Последние статьи и обзоры
Новости
Модифікація покращує продуктивність S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
Барбарис
Member
byaka, ще раз? До чого тут те, що українська? В мене гра грається прекрасно та відповідає очікуванням, але деякі "активні" мені доводять, що цього не може бути.
І, наприклад, незважаючи на те, що всі великі релізи останніх років з 10 виходять багнутими(світова тенденція) і Сталкер на цьому фоні(як перша велика гра у відкритому світі) цілком пристойно стартував, то його засирають.
sagifire, і близько тут немає лівих\правих. Просто у деяких є незрозуміла позиція намагатись образити словом патріот(саме це ж пишуть у коментах), прирівняти його до сліпий\глухий\фанатик. (Так само більшість зросійщених знайомих виправдовуються, що не донатять - патаму шта депутати крадут на украінскам або - раз 100 грв. задонатив і має право на все. Хоча ті нащадки комуняк, що при владі послуговуються язиком, в "законотворчості" поглядають на рф та відверто працюють на ворога. Але ж вони на камеру вивчили пару слів українською, то дарма що говорять як азірів.)
Критика це критика, а поливання гімном - поливання гімном.
І, наприклад, незважаючи на те, що всі великі релізи останніх років з 10 виходять багнутими(світова тенденція) і Сталкер на цьому фоні(як перша велика гра у відкритому світі) цілком пристойно стартував, то його засирають.
sagifire, і близько тут немає лівих\правих. Просто у деяких є незрозуміла позиція намагатись образити словом патріот(саме це ж пишуть у коментах), прирівняти його до сліпий\глухий\фанатик. (Так само більшість зросійщених знайомих виправдовуються, що не донатять - патаму шта депутати крадут на украінскам або - раз 100 грв. задонатив і має право на все. Хоча ті нащадки комуняк, що при владі послуговуються язиком, в "законотворчості" поглядають на рф та відверто працюють на ворога. Але ж вони на камеру вивчили пару слів українською, то дарма що говорять як азірів.)
Критика це критика, а поливання гімном - поливання гімном.
-
Kirakishou
Member
Просто уявіть собі ситуацію, що у вас вже був негативний досвід з двома попередніми відеокартами від амд. З 3870 та 4850. Саме з залізом. Перша мала проблемну пам’ять ддр4 від самсунг, яка артефачила в деяких іграх, друга відвал графічного чіпа після закінчення гарантії. Після цього, коли з’явилися гроші, ви купуєте нвідію 1660 Ті і спокійно граєте у всі ігри, які вас цікавлять. Але потім купуєте процесор від амд і він виявляється дуже чудовим. З думками про чудовий процесор від амд, за порадою людей з цього форуму купуєте відеокарту 7800 ХТ для того, щоб грати в 4К в простенькі ігри, які 1660 Ті в 4К вже не тягне. І в першу ж годину користування отримуєте падіння драйверу при відтворенні відео. Я вже писав про це в декількох темах, але ніхто не вірив. Потім створив тему і всі бажаючі переконалися, що амд має проблеми з декодуванням відео. Про що сама амд згодом написала у себе в примітках до релізу драйверу.Kassatka: ↑ 24.11.2024 13:39Вибач, будь ласка, що приколовся.
Починаєте грати в ігри на цій відеокарті і в двох із п’яти ігор отримуєте оці чорні артефакти. Пишете про це на форумі підтримки амд, пишете багрепорти, а компанія вже п’ятий місяць ігнорує цю проблему.
Ця відеокарта коштує 28к гривень. При зарплаті 11к (я живу в селі, кращої роботи немає) це чимала сума. Уявіть собі рівень мого розчарування.
Так само як і сталкер. Для мене це чималі гроші. І мені неприємно, що мені продали гру в такому жахливому технічному виконанні. Повернути її я вже не можу. І я не писав негативний відгук в стім саме з патріотичних міркувань. Бо я щиро хочу, щоб світ грав не тільки в японські, китайські чи західні ігри, але й в наші. Але чи не у всіх оглядах від західних блогерів, які я дивився, розповідають про баги. І мені за це соромно. Просто іспанський сором.
-
Diablique
Member
Earanak
А, зачем принимать близко, всегда будут люди, которые будут хейтить. Только Сталкер за что? Запуская сталкер, поймал себя на мысли, что ощутил те самые эмоции, как при первом запуске ТЧ, подкрутил и вперёд, предыдущие игры подарили не один час офигенных эмоций, всё они выходили с техническими недостатками, всё абсолютно так же, потом патчи, всё исправлялись и было абсолютно отлично, поэтому не вижу здесь больших проблем.
Отправлено спустя 13 минут 14 секунд:
Kirakishou
Вот это развернул, могешь! Нормально поделился опытом, соболезную неудачной покупки, единственное, что форум как источник для совета, такое себе. По игре не спеши расстраиваться, наладят работу игры, будет норм.
А, зачем принимать близко, всегда будут люди, которые будут хейтить. Только Сталкер за что? Запуская сталкер, поймал себя на мысли, что ощутил те самые эмоции, как при первом запуске ТЧ, подкрутил и вперёд, предыдущие игры подарили не один час офигенных эмоций, всё они выходили с техническими недостатками, всё абсолютно так же, потом патчи, всё исправлялись и было абсолютно отлично, поэтому не вижу здесь больших проблем.
Отправлено спустя 13 минут 14 секунд:
Kirakishou
Вот это развернул, могешь! Нормально поделился опытом, соболезную неудачной покупки, единственное, что форум как источник для совета, такое себе. По игре не спеши расстраиваться, наладят работу игры, будет норм.
-
Барбарис
Member
Kirakishou, про баги у всіх іграх розказують і це нормально. Але ж і хвалять. Я у відгуку писав, як і хороше, так і погане. Все, що влаштувало і не влаштувало. В гру не будуть грати лише тому, що українська, а через те що хороша - будуть. В перший день третина трафіку стрімів на твіч англійською та до 20% іспанською показують, що гра зайшла, а "жахлив технічне виконання" не завадило нікому насолоджуватись нею.
Для гри в 4К відеокарти ще немає. Я, купуючи 6900 для 2К, розумів що це не абсолютне рішення.
Технічний стан гри не жахливий, а проблеми не відрізняються від інших.
Може просто не варто все сприймати у крайнощах? І відкинути совкову тезу, типу українською або гарно, або ніяк? Так само як українською може бути всякі ваньки-встаньки(особливо це ображає тих, хто таке язиком слухав), так і мати, секс, баги в іграх. Те, що ти замовчуєш проблему нібито з патріотизму, не робить тебе патріотом - лише показує неправильні уявлення. Та й над патчем працюють.
Для гри в 4К відеокарти ще немає. Я, купуючи 6900 для 2К, розумів що це не абсолютне рішення.
Технічний стан гри не жахливий, а проблеми не відрізняються від інших.
Може просто не варто все сприймати у крайнощах? І відкинути совкову тезу, типу українською або гарно, або ніяк? Так само як українською може бути всякі ваньки-встаньки(особливо це ображає тих, хто таке язиком слухав), так і мати, секс, баги в іграх. Те, що ти замовчуєш проблему нібито з патріотизму, не робить тебе патріотом - лише показує неправильні уявлення. Та й над патчем працюють.
-
Kashtan
Member
За останні роки, я занадто багато разів стикався із ситуацією, коли під гаслами на кшталт " національний продукт", "наше", "українське", "своє" - намагались всунути максимально неякісний продукт, з величезною для продавця маржою, восстаннє я повівся на рідку магнезію. Двічі. Абсолютний непотріб. До цього була кефірна закваска київська, яка абсолютно ні в яке порівняння не йшла із бактеріальними заквасками гуд фудс італійськими, які можливо по ліцензії бовтають у нас, точно не знаю. А до цього було спортивне харчування Extremal, із секретним складом, яке по факту складалось із найдешевшої рослинної сировини - соєвого протеїну та мальтодекстрину, та неякісні шейкери, які потекли у сумці їхні ж. А ще я чув автомобільну акустику, китайчатина, яку чомусь всі слухали й хвалили, на техномузиці тупій як дрова, як тільки поставив більш-меншу музику а не звуки із синусоїдою - вся низька якість і виявилась, зате позиціонується як українська чомусь. Хоча я знаю кількох реально українських виробників акустики в Україні, а не замовників з КНР, просто за роки вони змушені були закритись, о диво, та виїхати, хто в Німеччину, хто в КНР, хтось банально сконав.Барбарис: ↑ 24.11.2024 12:59 Якщо граєш у гру та не маєш проблем, то ти - "патріот" та фанатик, якщо маєш проблеми і просто среш, то ти людина(що це взагалі таке за хвороба намагатись образити словом патріот?). От тому такі( переважно зросійщені) - зрадойоби, кацапи які б не були довбануті, свої язик та подєлки захищають все рівно, а ці із совка ніяк не виберуться та все своє принижують. Ну маєш проблеми неграбельні - напиши репорт студії та й почекай, не мучай дупу.
І в мене є чудові українські вироби. Вони прекрасні і недорогі були. Зі сталі. Майстрів що їх зробили ви не зустрінете на ютюбі, в новинах на сайтах, вам їх не запропонує гугл. І я ще придбаю українські вироби - бо вони за свою ціну просто не мають рівних. З іншої сфери. Це не про сталкер точно, принаймні не зараз.
Последний раз редактировалось Kashtan 24.11.2024 14:52, всего редактировалось 2 раза.
-
Sllavko
Junior
Є phenom ll x4 965be. Можна спробувати в парі з rx580Kashtan: ↑ 24.11.2024 12:07 Мені стало цікаво, на якій найдревнішій апаратній частині, і найслабшій, можна взагалі запустити і грати в сталкер.
Є відчуття, що якщо в нього є всі потрібні інструкції, то його буде впритик.
Отут дуже сумніваюся.Kashtan: ↑ 24.11.2024 12:07 Мабуть ам2+ та 775 сокет вже не витягне сталкер, хіба що під диким розгоном.
В тік ток жалілися, що непродуктивно на 6 гб.Kashtan: ↑ 24.11.2024 12:07 Відеокарти з об’ємом менш ніж 6 Гб мабуть теж не підуть.
Якщо дивитися на мою 580, то на мінімалках віджирає 6+ гіг відеопам'яті
Тому, вважаю, що поки гра не оптимізована, потрібно 8.
Я не зустрічав. Але зараз гра+система зжирає всі 16 гігKashtan: ↑ 24.11.2024 12:07 Чи є дані як веде себе система з менш ніж 16Гб оперативки - 12 або 8гб?
-
Kashtan
Member
В мене є кілька 6-ядерних феномів. То можна було б спробувати. Але в мене лише ддр2 матплати до них, це 8Гб оперативки, якщо її не вистачає, то мабуть не піде.Sllavko: ↑ 24.11.2024 14:40Є phenom ll x4 965be. Можна спробувати в парі з rx580Kashtan: ↑ 24.11.2024 12:07 Мені стало цікаво, на якій найдревнішій апаратній частині, і найслабшій, можна взагалі запустити і грати в сталкер.
Є відчуття, що якщо в нього є всі потрібні інструкції, то його буде впритик.
Отут дуже сумніваюся.Kashtan: ↑ 24.11.2024 12:07 Мабуть ам2+ та 775 сокет вже не витягне сталкер, хіба що під диким розгоном.
В тік ток жалілися, що непродуктивно на 6 гб.Kashtan: ↑ 24.11.2024 12:07 Відеокарти з об’ємом менш ніж 6 Гб мабуть теж не підуть.
Якщо дивитися на мою 580, то на мінімалках віджирає 6+ гіг відеопам'яті
Тому, вважаю, що поки гра не оптимізована, потрібно 8.
Я не зустрічав. Але зараз гра+система зжирає всі 16 гігKashtan: ↑ 24.11.2024 12:07 Чи є дані як веде себе система з менш ніж 16Гб оперативки - 12 або 8гб?
-
stoned
Member
Щось дочовгав до смітника, зробив сайд с тими двома аватарами, позіхнув від нудьги й почовгав до станції, вбився об невидиму стіну по дорозі від 5-6 до 1-4 блоків, вимкнув й відклав до наступнотижневого патча.
Типу й грається наче добре й графон око радує, але щось воно таке пусте й нудне, можна добу (48+48 хвилин
) човгати по полям й не зустріти жожного мутанта чи сталкера, тільки інколи з неба падають бандоси а за ними вартівці.. Таке відчуття, що алайф рівня ТЧ всі сидять в хабах й ніхто за артефактами не ходить.
+ на стімофорумі вже бугурт на рахунок замкнутий дверей в деяких сайдах і мейнквесті, хоча це й лікується нокліпом.
Типу й грається наче добре й графон око радує, але щось воно таке пусте й нудне, можна добу (48+48 хвилин

+ на стімофорумі вже бугурт на рахунок замкнутий дверей в деяких сайдах і мейнквесті, хоча це й лікується нокліпом.
Последний раз редактировалось stoned 24.11.2024 15:09, всего редактировалось 1 раз.
-
AlexFokin
Junior
АМД - странная контора в плане приоритетов устранения проблем. Какую-то ерунду они решают быстро, а вот на глобальные проблемы для них всегда, почему-то, закрываются глаза. Сам лично срался с АМД года 3 по поводу их проблемы с подключением второго монитора или ТВ. Они уже лет 10 просто забили болт на проблему максимальной работы частоты памяти, если ты подключаешь второй монитор. Даже если у тебя второй ТВ или монитор отключён, memory clock всегда работает на максимальной частоте. Сам сейчас сижу на RX6600, так как это одна из энергоэффективных карт на рынке.Kirakishou: ↑ 24.11.2024 14:16 Пишете про це на форумі підтримки амд, пишете багрепорти, а компанія вже п’ятий місяць ігнорує цю проблему.
П.С. да и вообще, очень-очень странно, что от AMD в день релиза не выходили новые драйвера для столь знаковой игры этого года. Что-то тут совсем не чисто.

-
Барбарис
Member
Kashtan, завжди будуть ті, хто намагатиметься виїхати на популярній темі(деякий час в Україні це українське). Американський автопром вже довгий час випускає, скажем так- продукцію не дуже, але це не заважає американцям чи іншим любити його вироби. Мова не про якість чи маркетологів, а про те щоб нормально сприймати своє і допустити його у своє сприйняття світу: і якісне, і не дуже. Тим більше, не дуже якісне та не конкурентне, згідно капіталізму, загнеться. Просто у багатьох ніяк не зникне совкова думка, що українське має бути тільки якісне, а коли їм пропонують якісне(але вже з відповідною ціною), то порівнюють з ширпотребом(наприклад, Зарою), що шиє дешево, бо мільйонами штук замовляє. Насправді такі тези просто обмежували використання українського(найпопулярніше із совка - плоха гаварю на украінскам, патаму нє буду - луччє на рускам).
-
unclevrm
Member
Думал ответить, но потом вспомнил, что давеча здесь бы 2/3 комментаторов пермачами бы перебанили за то, что они щас тут пишут. А зная свою вдачу я могу пойти первым, так что просто соглашусь и ничего добавлять не буду.stoned: ↑ 24.11.2024 14:53 Щось дочовгав до смітника, зробив сайд с тими двома аватарами, позіхнув від нудьги й почовгав до станції, вбився об невидиму стіну по дорозі від 5-6 до 1-4 блоків, вимкнув й відклав до наступнотижневого патча.
Типу й грається наче добре й графон око радує, але щось воно таке пусте й нудне, можна добу (48+48 хвилин) човгати по полям й не зустріти жожного мутанта чи сталкера, тільки інколи з неба падають бандоси а за ними вартівці.. Таке відчуття, що алайф рівня ТЧ всі сидять в хабах й ніхто за артефактами не ходить.
Отправлено спустя 2 минуты 8 секунд:
Ну вот, ты говоришь не столь страшно. А мне 60 это страшно, а 40 это вообще похороны. Че там у консольщиков кстаDiablique: ↑ 24.11.2024 14:02 unclevrm
Я не написал, что всё хорошо, я лишь описал ситуацию, что есть просадки до 40фпс, что пришлось поиграться с настройками, что через 40 минут играть становится комфортнее, цифры для тебя - 60 ФПС в основном, в некоторых моментах просаживается до 40, но это не столь страшно(короткие промежутки),учитывая, что это сталкер и исправлений нас ещё ждёт очень много.

-
Serg IX
Member
зайшов почитати. думав тут про модифікацію, але ні. звичайний срач
-
Earanak
Member
Консольщики сверхлюди, они генерируют FPS прямо у себя в воображении.unclevrm: ↑ 24.11.2024 15:47А мне 60FPS это страшно, а 40FPS это вообще похороны. Че там у консольщиков кста![]()
-
Захар Беркут
Member
Пограв у Atomic Heart 15 хвилин - почало нудити від радянщини, сходив облегшився, продовжив грати, через пів години пішла кров з очей, продовжувати грати далі не став, щоб ще з дупи кров не пішла.Earanak: ↑ 24.11.2024 13:58 Атомик Харт - нравится, это плохо. Сталкер 2 - нравится, это хорошо. Ок.
А что если обе игры в равной степени нравятся, это на 50% хорошо и на 50% плохо ?![]()
- Тому видалив, сходив до церкви, пройшов обряд екзорцизму, 33 роки провів у покаянні в Буддійському храмі, омився в річці Ганг крові Вішну, та очистився у 999 оммьодо усіх течій синтоїзму.
Більше ніколи такого не чіпатиму, ту заразу то вам не глистів вивести, бережіть себе від того бо сатана люта.
А от пограв у Сталкер 2 - все чудово, і настрій добрий, наче от як якщо десь багато москалів подохло, і так тепло на душі.
-
анти__бот
Member
Запускав на стім дек олед, все на мінімум було 20 кадрівKashtan: ↑ 24.11.2024 12:07Мені стало цікаво, на якій найдревнішій апаратній частині, і найслабшій, можна взагалі запустити і грати в сталкер

Отправлено спустя 40 секунд:
Жерло 11 озу і 4,5 врам споживання 15 вват
-
Kashtan
Member
Автопром штатів - лідер Тесла. У конкурентів і близько нічого немає по ТТХ. Лише капіталізація рік тому була по гуглу Tesla, Inc. США - 512.921 млрд, друге місце Toyota Motor Corp Японія - 188.74 млрд. Як це після цього вважати що продукція не дуже?Барбарис: ↑ 24.11.2024 15:04 Kashtan, завжди будуть ті, хто намагатиметься виїхати на популярній темі(деякий час в Україні це українське). Американський автопром вже довгий час випускає, скажем так- продукцію не дуже, але це не заважає американцям чи іншим любити його вироби. Мова не про якість чи маркетологів, а про те щоб нормально сприймати своє і допустити його у своє сприйняття світу: і якісне, і не дуже. Тим більше, не дуже якісне та не конкурентне, згідно капіталізму, загнеться. Просто у багатьох ніяк не зникне совкова думка, що українське має бути тільки якісне, а коли їм пропонують якісне(але вже з відповідною ціною), то порівнюють з ширпотребом(наприклад, Зарою), що шиє дешево, бо мільйонами штук замовляє. Насправді такі тези просто обмежували використання українського(найпопулярніше із совка - плоха гаварю на украінскам, патаму нє буду - луччє на рускам).
До речі про автопром. В Україні був кращий у світі позашляховик особливо малого класу - Волинець. На нього навіть РСЗВ планували поставити, з авіаційних та катерних систем. Тільки чомусь не запустили. А ще мені особисто дивовижно сподобався запорожець, двічі на ньому катали, і двічі був захват, можливо від адреналіну.
-
EdVanAmator
Junior
Хтось тестив вже цей мод? Цікаво, які в Вас результати.
Ганяв в Заліссі - дуже важка локація, на 5800X3D і GTX1080TI - фпс змінився не сильно:
Ганяв в Заліссі - дуже важка локація, на 5800X3D і GTX1080TI - фпс змінився не сильно:
-
FirstTDM
Junior
А мне 60 это страшно, а 40 это вообще похороны.

«Обычно мы играем при 60 фпс. Значит, 1 сек равна 1 фпс. Если играть при 90 фпс, то игрок получает лишние 30 сек каждую минуту, т.е. испытывает замедление времени. Это значит, что ты можешь знать где твой враг будет через 30 сек. Вот почему это очень круто!»
-
Захар Беркут
Member
Йде якось собі Гуцул териконами, бачить людина стоїть та п'є зі струмка, а струмок той технічне відгалуження зливу уранових рудників, вода фонить більше ніж у реакторі.
- Гуцул побіг до людини, кричить стій хлопче не пий бо отрута курва люта, стій...
- У відповідь людина каже Гуцулу,
ей че мужик па руззки гавари, ничаво нипанятна че там.
- Гуцул добігає, віддихався і каже,
та гаварю вада халодненькая, пей пабольше, полезная она москаликам...
-
анти__бот
Member
Я в дитинстві в такому місці рибу ловивЗахар Беркут: ↑ 24.11.2024 17:38струмок той технічне відгалуження зливу уранових рудників

Kashtan
Знайомий пробував на гтх 1063 то в нього меньше фпс ніж на стім деці