Модифікація покращує продуктивність S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Eduard1980: 24.11.2024 21:44
daesz: 24.11.2024 21:31 Ні, люди сприймають ігри, фільми, серіали - як об'єкт для отримання задоволення у вільний час. А тих хто думає по іншому - треба садити у м'які кімнати.
А потім до тебе приходить товарищь майор і ти співаєш гімн росії або пиз :censoured: дуєш на соловки, в кращому випадку. Людина діло говорить: всі кацапські подєлія від телешоу до ігр, фільмів, серіалів то є діч для полосканія мозку нєокрєпших умов. Пройде дулька часу і таким як ти в голову дуже бистро наллють про "мижебратья" і "ета фсьо адин путин винават, а расіяне, ані не такіє, ані харошие"
:facepalm:
Здавалось би людині 54 роки, а ту ж саму дичину несе :lol:
MAKKACIN
Member

Не хочу читати то все шо написали, то як, мод помігЮ фпс не дропають в 1-20? Хтось коротко відповість? :shuffle:
byaka
Member

daesz: 24.11.2024 21:31
byaka: 24.11.2024 21:22
Iгри можуть зомбувати не гiрше телевiзора, просто потрiбно їх випускати в достатній кiлькостi, але навiть одна це теж шматок пропаганди.

Ні, люди сприймають ігри, фільми, серіали - як об'єкт для отримання задоволення у вільний час. А тих хто думає по іншому - треба садити у м'які кімнати. Благо, таких небагато. Виросту - стану Дартом Вейдером в світі вайфу :gamer:

У ігор, фільмiв, серіалiв є наповнення та змiст те що закладають автори,а тещо вони мають розважальну напрвленiсть це взагалi до лампочки.
daesz
Member

byaka: 24.11.2024 21:48
daesz: 24.11.2024 21:31
Ні, люди сприймають ігри, фільми, серіали - як об'єкт для отримання задоволення у вільний час. А тих хто думає по іншому - треба садити у м'які кімнати. Благо, таких небагато. Виросту - стану Дартом Вейдером в світі вайфу :gamer:

У ігор, фільмiв, серіалiв є наповнення та змiст те що закладають автори,а тещо вони мають розважальну напрвленiсть це взагалi до лампочки.
спойлер
Изображение
byaka
Member

daesz: 24.11.2024 21:50
byaka: 24.11.2024 21:48
спойлер
Изображение

Ви були колись дитиною? Ви добре розумiли що добре ,а що по пагно?I нарешi вам батьки розповiдали казки? А якщо би це були не казки з правильними маоральними орієнтирами, а кацапський серiал солдати, якi моральнi орієнтири вiн вам би дав?
stdem777
Junior

antonshe: 24.11.2024 21:34 Граю на ноутбуці з і5 12500н +ртх3050 4гб. 3 дні грав з дуже сильною просадкою до 10-15 фпс. Але сьогодні на нексусі з'явився фікс peak версія. Тепер стабільно 60+ фпс на середньо- високих налаштуваннях :super: . Як я зрозумів що перевантаження відео пам'яті якось пов'язано з ефектами неба, хмар та освітлення.
а можна будь ласка лінку на саме цей мод що ти кажеш ? у друга такий самий ноут, зкину інфу
byaka
Member

Я знайшов вiдео з 3 фпса на rtx4060!Звернiть увагу на споживання! Експерти з rx6700 слухаю вашi думки B-)
спойлер
avtoelectrik
Member

як добре що я купив карту з 16гб ,а так то завжди старався щоб карта мала 1\2 памяті від озу :D
ROG__84
Member

Всем доброго вечера!
Профильная система-игра крашится на стадии компеляции шейдеров....типо не хватает видеопамять 4080...устанавливал через Xbox Game pass...
Геральт
Member

byaka: 24.11.2024 22:43 Я знайшов вiдео з 3 фпса на rtx4060!Звернiть увагу на споживання! Експерти з rx6700 слухаю вашi думки B-)
спойлер
Як працює так і споживає. А 6750 молодець, фреймрейт як струна. Ну, майже )
Але хоч знаю тепер, на що стільки нили.
До речі, вкажіть хтось на час, де "текстури підгружаються" :popcorn:
stdem777
Junior

ROG__84: 24.11.2024 23:01 Всем доброго вечера!
Профильная система-игра крашится на стадии компеляции шейдеров....типо не хватает видеопамять 4080...устанавливал через Xbox Game pass...
очень у многих на зарубежных ресурсах такая проблема на интелах 13-14 поколения. для начала обнови биос до последнего с полным сбросом его настроек перед этим. Если не поможет, юзай мод https://www.nexusmods.com/stalker2heart ... yl/mods/17 и огранич в моде потребеление видеопамяти (выбирается 75% памяти в мегабайтах от общей памяти видухи). Все интуитивно понятно по комментариям в файлике будет, но лучше посмотри видео манульчик по нему,т.к. есть пару нюансов с настройкой
спойлер
Последний раз редактировалось stdem777 24.11.2024 23:26, всего редактировалось 3 раза.
byaka
Member

Геральт: 24.11.2024 23:09
byaka: 24.11.2024 22:43 Я знайшов вiдео з 3 фпса на rtx4060!Звернiть увагу на споживання! Експерти з rx6700 слухаю вашi думки B-)
спойлер
Як працює так і споживає. А 6750 молодець, фреймрейт як струна. Ну, майже )
Але хоч знаю тепер, на що стільки нили.
До речі, вкажіть хтось на час, де "текстури підгружаються" :popcorn:
Я зараз запустив цю саму зону на тих налаштуванях як на вiдео, ну нема там такого.
не знаю що я роблю не так.
Геральт
Member

byaka
Туди-сюди кілька кадрів можуть гуляти. Системи ж різні. Але в такі провали як на 4060 не повірю. Бо такого лагодрому на 6700 дійсно нема. Ну, або проц не вивозить.
Барбарис
Member

спойлер
ГТА 5 теж так впиралась у 6 - 8 Гб, на 11 і більше - нормально. Зараз не знаю чи є таке.
byaka
Member

Геральт: 24.11.2024 23:22 byaka
Туди-сюди кілька кадрів можуть гуляти. Системи ж різні. Але в такі провали як на 4060 не повірю. Бо такого лагодрому на 6700 дійсно нема. Ну, або проц не вивозить.
Корочше знайшов декiлька вiдгукiв що це всеж баг i він є навiть на rtx4080 лікується перезаходом.Ось тепер i довіряй всяким Hardware Unboxed! :mad:
Цеж наскiльки потрiно бути мiшками з непотрiбом щоб фальсифiкувати тести для 8гб вiдеокарт :insane:
Последний раз редактировалось byaka 25.11.2024 00:00, всего редактировалось 3 раза.
stdem777
Junior

Sllavko: 23.11.2024 23:50 Напишу мій експірієнс. Власне конфіг: fx8350@4300, ddr3 2100 16 gb, rx580 (asus rog strix i xfx), монік 1680х1050@60гц
в мене майже таке ж усе, але відуха rx6700xt та ddr3 1600 16 gb. навіть Ultimate Engine Tweaks мод не допоміг. гра вижирає всю озу у самому початку біля периметра і висне намертво. я так і не зміг нічого зробити. гра офіційна зі стіму. що я можу упускати ? трохи раніше у темі більш змістовно усе описав
F1uke
Junior

Kirakishou: 24.11.2024 08:02
Inqizitor2022: 24.11.2024 00:56Дрова от НВ последние с поддержкой, проблему статтеров они решили.
Ну и где все те клоуны, которые рассказывают, что у амд нормальные драйвера? Нормальная компания Нвидия сразу выпускает обновленные драйвера под знаковые игры, которые устраняют статтеры и прочее. У них под каждую знаковою игру выходят обновленные драйвера. Амд плевать хотела, она выпускает обновление драйверов раз в несколько месяцев. Там работают такие же криворукие прогромизды, как и разрабы сталкера, которые уже пятый месяц не могут пофиксить Зенлесс. Зачем я эту 7800 ХТ покупал, лучше бы 4070 супер взял и не имел бы сейчас всех этих проблем с жором электроэнергии, статтерами и артефактами в играх.

Відправлено через 17 хвилин 57 секунд:
123456: 24.11.2024 01:53но не на хавно процах аля Райзен 5 3600
Объясни мне, почему на райзене 3600 игра Resident Evil 4 идет на максималках в 2160р на ультра, нагрузка на процессор 15%, фреймтайм просто идеально ровный.
спойлер
Изображение
А сталкер, которые имеет сильно хуже графику, графику уровня игр 2010 года, требует более мощного железа? Больше всего неприятно, что я эту игру уже не могу вернуть. Получается ситуация, как и с первым сталкером, за диск которого я отдал стипендию, но игру так и не прошел из-за какого-то бага с дверьми или типа того, уже точно и не вспомню.
спойлер
Изображение
В мене теж 7800хт і проблем не з сталкером не маю!
FirstTDM
Junior

Всё с видяхами ROG-STRIX-RTX4080-O16G-GAMING отлично... дело не в 4080... скорее всего проблема в процессоре... может память сильно разогнана...
l-m
Member

ROG__84: 24.11.2024 23:01 Всем доброго вечера!
По симптомах це у вас 14900K деградував.
Міняйте його знижуйте частоту, оновіть біос, якщо раптом не останній.
WWQ
Member

фиг знает, ниче не лагает и не дропает... модов не ставил ,просто дрова обновил на видик... конфиг 5800х3д + 3080 12гб ОС + 32 озу, в 2к 50-75 фпс ,чаще в раене 58-63 :spy:
Ответить