Последние статьи и обзоры
Новости
Выбор наушников
-
NIGHTMARIC
Junior
Всім привіт! Обираю накладні навушники, максимально універсальні. Аби і біля компа, посидіти на мітах робочих. І щоб вийти, з телефоном, на блютусі, послухати музичку.
Тому хочу аби був блютес та був дріт.
Бюджет-до 4500 +-
поки, серед кандидатів
1) Hator Hypergang 2 Wireless Tri-Mode
2) Marshall Major 4
Хатори-мав дротові і був задоволений. Кажуть, що в першій версії були проблеми зі зєднанням по 2.4
У кого версія 2.0 - розкажіть щось про неї, пліз
Маршали-бо всі хвалять. Але, стрьомно на паль нарватись.
Всі інші- або стрьомні по дизайду ( на мій смак ) або, надто ВЕЛИЧЕЗНІ
Порадьте альтернативи, чи розкажіть щось про ці. Дякую!
Тому хочу аби був блютес та був дріт.
Бюджет-до 4500 +-
поки, серед кандидатів
1) Hator Hypergang 2 Wireless Tri-Mode
2) Marshall Major 4
Хатори-мав дротові і був задоволений. Кажуть, що в першій версії були проблеми зі зєднанням по 2.4
У кого версія 2.0 - розкажіть щось про неї, пліз
Маршали-бо всі хвалять. Але, стрьомно на паль нарватись.
Всі інші- або стрьомні по дизайду ( на мій смак ) або, надто ВЕЛИЧЕЗНІ
Порадьте альтернативи, чи розкажіть щось про ці. Дякую!
-
Radio Bay
Member
У магазині треба брати, типа ПортативуNIGHTMARIC: ↑ 04.11.2024 12:11Маршали-бо всі хвалять. Але, стрьомно на паль нарватись.
-
Евгений King
Member
Хутор скіпайте, китайська хламінаNIGHTMARIC: ↑ 04.11.2024 12:11 2) Marshall Major 4
Маршали на MTA.UA гляньте, там ціна гарна і mta копіями не торгують та й поки по сервісу/гарантії тьфу тьфу не підводили.
Багато чого у MTA беру, пару років тому DT 770 Pro брав у них за неймовірно смішні гроші.
-
SERGBILL
Member
головне слухати самому перед покупкою, бо консультанти наконсультують. колись шукав заміну портапро, запропонували Astrotec AS100 - така хрінь, добре що послухав спочатку))) жаль, Sennheiser свої PX100 перестали випускати. Купив потім на Розетці PXC150 за пів ціни "вітринний" з вицвівшою упаковкою та підгулявшими амбушурами, замінив амбушури, відрізав одразу ж нафіг активний шумодав та задоволоний покупкою по цей день.Radio Bay: ↑ 05.11.2024 01:30 У магазині треба брати, типа Портативу
PS по Астротекам на портативі 2 добрих відгука, то ж або мені якийсь брак підсунули, або відгуки "від своїх". Доречі, залишав колись негативний відгук, і його вже нема)))
Навушники просто бубніли а не грали навіть у порівнянні з Портапро, то ж уявити можна, що там за "звучання" було
-
Radio Bay
Member
Там є підводне каміння, коли ефектність приймаєш за класний звук, підкреслений верх за детальність, тому, якщо перші, то я б пропонував брати стандартні перевірені моделі: 770 Pro, Senh 560S та мабуть Meize 99 та обирати між ними. Це гарні "правильні" навушники та різні. Їх можно потім добити джерелом, та то буде зовсім інший рівень, тобто є куди рости. Проблема вибору в тому, що він базується на попередньому досвіді, а якщо його нема, та ще "консультанти" порадять або Тіктоку передивився то результат вибору може бути дуже непередбачуванимSERGBILL: ↑ 08.11.2024 15:11головне слухати самому перед покупкою
-
Евгений King
Member
Панове, трохи не в тему, та може хто підкаже.
Взяв Meze 99 Neo, а у них рідний шнурок короткуватий, мені б 2.5-3м було б прямо в кайф.
Оце тепер сушу голову, треба отакого типу шнур до них 3.5 male stereo to 2x3.5 mono: У нас на ринку схоже такого тупо не існує...
От прямо тягти з амазон один шнурок взагалі якось не в кайф. Може хтось щось порадить?
Рідні шнури по 4к грн якось брати трохи теж не хочеться. Кабель треба саме з тоненькими джеками, бо вони мають трохи входити в чаші.
Взяв Meze 99 Neo, а у них рідний шнурок короткуватий, мені б 2.5-3м було б прямо в кайф.
Оце тепер сушу голову, треба отакого типу шнур до них 3.5 male stereo to 2x3.5 mono: У нас на ринку схоже такого тупо не існує...
От прямо тягти з амазон один шнурок взагалі якось не в кайф. Може хтось щось порадить?
Рідні шнури по 4к грн якось брати трохи теж не хочеться. Кабель треба саме з тоненькими джеками, бо вони мають трохи входити в чаші.
-
Radio Bay
Member
https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R ... &_osacat=0Евгений King: ↑ 13.11.2024 03:49У нас на ринку схоже такого тупо не існує...
Я бы тут поискал что-нибудь медное долларов за 30
-
Veik
Junior
Доброго часу, підкажіть, хочу взяти для гри по типу королівська битва (arena breakout infinity, pubg, cs, valorant) навушники щоб розуміти де противник, зараз є sennheiser gsp 670 і razer blackshark v2 x, мат плата asus rog maximus XIII hero на z590 чипсета з встроєнним цап ess es9018q2c в відео і музиці все в шенхейсерах шикарно, разер краще по басам, але тихі шорохи в кустиках геть не чую, хто є прошарений ?)
П.с. - стоїть suit з настроюваними профілями для шенх і Соні аудіо з дровами для мат плати з оф сайту, все регулюється ..
П.с. - стоїть suit з настроюваними профілями для шенх і Соні аудіо з дровами для мат плати з оф сайту, все регулюється ..
-
destructX
Member
в corsair hs80, під долбі атмосом, чую як десь ногу почухають в кущахVeik: ↑ 15.11.2024 11:02 Доброго часу, підкажіть, хочу взяти для гри по типу королівська битва (arena breakout infinity, pubg, cs, valorant) навушники щоб розуміти де противник, зараз є sennheiser gsp 670 і razer blackshark v2 x, мат плата asus rog maximus XIII hero на z590 чипсета з встроєнним цап ess es9018q2c в відео і музиці все в шенхейсерах шикарно, разер краще по басам, але тихі шорохи в кустиках геть не чую, хто є прошарений ?)
в кс взагалі через пів даста чути ворога
можливо екв покрутити треба?
Відправлено через 6 хвилин 46 секунд:
В мене такий під усе, спробуй
https://imgur.com/a/jT6iqjh
-
wow_w
Member
А можна так щоб нормально з коробки грало без накручування високих в космос?
Колись купував для товариша HyperX Cloud Flight S, сподобались саме музичному в плані.
Бо зараз взяв китайське гуано Anker Q45, так з плюсів хіба, що нормально тримає заряд. Звук тухлятина, проблеми з підключенням в тому ж пубгі, якість матеріалів така собі, за пару місяців тріснув пластик оголів'я
Колись купував для товариша HyperX Cloud Flight S, сподобались саме музичному в плані.
Бо зараз взяв китайське гуано Anker Q45, так з плюсів хіба, що нормально тримає заряд. Звук тухлятина, проблеми з підключенням в тому ж пубгі, якість матеріалів така собі, за пару місяців тріснув пластик оголів'я
-
Veik
Junior
- спойлер
- destructX: ↑ 15.11.2024 11:44
в corsair hs80, під долбі атмосом, чую як десь ногу почухають в кущахVeik: ↑ 15.11.2024 11:02 Доброго часу, підкажіть, хочу взяти для гри по типу королівська битва (arena breakout infinity, pubg, cs, valorant) навушники щоб розуміти де противник, зараз є sennheiser gsp 670 і razer blackshark v2 x, мат плата asus rog maximus XIII hero на z590 чипсета з встроєнним цап ess es9018q2c в відео і музиці все в шенхейсерах шикарно, разер краще по басам, але тихі шорохи в кустиках геть не чую, хто є прошарений ?)
в кс взагалі через пів даста чути ворога
можливо екв покрутити треба?
Відправлено через 6 хвилин 46 секунд:
В мене такий під усе, спробуй
https://imgur.com/a/jT6iqjh
Відправлено через 2 хвилини 14 секунд:
wow_w
мабуть і є але з таким оверпрайсом, що я ліпше свої шенхейсери підкрутю в еквалайзері))
-
JKrl
Member
Вартує брати хм4 з 22% скідкою? Чи краще моментум 4?
Ціна однакова.
Ціна однакова.
-
JKrl
Member
Взяв momentum 4, по звуку воно на голову вище сонькі. Соні і бозе краще тільки у випадку якщо включати шумодав без контенту і навкруги люди. Літак та метро моментум глушить ок.
-
SERGBILL
Member
нема там ніякої проблеми, це усього навсього система корекції помилок, яка на звучання впливає аж ніяк. просто відновлюються дані, які можуть бути втрачені через механічні чи інші чинники, такі як подряпини, забруднення та ін.Radio Bay: ↑ 15.10.2024 12:10 Проблема в качестве считывания, в т.ч. в разной голубине, забыл, как эти метки называются, "питы" кажись
-
Radio Bay
Member
Але сам не порівнював, в Ютьюбі читав )SERGBILL: ↑ 28.11.2024 16:23нема там ніякої проблеми, це усього навсього система корекції помилок, яка на звучання впливає аж ніяк
-
SERGBILL
Member
порівнював ще років 15 тому, коли мав дискографію фірмових сд і переписував щоб оригінали не юзати і слух мав близький до ідеального, я роки 3-4 "аудіофілив" жорстко, комплектів акустики, підсилювачів, сд програвачів поміняв 20+ за той час. потім інтерес пропав і стало настільки пофіг, шо міг просто смартфон увіткнути в підсилювач та слухати, хоча звісно ж відмінність у гірший бік чую, але просто пофіг, незважаю, бо незначно якщо не вслухатисяRadio Bay: ↑ 28.11.2024 19:16Але сам не порівнював, в Ютьюбі читав )SERGBILL: ↑ 28.11.2024 16:23нема там ніякої проблеми, це усього навсього система корекції помилок, яка на звучання впливає аж ніяк
-
Radio Bay
Member
Після того, як я порівнял писанки та орігинал, я перестав іх записувати )SERGBILL: ↑ 28.11.2024 19:58порівнював ще років 15 тому, коли мав дискографію фірмових сд і переписував щоб оригінали не юзати