Последние статьи и обзоры
Новости
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
Jura
Member
Дуже серйозний баг з місією найти Ріхтера в підземному бару. Після розмови з ним, немає мітки на карті з продовженням гри далі (
-
Азазелло
Junior
Оця Химера-то суцільний баг,я від неї никався в хатині а в неї голови застрягли в текстурах стінки-я три магазини в кожну голову впритул розрядив-пофіг,тільки скалиться.aaleksandrenko: ↑ 25.11.2024 20:04
- спойлер
- декілька разів старався вбити цю потвору, потім зрозумів що це неможливо і з першого разу вийшло.
Вона то женеться, але просто пробігти з пляшкою нон стоп можна легко. Там головне у болото не стати бо коли сповільнився=помер
-
aaleksandrenko
Member
Бо її не можна вбити, так задумано. Вона не може зайти в хатину. Всадив все що є і нічого. Там ще й викид. І в тій хатині не спасає від викиду. Тому тільки звалювати по квесту по тапкамАзазелло: ↑ 25.11.2024 23:05Оця Химера-то суцільний баг,я від неї никався в хатині а в неї голови застрягли в текстурах стінки-я три магазини в кожну голову впритул розрядив-пофіг,тільки скалиться.aaleksandrenko: ↑ 25.11.2024 20:04
- спойлер
- декілька разів старався вбити цю потвору, потім зрозумів що це неможливо і з першого разу вийшло.
Вона то женеться, але просто пробігти з пляшкою нон стоп можна легко. Там головне у болото не стати бо коли сповільнився=помер
-
Геральт
Member
Стаміни вистарчає для стрибка?100sergo100: ↑ 25.11.2024 21:34 Не можу пройти церкву на болотах, де треба перестрибнути після того, як вилізи з під підлоги. Не дострибує, гад. Все барахло повністю скинув, все одно. Дивлюсь відоси, так як коні скачуть, ще й з запасом. А тут і з розбігу, і без, все ніяк.
-
100sergo100
Junior
[quote=Геральт post_id=3886739
Стаміни вистарчає для стрибка?
[/quote]
Так. Та ще і енергетик пив вже. І з розгону, і з місця. Без шмоту. не знаю.
Оце все (особливо після побитих вчора сейвів) починає дуже бісити. Можна зрозуміти технічні негаразди (продуктивність, провали під текстури, анімація нпс итд), однак геймплейні фейли, які фактично позбавляють тебе можливості грати у придбану забавку, це занадто. Дарма починав на старті, треба було чекати патчів. Враження від гри зіпсовано повністю. З початку я досить лояльно налаштований був до можливих проблем гри, но gsc перевершили самі себе.
Стаміни вистарчає для стрибка?
[/quote]
Оце все (особливо після побитих вчора сейвів) починає дуже бісити. Можна зрозуміти технічні негаразди (продуктивність, провали під текстури, анімація нпс итд), однак геймплейні фейли, які фактично позбавляють тебе можливості грати у придбану забавку, це занадто. Дарма починав на старті, треба було чекати патчів. Враження від гри зіпсовано повністю. З початку я досить лояльно налаштований був до можливих проблем гри, но gsc перевершили самі себе.
-
Donate
Member
Можна перестрибнути. Ти щось робиш не так.100sergo100: ↑ 25.11.2024 21:34 Не можу пройти церкву на болотах, де треба перестрибнути після того, як вилізи з під підлоги. Не дострибує, гад. Все барахло повністю скинув, все одно. Дивлюсь відоси, так як коні скачуть, ще й з запасом. А тут і з розбігу, і без, все ніяк.
Added in 1 minute 41 seconds:
А взагалі почекай в самої грі там сейви є?Max: ↑ 25.11.2024 20:50 19 годин гри, заходжу в гру а всі сейви заруінились. Гра на Xbox Game pass.
Скиньте будь ласка хтось свій сейв, міссія на болотах, хто далі не проходив не відкривайте спойлер.
- спойлер
- Міссія на болотах після розмови з Фаустом коли він зник.
Там хбокс вірсія якщо ПК не завершили так як треба може без проблем переписати сейви на те що є в хмарі.
https://fex.net/s/k8kfepk
Added in 4 minutes 5 seconds:
[/quote]
А ти шивтуйся. Тоді дострибнеш...
https://drive.google.com/file/d/1aV4Mcy ... sp=sharing
-
Rhizone
Member
Ця гра це просто якась неймовірна заліпалка. І це при тому, що я аж ніяк не фанат Сталкера, навіть не пам'ятаю чи проходив хоча б одну із попередніх частин до кінця. Та й в цілому не дуже полюбляю синглові ігри. Але тут затянуло, шо аж шкварчить GSC дійсно вміють в атмосферу
-
Азазелло
Junior
Оце все (особливо після побитих вчора сейвів) починає дуже бісити. Можна зрозуміти технічні негаразди (продуктивність, провали під текстури, анімація нпс итд), однак геймплейні фейли, які фактично позбавляють тебе можливості грати у придбану забавку, це занадто. Дарма починав на старті, треба було чекати патчів. Враження від гри зіпсовано повністю. З початку я досить лояльно налаштований був до можливих проблем гри, но gsc .перевершили самі себе.
[/quote]
Теж там морочився.Коли поскидав барахло,то з першого раза застрибнув.Але коли вернувся за барахлом,то виявив,що костюм мій пропав(а за його ремонт немалі кошти відвалив)Потім ще раз вернувся на збережену перед цим точку,стрибав напевно разів 20 аж поки не вийшло...Ну а далі на химері застряв...напевно,треба знову барахло викидувати,щоб втекти від тварюки.
-
Eduard1980
Member
Награв поки 8 годин і основне, що я поки роблю в складних ситуаціях, це тікаю, особливо від кровосісівaaleksandrenko: ↑ 25.11.2024 23:47 Тому тільки звалювати по квесту по тапкам
Кровосісі це, канеш, *опа
-
oh_boy
Member
Тре трохи модиків поставити - на баланс і оптимізон, тай комфортно можна бігатиEduard1980: ↑ 26.11.2024 08:37Награв поки 8 годин і основне, що я поки роблю в складних ситуаціях, це тікаю, особливо від кровосісівaaleksandrenko: ↑ 25.11.2024 23:47 Тому тільки звалювати по квесту по тапкам
Кровосісі це, канеш, *опа
Награв 12 годин, на кожній лоці вилизую усі місця. Подобається, що карту наповнили рандом івентами по типу як в кіберпанку
-
Eduard1980
Member
Поставив тільки збільшення часу дня і ночі до двух годин, бонусом там йшло збільшення прибутку до 100%oh_boy: ↑ 26.11.2024 09:23 Тре трохи модиків поставити
-
YumaX
Member
Та звикаєш, валяться не дуже складно, а от привиди дістають !Eduard1980: ↑ 26.11.2024 08:37Кровосісі це, канеш, *опа
-
phobosse
Member
Шукайте таблетки Геркулес. Дуже рятують у таких випадках. І не треба буде нічого зкидати.Азазелло: ↑ 26.11.2024 07:02напевно,треба знову барахло викидувати,щоб втекти від тварюки.
А взагалі, дуже дратує, коли місії одна за одною десь в грєбєнях і не можеш віднести лут на базу. А той хто придумав квест, в якому через пів мапи треба нести 12 кілограмову єлду - взагалі садист.
-
phobosse
Member
Можна ) але в цій місії не вистачить часу, щоб вбити її і встигнути добігти до укриття. Я вбив її зі снайперки, висадивши десь 4 ріжка і ще трохи допомогли аномалії.aaleksandrenko: ↑ 25.11.2024 23:47Бо її не можна вбити, так задумано
-
agent_smi
Member
Подскажите как сохранить собранное оружие из пролога, все что 100% исчезает после катсцены. Опускал состояние оружия до 97% простым расстреливанием 2-3 рожков в стену но, не сохраняет ни в сейфе ни на земле (попалось видео где это советуют... и я сильно удивился что можно что-то еще сохранить кроме АКМ-74У).
-
destructX
Member
ну взагалі через сейф в бункері, якшо ні то нічо страшного, арт все рівно покласти не дають, а калашів та арок далі буде як гівнаagent_smi: ↑ 26.11.2024 11:13 Подскажите как сохранить собранное оружие из пролога, все что 100% исчезает после катсцены. Опускал состояние оружия до 97% простым расстреливанием 2-3 рожков в стену но, не сохраняет ни в сейфе ни на земле (попалось видео где это советуют... и я сильно удивился что можно что-то еще сохранить кроме АКМ-74У).
-
Eduard1980
Member
Та ще ніяк не звикну , відлітаю постійно з другого удару. Вже як чую кровосіся - тупо тікаюYumaX: ↑ 26.11.2024 10:18Та звикаєш, валяться не дуже складно, а от привиди дістають !Eduard1980: ↑ 26.11.2024 08:37Кровосісі це, канеш, *опа
-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
А хтось знає, чи можна прогресс (досягнення) перенести з мс\хбокс на стім?
-
Varzek
Member
А почему в КПК вечно заблокирован раздел Навчання? Это баг? Я уже 20 часов наиграл, а он всё не активен.
И можно ли убивать полтергейстов, которые кидаются подручными предметами в тебя? Если да, то как? Так как самого противника я не вижу.
И можно ли убивать полтергейстов, которые кидаются подручными предметами в тебя? Если да, то как? Так как самого противника я не вижу.
-
BoJIbHbIu
Member
так можна, вбивав 2.Varzek: ↑ 26.11.2024 14:26 А почему в КПК вечно заблокирован раздел Навчання? Это баг? Я уже 20 часов наиграл, а он всё не активен.
пошукай його він десь неподалік є.
дуже часто за контейнерами чи вагонами.