачівки типу пройти пролог/посидіти біля вогнища, 100 хедшотів - моя перша (просто тому, що стільки ботів ще треба знайти та уникав військових патрулів).
unclevrm
Member

Diablique: 25.11.2024 20:45 Сегодня пробегал, кровососы тра*али, 3 сразу, очень много БК на них уходит, по ходу передвижения по локации, с боку или за спиной бандюки спавнятся и видят меня макушкой на метров 120-150, если рядом нет, за что спрятаться, ну как бы маслины ловишь аж бегом.
А какой смысл по ним стрелять, я просто убегаю :gigi:
SimplySorc
Member

unclevrm: 26.11.2024 08:51 А какой смысл по ним стрелять, я просто убегаю :gigi:
Також дещо бісить це - мутанти це тупо завада на твоїй дорозі і якщо є можливість я тікаю, бо сенсу стріляти нема ніякого - тільки витрачаєш амуніцію
denizen
Member

SimplySorc: 26.11.2024 09:32
unclevrm: 26.11.2024 08:51 А какой смысл по ним стрелять, я просто убегаю :gigi:
Також дещо бісить це - мутанти це тупо завада на твоїй дорозі і якщо є можливість я тікаю, бо сенсу стріляти нема ніякого - тільки витрачаєш амуніцію
дійсно, цікаво було б, яки був якийсь лут, щоб з мутантів можна було щось робити, або продавати
unclevrm
Member

denizen: 26.11.2024 09:35
SimplySorc: 26.11.2024 09:32

дійсно, цікаво було б, яки був якийсь лут, щоб з мутантів можна було щось робити, або продавати
Действительно, может поэтому в прошлой части 20 летней давности сделали моды, где это всё есть. Ничего как бы придумывать не надо. Если этого нету, значит просто не было желания внедрять это, и так сойдет. По сравнению с гамма паком аномали, сталкер 2 это инди игра на деньги подписчиков, когда речь идет о глубине и продуманности (
Kirakishou
Member

Забавно что те, кто сначала писался кипятком и агрессивно набрасывался на всех, кто по делу критикует игру, сейчас сами ее критикуют, потому что сами столкнулись с багами и кривым балансом.
Eduard1980
Member

unclevrm: 26.11.2024 09:46
denizen: 26.11.2024 09:35 дійсно, цікаво було б, яки був якийсь лут, щоб з мутантів можна було щось робити, або продавати
Если этого нету, значит просто не было желания внедрять это, и так сойдет.
А якщо подумати головою, а не дупою, то можна зрозуміти, що мутанти не для луту, а щоб показати ворожість і недружелюбність зони.
Лудомани, все їм фіндіклюшки подавай :gigi:
denizen
Member

Я розумію, що цю гру робила, майже повністю нова команда, схоже, що не дуже досвітчена, але гра сама по собі, цікава, затягує. Впевнений, що все буде зроблено, нажаль прийдеться почекати, скоріше за все не мало.
unclevrm
Member

Eduard1980: 26.11.2024 09:57
unclevrm: 26.11.2024 09:46
Если этого нету, значит просто не было желания внедрять это, и так сойдет.
А якщо подумати головою, а не дупою, то можна зрозуміти, що мутанти не для луту, а щоб показати ворожість і недружелюбність зони.
Лудомани, все їм фіндіклюшки подавай :gigi:
Если ты хочешь показать что-то, снимай кино, пиши книгу. А когда есть геймплей, то я от кровосисей убегаю, потому что могу убежать, а сражаться невыгодно. Но это если головой думать, а не вот чем ты написал

Отправлено спустя 5 минут 54 секунды:
denizen: 26.11.2024 09:59 Я розумію, що цю гру робила, майже повністю нова команда, схоже, що не дуже досвітчена, але гра сама по собі, цікава, затягує. Впевнений, що все буде зроблено, нажаль прийдеться почекати, скоріше за все не мало.
Ну так это просто паразитирование на идее. Порт первой части на новый движок в неумелом исполнении. И ладно бы, а сколько было слов, обещаний и рассказов, вот в чем дело. А не в том, что сырой порт
fantomrulezz
Member

unclevrm: 26.11.2024 10:06Если ты хочешь показать что-то, снимай кино, пиши книгу. А когда есть геймплей, то я от кровосисей убегаю, потому что могу убежать, а сражаться невыгодно.
Наративний дизайн - ні, не чули.
В навчальних порадах в меню, в розмовах і історіях сталкерів гравцю прямим текстом кажуть, що один зі способів розібратися з мутантами - уникнути або втекти.
Обов'язковими є лише деякі сюжетні мутанти і в них як раз буває лут (наприклад квестові ошийники).
Але москальська ботва буде нам розповідати, що це "недоробка" розробників.
Лол, на яких ідіотів це розраховано :facepalm:
Ванька, іді домой, тут водкі нєт.
unclevrm
Member

fantomrulezz: 26.11.2024 10:18
unclevrm: 26.11.2024 10:06Если ты хочешь показать что-то, снимай кино, пиши книгу. А когда есть геймплей, то я от кровосисей убегаю, потому что могу убежать, а сражаться невыгодно.
Наративний дизайн - ні, не чули.
В навчальних порадах в меню, в розмовах і історіях сталкерів гравцю прямим текстом кажуть, що один зі способів розібратися з мутантами - уникнути або втекти.
Але москальська ботва буде нам розповідати, що це "недоробка" розробників.
Лол, на яких ідіотів це розраховано :facepalm:
Ванька, іді домой, тут водкі нєт.
Ну склоуничал ты, ничего нового не придумал правда, но всё равно молодец
Eduard1980
Member

unclevrm: 26.11.2024 10:06 потому что могу убежать, а сражаться невыгодно. Но это если головой думать, а не вот чем ты написал
При чому тут "убєжать", якщо ви вдвох писали про недостаток луту з монстрів і не бажання втілити лут з монстрів в гру. Слідкуй за діалогом.
Бо бачу тільки бажання обісрати гру. Не грай, як не подобається.
Последний раз редактировалось Eduard1980 26.11.2024 10:30, всего редактировалось 1 раз.
unclevrm
Member

Eduard1980: 26.11.2024 10:22
unclevrm: 26.11.2024 10:06 потому что могу убежать, а сражаться невыгодно. Но это если головой думать, а не вот чем ты написал
При чому тут "убєжать", якщо ви вдвох писали про недостаток луту з монстрів і не бажання втілити лут з монстрів в гру. Слідкуй за діалогом.
Бо бачу тільки бажання обіграти гру. Не грай, як не подобається.
Перечитай ещё раз, мы двоем писали, что убегаем, так как смысла нету сражаться. А потом я вспомнил как этот вопрос решили модами в старых частях. Григорович же решил ничего нового не придумывать, старые решения не использовать, а оставить так как было. А местные энтузиасты обозвали это дело "наративом", меня Ванькой, и послали пить водку, сам видишь
Kirakishou
Member

Eduard1980: 26.11.2024 10:22Не грай, як не подобається.
А може ти мені мої гроші за неї повернеш, щоб я придбав замість цього лайна Resident Evil 4 - Separate Ways? Бо я тільки на компіляцію шейдерів і перезаходи в гру використав пробний час і гру тепер не повернути. Чи якщо мені втюхали лайно замість гри, то я тепер повинен мовчки це схавати? Бо це укр. розробник? Тобі якщо цвілу хлібину в магазині продадуть від укр. розробника, то ти будеш її їсти? Чи віднесеш назад?
Eduard1980
Member

Kirakishou: 26.11.2024 10:33 А може ти мені мої гроші за неї повернеш
Та ти вже вроді дорослий хлопчик, знімай рожеві окуляри.
В мене, наприклад, висять відьмак3 і релдедредемпшен2 в стімі, не зайшли від слова зовсім, награв на дві гри менше 10 годин, хоча в елден різні награно більше 350, бо зайшла гра. Не плачу, щоб хтось мені ті гроші повернув, просто не граю.
bez5dva
Member

Геральт: 26.11.2024 08:24
bez5dva: 25.11.2024 16:46 имо, самая большая проблема на данный момент - это отсутствие адекватности в стычках со случайными мобами населяющими карту, как бандитами, так и монстрами.
в комбинации с поломанным освещением, когда не видно далее 5м, и супердорогими расходниками, это превращается в "сущий кошмар":
ИИ имеет неограниченный никакой дальностью обзор, аим, воллхак.
Стелс не работает почти всегда.
Бесконечные спавны за спиной... ууух!
А що не так з освітленням? Вночі темно, вдень світло. Про які розхідники мова? З бази беру 20бинтів, 15 аптечок, 5консерв (складність-ветеран) На базу після вилазки приношу більше, ніж брав, лишнє відвантажую в ящик. Деяких патронів може бракувати. Але це й імерсивність. Снайпери не часто трапляються, а звичайний боєць не буде з собою снайперські набої тягати. З чим воює, ті набої і має. Тому треба користуватись популярними на карті стволами, а не якоюсь екзотикою.

По АІ - згоден, кривенький.
Свет в игре, как бы это сказать, не поглощается поверхностями. Обратите внимание на лампу горящую в темной комнате ночью. Вокруг нее едва ли видно что-то.
Так же и ночь-сумерки работают: при наличии костров, фонарей и прочих отсветов все равно нифига не видно. Плюс, когда смотришь из помещения в дверной проём - там светло, но стоит выйти и там уже будет заметно темнее.
Про расходники я имел в виду цены на ремонт по большей части. Они супер высокие на старте. Но, да, я не особо долго играл, может быть потом лут дороже падает.
Ответить