Последние статьи и обзоры
Новости
Перевірені люди (2024)
-
z_mashine
Member
Камрад Score покупал пару банок по частичной предоплате/послеоплате. Все отлично. Рекомендую к сотрудничеству.
-
rgb2008
Member
Працював з камрадом renamed_use-все пройшло як і домовлялись,частина коштів була оплочена після отриманя і перевірки відеокарти.
-
zoomir
Member
Останнім часом мав справу з larate, unclejeni, zzz_yury. Рекомендую до співпраці
-
олег Л
Junior
У Dreamwalk3r придбав ПК, все працює добре. Рекомендую до співпраці
-
Dreamwalk3r
Junior
Навзаєм, з продажем ПК олег Л ніяких проблем.
-
Bliznyuk
Junior
В черговий раз купив комплектуючі передплатою у камрада -DNK-. Все як завжди відмінно!
-
TheWolfMaster
Junior
Купував недавно RTX 3080 suprim x у Ivan22. Продавець відправив товар без передоплати і дав адекватний час на спокійну та виважену перевірку товару, без поспіху та зайвих нервів. Мої рекомендації, буду звертатись знову.
-
Diger0512
Junior
Декілька разів купляв процесори у a_z_z_y, рекомендую цього пана до співпраці
-
Dubass
Member
Мав справу з super37, рекомендую до співпраці
-
super37
Member
дякую за довіру, хай железки радують нового власникаDubass: ↑ 23.11.2024 13:49 Мав справу з super37, рекомендую до співпраці
-
Naughtix
Junior
Приобрел у evigod комплект (МП, проц, опера, БП) по полной предоплате! Всё прошло чётко, рекомендую к сотрудничеству!
-
Kimonoy
Member
Топ покупець tigrish. Мої рекомендації.
-
agent_smi
Member
Купив новий проц у Fanoly рекомендую до співпраці! Все швидко і надійно!
-
AnatolPV
Junior
Купував у OdeessaM mini DC UPS 12000mAh 18W 5v/9v/12v USB.
Спочатку продавець дещо перепутав специфікацю товару, та і я не одразу додивився.
Але проблему вирішено чітко і швидко. Враховуючи такий досвід, стверджую: МОЖНА ДОВІРЯТИ!
Комунікабельний, вічливий, відповідальний, добропорядний.
Приємно мати справу!
Спочатку продавець дещо перепутав специфікацю товару, та і я не одразу додивився.
Але проблему вирішено чітко і швидко. Враховуючи такий досвід, стверджую: МОЖНА ДОВІРЯТИ!
Комунікабельний, вічливий, відповідальний, добропорядний.
Приємно мати справу!
-
rgb2008
Member
Прошу пробаченя у людини-не правильно трішки нікнейм написав,виправив!А так все пройшло чудово!rgb2008: ↑ 22.11.2024 16:07 Працював з камрадом renamed_user-все пройшло як і домовлялись,частина коштів була оплочена після отриманя і перевірки відеокарти.
-
-DNK-
Junior
Мав справу з Bliznyuk, як завжди, все швидко та надійно)
-
ChargerD
Junior
Купував проц Ryzen 5 7500F у kurdas. Все файно.
-
Avant
Member
Купував б\в ОЗП у Nik29-7777, повний порядок. Рекомендую!