Последние статьи и обзоры
Новости
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
Барбарис
Member
phobosse, побачиш кота який стає в загрожуючу позу та кричить - стріляй, там не так і багато треба. Я з приміщення не виходив - на стіл заліз.
-
phobosse
Member
Барбарис
у мене цей кіт застряг в одному з NPC. то ж вдалось за раз випустити йому в голову всю обойму люблю сталкерські аномалії )
у мене цей кіт застряг в одному з NPC. то ж вдалось за раз випустити йому в голову всю обойму люблю сталкерські аномалії )
-
Барбарис
Member
phobosse
У мене всього лиш танцював тушкан під Сферою, але він у всіх танцював. Ні тобі нпс, що пригають через стелю, ні польоту Скіфа від кидка болтом.
У мене всього лиш танцював тушкан під Сферою, але він у всіх танцював. Ні тобі нпс, що пригають через стелю, ні польоту Скіфа від кидка болтом.
-
Jura
Member
Де знайти відключення маячка в локації старої церкви?
-
aaleksandrenko
Member
Награв в районі 23 годин. В цілому критичних багів не було до сьогодні. Серед багів бачив мерехтіння текстур стін у приміщенні, а також коли довго граєш буває фпс дропається кадрів до 5 поки не перезапустиш гру. Нон стоп часто не юзається з першого разу, аптека інколи не хілить.
Але в цілому гра йде плавно на епік налашутуваннях в 2к на 4070 супер з генератором кадрів та длсс баланс.
Не було жодного вильоту гри.
Сьогодні вже критичний баг для мене - почали ламатись сохранялки і при завантаженні просто висить екран загрузки, приходиться завантажувати якісь попередні. Це вже зовсім не зручно. Коротше все таки почекаю патч на цій неділі
А так гра дійсно класна, карта велика, значно більша чим ту що пам'ятаю з першої гри. багато аномалій, буває близкавка шарахне біля тебе Тільки чомусь день і ніч не збалансовані, ніч набагато довше тягнеться за день. Приходиться по планшету мітки ставити і бігти наосліп практично.
Відправлено через 2 хвилини :
Але в цілому гра йде плавно на епік налашутуваннях в 2к на 4070 супер з генератором кадрів та длсс баланс.
Не було жодного вильоту гри.
Сьогодні вже критичний баг для мене - почали ламатись сохранялки і при завантаженні просто висить екран загрузки, приходиться завантажувати якісь попередні. Це вже зовсім не зручно. Коротше все таки почекаю патч на цій неділі
А так гра дійсно класна, карта велика, значно більша чим ту що пам'ятаю з першої гри. багато аномалій, буває близкавка шарахне біля тебе Тільки чомусь день і ніч не збалансовані, ніч набагато довше тягнеться за день. Приходиться по планшету мітки ставити і бігти наосліп практично.
Відправлено через 2 хвилини :
Jura: ↑ 24.11.2024 19:42 Де знайти відключення маячка в локації старої церкви?
- спойлер
- в середині церкви є гнилі доски, пролазимо під полом. Далі вилазимо з іншої сторони і стрибаємо по ящикам, потім доскам наверх
-
100sergo100
Junior
aaleksandrenko
Все один в один як у мене. Навіть награний час. Завантажується якісь дуже старі сейви тільки. Актуальні ні в яку. Спробую перевстановити, якщо ні чекатиму патчу. Перепроходити 5+ годи наново не буду.
Все один в один як у мене. Навіть награний час. Завантажується якісь дуже старі сейви тільки. Актуальні ні в яку. Спробую перевстановити, якщо ні чекатиму патчу. Перепроходити 5+ годи наново не буду.
-
aaleksandrenko
Member
думаю сенсу немає переставляти, ось на стім про це тема. Спробуйте по тим рекомендаціям краще https://steamcommunity.com/app/1643320/ ... 516577812/100sergo100: ↑ 24.11.2024 20:47 aaleksandrenko
Але в мене працювала автосохранялка, а не тільки ручна як там пишуть. при чому свіжа. за 10 хвилин до самої крайньої
-
100sergo100
Junior
В мене лише ручна. Зі вчора Сьогодні набігав годин з 6. Це жесть якась. Я згоден на старті терпіти певні баги, однак не такі.
-
Donate
Member
Пішов скачав з торрентів версію стім...
Дійсно працює краще чим версія з магазину хбокс'а Там що хтось залив старий білд? Чи захист майків все таки зробив своє?
Дійсно працює краще чим версія з магазину хбокс'а Там що хтось залив старий білд? Чи захист майків все таки зробив своє?
-
antonshe
Member
murzik
Вже вийшов фікс на нексусі. Тепер на картах з малий об'ємом відео пам'яті все працює норм.
Вже вийшов фікс на нексусі. Тепер на картах з малий об'ємом відео пам'яті все працює норм.
-
der_meister
Member
Donate
попробуй версию gog
попробуй версию gog
-
Cirax
Member
GraFFDyuma
Однако. Враги там деревянные даже на ветеране. Пока одних крошиш спереди дома, парочка ныкается за стенами ожидая своей очереди. Единственная беда- это что они стреляют через полкарты, когда их не видишь ещё.
Ну ещё можешь пинать каких нить собак, а тут откуда ни возьмись три тела заспавнились сбоку, и по тебе.
Однако. Враги там деревянные даже на ветеране. Пока одних крошиш спереди дома, парочка ныкается за стенами ожидая своей очереди. Единственная беда- это что они стреляют через полкарты, когда их не видишь ещё.
Ну ещё можешь пинать каких нить собак, а тут откуда ни возьмись три тела заспавнились сбоку, и по тебе.
-
Service
Member
играть в сталкер 2 одно удовольствие, смотреть на тытрубке как горят пердаки на болотах ... Даже не знаю что круче
-
dimon2277
Member
награв майже 19 годин, дійшов до Ікару і ось що думаю просталкер (і плюси і мінуси):
- погода супер просто
- графіка не топ, але приємна
- на профільному залізі високо-ультра налаштування з ДЛАА (так не длсс) та генератором залізні 90+ маю
- моби....граю на ветерані, але не відмовився на -15% хп в кровососів хоча б
- спаун мобів/нпс це жесть, треба "фіксити"
- баги світла не так часто, але місцями дуже жостко підбішує
- двері - то відразу відкрива то трішки, бісить)
- сюжет заходить
- фпс в 0 ловив, в основному це на сесіях 2+ години, ребут гри рятує
- в одній лоці (біля села новачків в старому тунелі після випалювача мізків є типу короткий вихід, дак ось там на сходах вниз) гра тупо висла і крашилась з відправкою помилки, раз на 6 трішки подумавши прогрузило (єдиний жосткий баг)
- бачив коменти що біда з грошима і так далі, але блін я знайшов дюп (спойлер дивись), сподіваюсь скоро фіксануть
- погода супер просто
- графіка не топ, але приємна
- на профільному залізі високо-ультра налаштування з ДЛАА (так не длсс) та генератором залізні 90+ маю
- моби....граю на ветерані, але не відмовився на -15% хп в кровососів хоча б
- спаун мобів/нпс це жесть, треба "фіксити"
- баги світла не так часто, але місцями дуже жостко підбішує
- двері - то відразу відкрива то трішки, бісить)
- сюжет заходить
- фпс в 0 ловив, в основному це на сесіях 2+ години, ребут гри рятує
- в одній лоці (біля села новачків в старому тунелі після випалювача мізків є типу короткий вихід, дак ось там на сходах вниз) гра тупо висла і крашилась з відправкою помилки, раз на 6 трішки подумавши прогрузило (єдиний жосткий баг)
- бачив коменти що біда з грошима і так далі, але блін я знайшов дюп (спойлер дивись), сподіваюсь скоро фіксануть
- спойлер
- короче як бути багатим (на всіх торгашах ще не тестив, лінь повертатись, тік знайшов на Ікарі):
1. починаєте бесіду з торгашом
2. нічого не вибирай
3. дивись вікно де вказана сума за трейд, на Ікарі за НІЧОГО в мене вже висіло +2967
4. жмеш прийняти і маєш халявні гроші, і так до бескінечності (заново розмовляти не треба, можно просто спамити F)
5. з деякими бродячими є прикол який працює в обратку, зайшовши в меню трейда ти вже торчиш якусь суму
Последний раз редактировалось dimon2277 25.11.2024 12:22, всего редактировалось 1 раз.
-
MAKKACIN
Member
Можу відео в особисті скинути на фарм купонів, вчора перевірив - працює, може патчом фіксанут скоро
Ні в одній грі таких емоцій не відчував. Проходжу лісом, збоку гавкає собака, ззаду підбігає кровосос і зліва одночасно в погано погоду блискавка в дерево Я такої атмосфери не бачив ніде
Та чо можу, тримайте може кому тре купони:
Ні в одній грі таких емоцій не відчував. Проходжу лісом, збоку гавкає собака, ззаду підбігає кровосос і зліва одночасно в погано погоду блискавка в дерево Я такої атмосфери не бачив ніде
Та чо можу, тримайте може кому тре купони:
- спойлер
-
Tim
Member
Как вообще по багам,реально играть? А то пишут то в текстурах npc застряют,то еще что.
И на какой ложности лучше играть?
-
dimon2277
Member
ну раз бачив нпс по коліна в бетоні і хворий займався левітацією над кроваттю, ну і один критичний баг вище описував, всеTim: ↑ 25.11.2024 13:15 Как вообще по багам,реально играть? А то пишут то в текстурах npc застряют,то еще что.
по складності сам пробуй, кожному своє
-
Grava
Member
Tim
В мене пару разів левітуючі нпс та ліві звуки, 1 раз крашнуло. Це за 12 годин.
В мене пару разів левітуючі нпс та ліві звуки, 1 раз крашнуло. Це за 12 годин.
-
dimon2277
Member
доречі, спробував вимкнути Hardware-accelerated GPU (планування графічного процесора з апаратним прискоренням) за 4 десь години гри 0 вилетів і дропа фпс
(але дивіться нвідіа фреймгенератор не буде працювати)
-
Donate
Member
Це все залежить від конкретного заліза... Мені зміна версії допомогла. Так як з початку я грав на хбокс версії для вінди (мені просто підігнали тріальчик на 14 днів, чому б і ні щоб не шлятися на торрентах) і в мене взагалі лайно по продуктивності було. Скачав версію для стіма... І вчора за 8 годин один вильот и фпс 30-45 Без ніяких фіксів нічого... Запускаеш версію хбоксу кидаєш на 2к монітор вильот хвилин через 10-40dimon2277: ↑ 25.11.2024 15:14 доречі, спробував вимкнути Hardware-accelerated GPU (планування графічного процесора з апаратним прискоренням) за 4 десь години гри 0 вилетів і дропа фпс
Я взагалі не розумію чому так. Там або філя якусь віртуалізацію юзає що вона підїдає ресурси в тому що качается з магазину, або в нас є два різні білди взагалі. І саме то цікаве що більшість замість стіму підуть візьмуть у філі гейм пасс, тріалку взагалі проблем немає попросити... А там сюрприз