Відбувся реліз S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

за 12 часов что игра была запущена - вылет был 1 раз
Telcontar
Member

Dark_Angel3000: 22.11.2024 10:39 за 12 часов что игра была запущена - вылет был 1 раз
У мене 3-4 за такий час.
Мабуть через витік пам'яті.
Gleb1986
Member

у меня тоже крашилась уже пару раз. Пока терпимо. Так то игра ничего. Вцелом. Есть за что критиковать но ....
бесят лицевые анимации - прям из первого сталкера
и очень бесит интпут лаг управления. такое чувство что в киселе плаваю. Короче есть миллион замечаний. Но есть и много позитивных моментов поэтому все перечислять не буду. Надеюсь вылижут игрут. Когда нибудь. Но к тому моменту я ее пройду и забуду) . Краши врядли из за памяти . у меня 32 гига видеопамяти и 64 оперативки
Dark_Angel3000
Member

Gleb1986
Это на какой карте 32 гига памяти?
У 7900xtx и 4090 по 24 гига
Gleb1986
Member

Dark_Angel3000: 22.11.2024 11:49 Gleb1986
Это на какой карте 32 гига памяти?
У 7900xtx и 4090 по 24 гига
Сори 24 - 3090Ти - опечатка :beer:
l-m
Member

Gleb1986: 22.11.2024 11:31 и очень бесит интпут лаг управления. такое чувство что в киселе плаваю.
1) вимкніть фреймген
2) якщо не допомого, спробуйте цей мод - https://www.nexusmods.com/stalker2heart ... byl/mods/7

У мене наче не вилітає (але довше ніж 1.5 годни за раз не грав), пам'ять не тече, оптимізація по ГПУ краще ніж наприклад Сайлент Хіл 2, який те ж на UE5. Але коли поруч багато NCP, то якийсь просто дикий упор у процесор, та просадки до 30-40 фпс на 5800Х. Тобто по ЦПУ оптимізація дуже погана, я гіршої ще не бачив.
MadONYX
Member

MadONYX: 21.11.2024 20:36 Діло пішло. Поставив проц на заводські без будь якого бусту 3.6 ГГц. Зайшов, шейдери прокомпіліровались, без ошибок і викидів. Гра запрацювала.
Потім вийшов. Повернув проц на 5.2, і вольтаж 1.185. Зайшов, польот нормальний. В 2К на всіх єпік налаштуваннях 144 тримає іноді падае на 89.
Завтра буст зроблю на 5.4, глянемо що там з деградацію чіпу.
П.с.
Так і да, щось проц 13 покоління і енжін5 плохо дружать.

Отправлено спустя 23 минуты 35 секунд:
5.4, все ок, х.з. что было
Короче. Потестіл, якщо білше 5 ГГц, то бувають вильоти.
Якщо 5 чи меньше, то працює як годинник. Без лагів і вильотів.
Rederst
Member

Анімація НПС, як була дерев'яна так і лишилася.
STARL1GHT
Member

Dark_Angel3000: 22.11.2024 10:39 за 12 часов что игра была запущена - вылет был 1 раз
Помітив, що гра дуже чутлива до стабільності системи. На релізі грав зі зміненим конфігом(більш «агресивні» налаштуваня)— ловив не часті вильоти. Повернувся на старий(стабільний) — вильотів не бачу 2-й день.
AceDeLaeda
Member

Беру свої слова назад, гра хоч і чудова, але дійсно косяків багато. Я не думав, що прискіпливий, я з тих людей хто грав кіберпук на релізі і кайфував, це для розуміння яке я садомазо. А тут не можу себе змусити. О і до речі я б назвав цю частину так: СТАЛКЕР - ДУЖЕ ТЕМНА НІЧ В ЗОНІ...
Ответить